40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
hun atlas #30450 Meg legendás, viszonylag kevés embernek van meg. Szerintem se kerül be a metába, ahhoz nem elég taunt farnehéz a játék. -
Negritis #30449 tbk-t jelenleg senki nem használja kb :D
eq meg csak a szokásos pala op-ság -
hun atlas #30448 Soggoth de jó! Ha viszi a silence-t, az már érték, és akkor még el kell rá nyomni egy removal-t. Csak bele ne tegyük egy Repentance-ba, de az a kártya ki fog esni a secret pala elsorvadásával. Persze az Equality ugyanígy taccsra teheti, ahogy TBK is. De ez egy nagyon jó kártya! -
Renegade #30447 jaja, ez nagyon jó,
qetuol: ez egy nagyon hasznos prg, amellett, hogy segít a picknél, még fel is tölti neked a heartharena.com -ra, ahol neked már csak annyi dolgod lesz, hogy a jutalmat beírd a végén (plusz mindenféle + adatot, statisztikát tol eléd).
a végeredmény kb így néz ki: statok
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.11. 09:10:18 -
heartharena companion -
van olyan program, ami egyesíti a deck helper és az arena helper funikcióit? -
fel nem húzott lapokat nézi a pakliból. a kezedben lehet 9 fireball meg reno, ha oaliban nincs egyforma akkor, healel. -
ja azt hiszem.
ezt így itt hagyom
meg ezt is.
Cesar: Persze h ezért mentem oda. Normális streamerek ellen egy genyóság botozni. -
Ez tényleg jó volt! :D -
Reno az az egész decket nézi vagy csak ami aktuálisan maradt ? Mert most kaptam ki éppen hogy egy hiper minden golden, minden legendary locktól úgy, hogy majdnem megöltem, erre berántott egy Reno-t (pislogtam is, mert több egyforma lapja is volt) aztán még utána is majdnem megölettem fatique al, de még jaximus vagy mi a neve meg 2 lap lopó legendás megmentette így is... -
Renegade #30440 hát ez zseniális volt, egy garast nem tettem volna rá :)
az egy dolog, hogy millrugóval jó, de ez, nagyon nagy :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.10. 22:12:34 -
Pio #30439 egy érdekes meccs estére, az eleje némileg ResidentSleeper, de érdemes kivárni a végét... :) -
cesar22 #30438 ezért mentél oda? :) -
Renegade #30437 na jó, de te P4wnihof-ról is azt hiszed, hogy botozik :) -
engem már permabannoltak, mert lassú volt a chat 10k néző mellett én meg megkérdeztem miért :D -
Madi92 #30435 Mostanában elkezdtem nézni őt is. Először engem is idegesített, de aztán kiderült, hogy nagyon jó fej, csak kicsit meg kell ismerni. Nincs BM, szándákosan legalábbis. -
BM -
Renegade #30433 engem az zavar ahogy játszik, megvan a lethal, de cserélget, kipakolgat még, buffolgat, ki nem állhatom az ilyet.
-
néha fejbelőném már csak a hangja miatt. meg a viewbotozás miatt is :D -
Renegade #30431 érdekes fejtegetés papról, arénában,
-
Renegade #30430 statisztika mániákusoknak: aréna statok kellően nagy mintával -
Renegade #30429 óóó a jő öreg mechhunter :)
-
Összejött mára 2 db rugó küldetés. Úgy voltam vele, hogy nem akarok olajoznitehát új deckben gondolkodtam, és mivel rugóval szinte sosem játszom körbenéztem a neten. Természetesen ott volt a meches változat is, de ezt kapásból elvetettem, és rátaláltam erre a gyöngyszemre: Raptor Zoo
Egyszer már láttam működni ellenem ezt a paklit, és el is kente a számat, szóval úgy voltam vele, hogy ki kell próbáljam, mert ez eddig nekem kimaradt az életemből. Nem kell hozzá sok dust (Dr Seven-t azért én beletettem, biztos, ami biztos) és agysebészi diploma sem kell hozzá. A 3 győzelmet simán hozta deck, természetesen csak R15 környékén. -
Renegade #30427 hááát, ma fura nap volt, volt olyan rugó, aki 5. kőrben kirakta Loathebet, 7.-ben, meg Boomot, egy ideig nézegettem, hogy biztos arénát tolok?
-
Nálam ma druiddal egy 0-3, nem is értem... :/ :D -
Renegade #30425 :D
csak lesz valami jó kis deck amibe érdemes lesz legyártani, ha már múlt hónapban meglett a második SI:7 :) -
végre olajozhatsz olaj nélkül
-
Renegade #30423 jeeee, mai aréna: 4,4,7 meglett az első preaparation-öm, köv. hónaptól, végre kipróbálhatom a rugót (gondolom akkor úgy is talicskázni fogjuk a dustot, a sok a nerf miatt) :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.09. 20:16:46 -
Nagyon potens lapnak tűnik, mind játékmenet, mind dizájn szempontjából.
2 évig lesz standardba a blizznek lesz ideje kiaknázni ezt a lapot/effektet.
(már csak permanens effekt kellene ebből és egy olyan ami minionokat tol ki életért cserébe és kész is a suicide archetype:)
-
Ha nem immunis mindenre akkor miért kap ilyen gyenge támadóerőt?
Én biztos nem raknám így a játékba. -
Renegade #30420 wow, most nézem, hogy az átlagos aréna játékos winratje 63%, ez 5 wines átlag o0 -
Renegade #30419 aki vezeti az arénáit:
másnál is minden 3. arénából, az egyik dobozból stabilan sima common lap esik? nem sok ez egy kicsit?
-
a fejedben kéne látni a számokat :) :D -
Még mindig nem sikerült megcsinálni, hogy így mutassa a pickeket. Ötlet?
-
icyshadow #30416 Általában úgy lehet elverni, ha nem engeded át a boardot a 6. körig, így minimalizálva a Challenger által hozott secretekből kinyerhető értéket. Nyilván, ha a managörbén tudja kipakolni a lapjait, akkor nehéz ezt megvalósítani, de sokszor van gyengébb kezdő keze a secretek miatt.
Egyébként pedig a jelenlegi metában egyáltalán nem jellemző pakli, legfeljebb a hónap eleji aggro áradatban. Nekem az előző hónapban az ellenfelek 6,2%-a volt Secret Paladin, ami kb. semmi a néhány hónappal ezelőtti 20-30%-hoz képest. -
Annak a paklinak 8 körig nagy esélye van a tökéletes játékra. Így elég nehéz játszani ellene. Sőt ha megvan minden körre a cucca, akkor hiába minden.
Nemhiába ez most a botok paklija is. -
Madi92 #30414 Az gáz, ha secret pala 100% eséllyel elveri az én palámat?
Egyszerűen eszméletlen, de semmit nem tudok kezdeni vele. 8. körnél tovább még nem jutottam.
Az előbb(Vagy inkább mindig)
1 manás csaj, coin, secret < mini bot/knife < mustár< true < még egy mustár < 6/6 body 5 secret < Dr Boom < Tirion < Conced.
Ezt így le tudom vezetni minden játszmában. Rendkívül frusztráló, főleg mikor elkezdenek well playezni is +ba. fuu -
És deathwing -
mass dispel fix meta -
De am a mai lapokkal ez a gond:
A kis ember gyenge, plusz earth shock op,
A wisps az még ha használnánk is is counterspellel vége van...
A nagy tauntra meg tbk és silence lények. Úgy eddig még nincs játszható lap :D
A class megoldásokat ne is firtassuk. A paladin keeper of uldamanja pl minden old goddal letradel és még életben is marad. ÉS CSAK COMMON :D