Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért azt a 10-ből 1-et gondold át. Talán a flood zoo az egyetlen olyan deck a játékban, aminél valóban gyakran előfordul, hogy 7 lény van kint az asztalon és még nem dőlt el a meccs.

Priestnél szerintem ha valaha volt egyáltalán olyan, hogy tele van a boardom az már akkor volt, amikor a meccs réges régen eldőlt és csak menőztem.

Én az eddigi tapasztalataim alapján konkrétan elképzelhetetlennek tartom, hogy egy normális meccsen priesttel 7 lényem legyen a boardon, amikor kijátszok egy 6manás entombot és még ne legyen réges rég eldőlve a meccs, továbbmegyek, hogy múljon azon bármi, hogy mi történik az entomb hatására.

De tessék, itt a challenge, toljátok entomb priesttel és osszátok meg az összes olyan alkalmat, amikor ez adódik és tényleg ez dönti el a meccset. Felőlem akár direkt ennek a bizonyítására preparált priest paklit is csinálhattok. 😊

Perszepersze, bug és nem örülünk neki, dehogy ebből top post legyen redditen és mindenki ezen pörögjön.... vihar a biliben. 😊
Hát, mondjuk 10-ből 1 eset. És ha épp streakben vagy és emiatt vesztesz? És ha épp nagyon jól megy a game, de megfeledkezel a bugról és ez elveszi a priesttől a kedved, mert belesétálsz? Hogy ne keseregnék már - ez a játék arról szól, hogy kártyázol. Ebben nincs mászkálás, lövöldözés, felfedezés stb. Itt kártyázás van, ez az egyetlen funkció,ez a lap pedig nem működik jól.

Vagy tegnap volt deckbuilding közben egy bugom - lefagyott egy kártya kinagyított módban (egy dire wolf volt, nem tudom számít e valamit) és követte a kurzos mozgását bárhová léptem. És egyre több bug kerül elő.

Amúgy nem csak kesergek, dícséret is volt a hsz-ben 😄
Megint olyan dolgon keseregsz, ami totál mindegy. Most őszintén szerinted átlagosan hány meccsenként adódik olyan helyzet, hogy 7 minionnal a boardon entombot játszol ki? Ez megint arra jó, hogy valaki kikísérletezte, az állandó nyöszörgők pedig telenyöszöröghetik a redditet, hogy milyen bugos a játék és nem szabad a blizárdnak pénzt adni.
Ajj nemár. Kijavítják a raptort, erre bejön több más bug. Pedig eddig ez a legjobb kieg. Az elején nem tetszett a témája, de rájöttem, hogy nagyon is jó 😄 Plusz jól sikerült, mert ez már tényleg elég sok új decket hozott.

Más: a következő wingből mit vártok a legjobban? Nyilván a 2 legenden túl, amiket úgyis mindenki kipróbál 😄 Minél tovább nézem ezt a lapot, annál jobbnak tűnik. Szerintetek?

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.05. 14:50:45
dave9004
jó tanács: ha a ti boardotok tele van, az Entomb nem a ti paklitokba rakja a lapot, hanem az ellenfeledébe.
ugyanis ez se tökéletes még
Shep
Elég 1 mindenből.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hmmm, nekem még hiányzik a warleader

meg kell lennie a kártyapárnak, vagy elég ha csak egy lap van meg, hogy megkapjam a legendary murlocot?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a vicc hogy nem elég hogy tele van hülyeséggel még nagyon kevés a saját cikk is
hanem az esetek jó részében másolnak

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jó pár éve lesüllyedtek már, a régi gárdából senki se maradt, az új meg ennyit tud. Jelenleg az egyik leggagyibb gamer oldal és újság.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Te jó ég mi lett a gamestarral? Ad blocker nélkül meg ne nézzétek az oldalt, mert nehéz megtalálni a 90%-nyi reklám/facebookbanner közt a 10%-nyi contentet.
én azzal értek egyet hogy van egy komoly kontraszt aközött hogy eSport-t akar a blizzard és aközött hogy egyre több elég random mechanikát raknak be, hogy "fun" legyen (ami azért alapvetően igaz is)
nem igazán sikerül eltalálni nax óta az egyensúlyt a casual - kompetitív kontent között

valamint az is igaz hogy a community lement full kreténbe és tényleg nehéz egyedül igazán kreatív deckel játszani mikor folyamatosan a kipróbált netdeckek jönnek

ettől függetlenül a szokásos "gs quality" ott van hogy elég sok a tárgyi tévedés a cikkben

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Azt tökéletesen meg tudom érteni, hogy van, akinek nem fun komolyabban venni egy játékot. És itt nem az esportról beszélek, hanem szimplán arról, hogy adott egy meta, amihez alkalmazkodni kell, hogy eredményeket tudj elérni. Szóval megértem, hogy ez a játékosok x %-ának nem tetszik, de ebben ki is merült a cikk (szerintem) jogos mondanivalója.

Akinek tetszik, hogy a HS kompetitív jellegű, azok ugyanúgy találnak örömet a játékban. A magasabb szintű játékban rengeteg fun van, csak ez olyan fun, amihez tanulni kell és nem csak "élvezni" a randomot, ahogy a cikk írója élvezi és akinek azzal van problémája, hogy a játékban a tudás dönt (wat?). (Ha randomot akar valaki élvezni, annak ott a tavern brawl. Nekem általában elég abból, amire a booster kiesik. Vagy élvezhetőbb példának ott az aréna, ahol a lapösszeállítás pont kellő mértékű randomot ad, de nem vész el a játéktudás szükségessége sem.)

Az, hogy létezik meta és a játékosok nyerni akarnak, az a játék jutalmazási rendszeréből logikusan következik. Ennek semmi köze ahhoz, hogy létezik egy esport scene, és semmi köze ahhoz sem, hogy vannak streamerek. Az előbbiek nélkül ugyanúgy léteznének site-ok, mint a hearthpwn, ahol ugyanúgy megosztanák az emberek a tudásukat. Sikeresebb singleplayer játékokhoz is azonnal épülnek wiki oldalak, ez pedig egy multiplayer játék. Aki ide azzal az elvárással jön, hogy majd elfunolgat a tier 10 szintű paklijával és sikerélménye lesz, az álomvilágban él. (Ugyanakkor az tény, hogy ez a Blizzard hibája, hogy nem teremt erre egy játékmódot, ahol ez a réteg is kiélheti magát.)

Viszont ez nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag a profik által előírt paklikkal lehetne nagy százalékban nyerni. Az adott metára épített jó paklival ugyanúgy lehet haladni. (Ahogy ezt többen bizonyították ebből a topicból is.)

Emellett nincs is nagyon képben a cikk írója. Warsong nerfet megelőző metát még talán lehetett beszűkültnek, néhány paklira korlátozottnak nevezni. Azóta ez nagyon távol áll a valóságtól, amióta pedig kijött a LOE, ez hatványozottan igaz. Unalmasnak én pont nem hívnám az utóbbi időszakot.

Aztán van itt még egyéb kronológiai hiba. Ugyanis előbb voltak streamerek és utána (általuk) lett népszerű játék a HS és nem fordítva, de ez már csak szőrszálhasogatás.
Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2015.12.05. 13:13:19
Amúgy az, hogy kirakod Finleyt, ütsz vele, majd rátolsz egy hungry crabet az óriási play, már meccset is nyertem így, amikor earlyben sikerült 😄D
gamestar cikk
javaslom mindenkinek, nem mondom hogy mindennel egyetértek de elég sok igazság van mögötte

dave9004
Spell summoner brawlban jó lap
Lol, van egy lap a játékban, amit szerintem még soha nem játszottam ki, még arénában sem:

dave9004
Késő
Neptulon?
dave9004
Elfogy
Ki tudja, lehet bekerül a metába. ha nagyon elszaporodnak a murlocok akkor be fog 😄 Amúgy a shamanos hogy működik?
dave9004
Csak ne kelljen emiatt majd crabet játszani.
Elég már abból, hogy van pár op pakli aztán a többi meg vagy ellene csinál paklit, vagy 90%ban veszít tehetetlenül
Valószínűleg lesz egy verzió amivel egy streamer nagyon jól fog haladni, tök mind1, hogy aggro/secretes/midrange vagy bármi, azt nagyon felkapják és ömlik majd mindenhonnan. Kedvenc kasztom a pala, de nem tetszik, hogy most egyeduralkodó kb. És eddig is az volt a patron óta.
Megmondtam, én is megcsináltam napokkal ezelőtt ezt a combót fejben, 3 napja ki is raktam a decket pwn-ra meg ide is. Én is ki fogom próbálni, de valszeg hamar megunom. Csak aztán győzzük lecsapkodni az össze ehhez hasonló variánst, mert ugyebár máris vannak. Valszeg aki komolyabban nekiállt nézegetni a lapokat rég észrevette ugyanezt. Patronnál is ez volt, ha végigondoltad mi lesz ebből, akkor láthattad a közelgő anyázást gondolatban 😄

itt van
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.05. 00:39:15
dave9004
Ööö tökre tetszik, hogy a manának megfelelően a paladinnal lehet megcsinálni a tökéletes 10 kört gondolkodás nélkül.
Amúgy se akarok már gondolkodni a jövőben.
Shep
Hát ha egyszer az embereknek az a kaszt tetszik. Ez már tényleg nem a Blizz hibája 😄D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Áh a paladin balanszolt és átgondolt class. Nem gond, hogy a kieg után is minden harmadik ellenfél az lesz.
Shep
Amúgy én nem értem, a Blizz, hogy nem tudja átlátni a lapjainak a következményét a játékra nézve? A videoban meg, hogy örült már magának a kis holland 😄

ProGabe
Totál broken a pala.

Thisj (vagy hogy a töcsbe írják) egy gyökér. Ja izé, nem ezt akartam írni, de ez is igaz 😄

Szóval tegnap elment ezzel a paklival legend lvl. 5-ig. Érted, nem az van, hogy próbálgatta pár napig és kiforrta magát a dolog. Kijött a wing, összerakta a paklit és irány lvl 5 😄
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.12.04. 23:21:04

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Hát ez gyönyörű. Éljen BB és csapata!

ProGabe
Nyugi, nem lesz mindegyik székletpala, mert van totál aggro változata is, meg egy kicsit lassabb, mid-réndzs náfj csugulárral, hílbottal, belcserrel és persze doktor héttel. Ja és persze olyan is van, hogy mondjuk megkapja a hunter nyilát az új legendnek hála

Na meg persze van újabb OTK is

Jó szórakozást mindenkinek és boldog karácsonyt a'la Blizzard <#idiota>
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.12.04. 23:08:11

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Éljen.

ne basszá, az adott újra nem aggro early gamet a shamanomnak
ha bugos akkor falnak megyek

Jajjnemár.
ProGabe
Nem probléma, kell a nerf shamannak <#banplz>

dave9004
Lol az új patchcsel elrontották a tunnel troggot.
Ha kettő v több overloadot játszol ki,akkor is csak egy attackot kap 😄
Én még egy disconnectet sem láttam a raptor miatt, szóval nem lehet túl gyakori.

ProGabe
Hát kérem, a pala jóformán megállíthatatlan lett. Murloc + misztíriusz cselendzser
Az előbb szerencsétlen lock kétszer is rénózott, de úgy lecsaptam, mint a taxiórát és csak pakoltam vakon a lapokat 😄

Perszer még le kell játszani min. 30 meccset, hogy igazán érezze az ember, meg meglátni, tényleg hogyan muzsikál a dolog, de az már most látszik, hogy ez undorító! XD
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.12.04. 21:36:01

nekem ami bejön az mind olyan amiért külön venni kell valami szart, mer akkora érték ez, hogy csak úgy nem lehet megszerezni....

ez a szíves pl pont olyan amit valakinek beállítanék, hogy megszívassam, komolyan erre van igény?
Nekem a totemes bejön, viszont amikor meglátom az első facehuntert szívecskés hátlappal, akkor ököllel tarkónrúgom saját magamat, majd kirántok vacsorára egy Lost Tallstridert.

Amúgy végre javítják a raptor bugot, mostmár végre kipróbálhatom. Eddig nem akartam, mert csalás 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.04. 20:20:28
mér ilyen ocsmány az összes? nekem még egy sincs amire szívesen váltanék
Shep

TBTPumpa
Nope

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dave9004
Deckslot?
TBTPumpa
Patch 4.1

Special Winter Veil effects have been added to celebrate the holidays starting December 9th!
Savage Roar is now much less savage to the ears.
League of Explorers game boards have been added to the rotation in Arena and Play modes.
The following card backs have been added:
Winter Veil Wreath – Acquired by celebrating Winter Veil in Hearthstone.
Shaman Thrall – Acquired by reaching Rank 20 or higher in Ranked Play mode during the month of December 2015.
Love is in the Air – Acquired by reaching Rank 20 or higher in Ranked Play mode during the month of January 2016.
Tauren Thunderbluff – Acquired by reaching Rank 20 or higher in Ranked Play mode during the month of February 2016.
Resolved an issue where playing Unearthed Raptor caused the client to freeze.
Resolved various issues with AI behavior and gameplay.
Various audio, graphical, and UI issues have been resolved.

Az elkövetkezendő időszak hátlapjai (2016. februárig):

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.04. 19:38:54

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dave9004
Most már tényleg kevés a deckslot. Még nincs kint egy wing és már olyan paklit töröltem amivel naponta kétnaponta játszottam. Nagyon szar így.
Hát most pl egy Flamestrike és Shadowflamet összehasonlítok akkor kb a shadowflamenél én választom ki a spellhez a számot/sebzést ki, de ugyanúgy egy érték alapján működik, szóval számorma ez mindig is egyértelmű volt, hogy hat rá a spell power, és akárhogy nézem egy Shadowflame még mindig jobban hasonlít egy flamestrike vagy consecratehez mint egy Twisting Netherhez, de megtudom érteni igazából, ha valakinek nem tiszta egyből. és igazad van néha jobban kéne szövegezniük a kártyákat.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.12.04. 15:02:59
dave9004
neme?
Igen, de 6000 rohírt nem tudsz kirakni 10 manából 😄
dave9004
Theodenék halálkiáltása elhallatszott az orkokig, de még nem voltak a harcmezőn 😄