40521
  • dave9004
    Anduinnak jó kis háreme van.
  • DasIsFuck
    Nagyon jók:)

Blizz rámehetne a távolkeleti piacra valami animével a hs-re építve.
  • Negritis
    gvg miatt "kiesik" az oil
    anélkül nehezen van viable rugó, így pótolni kellett :D
  • Zozo0122 #29480
    Nézem melóban ezt a Xarilt, és minél tovább gondolkodom rajta, annál inkább arra jutok, hogy ez a kieg eddigi talán legjobb lapja, annyira jó, hogy a rugó kapta :D

Ti mit gondoltok?
  • Zozo0122 #29479
    Érdekes lapok jöttek tegnap is :)

A mumus legend meg a fegyó nyilván hulladék, nem is értem miért kell ezt csinálni :D

A Brood érdekes, még jó lap is lehet.

Xaril nekem kelleni fog, a statok miatt sajnos nem mindegy, hogy mikor teszem ki, de a kapott lapok nagyon erősek rugóba :)
  • Shep
    Én is.
  • Devv
    Ez kurva jó! :)
  • dave9004
    am akkor lesz bukó ha jön vmi aura ami perma buffolja a fegyvereket warrinak és a tegnapi fegyó mégis jó lesz :D
  • Pio
    EZEK igen jófélék.
  • dave9004
    És basszus visszacsinálják poison seeds meg explo sheep kombót mert ez most véletlen volt.
    VÉLETLENÜL JÓ LETT ERRE ELRONTJÁK VISSZA....
  • Pio
    Rugó legendary - de jó látni, hogy gyűlnek a klaxxi-k, remélem minél több fog jönni, nagyon bírom a lore-jukat. A hangjukat tuti imádni fogjátok. :)
    "There are many wonderful poisons, Wakener. Some can boil you alive. Some will eat your flesh. Some burst you open from the inside. So many wonderful varieties."

Warrior fegyver - 3/2-vel szerintem viable lenne control/fatigue warriornál az infinite value miatt, így nehezen elképzelhető, kísérletezni azért megéri majd vele, de én is gyengének mondanám.
  • DasIsFuck
    Hát az alapjai ennek pl mechanikákba azért megvan a játékba(discover,anyfim hogy csak kettőt említsek), csak full random változókkal, ebből én nem gondolom, hogy annyira bonyolult lenne, de én nem értek hozzá, szóval biztos igazad van:)
    (én pl sokkal inkább a megfogalmazhatatlansága miatt gondolnám, hogy nem lehetne hs-be ilyet)
  • dave9004
    Érdekes lenne, de nincs még temető kezelés mint a magicben. Meg ez maga a rémálom lenne ehhez a spagetti kódoláshoz. Két év alatt se csinálnák meg hiba nélkül
  • DasIsFuck
    Szerintetek lenne értelme egy olyan priest lapnak amivel becélzod a saját minionod,kiválasztasz róla egy értéket(cost,atk,hp) majd meghal és cserébe lerakhatsz bármi olyan miniont ami meghalt a játék folyamán és a kiválasztott értéked megyegyezik vagy kevesebb bármely értékével ennek a minionnak.(elméleti szinten, mert sajnos nem lehetne hs-ben megfogalmazni a lapot.xD)
    A warlocknak ugyan ezen a vonalon akkor adnék egy olyat ami ugyan ezt az idézési módszert használja, de cserébe a saját paklidból rakhatsz ki valamit.Bár a warlock szerintem illene témába, de talán túlontúl unfair lenne:D
  • Negritis
    remélem a priest is hasonló lapokat kap :D
  • Mephike
    Ez a fegyver most tényleg rossz. :S
  • Shep
    Annyira rossz, hogy szinte már jó :D Amúgy meg még nem láttunk minden lapot, lehet jó lesz :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.25. 23:36:18
  • dave9004
    De most komolyan aki ezt meg a bugiszörnyet kitalálja mit szív?
  • dave9004
    Ja majdnem doomhammer
  • Shep
    Nekem tetszik :DDD
  • dave9004
    Legitté teszi a crafthammer
  • Negritis
    legitté kell tenni a cursed blade-t :D
  • dave9004
    Jézusom a warrior is megkapta a poisoned blade szintű fos fegyót...
    Deaths bite helyett? Blizz...
  • Negritis
    inkább meh

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.25. 23:17:00
  • Shep
    Hát az a fegyver, érdekes.
  • dave9004
    Xaril, Poisoned Mind: 4 Mana 3/2 - Battlecry and Deathrattle: Add a random Toxin card to your hand.
    Toxins
    Bloodthistle Toxin: 1 Mana - Return a friendly minion to your hand. It costs (2) less.
    Briarthorn Toxin: 1 Mana - Give a minion +3 Attack.
    Fadeleaf Toxin: 1 Mana - Give a friendly minion Stealth until your next turn.
    Firebloom Toxin: 1 Mana - Deal 2 damage.
    Kingsblood Toxin: 1 Mana - Draw a card.
  • Shep
    Hát elég durva még akkor is ha random.
  • Negritis
    Rugó legened

a kis vackokat nem linkelem egyesével
  • dave9004
    Kint de akkor rakd be :D sjowét még nem látom
  • Negritis
    kint van Xaril
  • dave9004
    11kor sjow stream új lap
  • Shep
    Napi küldetéseket csinálom, semmi egyéb, megvárom a csoda eljövetelét de szerintem nem lesz itt csoda, csak vacsora.
  • Shep
    Igen, Oximoron az egyik legendás benne.
  • Mephike
    SajnoTovábbra sem értem ha egy játék unalmas, mert mindig ugyanaz megy, változatlan akkor miért játszol mindig vele? Tényleg nem azért kérdem, mert piszkálni akarlak, de van ezer más játék a piacon, miért nem váltasz, mi az oka? Miért vagy képes leülni elé és nap mint nap játszani vele?
  • 1Darton1
    A paradoxon az valami új aggro pakli?
  • Shep
    Hát akkor csak én fogom ki folyamatosan ezeket, és az én szempontomból ez számít nem az, hogy mindenkinek milyen jó, mikor én azt látom ,hogy csak az aggro megy, meg 1 éve ugyanaz a pár pakli, semmi változás, ez így marhára unalmas, nektek lehet nem, de nekem igen. Amúgy ezeket a paradoxonokat magadtól találod ki, vagy segítenek benne? :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.25. 13:50:47
  • 1Darton1
    Most vagy az a helyzet, hogy magad előtt is elferdíted a tényeket, vagy olyan rankon játszol folyamatosan, ahol mindenki csak gyorsan át akarja verekedni magát. Nekem például az utóbbi pár meccsem az control priest, midrange pala, reno és malylock ellen ment. Nem azt mondom, hogy nem futok össze divatpaklikkal és aggróval, de bőven nem zavaró a mennyiségük.
    Ugyanilyen arányt látok haveroknál és streamereknél is. Persze ezt a kört már sokszor lefutottuk, és te még mindig olyasmit szeretsz csinálni, amit nem élvezel.
  • Shep
    Most is lehet sokféle paklit építeni, ennek ellenére tudjuk jól mi a helyzet :)
  • hun atlas
    Ez nem lesz motiváló, de az is több, mint a semmi, ha az aggro más képét fogja mutatni. Tudom, az aggro ugyanaz, mindegy mibe van csomagolva. :D
  • dave9004
    sry 150nél kicsit több lap megy ki