40521
  • dave9004
    french streamen mindjárt új lap, franciák azzal trollkodnak, hogy corrupted francois hollande lesz az új lap :D:D:D:D:D
  • dave9004
    kalecgos fura lenne, mert ő van a malygos kártyán. legalábbis ezt olvastam..
  • Pio
    Sajnos nem egy ismert karakter. Deathwingről tudni, hogy őt elég keményen kikezdte testileg is az Old God imádat, de ez tuti nem ő lesz.
    Ránézésre kék sárkány lehetett eredetileg, valami corrupted azure drake-nek tűnik. Ha legendary akkor is van jónéhány híres kék sárkány, Malygost a HSből is ismerjük, de ott van még Kalecgos, Azuregos, Vyragosa, Eregos, Cyanigosa.
    Sőt, vannak élőholt kéksárkányok is, Sindragosa, Felmyst és Sapphiron, ez utóbbi szintén ismerős HSből is.

Ha kiderül ki az írok egy kicsit a hátteréről. :)
  • Negritis
    Zoo ellen ez ideális, viszont az a baj hogy ez a totem shaman ellen is tökéletes ami nem is volt jó
  • Zozo0122 #29603
    Pio, nem tudod ki az a sárkány a képen ?
  • Zozo0122 #29602
    Új szavazás!

Jobb oldalt corrupted keeper? :D

ehun
  • Shep
    Ezzel talán végre lesz esély 6 körös meccsekre is :DD
  • cesar22
    a kibaszott aggro dekkeket kellene kibaszni a picsába, az ilyen arcane gólem, leprás gnóm meg a hasonló szarokat, és akkor végre úgy működne a játék ahogy kellene, több lehetőséget adna a kreativitásra, ugyanis van egy rakás lap ami kreatív és érdekes paklikra adna lehetőséget, de senki nem használja, mert "lassú", sietni kell, nem játszani.
  • dave9004
    Nice
  • Zozo0122 #29598
    Te jóságos ég :D Imádom :)

Kérlek face deckek, maradjatok és gyertek, kaptok a pofátokba :D
  • Shep
    Új lap, nekem tetszik.

Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.28. 19:35:09
  • Shep
    Azzal a hand-el azért nyert, mert CW volt az ellenfele, nincs itt semmi csoda. Mondjuk neki sem szóltak a bejáratnál ,hogy a Kaszinó 1 ajtóval odébb van.
  • 1Darton1
    Lehet, hogy túl sokat láttam már Dogot játszani, és nem tartom túl izgalmasnak, hogy a duplicate+anton és ezer fireball megnyeri a meccset. Én jobbnak tartom az olyan meccseket, amikor a hátrányban lévő játékosnak is vannak momentumai, még ha nem is sikerül megfordítani.
  • Pio
    Arra a tempomage kezdőkézre 10-ből 9 játékos azt mondta volna, hogy el is dőlt a meccs. :) Tempomage-el turn4-ben tolni az első tempo playt, miközben a board másik oldalán fiery win axe és deathlord vár nem túl jó ómen. :D
    Itt jön ki az, hogy mennyire sok múlik az okos pakliépítésen. Dog tudta, hogy ebben a control heavy metában a tempo mage nem elég, de egy jól kihelyezett duplicate nagyon sokat javít az esélyein és ennek meg is lett az eredménye, több meccset is le tudott hozni egy jókor kijátszott duplicate-el.
  • Mephike
    Jó meccs volt, köszi a linket!
  • 1Darton1
    Izgalmasabb lett volna, ha a warriornak van minimális esélye. De az tény, hogy Dog ügyesen játszott.
  • Pio
    Tegnapi versenyről Powder vs Dog control warrior vs tempo mage meccsét nagyon ajánlom mindenkinek, 1:04:18-tól indul, de elvileg odaugrik kattintásra.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.28. 17:33:47
  • Pio
    Ezt nem tudom mire érted.

Egyrészt ez a kieg koncepciója:
    Ben Brode on Twitter: "Whispers of the Old Gods (if not all of Hearthstone) is definitely a "What If?" take on Warcraft lore."
    Ragnaros, a Tűzlord ellen 11 éve 40es sereggel vonultunk, szerintem baromi nagy "What if?" hirtelen a jófiúként újra látni. :) Ráadásul ezzel is elmozdítják a paladint az idióta secretes murlocos irányból valami hozzá illőbb irányba, nyámi.
    Ráírhatták volna, hogy "Spirit of the Eternal Light" és kitehettek volna egy random fénylény képet is, szerintem így sokkal badassebb lett.

Másrészt a lapok negyedét mutatták be eddig és szerintem van köztük jónéhány meglepő, nem várt darab, amik némelyike akár új deck archetípusokat is eredményezhet.
  • dave9004
    Kicsit azért szomorú hogy ilyen hamar kezdenek kifogyni a kreativitásból.
  • Pio
    Al'Akir, the Shitlord - ekkora ziccert kihagyni, áááá... :)
  • Mephike
    Van pár ilyen jellegű új lap most, nekem ez a kettő a kedvencem:

Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.03.28. 15:42:52
  • dave9004
    Khamu
  • Shep
    Lesz balance, a játékosok majd balanceolnak, ahogy eddig is :D
  • Zozo0122 #29584
    Új lap.

• Zozo0122 #29583
    Nem is tudtam, hogy külön szerverük van :D
  • dave9004
    Az nem ázsia szeró hanem csak kínai.
  • dave9004
    Decemberben 38 ezer volt hó végén.
  • Zozo0122 #29580
    Jaja vágom, hogy arra gondoltál :D Asia szeró nagyon kemény. Főleg, hogy a kínai gyerek hazamegy az iskolából este 5-kor, zongorázik még 2 órát (vagy tetszőleges hangszer) aztán letol 6 óra HS-t :D
  • Negritis
    tele lesz broken kombókkal és turn4 lethallel ez már most fix
    viszont akár jól is elsűlhet ha nem 3-4 trendi deck lesz mint most hanem lesz 15-20 deck amiben elbortabbnál elborultabb faszt lethal kombók vagy hasonlók vannak

ahogy dave is írja tuti h nem lesz balance, de ez jó is lehet
  • Negritis
    nem a neve, hanem a helyezése :D
    a nevét nem láttam csak annyit hogy szék szék faház ásó kapa nagyharang :D
    szal ázsiában legalább 16k legend player van 28.án :D
  • Zozo0122 #29577
    Mit akarsz írni? Nem látom sajnos :DDD
  • dave9004
    Azt AKAROM ÍRNI H FOS LESZ A WILD MÁR MOST. Deathrattle miatt pl broken.
  • dave9004
    Baz írok de nem jelenik meg. 66-os után 69-es...
  • Zozo0122 #29573
    Én sem látom, mit írsz. Ezt a hsz-det sem láttam. Azt látod, ha válaszolok? (Dave-re castolt valaki egy Twisting Nethert :D)
  • Metalmilitiakid
    Én nem látom :D
  • Zozo0122 #29570
    Minden hónap utolsó napján éjfélkor. Akkor megkapod a ládádat, benne minden megszerzett jósággal. Kapsz egy kevés dustot, 1-2 golden commont és a köv havi hátlapot, ami egész szép.

• dave9004
    Csak én nem látom mit írok?
  • Metalmilitiakid
    Mikor lesz most a season end ?
  • Zozo0122 #29565
    Én meg múltkor "Bilbo Orgasms" nevű player ellen játszottam egyet :D De volt már Anal Champion meg hasonlók is...
  • Zozo0122 #29564
    Lehet, de talán feljebb jut még ez alatt a pár nap alatt.