Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.03. 11:52:19
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.02.03. 11:43:21
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
most 7 packliból nem lesz elég dustod lecraftolni alapvetően
szóval az elején segít mert a standardhez olcsóbb összerakni a paklit, viszont ha wild-t akar az meg nehezebb
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
más: miért is kedvezne a kezdőknek az új standard mód? ugyanúgy hiányozni fog nekik egy csomó lap. akkor lenne kezdő-firendly a dolog, ha lenne egy "Basic" ladder kizárólag basic lapokkal <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.02.03. 10:22:55
Amitől sokat várok az a basic lapok balanszolása, nagyon remélem, hogy nem lesznek szívbajosak e tekintetben.
Egyelőre nem tudom, hogy standardot vagy wildot fogok-e játszani inkább, szerintem wildot, mert az mindenképp változatosabb és tartalmasabb lesz.
Az is lehet, hogy egész egyszerűen a nagyon fontos gvg/naxx lapok, mint mondjuk a lightbomb, a belcher, a healbot egész egyszerűen kapna egy reprintet az új kiegben (esetleg minimális módosítással).
Én abban bízom, hogy jó sokat és esetleg buffok is lesznek, teszemazt Illidan játszható lap lesz végre, bár ha logikusan végiggondolom buff tuti nem lesz.
hosszútávon a wild lesz pénztárcabarát, a standardra meg mindig venni kell a packokat ha tartani akarják a lépést.
sajnos nem így lett
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
nézz körbe banlisteket magicben, vannak ám durva mechanizmusok
mióta vannak magicben olyan lapok, amik bizonyos (ritka) esetekben isntant win?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
szóval, szerintem az, hogy 2 ranked lesz, majd előhozza az emberekből azt, hogy egy hónapon belül mindkettőben legendek akarnak lenni. És hát akkor...ahhoz gyors pakli kell. Sajnos.
Személy szerint, van ami tetszik, van ami nem.
Kettéosztani a laddert? Nem a legszerencsésebb szerintem, félig balfasz megoldás, viszont működhet. A ranked mostani formájában persze nem mehet így tovább, ezerszer felvázolt okokból, veszekedtem miatta épp eleget én is. De összességében szerintem nem lesz jobb a dolog. Miért? Mert a standard, bár könnyebb lesz mint a wild, ott szinte csak netdeckerek meg kompetitív játékosok lesznek, rákvihar a köbön, stb. Nem lesz élvezetes, sőt, mivel a lapok egy jelentős része ki lesz zárva, ezért nem gondolom, hogy sokféle deck lesz a metában - lesz 4-5 király pakli, a többiek húzhatnak vissza wildra, ha eredményeket akarnak. A wild, ezzel szemben olyan lesz, mint a mostani ranked, nyilván több ökörködési lehetőséggel, csak hát ez lesz az a hely, ahol hülyére leszünk mákolva, valamint 3-4 további kieg múlva széjjelOTK-zva. A standardban remélhetőleg erre odafigyelnek majd, de értitek mi a bajom, hogy ez ilyen egyenhearthstone, a legjobb deckeknek, nem pedig a legjobb játékosoknak. Szerintem, aztán lehet nem.
A standard, így önmagában kizárja Loathebet, Boomot, a Belchert, stb. Shredder. Ebbe is gondoljunk bele, érdekes, mert megürülnek slotok, amelyeken egyeduralkodó ül. Végül is, ez egyfajta nerf a totál szarul sikerült GVG ellen. A ciklus persze megy majd tovább, sőt, 1 évre előre láthatjuk, valószínűleg hogyan változik a meta a következő januárban. Jaaa, és nem lesznek mechmagek, juhú 😄
Az, hogy kisebbeket változtatnak a basic meg classic lapokon - hú, nem tudom. Úgy tűnik, hogy hosszú távon ezeket akarják megtartani a játék magjának.Viszont ez jó dolog, ki lehet javítani az ilyen savagery szintű lapokat 😄
18 deckslot - hagyjuk már 😄 Beállítasz 9-et standardba, 9-et wildba és ööö...akkor végül is ugyanott vagy, ha mindkettővel fogsz játszogatni 😄 Mind1, nem érdekel a deckslot már engem, ezen szerintem még évekig balhé lesz 😄
Új kieg tavasszal, tisztán le van írva 😄 Expansiont írnak, nem pedig Adventuret, valamint a standard modból kiesik a Naxx és a GVG, meg úgy egyébként is nagy kieg jön a szokásos ciklus szerint, szóval ez nem meglepő.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
karácsonyfa alázó
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Deathlord mindig is jó priest lap volt. Nyilván ha kihoz egy yserát az ellennek az nem jó, de - főleg a mostani metában - nem ez a jellemző, általában hasznos és sokszor meccseket lehet vele nyerni. Ja és a fenti lapokkal is jól kombózik.
bár a lények adnak rá okot
Dragon Priest, Tier3!, Death Lord!
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.02. 19:20:59
Imádom ezt a játékot <#idiota>#idiota>
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2016.02.01. 22:51:11
earth ele disenchant megadhatja neked a fon-t 😄
jó lett volna még egy force of nature, na de majd akkor legyártom valamikor (kell még 200 dust), így a játék 8. hónapjában megnézném már ezt a kombó dudut. 😊