40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Játsz cpriestet és megtudod. Az egész class reaktív, attól függ mit rak az ellen kb. -
Hé én 98ban mikor bekötötték a nyolccsatornás tvre a kábelt, akkor angolul néztem a thomast CN-ön.
Mondjuk az még jó CN volt. -
Negritis #29726 amúgy ilyen alapon akkor kaphatna a priest egy deal 30dmg to face lapot is elvégre úgyse jön fel sose akkor nem lesz OP
azokra ott a pain mint megoldás nemtom mi a baj :D -
Negritis #29725 a csávó vágja a narutot meg mittomén de azt ami 10-15 éve volt azt nem erre akartam célozni
az meg hogy milyen az anime és milyen nem, szerintem ne legyen itt vitatéma :D (én alapvetően szeretem a mangákat és az animéket) -
Zozo0122 #29724 Meg is látszik a mai 15-18 éveseken, hogy nem DBZ-n nőttek fel, hanem Thomas a gőzmozdonyon :DDD -
Dehogy ment, sőt egyre jobban teret hódít ez a hülye stílus. Nem azt mondom, vannak jók közöttük de a többségükkel kínozni lehetne. Mondjuk a DB nekem is bejön, az a kivételek egyike, meg van még pár jó egész estés de az ilyen sorozatok ...
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.29. 18:57:00 -
1Darton1 #29722 Nálam idősebbek és jóval fiatalabbak is otthon vannak a keleti rajzfilmekben, én pedig rögtön elkapcsoltam, amint megláttam a stílusjegyeket. Bár az is igaz, hogy mostanában már kiment a divatból (szerencsére). -
A van megoldás és a nem jön fel az ugye megvan? Ráadásul ahogy már írtam olyan lapokkal van, gond, mint a manaféreg, a totem gólem és társaik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.29. 18:57:57 -
Negritis #29720 amúgy ha mindenre van megoldás akkor nem értem hogy a priestek miért sírnak nonstop -
Hát arra ott van a pyro. -
Negritis #29718 vannak olyan fiatalabb ismerőseim akiknek bizonyos számomra alap dolgok ismeretlenek
pl : "a célom az hogy jó legyek, hű társam oldalán" -
Malarki #29717 Majdnem, mert előttük volt a Pálya ördögei, amit szerettem. A többi stimmel :D -
1Darton1 #29716 Inkább ízlésvilágbeli, semmint generációs különbség. -
Zozo0122 #29715 Fogadjunk azért, mert a Sailor Moon a Dragon Ball Z előtt volt, a suliból már hazaértél, de nem volt mit csinálni a DBZ-ig, elkapcsolni viszont nem mertél, mert akkor nem hallod a főcímdalt, ha kezdődik és a végén még lemaradsz 1-2 percről :) -
Malarki #29714 Lunáris prizma hatalma, kérlek változtass át engem! (Úr Isten, miért tudok ilyeneket? :D ) -
Zozo0122 #29713 Akkor még 2 poén videó, ezek a kedvenceim :D
-
Pio #29712 Szerintem kicsit telhetetlenek vagytok vagy gyorsan felejtitek a bejelentett lapokat.
Egyrészt még mindig nagyjából az új lapok 25%-át láttuk (35öt a 134ből), másrészt van itt érdekes darab bőven:
Új mechanizmusok:
- C'thun koncepció
- forbidden lapok
- renounce darkness
Önmagában érdekesnek ígérkező új lapok, amikkel lehet majd kísérletezni/metához igazodni és nem lehet rájuk vágni vanilla value alapján semmit:
- Volazj
- Hallazeal
- N'zoth
- Cult Apothecary
- Eater of secrets
- mindkét rugó lap
Persze mindegyikre oda lehet böfögni, hogy számok meg healel meg sebez meg buffol, dehát ez a hearthstone, túl nagy változásra ezzel kapcsolatban ne számítson senki az elkövetkező években... :)
+1-nek ideírnám N'zoth's First Mate-et. Gagyi lapnak tűnik, de szerintem nagyon nagy potenciál van benne. Eddig a midrange warrior teljesen életképtelen koncepció volt, aminek szerintem egyik nyomós oka az volt, hogy nem tudott jó trade-eket csinálni, egyszerűen nem volt jó módszere arra, hogy 1-et sebezzen, leüssön divine shieldet, ilyenek. Szerintem ez egy jó lépés ebbe az irányba. Plussz kalóz, szóval lehet látunk még N'zoth-hoz kapcsolódó kalóz lapokat. -
Negritis #29711 na jó ez fájt :D bár nemtom mindenki érti-e a referenciát vannak generációs szakadékok néha :D -
Pio #29710 Tegnapi corrupted Garrosh téma margójára... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Abban igazad van, hogy a loe kreativitást nem sikerül eddig tovább vinni. -
Ez a 4 mana lap arra lesz jó, ha véletlenül előmászna a mid sámán, akkor 3 kilós kalapáccsal verd pofán. -
Az új szinergia az Old godok ennyi. -
cesar22 #29706 ennyi kártyából már jöhetett volna valam teaser, egy új szinergiából esetleg a meglévő szinergiák pótlására valami, mechek dragonok, beastek, esetleg valami discover vagy inspire, vagy netalán valami ehhez hasonló de teljesen új mechanizmus, és olyan fun lapok mint a nexus, confessor, summoning stone, elise képest még csak hasonló sem, de hát jó, várok még, meg örülök a heal-nek
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2016.03.29. 18:12:31 -
Pio #29705 Nem is beszélve a grand crusader --> Eadric the Pure kombóról, tuti mindenki ezt fogja játszani! :D -
A jelenlegi környezetben még sosem történt meg, hogy pl egy minibot és 3db 1/1-es kiskatona nézett veled szemben, miután a pala végzett a harmadik körével? Most ne mond azt, hogy ez a két lap rotálni fog, mert ettől függetlenül hasonló köreid lesznek az új metában is.
Szerintem használható lap lesz, ennyit mondtam, nem többet. A manaköltség és "sebzés" itt teljesen jó. Minden attól függ, hogy milyen környezet lesz, azt pedig tudjuk, hogy új kiadás után MINDIG az aggro deckek jönnek elsőnek. -
Confuse és ez, az álom kombó :DDD -
Pio #29702 Bár én se érzem olyan jó lapnak, de azért pár dolgot elfelejtünk szerintem. Néhány példa olyan lapokra, amik hol erőteljesebben, hol kevésbé de voltak már a meta részei nem aggro deckekben és ez a spell vinni fogja őket, de a holy nova nem vinné őket:
- acolyte
- brann
- argus
- feral spirit
- flamewaker
- flametongue
- armorsmith
- Doomsayer
- Darnassus aspirant
- keeper of the grove
- mana tide totem
- sunfury
- wyrmrest agent
- annoy-o-tron
- camel
- gilblin
- inventor
- tundra rhino
Bocsánat, ha valamelyik véletlenül nem lesz standardben.
De a wildról se felejtkezzünk el, ahol egészen biztos erős lesz a deathrattle priest és ez a lap jó kombó a nerubian eggel.
Végül pedig gondolatébresztőnek egy druid lap még alpha-ból:
-
Vagy 4/4 és 5 mana .D -
cesar22 #29700 nem adtak hozzá még normális deathrattle kártyákat, a standardből kimegy a használhatók nagyrésze, a wildban meg ugyanolyan broken lesz mint boom, és a challenger -
Jelenleg kevés. 4. körre a troll majom már 100000/3, az, hogy a 2 farkast amit általában addig nem is játszik ki leszeded édes kevés. Facehunter ellen meg, hogy 4. körben leszedsz 2 vagy 3 akármit attól még ugyanúgy meghalsz ha akkor kezdesz el játszani. Én továbbra is tartom ,hogy ez a lap csak akkor lesz jó ha úgy változik a meta, egyébként massdispel. Olyan aoe-re lenne szükség ami 3-at sebez de nem 100000 manáért, mert mire oda jutsz már meghaltál. Az ásás is jó lenne, ha nem 5 mana lenne, meg nem sebezne a tieiden is, meg nem rakná vissza a másiknak, bár még ezek ellenére is beszoktam rakni 1-et bizonyos paklikba. Persze err lehet mondani, hogy a flamestrike is 7 mana, és? Ki mondta, hogy nem lehet a lapok manaköltségét igazítani, változtatni? A balansz az nem úgy kellene működjön, hogy kiveszünk 200 lapot azt jól van.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.29. 17:59:46 -
Kár, pedig jó lett volna ha kiesik :D -
Negritis #29697 NZoth? -
cesar22 #29696 nem mondtam hogy nem jó, de semmi új és izgalmas nincs benne, és igen jónak is csak aggro miatt jó, amúgy meg ez a healelős ragnaros is egy vicc -
Negritis #29695 jelen állapotokat vettem figyelembe direkt amúgy
és igen a juggler, sőt az arcane golemről is van szó mint nerf célpont -
Vmelyik nap még a fészaggrot akartad kipusztítani. De nem jó a heal? -
Pio #29693 Csak szólok, hogy a juggler nerfelve lesz, még az is lehet, hogy 2/2 lesz belőle... ;-) -
cesar22 #29692 eddig eléggé csalódott vagyok az új kártyákkal kapcsolatban, nem sok fun és interactive lap jött ki, nekem a random lövöldözgetés, meg a healelés nem az, a rugó lények talán kivételek, remélem hogy először az ócskábbik lapokat promótálják az új kiegből -
Negritis #29691 just smorc it facehunter
juggler, 2/3 AC, leeroy, golem ellen nem jó a többit viszi
burst shaman aggro
golem, zap ellen nem jó (edit Zap kiesik :D)
Zoo ellen kevésbé jó aláírom de ott is pl viszi a kis szarokat is meg az IGB-t is
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.29. 17:49:49 -
Imp gang marad még, az BRM -
Cleric, whelp, wyrmrest, medic, nzoth priestben a taurent, acolyte ha ctrl priest lassú metára.