Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És amúgy itt. a közösségbe mennyire megvető tempo mage-el játszani? <#vigyor5>

Jah igen. Nem minösül cheatnek az eula szerint
Csak sima addon

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ok, versenyen tiltott, de normál játék használatnál nem terveznek semmi retorziót se heartarena, se tracer használatára.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

aki oda beírta az mind vállalja 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Amúgy a bannerből a nevek alól fel lehet venni valakit barátnak?

ööö, versenyen attól hogy papír-ceruzát helyettesít a tracker tiltott

viszont az innkeepernek versenyen kb semmi haszna
az tényleg arra jó hogy tudd mi van a deckedbe és mi hiányzik még

Tudom, de én nekem ez a számos része érdekelt, hogy hány lap hiányszik meg miből stb.

Ezeket a collectionodben lathatod crafting modban, es tudsz kiegenkent szurni is.
Akkor rendben, köszönöm.

Akkor csak jót linkeltem be elsőnek.
Ez a progi figyeli milyen kártyáid vannak, és a hearthpwn -on tárolja ahol decket tudsz keresni.
Megmutatja hány kártyád hiányzik, és milyen deckhez mennyi dust kell.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.12.06. 21:25:28

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Olyat, hogy pl melyik kieg.-ből melyik lap van meg, melyik lapok hiányoznak, melyik kéne gyűjteni és pl hogy valamelyikből kiegészítőből 80 lap van meg stb. Ilyenre gondoltam

Mármint akkor pontosan mit is szeretnél?
Mert ez arra van, hogy játékon kívül is lásd a decked, illetve netről könnyeben össze tudj rakni 1et.
Ha azt akarod, hogy meccs közben lásd a decked, akkor Hearthstone Deck Tracker.
Utóbbi legutolsó infóm szerint legit, mivel semmi olyat nem csinál, amit te 1 papír + toll segítségével ne tudnál megcsinálni.

Egyébként az ilyenek nem tiltottak, használhatom?

Talán ez.
Innkeeper
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.12.06. 20:59:05

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy nincs valami olyan program, amivel megtudom nézni, hogy mennyi lap van meg, mennyi hiányzik, mik hiányoznak stb?

Ez is csak egy troll cikk a sok közül. Az ilyen "színvonalas" oldalakon az újságírás nem a tény közlésről, vagy a hitelességről szól, hanem a trollkodásról, amin az emberek felszívják magukat, és jól megmondják nekik kommentben. A kattintás, meg az oldal letöltés a lényeg, szarnak ők nagy ívben arra, hogy mit gondoltok róluk.
sztem marhaság a cikk, szokásos nem értjük szidjuk

az 5 ok amiért szidható abból meg kb 3 buzi vicc

dave9004
az első bekezdés után abbahagytam. már ott kijárna az ilyen lekezelő balfasz négynegyvennégyes reteknek egy kiadós verés.
444.hu és HS

Ha ma még nem volt kedvetek kiugrani a tizedik emeletről egy száll poroltóval akkor ajánlom elolvasásra.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Még csak 3at nyitottam 😉
De nem cserélünk 😊

Készülnek a portrék, csak nem akarják elhamarkodni, nehogy megzavarodjon a meta/új bugokat hozzon élő ezért még tesztelik. <#idiota>

Én meg 1 hónapja nyitottam az utolsó legendet... Mondjuk az 1 Wilfred volt, nem cserélünk?
Úgy láttam gyűjtöd őket. <#hehe>

nah nyitottam egy Rhonint 😄

Egybecseng azzal, amit a lentebb linkelt postban írtak, miszerint az entomb valódi működése a háttérben úgy néz ki, hogy silence-->mindcontrol-->visszakever.

Erre viszont már azt mondom, hogy szerintem relatíve hamar javítva lesz, legalábbis kéne lennie, mert élesben is elő-előfordulhat ez.
egyébként tény hogy ha az ember ismeri a secret "kisülési" viselkedését akkor kb érthető miért törént ez és tényleg inkább a játékban lévő "feature" minstem bug, de vicces volt😄

Kapcsoljátok a vészjelzőt, újabb Entomb bug 😄

Ha kinn van a Djinni of Zephyr és eltolsz egy entombot az ellenfél lényére, a Djinni visszamegy a deckedbe 😄 Na most ezen lehet vitatkozni, hogy bug-e, de az biztos, hogy ez így nem stimmel.

Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ez bug és ez rávilágít részemről a legnagyobb problémára egy játékkal kapcsolatban, miszerint nincs hozzá egy rulebook ami egyértelműen lefekteti például az események végrehajtódásának sorrendjére vonatkozó szabályokat.

Vannak amúgy szerteszét videók, amiben játékosok kitesztelik ezeket a dolgokat.

nah most amúgy belefutottam egy bugba 😄
de ez is megint képtelenség 😄

szóval magenél fent snipe+mirrorentity - kijátszom a 3/4es totem golemet
elsőre snipe -> 3/0 ls ezt másolta le a mirrorentity 😄

De HA jól emlékszem ezeket nyilatkozták:

- Lesznek új decklostok, egy nagyobb volumenű patch tartalmaként a jövőben.
- Egy interjúban megkérdezték, hogy elérhetőek lesznek-e a régi szezonok hátlapjai - azt hiszem a válasz az volt, hogy valószínűleg.
- A többi animált portré nyilván készül.
dave9004
nekem nem az entombbal van bajom, hanem, hogy sikerült elrontani a tunnel troggot.
Ezzel kapcsolatban biztosan megérné valamilyen közösségi kezdeményezést indítani. Persze nyávogás és túlkapások akkor is lennének a játékosok részéről, de az egyértelmű helyzetekben gyorsabban is reagálhatnának.

ice rager és evil hecker nem erről tanúskodik, de én is örülnék ha 2-3 havonta lenne egy balance

Na mondjuk a balanszolás (hiányával) én nem vagyok elégedett.

Azzal érvelnek, hogy a valódi TCG-ben sincs, ugyanakkor szerintem pont előny lenne és nem hátrány, ha itt kihasználnánk a digitális játék előnyeit és lenne. 2-3 szezononként egy balance patchet simán elbírna a játék, remélem, hogy ezt az alapelvüket egyszer megmásítják.
Nekem hetek telnek el úgy, hogy egy bugot se látok, se magamnál, se streamen. Ha már egy minimális érzékelési szintet megütnek ezek, akkor mindig kiadnak egy adag javítást.
Sokkal inkább érint, hogy a broken lapok hónapokig tenyésznek a játékban, és néha már csak az okoz örömet, amikor az erre építő paklikat megverem.

Most komolyan elkezdtek egyesével képtelenebbnél képtelenebb szituációkat sorolni arra, hogy hogyan jöhet elő az entomb bug? Minek fáradtok vele, amikor élesben is megcsinálhatjátok, a kihívás áll, várom a screenshotokat az entomb bug miatt elvesztett meccsekről! 😉
Elég valószínűtlen lehetőség. Épp ezért is sorolják hátra, mert a játékosok többségét nem érinti, és nem tervezik, hogy bevételt teremtenének vele.

Shep
Hát momentán az entom engem sem hoz lázba, nem igen emlékszem olyan helyzetre, hogy lent volt 7 lényem az asztalon és nem azért, mert nem játszom priesttel, viszont olyan előfordulhat, hogy aggróbb deckkel van valaki lejátssza Nefet, vagy más random spellt adó lapot és benézi a dolgot, tehát ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Pont emiatt egyre bugosabb az egész, a végén csak egy nagy bughalom lesz 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem ennek a hátterében valami olyasmi van, hogy újabb csak pénzes tartalom keretein belül lesznek elérhetőek.

Csak mondok valamit: Hearthstone Expanded, + 2x9 deckslot, az összes eddigi season card back (eseményeké nem) + az új animált hero portrék, melyeket amúgy egyenként is megvehetsz de együtt olcsóbb meg még valami spéci card back ajándékba, X dollárért.
Ezt megértem, de adott esetben dönthet el meccset, csak ennyit mondok. Több olyan szituációt ki tudnék találni, aminél lenne jelentősége. Teszem azt elég lehet hozzá egy thougtsteal - implosion is, hogy megteljen a boardod, 3-4 lényed meg már könnyen lehet akár priesttel is. És nem úgy akadtam ki, hogy ajj rohadt blizzard elrontotta az entombot, csak annyit mondtam, hogy ajjnemár. Én, aki a játékidőm jó háromnegyedében kísérleti paklikkal játszom könnyen beleképzelem magam nem szokványos helyzetekbe játékon belül, ezért zavart.
az új content mindig fontosabb

Ideje lenne megérteni, hogy a plusz deckslotokat nem is akarják megcsinálni. A sokáig elhúzódó bugokkal ugyanez a helyzet, ha már minden más, magasabb prioritású problémát megoldottak, akkor talán hajlandóak vele foglalkozni. Feltéve, hogy közben nem ugrik elő valami fontosabb.

Részemről ha ezt az entomb bugot soha nem javítják ki és azzal, hogy nem pazarolnak rá időt akár csak egyetlen egy plussz új lap tud bekerülni a játékba vagy a következő kieg 1 nappal előbb jelenik meg már megérte tojni rá és megfelelő döntést hozott a Blizzard menedzsmentje. 😊
Shep
Nem az a gond, hogy bugok derülnek ki, hanem, hogy szarnak rá és minden egyes hiba javítására hónapokat kell várni, amik ráadásul újabbakat szülnek. Bár mivel a + deckslotokat sem sikerült 2 év alatt megoldani, annyira nem is meglepő a dolog 😄
Persze lehet a HS stábnál ez a szlogen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.05. 16:07:18

Igazából a HS jellegéből adódóan nagyon könnyű olyan helyzeteket preparálni, amire szinte biztos, hogy valami nem várt módon, bugosan reagál a játék. Persze erre a full board+entombra ezt nem lehet ráfogni, ez egy totál nem várt, csúnya bug, de teljesen jelentéktelen.

Teljesen egyértelmű, hogy tesztelhetne és bugmentesíthetne nagyobb erőforrással a Blizzard, mint ahogy minden cég, hisz a tesztelésnek nincs felső határa, de aki járatos egy picit az ipari szintű szoftverfejlesztésben és főleg tesztelésben az pontosan tudja, hogy olyan, mint kimerítő tesztelés nem létezhet és a tesztelés mindig kockázatmenedzsment, meg kell hozni egy csomó döntést azzal kapcsolatban, hogy mit/hogyan tesztelünk, a pénz-idő-minőség hármasból nem tartható mindegyik és el kell dönteni, hogy a gyakoriság-hatás mátrix melyik részére koncentrálunk a tesztelés során, a Blizzard - szerintem nagyon helyesen - a gyakoriságra koncentrál, noha volt már bőven gamebreaking bug (jelentős hatású) a játékban, olyan, ami rendszeresen előjönne soha, sőt, a legtöbb teljesen képtelen, preparált játékszituációkkal csalható csak elő.

Biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne a játékban lehetőség kihívni egymást, akkor az ismert bugok 90%-áról nem is lenne tudomása a közösségnek.

Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.12.05. 16:06:41
és a legjobb hogy sok hiba azért jön mert kell az új kontent és azon mások dolgoznak mint a játék másik részén

arról meg hogy előre miért nem derülnek ki ezek?
alapvetően ha van 3-400 tester az már sok

és van 10milla aktív player, kicsit nagyobb a variáció/kreativitás csak a számok miatt

nincs olyan játék ami ne jönne ki egy csomó buggal, csak azért mert senkinek nem jutott eszébe a tesztelők küzül megnézni

anno volt ugye a gamecrasher acolyte-pyro-tracking kombo
az is kinek jutott volna előtte eszébe? senkinek
de rászabadult a community és kiderült

Üdvözöllek a programozás világában.

tévedsz, a lényeg a gyakoriságban van (a legdurvább minőségügyi ellenőrzések is azt mondjták h kb 10 millió esetnél 6 hibád lehet)
pontosabban azon hogy "normális" körülmények között mennyire van egy bug negatív hatással a játékra

ahogy Pio is mondja, a priest nem arról szól h televerem lapokkal a boardot, ha pedig olyan a priest deck abba nem kerül bele

ettől függetlenül az ismert és nem random előjövő bugokat javítani kell
csak tény hogy az "átlag" játékosra ez rohadtul nincs hatással

egyébként tuti hogy van még kismillió olyan bug amiről azért nem tudunk mert olyan szituáció kell hozzá ami millióból 1
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.12.05. 15:51:52

Csak úgy mondtam egy számot 😄 A lényeg nem a gyakoriságon van, hanem azon, hogy ez egy bug, amely adott esetben akár eldönthet egy meccset is. Kevés rá az esély, de na. A másik, fontosabb dolog, hogy oké, hogy javítanak bugokat (nagyon lassan) de mindig jönnek helyettük újak is.