40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #30530 Nekem összességében az új control Warrior archetípus nem tetszik. Elise a legrosszabb mechanika a játékban. Ez a felpakolunk végtelen páncélt és reménykedünk benne, hogy nem szarokat kapunk a majomból, jóval primitívebb, mint a régi greedy warrior. A primitív nem is jó kifejezés, mert nyilván ez se könnyű deck, egyszerűen számomra totál idegen egy ennyire rng alapú kontrol pakli. Alapból nem hiszem, hogy minden kontrol meccsnek lapfogyásig kéne mennie, másrészt kiveszi azt a faktort, ami ezeket érdekessé tette. Azaz azt, hogy nagyjából készült mind a két fél a másik eszköztárára, és próbálta kicsalogatni és megoldani annak fenyegetéseit és leszedéseit. Most random kaszinó az egész. -
Már látom, ahogy a dragonpriest ezt 10 körben kirakja és érkezik vele egy Ysera is... -
Zozo0122 #30528 Aztarohadt, ez a Deathwing beteg. N'Zoth Dragon deck? Talán. -
jelenleg a warrior sehol nem lenne pajzs nélkül. -
1Darton1 #30526 Annak volt egy második stációja, amikor még jobban bekattant, és végigsöpört Azerothon. Elméletileg az eredeti kártyán nem is annak a képnek kellene lennie, de a HS-ben vannak ilyen idősíkbéli zavarok. -
karmacoma #30525 Engem csak Warriorban zavar egy kicsit. Én aztán nem vagyok a kontrol paklik ellensége, de mikor 50+ armort pakol fel az már inkább vicc kategória.
Amúgy ez az új lap tetszik. Nem mondanám nagyon erősnek, de el tudom képzelni 1-2 deckben.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.04.12. 21:58:28 -
Malarki #30524 Már az eredeti DW is fertőzött elméjű volt nem? :D Mármint ha jól tudom őt is az old godok húzták fel, attól ment át terminátorba. Paladinba Dragoon Consort után azért nem gyenge.
Viszont így most két Deathwing nevű kártya lesz, már a megtért Ragna is elég gáz volt, de ez így pláne. :S -
1Darton1 #30523 Az eredeti Deathwinget nem is említve. Bár az tényleg mókás szituáció lehet majd, hogy a megfertőzött elméjű verzió telepakolja a boardot, a korábbi pedig legyalulja.
Persze még előtte ezt a kis aranyost is el kell takarítani.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2016.04.12. 21:27:14 -
dehát unplayable:
freeze trap, sap, hex, poly, szilencium+egyenlőség, entomb, stb. :D -
1Darton1 #30521 Még a végén a concede paladinom top tier lesz. -
az, ő nyerte a szavazást, előbb mutatta be streamen -
cesar22 #30519 ez most tényleg valid? -
tudom: Hex/Poly
60. játszhatatlan lap a kiegből :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.12. 21:11:13 -
Háááááát. -
Jónak jó, csak nem elég erős, meg spawn sem kell bele :) -
ÚJ DEATHWING KIBLERTŐL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
cesar22 #30514 és a shadwopriest tényleg kurvajó -
Negritis #30513 én emperort :D -
mondjuk Justicart nem bánnám, ha kapna egy classic kinevezést év végén :) -
karmacoma #30511 Amíg a hero power buffoló legó rotációban marad, ez egy okés lapnak tűnik, utána már elég meh, bár addigra lehet lesz új táposabb heal lap. -
Amúgy ez a lap is azért készült, mert a Blizznek a shadowpriest a mániája. A spawnt is amiatt csinálták, igazi metamaker lap lett belőle .D -
Nagyobb baj ,hogy lightbomb helyett ez még mindig kevés. -
meglátjuk. lehet a prájszt lesz az új freeze mágus -
Matte #30507 nemtom mire ez a negatív hozzáállás mindenkinél, az én priestemben régóta ott figyel két flash heal, 4 manáért 10 megy arcba, nekem jó üzletnek tűnik. :D -
Nem rossz kártya, de egynél többet nem hinném, hogy tennék a deckembe. -
Pio #30505 Kicsit túlárazottnak érzem én is, ez lényegileg az auchenai ráírt képessége, de ha az auchenai-t mondjuk egy yeti mellé teszem azt látom, hogy -1 sebzést ér az a képesség. Igaz class card, amik azért erősebbek, nade ez is egy class card, szóval párban kéne lennie. -
Igazából nekem tetszik, itt a mini ókenáj amit akartam, csak nem így, de Blizztől nem kell sokat várni :) Úgyhogy szerintem ez alap lap lesz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.12. 19:27:31 -
f.o.s. és ez tényleg -
Zozo0122 #30502 Hagyjátok már, ez jó lap. Ez + Circle 2 manás 4 seb boardclear. Meg van még jó pár combo vele. Jó lett volna egy 2 mana 1/3 minion az ókenáj effectjével, de azt nem merik bevállalni úgy látszik.
Amúgy így már még inkább érdekes a Corrupted Healbot priestbe.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.12. 19:09:50 -
cesar22 #30501 valami otk szarra lesz lehet jó lesz, amúgy ez sem túl érdekes -
Inkább ne is adjanak több priest lapot, mert látszik, hogy egyáltalán nem értenek hozzá. -
Malarki #30499 Új priest kártya
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Malarki #30498 Ezt mondja a pakoly(vagyis silence) -
Pio #30497 Noob kérdés lesz, de mi az a hoot hoot? -
icyshadow #30496 Blizzard is tudja, hogy a Rogue erős lenne Standardban. A basic lapjai simán potenciális nerf listán vannak. -
karmacoma #30495 Én is kíváncsi vagyok mi lesz mikor végre beindul a std. Hiába esik ki az olaj, a rouge ha elkerülik a komolyabb nerfek az egyik nagy nyertes lehet. Shedder nélkül beteg 4 dropjai vannak(Pillager, Violet), és a Belcher/healbot se fog nagyon hiányozni. Érdekes módon pont az ő counterelésére kitalált Loatheb kiesése fog a legjobban fájni. Nagy előnye, hogy nem egy face sámán, sok hibát nem nagyon visel el a deck. szóval remélhetőleg nem fogja mindenki spammelni.
Az eddig bemutatott lapok alapján pont a két kedvenc deckem buffolják(Midrange sámán/bármilyen rouge), míg a többieknek ömlik a fos, szóval én kifejezetten pozitív vagyok. :D -
Negritis #30494 a manahatékonyság szerintem kicsit át fog értékelődni amúgy a nax-gvg kivételével
ezt tudom mondani továbbra is : a cabalist tome 5 mana 3 random mage spell
+1 manáért fixen értelmes lapot fogsz kapni
azt hogy jelenleg lassú nem vitatom, mert felesleges ctrl - combo deckekbe lesz jobban értelme -
karmacoma #30493 Igazából én totál meg vagyok hasonulva ezzel a lappal. Lassú, nem túl manahatékony, rng alapú, viszont a rugónak van egy komoly baja, amint segíthet. Bizonyos matchupokban totál kifogy az eszközökből. Legtöbbször Warrior, bármilyen Reno deck, de gyakran priest ellen is eljutsz arra a pontra, hogy szimplán nincs elég winkondi már a paklidban, hogy megnyerd a mecset. Ez ugye a paklin kívülről húz +2 garantáltan használható, a deckedbe illő lapot, ami kb el is döntheti a meccset. Ha végignézem az olajrugóm listáját, kb backstab, sprint és sap amiből nem nagyon kéne több, de a backstab legtöbbször kimegy midgamere(mert úgy is mulliganelsz rá), míg +2 sap éppen még jól is jöhet. Nem vagyok biztos benne, hogy be fog férni, de az biztos, hogy van létjogosultsága a rugóban. -
Negritis #30492 én pl maly rugóban látom komolyabb hasznát -
hun atlas #30491 Ez nekem igazi combo rugó lapnak tűnik.