Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, oda érdemes, meg ott egy fokkal jobb, mint alatta 😄 Kevesebb a smorc.
szerintem lemegyek vele R5-re (most először mióta játszódom), az a max ami esélyes, aztán elkezdek bohóckodni mindenféle deckkel.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Aha. Ha jól haladsz vele akkor ne bolygasd meg, viszont ha jön a lose streak, akkor szeirntem cserélj néhány lapot:

-1 secretkeeper, + 1 knife juggler
-1 Blessing of Kings, + 1 Consecration

Illetve kellhet 1 bagoly, meg egy Coghammer ahová befér. 😄 De jól haladsz, szóval ne nyúlj hozzá még 😄
Zozonak:

ez az

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

DC írt egy kifejezetten jó cikket kezdőknek, érdemes elolvasni. Lesz még folytatása is.

Kongy
Egész jól működik a yolo aggro pala paklim, telerakva LoE lapokkal, mint Brann, Rafaam, ilyesmi. 😄 Szerencsétlen pap hiába lopta el az Argent Squire-t a paklimból, az nem menthette meg 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

qetuol
RNG, én így szeretlek!

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

ez a gorillabot mennyire beteg o0

csináltam egy mechwarriort viccből, mert küldi van, kontrollal meg játszani valaki más, nyilván paladinok ellen nincs esélye, de 3 winre jó 😊
nekem már ez a deck is nagyon lassú, de olyan határeset.

mondjuk egy sky golem jó lenne bele, ha lenne, ja alul van még egy Rafaam, csak nem látszik.

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.12.13. 01:18:41

P4wnyhof módosította kicsit a zoo floodot, jópofa

dave9004
semmi hatása malynak. 2+2 dmg 😄
dave9004
kipróbáljuk?

dave9004
kérdés:
Malygos mellett tolok az ellenfél kezébe két curse of rafaamot.
kör elején kap 14dmg-t? vagy csak 4 dmg?
De van: gorehowlt 0-ra ütni úgy, hogy közben 2 durája van és warriorként a kezedben van 1 corruption, 2 arcane missiles, ki van játszva 1 bolvarod és 2 secreted, az ellened levő sámánnak a boardján pedig 2 paladin token van... 😄
dave9004
nincs.
justicar csak basic hero powereket javít, minden másnál nem csinál semmit
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.12.12. 21:39:39
a shadowformra van valami hatással a justicar?
dave9004
nincs jobb érzés mint nullára ütni a gorehowlt
Nagy meccs lehetett! 😄

összeraktam egy silent dudut, de elég helyben topogós így R9-en, rohadtul hiányzik belőle a 2 keeper meg a sunfury, meg a 2 Lore 😞

a szobor viszont nagyon erős

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.12.12. 21:27:45

ugye én 2 holy novát futtatok és 0 lightbombot, így nálam kevésbé volt belőle gond
de amúgy is inkább az a baj hogy nehéz rendesen használni alapvetően csak a taunt miatt rakom ki, úgy meg kevés a 6/6 stat

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nem csak ettől sebződhetnek, szóval igenis számít. Az is igaz, hogy talán egyszer láttam ellenfélnél, akkor sokat segített abban, hogy letakarítsam a boardot.

3nál több élete van mindnek szal sztem ez nem akkor issue

nálam mondjuk bent van, de nekem fosak a deckjeim 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.12.12. 20:11:54

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Meg gondolom azért sem, mert ők is telefossák az asztalt, és a saját lényei is széteshetnek az aoe-től.

dave9004
Hogyne
emiatt nem használja a dragoin priest kb

Látszik, hogy sosem használtam még, fel sem tűnt, hogy van egy ilyen béna feltétele. Köszi!

pedig játszani már játszol 😄

Zickler
Az a fontos, hogy amikor aktiválódik a Deathrattle, akkor legyen sárkány a kezedben, nem amikor kirakod.

Upsz... Nem vagyok itt!

Battletag: Muhee#2716

Biztos nem volt sárkány a kezedben.
Más is észrevette, hogy Chillmawnak nem működik a deathrattle-je, vagy én néztem félre valamit?

Sjow is próbálgatott valami hasonlót, egyet sem tudott vele nyerni. A új pillageres miracle-t is játszotta, azzal már tudott hozni 45% körül. A kurátor viszont egész jól bejött neki.

már beleszámoltam rngesus-t is mikor néztem
neked nem való egyik discover se mer csak csirkét kapsz 😄

Devv
Voodoo doctor??? 😄
Beválik, tegnap 10-es streaket mentem vele 😄 A teve jó lap.
Shep
Amaznál minden jónak tűnik, mert ő maga a szerencse megtestesülése 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

amaz tegnap druidozott és az idol egész jónak tűnt ott

dave9004
Egy stone druidot játszok abban van két idol.
(moonkin, Violetta, maly, moonfire meg spellek.)
Idol talán spellben megbízhatóbb a class jó spellek miatt.

Kurátor op három deathrattle lapból ritka h ne legyen sztár lap.
Szerintem erős, 1 manáért nagyon jónak tűnik. Akár early akár endgame.
Devv
Én majd a Raven Idol-t fogom kipróbálni, de sztem túl nagy a szórás.
Próbálgatjátok az új lapokat? Valaki írhatna tapasztalatokat, a Raven Idol, a Tomb Pillager meg a Curator érdekelne, játssza valaki őket? 😄 A Pillager különösen erősnek tűnik...
mentem pár 2-3at és oda a mojom, pedig most elég vállalható pickem van megint 😞
szóval karácsonyfa pala és csak gombokat kell nyomkodni

Még pár arena és meglesz 😊

Negritis:

basszameg, se ancient of lore, se keeper, szarjon sünt ez a deck, pedig marha vicces lehet 😞

valaki nyomkodna gombokat? W&L küldi, én meg türelmetlen 😊

4/5 helyett 7/7, picit lassabban? ez jól hangzik szerintem.

ProGabe
Yep és minden arany, mert olyankor más a szövege XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rafaam heroic deck? 😄DD
ProGabe
Amikor csinálsz egy paklit a lehető legrosszabb lapokból az új wing miatt, de rutinból a Play-re nyomsz, mész rankedezni és erre csak akko jössz rá, amikor elindul a meccs, na az megfizethetetlen 😄ddddd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Ja hát ok próbáld ki 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.11. 17:27:16

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!