Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondom, kinek honnan logikus. Szerintem aki nincs ott fizikailag, az nem tud csatakiáltani. Egy valós harcmezőn is üvöltözhetsz 3 km-ről a csatába, nem fogják meghallani és senkit nem tüzel fel a jelenléted. Ha viszont betoppansz mint híres hadvezér és elkiáltod magad, hogy pl. "A rák egyen meg!", hogy hazánkban gyakran hallható csatakiáltás idézzek, akkor feldobhatod a harci morált <#banplz>
dave9004
Nekem mondjuk logikus, mert előbb csatakiáltol egyet és aztán fellépsz harcolni. A gond azzal van h a kódban van amikor előbb sül ki a lény megjelenése és aztán a bcry
Szokásos blizzardos faszság megfogalmazás. Ugyanis pl. egy fireball közvetlen számszerűsített sebzés, míg mondjuk pl. a shadowflame nem. Az egy közvetett sebzés, adott lényed támadóerejéhez kell viszonyítani. Meg lehet közelíteni úgy is, hogy logikus, meg úgy is, hogy rohadtul nem az.

De a legrosszabb még mindig az, hogy a lények battlecry effectje azelőtt aktiválódik, hogy a pályára lépne a lény. Ez sok hülye helyzetet teremt. És ha ebbe belegondolunk: ki vagy mi aktiválódik, ha NINCS IS még a boardon adott személy/szörny?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.04. 11:36:52
Hát ha belegondolsz shadowflamenek annyi a sebzése mint a lény sebzése, lightbombnál szintén, szóval ugyanúgy van egy szám, ami alapján működik maga a spell, szóval miért ne lehetne ugyanúgy extra sebzése spell powerből 😄
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.12.04. 10:31:09
dave9004
pedig pont h van értelme
most, hogy aludtam rá, ezt tulajdonképpen egy oltári nagy baromságnak tartom, mert itt a +1 spell damage nem egy számszerűsített spellhez ad +1-et. Na mindegy, megjegyeztem egy életre 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Shadowflamre is hatással van pl.

Megöntözted? A betont tudniillik öntözni kell.

Devv
á
hát.... esetleg egy kis betonozás? 😄

Devv
Jó reggelt kívánok! Legközelebb valami nehezebbet.
ma reggel hattól fürdőt betonoztam estig, a végefele már nekem is ment.

és az hatással van lightbombra is? 😄

Mondjuk logikusnak akár logikus is, de valahogy sose jutott volna eszembe.

A teknős a fenekén keresztül is tud lélegezni. (tényleg)
Devv
Spell damage?
Erre tud valaki valami okosat mondani? Vagy én vagyok hülye?

A Twilight guardian az enyém volt, a többi az ellenfelemé. És igen, az ott egy hetes (7)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

dave9004
éjfélkor nyilnak, tehát pénteken
Én úgy tudom az új wingek EU-ban pénteken nyílnak.
ProGabe
Ámérikában persze már nyomják. Nagyon jó, hogy EU-n tesztelik a bugos brawl-t, ilyenkor meg sz*rnak a fejünkre

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dave9004
Igen
ma nyílik az új wing ugye?
dave9004
Ha az ellenfélnek más murlocja is meghalt, akkor az bekavar a spellhez.
Plusz magukban gyengék.
legendary murloc-warlock, nyamm hogy én az hogy utáltam mint ellenfél 😄

mondjuk sir finley és everyfin is awesome kijövetelével bepróbálom sztem a murcloc shamant majd
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.12.03. 12:23:27

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Az OTK paladin szerintem tier1 deck lehet. Persze meglehet, hogy nem.
dave9004
Egy napig, aztán maradnak ahol eddig
Holnaptól ez megváltozik.
Shep
Anno nekem is, kár ,hogy azóta már nagyon gyengék és bármi legyorsulja őket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amikor elkezdtem játszani, a murlock paklik még rohadtul erősek voltak és minden vágyam volt, hogy össze tudjak egyet rakni.
Ma már ez is sikerülhet. <#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A facehunter jobb a gyors rákpala ellen, de nekem összességében a zoo jött be leginkább. Most a raptor rogue-gal is szórakoztam, meglepően élvezetes és hatékony volt.

jazzy
Nekem nem voltak azért akkora sikereim demon zooval ellene, inkább a húzástól függött ki nyer, hunter ellen kb ugyanez döntött, bár tény, hogy jól haladtam vele.
A demon zoo is nagyon jó counter jelenleg, de abból is kevés van. Érthetetlenül lassan reagál most a meta a pala ráközönre, mindenki inkább beáll a sorba.

szvsz nagyon ritka, idáig csak egyet láttam, nem is értettem az oozt amíg mellé nem rakta az Argust, szegény beast druidám csak pislogott 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Devv
Reynad-féle flood zoo palákat reggelizik és a fél fogára se elég. 😊
hááát, elegem lett a palákból, így milyen meglepő, összeraktam én is egyet, hiányzik még belőle ez meg az, szóval messze nem optimális. 17-ről, 14-be megállás nélkül,pedig még csak játszani sem tudok vele, ehhez képest az összes agro deck agysebészet o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tökéletes. Fogadjuk meg mind <#worship>
😊

jó, csak le kéne cserélni palára

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Legalább lesz sikerélmény! 😄
Bravó. <#taps>
hát ez remek, minden második ranked kidob, és mivel a beast druidot próbálgatom, ezért meccsenként -2 csillag, irány a 20 😊

tényleg ott tartunk hogy minden brawl akkora kihívás nekik, mintha olimpiát kéne rendezni
Akkor tuti megint jönnek a pókok... 😄
nálam is
jól látom hogy 21óra múlva lesz brawl? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kipróbáltam a kazuárt, az ment, lehet megpróbálkozom a rankeddel 😊

Arénázni egyáltalán nem szoktam, akkor azt mondom, hogy nekem a ranked simán ment, amíg megcsináltam az 5 wines küldetést. 😊
akkor nagy mákod van, mert jönnek hivatalosra bug reportok arénából is 😊

(nekem a ranked sem megy)

picit beszart az EU server 😊

Nálam csak a brawl nem ment, a többi rendben volt.