40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Mondom ha minden jó 3 sebzésűt nerfelnek 2-re akkro ez egy jó lap lesz, de így nem látom benne az értéket, hacsak nem változik úgy a meta ,hogy csupa 2-es sebzésű lény lesz használva, de erre nem látok nagy esélyt, főleg azért, emrt egy csomó jó 2-es sebzésű kiesik, minibot, impgang -
Továbbra is az a kérdésem , hogy mit fogsz vele megölni? 2db voidwalkert, meg egy dark pedlert, vagy esetleg 2 db leprást? -
Control priestben nálam max a clericet és a zombit öli. Gyakori, hogy az első 3 körben max csak healelem magam, ezzel negyedik körben esélyes, hogy rendezem a terepet.
Nem azt vitatom, hogy ez a lap jobb, mint a lightbomb, de használható lesz. -
Ja, nagyszerű :D -
Negritis #29683 a farkasok ellen pl jó :D -
És mire akarod ellőni? a kutyákra? .) -
Negritis #29681 clericen kívül mire veszéles? nem sokra sztem
főleg így hogy DL out
lehetne sokkal szarabb ez a lap, de face deckek ellen jó -
Hát ennyi, ráadásul mondom nincs amit megölhetsz vele, mert mit? 2 db woidwalkert, vagy valami 2/1-es akármiket amiket senki nem játszik? Esetleg ha nerfelik a jugglert és 2 sebzése lesz akkor, de magában mg az is kevés, ebben a lapban jelenleg nincs value, és akkor megint ha esetleg a többi lap ... -
Nekem biza ez a kap jól fog jönni! A destroy effekt meg különösen jó. -
De most nem? Pain. Ok. Ha value kell, kéne legalább két kettes fos. Akkor meg madness, mert abból is előnyösebben jövök ki nagyrészt. -
Úgy látom te felhúztad magad helyettem is ezen a vicc lapon :) Egyébként mit tudsz vele megölni? Kb. semmit :) MassDispel-el legalább húzok egy lapot :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.29. 17:35:58 -
All minions? Mégis miafaszomért akarom elpusztítani a clreicemet stb? Hagyjuk.
Ha ezt kapja a lightbomb helyére, akkor elmehetnek a picsába. -
Hát ez magában eléggé mass dispel gyanús lap. -
Zozo0122 #29674 Új AoE a priestnek, elvileg Tom, vagy kicsoda most streamelte a murlocos lapot, nem gondoltam volna, de priest lap lett.
Shadow Word: Fear/Horror vagy valami ilyesmi neve lesz - Destroy all minions with 2 or less Attack
Nem olyan rossz ez. HA jönne egy olyan lap a priestnek, ami minden lény attackját átmenetileg csökkenti, akkor ez lehetne az új eq+consec. Nem egy lightbomb azért...
Állítólag az ázsiai hülyegyerek kb. fél órával azelőtt volt hajlandó streamelni, mielőtt a Blizzard mutatta volna meg helyette...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.29. 17:16:03 -
Zozo0122 #29673 Életem győzelme, vagy az egyik legjobb, de komolyan :D
Ezt nézzétek meg. Lehet, hogy így nem jön át annyira, de nagyon epic volt, a paladin elhitte, hogy köv. körben meghalok, tolta is a BM-et, én meg mondom rápróbálok, 3 murlocból 2-t tudtam ellopni Sylvával a Baron miatt, de le volt gyengítve 1/2-re, így tudtam, hogy nem fog meghalni az a murloc amibe belütök, így ha átjön a charge-os, akkor azonnal 6-ot üthetek :D (67% esélye volt, simán vállalható kockázat)
Amúgy egész meccsen szívtam, orrba szájba húzta a lapokat, meg jött Boom, Tirion, 2 Healbot, Lay on Hands meg minden neki kézből...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.29. 16:56:57 -
Pio #29672 Read only vagyok redditen, külföldi fórumok közül csak a neogafen és a paradox fórumán voltam régebben aktív, a nagyobb subredditekre pedig botszűrés miatt nem tudsz új accounttal postolni.
Egy biztos, ha valaha újra fogok fórumozni az SG-n kívül máshol is akkor az tuti a reddit lesz, elég sokra tartom azt az oldalt, próbálom is átszoktatni oda az ismerősöket. :)
Na persze lehet csak illúzió az egész, hogy stílusosan egy AskReddit idézettel éljek:
What is the relationship between 4chan, Reddit, 9gag and imgur?
4chan is the creepy uncle, 9gag is the young and immature pre-teen that thinks he's cool, imgur puts up with all their shit and enables it, and reddit is the judgmental asshole who thinks he's better than all of them. -
Zozo0122 #29671 Jah, 100 %, ebből balhé lesz :D -
Negritis #29670 ott a helye az tuti :D
mondjuk ha feltolja lehet botrány is lesz belőle, mert a logo valszeg szerzői jogvédelem alatt áll -
De komolyan ezt told fel redditre vmi frappáns címmel. -
Pio #29668 forrás -
:D -
Pio #29666 Haverom most linkelte, állítólag van egy cloud 9+ nevű magyar zenekar, aminek a koncertjegyeire rányomták a Cloud 9 emblémát elmés grafikusok... :)
-
Zozo0122 #29665 Az biztos :D -
1Darton1 #29664 Szerintem interaktív lap lenne. -
Zozo0122 #29663 Hála az égnek :DDDD Valamiért egy picit bennem volt a félsz az anyfin után :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.29. 15:47:01 -
Zozo0122 #29662 Ugye ez életed legrosszabb vicce? Kérlek, még mielőtt felnézek pwn-ra... -
1Darton1 #29661 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Aztán jött a gvg hogy majd megoldja az undertakert, erre még több és erősebb deathrattle került be :D -
Megoldják, ahogy a nexust, confessort, mindent. -
Zozo0122 #29658 Én így kódolnám:
Coin+Undertaker+Webspinner 1. körben :D De nagy sláger volt a Coin+Leper Gnome+Webspinner is.
A Ball of Spider akkor lenne jó lap, ha adna a kezedbe 3 coint, a boardra meg 3 webspinnert meg 3 leper gnomeot 6 manáért :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.29. 11:40:15 -
Negritis #29657 van benne ugye wild beast is elvileg, úgyhogy kicst azt hogy mieshet belőle át kell írni
és talán jobb lenne átnevezniük akkor -
Webspinner standardra átkerül tokennek, így saját maga nem eshet belőle. Legalábbis így kódolnám. -
Negritis #29655 sztem az csak a "get a random * card" és a "discover" képességre igaz
itt ugye direktbe meg van mondva hogy WEBSPINNER-t ad
ergo vagy ezt is "bannolják" a standarból vagy nemtom
bár ez érdekes kérdés, kiváncsi vagyok hogy kezelik -
Ball of spiders+infest -
Zozo0122 #29653 Na de várjál :D Az lett mondva, hogy nincsenek wild lapok standardban. Akkor a Ball of Spiders nem idéz semmit? :DDD 6 mana value confirmed
-
Negritis #29652 azért tettem idézőjelbe ......................
és van 2 egyéb lap amivel a hunter kap ugye a ball of spiders ami 3at idéz és a most bejövő 3 manás cucc
egyébként a grand crusader 6 mana 5/5 ugyanúgy, bár egy random pala lap átlalába többet ér mint 2 banán
amúgy jó ez legendarynak, mer még 1 se kerül a deckbe nem hogy 2 :D -
Zozo0122 #29651 Webspinner...hát az kirotálódik :D A Mukla meg a Boogey borzalmasak, rarenek lennének jók kb :D -
Negritis #29650 mondták az elején hogy sok "reprint" lesz
egyébként nem jó az új mukla szerintem se
DE ha ezt kapom a "webspinner"ből akkor annyira szomorú nem biztos hogy leszek
ha nem lenne beast akkor katasztrófa lenne -
De arra jó lesz, hogy a twitchen menjenek a néger emoteok ha vki kirakja :D -
És akkor rámondja bród, hogy ez a kieg egy mi lenne ha kieg.
Old Gods, elég jó téma erre arra se képesek h pár új nevet találjanak ki.
Biztos poénos ahogy minden korrupt lesz és megváltozik, de ez a mukla2 is vicc.