Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én első nap rá se szoktam nézni a brawlra és nem érzem, hogy ezzel bármit is vesztenék.
Ma kivételesen megtettem, mert rendkívül ötletes és kíváncsi voltam rá, nem sikerült, hát majd holnap vagy a hétvégén fog.
Ez every Blizzard launch ever a vanilla WoW megjelenése óta.
amúgy mi ez a 30 üzenet 2 óra alatt?! 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy azért én megkérdezném tőlük, hogy: Srácok! MIT csináltok? De tényleg. Oké, hogy pénzt számolgattok meg új lapokon töritek a fejeteket, melyekbe valahogy úgyis belecsempészitek azt az undorító randomot, de ezen kívül?
Amúgy ezek a játékmechanikai bugok nagyon durván fognak visszaütni. Ha nem kezelik őket időben akkor egyre több és nehezen felfedezhető bug lesz, aztán majd egy nagy pénzes versenyen derül fény egy újabbra, és porig lesznek alázva. Röhej.
Összeomlik az EU, számítani lehetett rá, oké, de EZ KIT ÉRDEKEL? Ne a játékos baja legyen már ez. Itt vagyok, mint játékos, szoktam néha fizetni is: oldjátok meg. Köpök rá hogyan és mennyiből, de oldjátok meg. Amcsi szerveren miért zökkenőmentes majdnem minden?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.02. 18:33:58
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ja nem mert ott később jön 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.12.02. 17:47:47

Jöhet a 3 booster kompenzációként! Ty Blizz
Épp kraftolni akartam volna, erre kidobott az asztalra, visszalépnék, akkor meg Szerver down. Mondom ok. Biztos a sok dustom vágta haza a rendszer.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.02. 17:31:50
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Murlocokra mulliganelsz, amik buffolják egymást is, ha csak picit, már akkor is nehéz őket leszedni. Melléjük/helyettük kiraksz sticky minionokat. (minibot,creeper)
A murlocjaid halnak egyenként, miközben te secretekkel véded/buffolod őket pluszban.
6. körben kirakod a challengert, mindenki tudja jól mennyire nehéz ezt innentől megnyerni. Ha nincs nem baj, véded őket tovább Loathebbel, fegyverrel stb...
Ha az ellenfél jól védekezett és elhúzódik a meccs, az Anyfin Can Happennel felrántod a boardot és ha jól megnézed úgy vannak összeválogatva a murlockok, hogy azonnal képesek nagyon sok damagere. Ha minden murloc halott már (késő lategame) akkor az pontosan 30 damage OTK, számolj utána. Ha nem...nem gond, simán elég lesz általában a 14-16 seb is, mintha csak druid lenne, csak éppen végig szívás volt addig is az ellenfélnek 😄
Nem tudom, engem érdekel a belező (annak ellenére, hogy péniszarcúnak tartottam az elején a stílusa miatt), kíváncsi leszek mit mond majd.
Well met!
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.12.02. 16:44:25
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Első héten ez mellett volt a knife juggler nem lőtt kést "choose one" lényeknél.
Engem a lag jobban zavar, ha sokat gondolkozok, akkor nincs idő végigcsinálni a lépéseket miatta.
A League of Legends is ebben a hibába esett, javításról javításra egyre rosszabb, ellenben skin, meg ward, meg minden kutyafüle az jön hozzá szép számmal - sokkal több és gyakrabban, mint régen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.02. 13:34:03
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.02. 13:35:31
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudom, jöhetnek a Ben Brode gifek.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
amiről persze kurvára nem tehet, de mintha Reynad lett volna
nah közbe rákerestem, Reynad-nak elvileg MTG-ben volt vmi balhéja
a csalós eset pedig ugye RDU volt, a szőröstalpú
A discovert tényleg nem mondták előre, de úgyis kb. mindenki téved, abszolút semmi értelme a lapelemzéseknek.
A csávó meg bekaphatja. Discoverről nem mondták h súlyozva lett, ergo mindenki lehúzta a picsába.
De minden kiegnél ez van minden streamerrel. A donates csávónak meg fogadok, hogy mindig van reynad-paklija. Ja és Reynad HS-ben nem csalt még.
Rdu, Hosty, de legutóbb sztem Zeta ellen is csalt az a Borss is. Feltűnően egy nap kétszer is DC-zte magát a tablettel tornán mikor vesztésre állt
csak telóról voltam, be akartam írni reggel
amúgy már volt 1 így 400 dust 😄
Reynad állítólag tegnap kibanolt egy tagot, elküldte a francba, + kirakta még az e-mail címét is...ekkora trógert. (a srác donatelt, majd be lett olvasva, hogy mit szól ahhoz, hogy nem jöttek be az előzetes LoE lapelemzései)
Amúgy meg sem lepődök, Reynad egy csaló, ezt amúgy sem moshatja le soha magáról.