40521
  • dave9004
    Agyhalott pakli mindig lesz, amiatt ne aggódj.
  • Renegade
    nem, szerintem én elleszek, persze hiányozni fog a mech/tempo mage, mert nekem ezek bejöttek (bármennyire is életképtelenek egy ideje).

egyszerűen csak arra építem a gondolatmenetemet, hogy szerintem az emberek nagyobbik része az egyszerűségre/könnyebb dolgokra törekszik. úgy gondolom most ezek a játékosok adják a HS tömegét (ami persze nem a magja). A Blizzard meg a tömegekből él.

szóval csak egy gondolatkísérlet, hogy maradnak-e ezek a játékosok, vagy keresnek könnyedebb szórakozást.
  • dave9004
    neked el fog menni egy gondolkodós metában? (megjegyzem itt a legbonyolultabb pakli is max józan gondolkodást igényel kb)
  • dave9004
    heh?
  • 1Darton1
    Vanilla lapokkal nem valószínű, hogy sokkal bonyolultabbá válna a meta.
  • Renegade
    első kőrben biztos

viszont, ha gondolkodósabb meta jön, akkor ez elkedvteleníteni-e embereket?
  • Mephike
    Kizárt, sőt még nőni fog.
  • Renegade
    kíváncsi vagyok vissza fognak-e esni a bevételek
  • dave9004
    earth shock->unplayable
  • Zozo0122 #30481
    Magebe is jó, ez + ping = 6 mana 5/5. Well played
  • Zozo0122 #30480
    Nekem bejön. A Rugó lap is.
  • dave9004
    sztem ez egy balanszolt tojásféleség.
  • dave9004
    Alright, let's get this out of the way:
    ☐ I've got the beast in my sights
    ☑ Let me change your mind
    ☐ This belongs in a museum
    ☐ Who am I? None of your business
    ☑ hoot hoot motherfucker
    ☐ We're gonna be rich!
    EDIT: I realized that I made a rather grim mistake in making this post, and I'd like to rectify it:
    ☑ EVERYONE! GET IN HERE!
  • dave9004
  • Renegade
    beszarás, Trump már megint végigverte az arénát cursed blades warriorral o0

• Negritis
    kártya alatti komment :

We will soon finish Preparations for the Thistle Tea Party, an event where all can drink and party in Equality. This is a great opportunity to Upgrade! your relationship with your Crush, so why not Sprint down to the park and grab a Bite together?

Trade Prince Gallywix will be the Master of Ceremonies this year, and with everything stocked at our Refreshment Vendor's stalls costing a few Gallywix's Coins apiece it's definitely a Dark Bargain. What are you waiting for? Hurry down to the Thistle Tea Party today, where Anyfin Can Happen and Everyfin is Awesome!
  • Negritis
    sztem ez annyira nem bizonytalan
    itt pontosan tudod hogy mit kaphatsz, míg mondjuk egy burgle esetén komoly a bizonytalanság

sőt ha azt nézzük hogy a mage 5 manáért 3 random spellt kap sztem ez így 6 manáért korrekt
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.11. 19:53:49
  • dave9004
    új szavazás fent. van újabb Klaxxi is, de elsőnek Deathwing lesz megszavazva
  • Flecsy
    Eléggé High risk hight reward lapnak tűnik

secar: 7 mana 4 lap? úgyemlékszem mage 3-ért húz kettőt..
    Utoljára szerkesztette: Flecsy, 2016.04.11. 19:44:22
  • cesar22
    hát ez elég bizonytalan 6 manáért, főleg a rógnak minek kártyahúzás, mikor ott van a legjobb a sprint
  • Negritis
    6 manáért 3 lap hmm
  • dave9004
    ÚJ RÓG LAP
  • Darthmushroom
    nem a paklikkal van baj hanem a lapjárással.. pl. hiába jó a druid ha nem tudok 5-6 körig semmit kijátszani mert olyan nagy lapok vannak állandóan a kezemben, baszhatom ha addig nem kapok egy swipot legalább.

most például pap questem van/volt 1 hpn az alap paklis hunter és veresség a vége 30 életről... az ég világon semmit nem vettem fel amivel bebírtam volna fejezni, még ő mindent h feltudjon buffolni egy hyénát és nyerjen.. ja és ezt úgy hogy egy Ysera lent volt nekem.
  • Negritis
    azért ha egy burst aggro shaman - combo dudu is szenvedés ott nem tudom mi lehet a gond
    hó elején nyilván gond van de 10-15től már lehet játszani alsó rankokon normálisan :D
  • Darthmushroom
    Lehet én vagyok szerencsétlen, de mostanában a játék teljesen kikészít. már csak 3 naponta lépek be questeket csinálni, de még rank 20-18 között is kiszenvedés megcsinálni, olyan lapjárásom van mostanában h még az alap paklik is megvernek. múlt hónapban már meg se próbáltam lemenni rank 10-15-ig mint szoktam annyira sz@r volt az egész.

(elméletileg nem rossz paklijaim vannak: mid dudu, ctr pap, aggro shaman, mid hunter, mid paladin)
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.04.11. 18:26:00
  • Renegade
    én itt még nem tartok, nekem még 59 arany egy csomag + az apró (7 dust, 0,3 normál kártya, nagy része common) :)
  • icyshadow
    Hmm. Rosszul emlékeztem. 5,08 volt az összesített winrate és 42,59 az átlag pakk ár.
  • icyshadow
    Azért kezdtem még anno többet arénázni, hogy megnézzem, hogy mennyire éri meg az arany befektetést, nyilván az én képességeimhez/türelmemhez mérve. GvG óta vezetgettem magamnak pár adatot és 5+ wines átlag mellett kb. 50 aranyba került egy pakk. (Ez elég hosszútávú eredmény, voltak kiegészítők, amikor 25 arany körüli átlag volt, máskor több. Meg az 5 wines átlag se mond sokat önmagában, mert elég ingadozó a teljesítményem, volt több magas győzelmi szám, nagyobb nyereménnyel, aztán a jópár alacsonyabb.) Lényeg, hogy nekem bőven megérte, de most még ezzel együtt se bírom rászánni magam.
  • icyshadow
    Akkorra gyűlt össze elég dust, hogy lecraftoljak pár kulcs kártyát drágább paklikhoz. Aztán azokkal játszogattam rankeden. Decemberben volt az első legend tryom, Januárban meglett a legend. Aztán meg kicsit kiégtem és azóta csak rank 5-t csinálom meg, többnyire daily questelgetéssel. Arénát leginkább dust gyűjtésre használtam, bár ezzel együtt élveztem is. Arról nem beszélve, hogy amig nem voltak tier 1 paklijaim, több sikerélményem is volt ott. Viszont azóta nem érzem a motivációt, hogy játsszak. Egyrészt elég a random rankeden is, másrészt pedig az aréna metát is tanulni kell folyamatosan, ami több energiát vesz el tőlem, mint ami perpill van.:P Majd ha nagyon kelleni fog a dust, lehet, hogy megint rászánom magam.
  • Renegade
    miért nem?
  • icyshadow
    LoE óta én nem arénáztam, szóval nem vagyok képben arénás eszközök terén. De szerintem nem sokat változott a helyzet. Vagy a Heartharena Companiont használod, amit Dave javasolt, és akkor a legfejlettebb aréna pickelő algoritmust használhatod, ami figyelembeveszi a már kiválasztott lapokat is, de minimális kompromisszumot kötsz a deck tracker terén(nem látod az ellenfél által kijátszott lapokat, meg hogy a kezébe hanyadik körbe került 1-1 lap, van-e még coin, stb.); vagy használod a HDT-t és hozzá az aréna helper plugint, de az ugyanaz, mintha egy tier listből pickelgetnél magadnak.

Illetve elvileg van HDT-hez heartharena plugin is, de azt írják, hogy nagyon béta. Itt.

De ha ennyire nem tudsz élni a HDT nélkül és a fenti plugin nem működik, még mindig beírogathatod magadnak a lapokat a heartharena oldalán, aztán a HDT-be, hogy miket választottál.
  • qetuol
    inkább olyanra gondoltam, mint a HS Deck Tracker, csak kombinálva az arenás helperrel.. na mind1, akk nincs ilyen még ezek szerint
  • Madi92
    Én is láttam. Nálam folyamatosan ment a "no way", "omájgád" combo.. :D
  • Malarki
    Ezt pont láttam élőben, egy jó darabig biztos nem felejtem el :D
  • Negritis
    a sajátpakli-hoz a heartpwn-s cucc iss jó
  • icyshadow
    A saját paklid mutatja (kijátszott/megmaradt lapok), csak az ellenfélét nem, tudtommal. Mondjuk az utóbbi arénában messze nem hordoz annyi információt, mint rankeden.
  • hun atlas
    Én csak felsoroltam pár lapot, amivel el lehet takarítani ezt az állatot. :)
  • dave9004
    én nem tudom akkor. Én szeretem jómagam tudni mit mikor hogy. jót tesz az agynak :)
  • qetuol
    de ebben nincs deck helper... ha jól látom. vagyis ilyen deck tracker-szerű funkció is egyben, ami mutatja, mely kártyákat játszottam már ki, ill az ellenfél miket játszott már ki.
    Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.04.11. 09:26:08
  • dave9004
    equlityt minden minionra rá lehet mondani és akkor semmi sem játszható :D