40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Dehogy kezdi, 20-nál olyan 22 körül indítja a köv hónapot. 18-ról akkor indulsz ha 10-en fejezted be az előzőt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.28. 13:43:49 -
Igen de kérdés, hogy mennyire lesz fun a wild a kieg után, szerintem semennyire, már most sem igazán fun a játék, csak ha kifogod azt a pár meccset. Szerintem a wild így, hogy nem fognak törődni vele egy borzalmas valami lesz, persze lehet tévedek és egy igazi fun móddá válik, ami jó lenne, csak nem látok rá túl nagy esélyt. => nem igazán érdemes kieső lapokra áldozni. -
Negritis #29561 nézem eloise-t és épp Legend 16250 ellen játszik :D -
Negritis #29560 ahhoz azért feljebb kell jutni :D sztem egy jó darabig még 22 környékén kezd :D -
Negritis #29559 3500 goldért kapsz 3140 dustot
az kb az átlag amit anélkül kapnál
viszont ha azt nézed hogy casual/wild mókázáshoz nem kell lecraftolni duplicate,avenge,mad scientist, chow, webspinner, deaths bite, voidcaller, avenge, dark cultist, creeper, egg, belcher, loatheb, deathlord, shade, kt lapokat
akkor sztem megéri -
Zozo0122 #29558 Na, akkor elérted a ráktengert :) De nem baj, mert szintet léptél, valszeg soha többé nem kerülsz le level 20 alá, mert a következő szezonokat rank 19-18 környékén fogod kezdeni :) -
Meglett a 20 winstreak el végig :D -
Ok, csak Lóbab 2. szárnyas az már 1400 gold, amiből nyithatsz 14 paklit. nem biztos, hogy megéri egy alig használt valamire költeni, de hát mindenki maga dönt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.28. 13:26:43 -
Én kiegig nem javaslom az arénát, mert a nagyja free arena wint adó játékos akik ott lennének, most nagyrészt goldot farmol low rankon.
Ez meg is látszik az arena streamereken, bejelentés óta jelentősen visszaesett mindannyiuknak a winrateje. Redditen olvastam ma a statokat.
Tehát most aki arénázik az tutira megy és meg van átlag hét wine, hogy véletlenül se veszítsen aranyból. -
Negritis #29554 most sztem goldot grindelnek a kiegre :D szóval golden facehunterek lesznek :D meg eboladin -
Pio #29553 Ez így van, a discover/random lap idéző effektek is csak a standard lapokat fogják figyelembe venni. -
Pio #29552 Várd meg, amíg eléred a rank20at és az 500 wint farmolók hadát.... :) -
Negritis #29551 nem, legalábbis én úgy emlékszem hogy ezt kikötötték hogy nem -
Zozo0122 #29550 Még valami eszembe jutott. Ha elindul a standard, akkor lehet majd random szerezni meccs közben wild lapokat? Pl. egy discover effectből kiszedhetek egy Dark Cultistot vagy Shreddert? :D -
Ez a ranked tényleg nem valami bonyolult dolog az elején. Azt hittem hogy nagyon kezdő vagyok, de úgy látszik mások is :D -
Zozo0122 #29548 Loathebet sajnálom a legjobban, az a lap egy gyilkológép :D Dr 7. után még mindig őt tartom a legjobb neutral legendásnak. -
Negritis #29547 engem nem érdekelnek az 500w-k :D -
Zozo0122 #29546 Az lesz, a questekből elegem van :D Mondjuk nem tervezek már nagyon paladinozni, mert meglett az 500 win, megyek másra. Shamant meg Rugót tervezek, mindkettőnél nagyon tetszik az új legendás... -
Negritis #29545 nyilván, csak legyártani akár egy lego-t is 1600 (loatheb pl) akkor sztem jobban megéri kioldani az egészet goldból -
Negritis #29544 menj dungeon-ba, öcsém javasolota hogy ott elvileg sec-pec megvan :D -
Zozo0122 #29543 Ja :D Még mindig ki kell farmolnom 5 szintet WoW-ban :D -
Negritis #29542 most jött ki promóval a paladin, nem? :D
sztem mindenki ennyit tud :D
szép lassan csorognak majd tippem szerint -
Zozo0122 #29541 Nekem is, hajaj, heroic bossok hajnalban, közben Dave irkálja folyamatosan, hogy REKT, stb. :DDD Azért 1-2x kikészültem néhány rohadt random megoldástól, de kellemes kihívások voltak. -
Zozo0122 #29540 Kérdés: van tudomásotok arról, hogy ebben a kiegben kap-e valamelyik hős 2 legendást? Ugye TGT-ben 2 hunter legó jött, és ez nem igazságos, lehetne az, hogy minden kiegben kap valamelyik hős duplát.
Illetve mi van a többi hero skinnel? Pletykák, vagy valami? Azt tudom, hogy elvileg Tyrande-t pletykálják priest hősnek, illetve, hogy minden hős az ellenkező nemből kap párt. -
Szerintem ha wildban akar bohóckodni néha akkor azt a 2-3 lapot legyártja és kész. -
Pio #29538 Már most is lehet DE-zni, szóval dustra is igen jó befektetés, ha valakit nem érdekel a wild.
Nekem tök jó emlékeim vannak Naxx adventure-ről. Sőt, mindegyik adventure-ről. :)
1-2 heroic bosst éreztem nagyon gázosnak, de ez adventure-től függetlenül így volt, mindig betesznek 1-2 nagyon mázlialapú heroic bosst. -
Negritis #29537 ha később vki trollkodna wild-ban akkor megvenni 700goldért egy winget sztem olcsóbb mint lecraftolni dustból
valamint, ha most megveszi akkor mikor jön a standard az ottani lapokat lehet DE-zni ami elég szép value szintén 700g/wingért -
Öööö... igazán nem akarok beszólni, de azért a Naxxramas meccsek szerintem kihagyhatóak, mármint nagyon látszik rajta, hogy az volt az első kieg. és minden meccs abból áll, hogy az ellenfelednek 60-szor erősebb lapjai vannak mint neked, és a meccsek felét azért nyered meg, mert mocskos gáz az AI.
Én azt mondanám, hogy nem olyan nagy baj, ha nem veszed meg a Naxxot a "játékélményért". -
Negritis #29535 az elején az aréna sz0p@s ez nem vitás, de közép és hosszútávon megéri főleg ha már hoz valaki stabilan 4-6W-t -
Eddig az aréna tetszett, mert nem voltam "pakli hátrányban", elsőre 2 wint hoztam, másodikra már 4 et. De akkor most veszek vagy 5 paklit és meglesem mit tudok összehozni belőle.
Köszi a tanácsokat. -
Negritis #29533 3 opció van:
1. aréna - ez a legjobb sztem de ez sok időt/energiát igényel extrában és tényleg rá kell szánni magad az "extrákra"(twitch, youtube, guidek, extra honlapok)
2. classic paklik - ez mindig jó lesz (legalábbis amíg nincs meg minden)
3. kinyítod a Nax első wingjét ahogy Pio is javasolta, ez azért fontos mert később ezt kiveszik és maga az adventure jó móka
az egyik nem zárja ki a másikat egyébként -
Renegade #29532 ha most veszel classic pakkokat, akkor lesz arra esély, hogy olyan lapot nyitsz, amit majd teljes áron be tudsz törni.
rank 20-at érdemes elérni minden hónapban, ez pár óra játék.
aréna: minden profi játékos az arénát javasolja, csak készülj fel, hogy eleinte kevés sikerélmény lesz, viszont sokkal több mintha ranked-en játszanál, cassualt felejtsd el, az nem jó semmire. -
Pio #29531 Igen, plussz minden 40 goldos küldetést passzolj el hátha jön jobb és ne felejtsd el megcsinálni a brawlt minden héten.
Ha egy picit belerázódtál a játékba és úgy érzed tudod hozni az átlagosan 3-4 wint arénában és sok a szabadidőd, akkor édemes átállni arénára.
De a kiegig tényleg classic packba érdemes fektetni és nem disenchantolni még akkor se, ha valamiből 3-ad lesz.
De amit korábban írtam, eltolni 700 goldot naxxramas első szárnyára szintén megéri hosszútávon, ha a célod a szórakozás és a játékélmény és nem feltétlenül a minél kisebb időbefektetéssel minél effektívebb pakli elkészítése. -
Szóval vegyek goldért classic paklikat inkább mint az arénázás jelenleg és kezdjek budget paklikkal rankedezni röviden tömören ? -
Zozo0122 #29529 Még egy észrevétel ehhez a laphoz: ez annyira jól fog kinézni goldenben...kell :D -
Zozo0122 #29528 Úgy töltheted fel, ha classic packokat nyitsz, de nem disenchantolod őket, mert hamarosan nerfelve lesz 10-15 classic (és basic) lap, majd akkor érdemes törni őket, mert teljes áron törhetővé válnak.
Arénában nem kaphatsz adventure lapokat, csak kártyacsomagosat, de nagyobb eséllyel TGT-t, mint a többit.
Az R20 = Rank 20, ha eléred kapsz golden commont meg a következő szezon hátlapját a ládában.
-
Ezt a töltsem fel a classic lap készletem ezt hogy értetted ? Azt mivel tudom megtenni ?
Illetve azt hogy milyen decket kapok arénába azt befolyásolja az hogy van e valamilyen nyitott wingen, vagy ott mindig ugyanúgy randomot fogok kapni ?
#29519: Az R20 elérése az egy ranked szint lenne ahonnan már kapok valamit a season végén ?
Köszi a helpet mindenkinek, bár azért jelenleg nem lett sokkal kisebb a káosz a fejemben :D Most az info hiány helyett a túl sok info lett a baj XD -
Renegade #29526 én ezért nem DE-ezek már egy hónapja :) -
Pio #29525 Arra gondoltam még, hogy lehet megéri most classicot nyitogatni és nem DE-zni, tekintve, hogy lesz jópár nerf (10+ elvileg) és azokat tuti full áron lehet DE-zni majd. Persze kérdés, hogy mennyi lesz a classic deckes lap a nerfeltek közt és mennyi a sima basic lap. -
Zozo0122 #29524 LIVE INSECT!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.28. 10:44:30