40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #30570 szerintem nem lesz magasabb pick mint a conjurer -
De örülök h nem arénázok -
Zozo0122 #30568 Istenem, miféle barmok dolgoznak a Blizzardnál, kikészülök ettől. Ez common??? Ekkora nyomorékságot, ez a lap is azért lett, hogy a mage garantáltan visszakapja az aréna uralmát amit a pala elvett tőle. Jó lap amúgy önmagában. -
Negritis #30567 há de 6 mana 5/5 ilyen statokkal hogy lenne jó?! :D -
cesar22 #30566 ez egy jó lap -
(köp) -
Negritis #30564 faceless summoner új mage lap
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #30563 viszont a vigyori kecske által írtak elégé rendben vannak :) -
Renegade #30562 húú kösz, nem is néztem, hogy van időarányos bontás, így már egyet tudok érteni a leírtakkal :) ráadásul úgy, hogy tavalyi a legutolsó adat, már az is teljesen elavult :(
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.13. 18:14:33 -
icyshadow #30561 Nem az.:) Feltételezem megint az arenamastery oldal statisztikája alapján mondtad ezt. Van ott egy csúszka felül, ahol be lehet állítani, hogy mi legyen a kezdőidőpontja a figyelembe vett adatoknak. (Bár season 12 a legkésőbbi, már az is teljesen más képet mutat.:P)
Mondjuk szerintem erősen egyénfüggő, hogy arénában ki mivel tud jól játszani, de ha naprakészebb információ érdekel, akkor meg lehet nézni például ADWCTA véleményét: Arena Class Tier List . Vagy keress valahol frissebb adatokat.:) -
Hogy tud valaki rosszabbul játszani warlockkal mint pl. Hunterrel vagy Sámánnal.
Bevallom elég tryhard vagyok, így elég ritkán pickelek Warlockot, mindig a Rugó - Mage - Pala trió valamelyikére megyek, de ha ezek után a Warlock a 4. legerősebb szerintem, vagyis nekem eddig 14 runom volt vele, és 7,6-s a winratem.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.04.13. 16:46:02 -
Negritis #30559 tippre az a gond hogy a jobb lapok rare-k nem peddig commonok -
Renegade #30558 én is oda sorolnám, aztán mégis ennek a második legrosszabb a winratje, meg a pick gyakorisága. -
Zozo0122 #30557 Nem a 2. Sztem inkább 3-4. -
Renegade #30556 azt tudja valaki, miért a warlock a második legrosszabb aréna kaszt, annak ellenére, hogy elég OP a képessége? -
Negritis #30555 sztem szimplán csak kevés nerfnél voltál "aktív" -
Renegade #30554 kíváncsi vagyok, hányszor fogom még rosszul írni :) -
Renegade #30553 jól van már, noob vagyok :)
-
Negritis #30552 1-2 patchig :D -
az még mindig mana, nem manna -
1 max 2 hét -
karmacoma #30549 Igen, eddig mindig volt. -
Renegade #30548 szokott lenni időkorlátja a nerfelt lapok teljes áron történő betörésének? -
karmacoma #30547 Igen, ezt megértem. Részben én is ezért égtem ki gvg után nem sokkal. Ahhoz, hogy countereld a sok sticky miniont/hülye mechanikát totál olyan irányba kell tolni a paklikat, amik még az izgalmas deckek izét is elveszik. Pl volt hónap, amikor a Jaxx helyett chow erősebb volt a handlockban. A druid nagyon sokáig egy totál kiegyensúlyozott hero volt(broken kombó ide vagy oda). Vicc, hogy pont egy olyan apróság, mint a living roots lökte át az op kategóriába. Mondjuk sztem a meta is nagyon belejátszik ebbe. A mechmage, face hunter időszakban, nagyon szenvedős volt ladderen. A paladin sorsa is szomorú, mert a midrange pala egy totál fasza kis deck volt, de most közel játszhatatlan reno, entomb, meg armor warrior miatt, ami van helyette az meg nagyrészt gusztustalan deck.
Amúgy ezért is várom nagyon a hónap végét. Mindenféle szívfájdalom nélkül töröm majd be nax/gvg-t, és most először tényleg mindent le lehet craftolni, ha támad egy ötlete az embernek, nem kell hozzá bankot rabolni. -
Renegade #30546 hihetetlen ez az aréna, jobbnál-jobb deckekkel megyek 4-3akat, aztán amikor kapok egy decket, amivel indul a para, hogy basszus, csak 4 meglegyen, azokkal meg meglepően sokszor 7+, most is egy olyan rugóval vagyok, amiben összesen három, 3 mannás lap van, amiből 1 a lopkodás. o0
mondjuk lehet, annyira rágyógyulok, hogy jobban odafigyelve játszom, mint a tápos deckekkel. -
Miért szar egy olyan lap ami megköveteli a helyet a pakliba?
-
hopp hopp -
Renegade #30543 hopp, secret paladin tier2-es deck lett, jelenlegi tier1: az örök első: dudu, majd: zoolock, meg a két wari -
hun atlas #30542 Pff. :D Én viszonylag ritkán találkozom arcvadásszal. -
Nem dust halom, hanem dust temető, mert lesznek lapok amiket le kell gyártanod hiába szar, de nem lesz alternatívája a kieső lapok miatt .DDD -
Én tegnap 4 meccset játszottam 3 facehunter meg 1 kaszinó. -
nekem se, nem is játszom.
Ezt megint csak ráhúznám a széklet/Durid/Zoo paklikra, amik minőségi on curve lényekkel támadnak, neked meg nincs időd lébecolni...
vagy építed a páncélt és szedsz mindent, vagy meghalsz 8-10 kör alatt. Elise adja meg a ctrl elleni esélyt, viszont fix h a mirror ctrl meccsek mennek a fatigueba. -
a Durid meg a faszsámán meccsek az igazán gyorsak, meg a perfekt curve ellenfelek.
Nerfek majd megmutatják merre megyünk. Így csak találgatás megy 3 hónapja+előretemetés+sírás, meg persze az egész kieg egy dusthalom :D -
hun atlas #30537 Mármint az a gyorsulás lesz, mint most? Az is lehet, szerencsére én nem érzem olyan hipergyorsnak a játékot, de megértem, ha te igen. -
Na de ezért mondom ,hogy vagy az lesz ami most, vagy a másik véglet, a köztes utat nem igazán látom, pedig az lenne az igazi. -
hun atlas #30535 Szerintem olyan nagyon sok dögöt nem lehet a pakliban tartani, mert addig el is kell jutni, hogy kitegyed az elsőt. Az early game nem engedi, hogy a pakli fele 7+ manás lényekből álljon. A kevesebbre pedig maradnak lehetőségek. A kiegészítő miatt én alapvető változást nem várok, a standard teheti kicsit rendbe a dolgokat, de szerintem az a HS él majd tovább is, amit eddig ismertünk. Ez lehet opcionális rekt. :D -
Én amúgy egyre inkább azt látom ,hogy ennek a kiegnek a vége az lesz, hogy vagy szarrá leszel gyorsulva, vagy pedig az fog nyerni aki előbb tudja kirakni a nagy dögjeit, ugyanis annyi leszedő lap amire szükség lenne, nem létezik, úgyhogy szerintem a Blizz megint benézett valamit, persze aztán lehet nem így lesz és végre kapunk egy jó játékot. -
hun atlas #30533 Ez nekem nagyon bejön. Az art, a test, a képesség is. Sokszor próbálkoztam már dragon paklikkal, és ennek most lehet egy új zászlóshajója. Csak ki kell nyitni/ le kell kraftolni. -
karmacoma #30532 Én úgy érzem Blizz is próbál minél több miniont a warriorba erőltetni. Egyáltalán nem zavarna, ha lenne más jellegű deckje is, bár ahhoz, valami nagyon kreatív armor mechanikát kéne kitalálni, mert maga a hp is a masszív kontrol irányába tereli a kasztot. Nagyon kíváncsi vagyok Cthunra mit talál ki a warrior, mert jelenleg nem nagyon látom a vanilla buff lapok, hogyan illeszkednek majd egy ilyen deckbe. Mondjuk a death bite kiesésével amúgy is nagyot fordul majd a világ. -
Nekem se tetszik, nem is erre építem a deckem. Mindenesetre benne van a deckembe, mert betettem Harrison helyére, de pár nap és tuti váltok egy Cthunos deckre, már csak az újdonság ereje miatt is.