40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Emperor? -
Matte #30409 8-ba kerülne, akkor lenne frankó -
Bagoly kapni fog valami nerf szerűt.
De elég kevés silence minion van szerencsére és tbk ami még megoldás.
Ezt azért ki lehet dobni, hogy akkor álld a sarat kicsit. -
Negritis #30407 Y'shaarj deckbe jó -
Soggoth nagyon frankó lap lesz -
Negritis #30405 Soggoth érdekes, elsőre annyira nem tűnik jónak és 2.ra se
DE akár lehet nem is rossz egy Reno deckbe talán
nem tudom, ehhez látni kell hogy alakul a meta 3 hónap múlva
a wisps sztem nem jó -
cesar22 #30404 na ez a soggoth egész fasza, eddig is hiányoltam az ilyen spell immunis tauntokat, ugye csak az a mech taunt volt eddig, viszont az baj hogy ezekre ugyanúgy működik a bagoly -
Negritis #30403 az előbb már említett wisps of the old gods
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
valamint kijött Soggoth is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Thijs lapja... Kirotál a dark wispers, kapunk egy rosszabbat :D -
icyshadow #30401 A Spreading Madness az minden csak nem Zoo kártya. Imp Gang Boss mellett is simán leölheti a születő tokent is. Ezt te se gondolod komolyan.:p Board controlra törekvő pakliban saját boardot gyengíteni..
A Spawn of N'Zoth pedig gyenge szerintem, de ja, az még elférhet esetleg. -
Kilenckor fény derül thijs wispes lapjára is -
Negritis #30399 szerintem a spreading madness is jó a zoo-nak főleg amíg van imp gang boss
és a spawn of nzoth-nak is lehet helye egy zoo-ban
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.08. 20:51:58 -
icyshadow #30398 Még mi segíti a zoo-t? -
Inkább ez lett volna creeper helyett már naxxban. -
Negritis #30396 mondanám hogy tetszik, de ez is a zoo-t segíti -
Lol. -
1Darton1 #30394 Beszarás ez a rajz. :D -
Új lap:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #30392 igen :) -
neked is berakta jutab ajánlottnak? :D úgy fest mindenkinek. Am néztem élőben... -
Renegade #30390 ezt láttátok már?
az utolsó meccs egy hullámvasút volt (42:40-től)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.08. 16:58:31 -
Én már 20-ról sem tudok kijönni, igaz nem is érdekel, mikor meglátom ,hogy eboladin, zoo meg hasonlók akkor lépek is a csába, ehhez nekem se kedvem, se türelmem. Nagyon remélem ,hogy a kieggel ez a sok szar eltűnik (és jön helyettük még rosszabb .D)! -
Ma van a nemzetközi paladin nap. Négy meccset játszottam ma eddig, abban végig Uthert kellett hallgatnom :) -
Madi92 #30387 Lolz.
Eddig pappal próbálkoztam Rankeden, de nem jutottam vele előrébb R19-nél.
Ma reggel beizzítottam a palámat, kicsit átalakítottam és lolz R19-ről lewinstrikoltam R14-ig.. :D
Tényleg meg lehet oldani mindent Legendary nélkül. Controll Warikat is lehozta, huntert is megfogta, az előbb mage sem bírta a gyűrődést, miután enyém volt a board, lefagyasztotta, majd antonidust nyomott, erre spellbreaker a sunwalkerre és seal of champion. Feladta.
Kár, hogy ilyen ritkán van. De legalább R14 már biztos. -
1Darton1 #30386 Azért ennyire nem bonyolult lap. Sok erős kártya esik ki, és az új metában nem csak a dr boomokat fogják játszani. -
Ugye? Első napos gyártás lesz :DDD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.08. 13:06:12 -
Renegade #30384 na basszus ezt a lapot teljesen félreolvastam, így újra olvasva és felfogva, ez egy jó lap :) -
minél többször próbálgatom a Yogg-Saron szimulátort, egyre jobban tetszik a lap :D -
Zozo0122 #30382 Jaja, egyáltalán nem rossz, csak én szívesebben áldoznék be egy watchert esetleg egy draket akkor már :D De ha csak ez van akkor ez is jó. -
Negritis #30381 a handlock sokszor tolt molten-shadowflamet úgyhogy szerintem ez nem annyira rossz play
főleg turn6 mikor az aggro deck már telehányta a boardot tud jól jönni :D -
Zozo0122 #30380 "Cho'Gall > DOOM!, the ultimate Life Tap." :DDDDDDDD -
Zozo0122 #30379 Ez a lap végül is arról szól, hogy életet adunk a tempoért. 4 lappal tenném össze: Hellfire, Siphon Soul, Bane of Doom, és esetleg Shadowflame, de nem annyira szívesen. (+kipörög az Implosion) Siphon Soul nyilván a legjobb play ezekből.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.08. 11:12:01 -
Negritis #30378 közbe eszembe jutott egy bane of doom és egy shadowflame kombó is szóval jó lesz ez :D -
Negritis #30377 amúgy a chogall+doom nem teljesen hülyeség
aggro deck ellen kidobni akár működhet is
bár én inkább chogall + siphon-t jobbnak és akkor 3 hp-ért leszedsz egy minion -
Olyan komolyan mint a brann + injured blademaster. -
Hát a tegnapit végülis használhatja egy moltenes warlock.
Cho gall így képzelem: pl hét mana meg mondjuk abban a körben 3 hpt bukva siphon soul. Az elég tempo sztem -
Zozo0122 #30374 Hát nem vagyok elájulva...egész jó lap amúgy, de nagyon jól kell tudni játszani a handlockot ehhez...valahogy úgy kell vele combózni, hogy rögtön lehessen moltent pakolni stb.
Máshol ilyen kommenteken olvasok: Chogall + Twisting Nether/DOOM. Úristen, és van aki ezt komolyan írja :DDDDDD -
Ez a lap nem rossz, nem egy dr seven, mint ahogy egyik lap sem próbál olyan lenni hála az égnek. Engem sokkal jobban érdekel, hogy mit adnak a darkbomb helyett, adnak-e valamit? -
Negritis #30372 ha a molten giant-et nem herélik ki akkor ez kumva jó lesz
reno lockba is
sőt malylockba is brutál lehet
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.08. 09:57:01 -
Mitttomén #30371 Első ránézésre igen szarnak tűnt, de minél tovább nézem annál jobb lesz, igencsak finom kombókat lehet összehozni vele, szerintem handlock-ban alap lesz (persze ha lesz még olyan és nem végzik ki a nerfek az összes giant-ot).