40521
  • dave9004
    21 lap 134 ből.
    nagyja lény eddig meg szinergieszerűség cthun, nzoth stb.
    TGT classonként kapott 9 lapot mind lesznek még spellek bőven sztem.
    Egyszerre lesz 10-12 nerfelt lap, kirotáló 130+ kártya, meg új 134 lap.
    Ezeket újra összerakni, biztos h lassul valamennyit. már a kevesebb lap és tgt-old gods kieget nézve hiper op lapok talán kivesznek.
    Pl ha nézzük h minden old godra lehet majd paklit csinálni, akkor az már 9x4 pakli ami csak rájuk épülve ki lesz próbálva.
    Az igazán érdekes talán év végén lesz amikor már csak standard-ra készítettt szetek lesznek a classic mellé
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.25. 09:18:28
  • Shep
    Nekem az a gondom, (tudom eddig még nagyon kevés lapot mutattak meg), hogy nem látom mitől is lesz létjogosultsága ezeknek a lassú lapoknak, nem vélem felfedezni az aggro megfogó kártyákat. Persze én is reménykedem, hogy hátha most majd tényleg de egyre kevésbé, persze így meg ha mégis akkor legalább nagyobb lesz a meglepetés :)
  • hun atlas
    Már egy jó másfél hónapja nálam is tartaléklángon ég a játék, csak a heti Tavern Brawl-t csinálom meg. Kicsit belefáradtam, hogy hiába van lehetőség sok ötletet kipróbálni, de a legtöbbször ugyanazzal a nem túl kevés, de már unalomig ismert paklival találkozik az ember. Most hasra ütök, de átlagosan csupán minden huszadik meccsre mondom azt, hogy na, ez tényleg emlékezetes volt. Most pozitívan közelítem meg az öreg isteneket, és ezzel együtt a standard bevezetését. Eleinte mérges voltam, hogy így megnyirbálják a játékot, és több lap parkolópályára megy, de ezzel talán felfrissül a játék, lesznek új archetípusok, ha pedig évente jön felváltva (kártyák-csomag-kártyák) két-három kiegészítő, akkor az évenkénti rotálás majd felzavarja az állóvizet.
  • Mephike
    A lap jó, de a képe az olyen, mintha valamelyik gyerekrajzfilmből szabadult volna el :)
  • dave9004
    Mumus?
  • Negritis
    2 új lap is jött
    egyik a boogeymonster

a másik pedig amit dave is említett Brood of NZoth

kis mini Cthulhu-nak tűnik :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.25. 07:08:54
  • dave9004
    Nem tudtam linkelni de van új lap. Egész aranyos a képe

3 mana 2/2 neutral common minion
    Deathrattle: Give your minions +1/+1
  • dave9004
  • Shep
    Én ugyan nem, egyre jobban idegesít ez a játék, nincs már hozzá türelmem, ugyanaz a szar megy 8 hónapja,.Annyi különbséggel ,hogy ezelőtt 4-5 hónappal bekerült 15 lap a paklikba, de a lényeg nem változott kivéve, hogy lett egy új idegesítő deck. Ez így rohadtul kevés. Eltelik majd 1 év és ugyanaz a szar megy még mindig? Nem értem miért nem lehet havi balanszolást csinálni, vagy teszem azt olyat, hogy adott héten x lapokat tiltjuk rankeden, vagy akármi. Ez, hogy 1 évig malmozunk, közben kiadunk egy alibi kaland módot tele fos lapokkal de közben, meg hagyjuk, hogy a játékot megölő lapok meg tovább gyilkolják a játékosok idegeit, szerintem nem buli. Normális online játékban akár hetente javítják a hibákat, balanszolnak, módosítanak a játékosok visszajelzései alapján, és nem a szarunk bele oldjátok meg a többi lappal megoldást követik. Nagyon jó példa erre pl. a Division, nem volt megfelelő a rogue system a DZ-ben, fogták és 2-3 hét után javították, nem vártak, hogy na majd a játékosok megoldják. Én továbbra is azt mondom ,hogy ez ahogy a Blizz csinálja ezt a játékot nem jó. Kicsit olyan kivert kutya érzetet kelt az egész.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.24. 23:23:15
  • Devv
    Akkor r e n k 1 0 b o y z !
  • Shep
    Egyáltalán nem rossz ez a deck, a sok szart amikkel tele van most a játék veri, ugyanis összeraktam és kipróbáltam.
  • Devv
    Murloc knight jó a board visszaszerzésére/tartására és a késessel is jó.
  • Renegade
    amúgy mustár ha van, esetleg a kalapács, spellbreaker helyet bagoly, és hát ja, Tirion meg Boom, bár ha majd akarsz standardet játszani, akkor Ragnaros, az a 3 lap amit felsoroltál, most nem sokat érnek szerintem.
  • Renegade
    wow, ha ezzel a deckkel lent vagy R11-ben, akkor igen csak jól csinálsz valamit :)

itt a többség fent szerencsétlenkedik R15 körül a méregdrága deckjeikkel :)
  • Negritis
    nem tartom erősnek ezt a lapot, de tetszik :D
  • dave9004
    Nincs választás.
  • Malarki
    Jézusom ez a lap. :D Miért akarná lecserélni bárki a lapjait? Pláne random class random lapjaira? A heropowerről ne id beszéljünk. Vagy lehet majd választani hogy kivel cserélek? Mondjuk akkor sincs semmi értelme.
  • dave9004
    Ezzel a warlock lappal minden kezdőnek lehet minden lapja :D
  • dave9004
    Lol az a warlock lap :D
  • Madi92
    Akkor szeretnék kérni !megint! némi segítséget. Eddig ezt raktam össze, jelenleg szerintem ez a legjátszhatóbb összeállítás palához a meglévő kártyáim alapján. Meg mondjuk szeretek is vele játszani. Jelenleg R11 a max vele.
    Tudom, hogy minden decknek megvan az ellenszere, de agro deckek, mage, illetve secret pala ellen jelenleg semmi esélyem.
    Javaslatokat kérnék, hogy milyen lap craftolására gyűjtsek dustot, eddigi jelöltjeim, amik jól illenének a koncepcióba:
    Avenging Wrath
    Enter the coliseum
    Blood Knight.
    (Meg majd egyszer kéne egy Tirion :D)
    Jelenleg az a legnagyobb baj, hogyha elvesztem a boardot vagy éppen meg sem szerzem, akkor nagy szar van. Szóval kérnék tanácsokat, hogy ti mit láttok a deckben, mit lehetne lecserélni/craftolni jobbra, hasznosabbra.
    Tudom, segítene benne egy jó one drop, de eddig argent squire-t használtam, de ha nem jön le, akkor ugyan ott vagyok.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Equality x 2
    Acidic Swamp Ooze
    Shielded Minibot x 2
    Wild Pyromancer
    Seal of Champions x 2
    Acolyte of Pain
    Flesheating Ghoul
    Shattered Sun Cleric
    Truesilver Champion x 2
    Blessing of Kings x 2
    Consecration x 2
    Keeper of Uldaman
    Piloted Shredder x 2
    Spellbreaker x 2
    Blessed Champion
    Antique Healbot
    Djinni of Zephyrs x 2
    Boulderfist Ogre
    Sunwalker x 2
    Lay on Hands
  • Zozo0122 #29423
    Na akkor alkotok én is egy véleményt a mai lapokról :D

Faceless Shambler: elsőre trének tűnt, de szerintem warlockba használható lesz, handlock szerűbe, ha nem nerfelik halálba az óriásokat, akkor jó lehet. Nagyon talán ramp druidba is jó lesz, máshová nem hiszem. Mert ahelyett, hogy feltételesen kirakhatok egy erős lényt, hiába tauntos, inkább kirakok magában egy másik erőset.

Undercity Huckster: túl random, szerintem ennek ellenére játszva lesz. De nem lesz fun ellene játszani. Nagyon nem.

N'Zoth: Wow. Ez szerintem mocsok erős. Első körben egy highmane-sylvanas-új tauren deckben fogom kipróbálni, aztán meglátjuk.Wildban elpusztítja a játékot.

És kijött egy új lap, Forsen streamből:

Ez nagyon érdekes szerintem. Tény, hogy kihúzhat a csávából, meg sok érdekes helyzetet teremthet, de egyszerűen túl random és túl fun konstruáltra :D
  • dave9004
    A midrangenek ez egy win condition. viszont a reno paklik is fogják futtatni valszeg.
  • Mephike
    Ez az új old god is erős. Gondolom a maradék kettő sem lesz gyenge. Ez a kieg ahogy egyre többet tudunk meg róla egyre jobban tetszik. Látok esélyt arra, hogy a játék pozitív irányba fog elmozdulni.
  • Shep
    Itt most vagy eljön az olyan szinten lassú control meta amit még én sem akarnék, vagy a lapok 80%-a megint csak a gyűjtőszenvedély kielégítésére fog szolgálni.
  • karmacoma
    Ez viszont teljesen igaz. Simán lehet olyan lap, aminek a létjogosultságát, a későbbi kiegek adják, mint pl a dragon szinergia lapok brm-ben, amik csak a Twilight Guardian után lehettek értelmesen használhatóak.
  • dave9004
    Ja az kimaradt h nem legó.
    Majd lesz vmi. Az új 4 mana gyenge belcher is oké.
    Plusz mindjárt több értelme lesz a priest legónak is apró dr lényeket másolni.
  • Malarki
    Akkor meg miért nem fekete? :D
    Én commonnak hittem, aztán írták twitteren hogy rugó kártya.
  • karmacoma
    Sylva nem legend?
  • dave9004
    Meg ez két évig majdnem standard lap lesz, így a deathrattle lapok érdekessé teszik majd a jövőben is.
  • dave9004
    Sylvanas says hi.
  • Negritis
    mer a rugó inkább fekete és a mage a kék :D
  • karmacoma
    1,5 éve csak nézegetem az első craftolt legendemet: Cairne-t. Nem zavarna ha emiatt visszamászna a metaba. Remélem lesz pár értelmes DR minion kiegben, mert standardban kb csak a harvester meg a loot hoarder marad mint használható semleges, nem legend minion. A Rouge lap tetszik, úgy se nagyon szerettem egyik 2dropját se, ez meg egész korrekt végre.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.03.24. 18:59:31
  • dave9004
    Cairne a végén tényleg visszakerül a metába
  • Malarki
    Ja, és az Undercity Huckster elvileg rugó kártya, bár nem tudom akkor miért nem kék.
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2016.03.24. 18:53:26
  • Malarki
    Még ennyi:
    N'Zoth will raise silenced Deathrattle minions, but not cards that were buffed with Deathrattle or transformed.
  • dave9004
    Nyami. Ezek jók.
  • Malarki
    Két új kártya.
  • Negritis
    r10-re kell jutnod hozzá
  • Madi92
    Tudom, sajna nehezen fejezem ki néha a gondolataimat. :D
    Közben R11.
    Amúgy R9-ig kéne lejutni, hogy mégtöbbmindent kapjak hónap végén?
  • dave9004
    még a huntard receptekben sincs bagoly tehát esélyes.