Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezdtem tovább gyűjteni a goldot a Blackrock Mountain-re.
Most hogy kijött ez a hír, inkább elkezdek GVG kártyákat venni a goldból hogy meglegyenek azok is. Wildban úgyis tudom majd használni. (gyakorlatilag most is wildban játszunk)
Szerintetek jó taktika ez?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.03. 19:12:21
Átmentem most casualba, itt egyből 6/6 win 😄 Bár gondolom a rankedes vereségsorozat után a kezdőket dobálta be kompenzálásként.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Egyrészt hurrá. Végre eltűnik pár broken és unalmas lap. Az is jó hír, hogy a Basic/Classic szetteket is felülvizsgálják ilyen szempontból. Remélem bele fognak nyúlni annyira, hogy tényleg új kezdetnek lehessen nevezni a tavaszi kiegészítőt.
Másrészt meg eh. Sikerült megoldani pár nerfet úgy, hogy ne kelljen dustot visszaadni érte. (Nem azért, mert gyűjtöttem az arany Boom-okat, de pl Malganis-t lehet nem craftolok, ha ezt tudom előre.) Azok nem tudom hogy érzik magukat, akik aranyba csináltak meg ezt azt az eltűnő kártyákból. (Eltűnő, mert a Wild Format annyira lesz érdekes, mint a Tavern Brawl.Szerintem.)
Harmadrészt meg kezdőknek mindenképp kellemesebb lesz ez így, de F2P játékosoknak ez egy újabb masszív versenyképességi nerf.😞
Mindenesetre kíváncsi leszek az új kiegészítőre/nerfekre. (Remélem hoz annyi motivációt, mint amennyit ez a hír elvett.😛)
Amíg nem tudsz sok mindenből válogatni, addig olyan lapokat kell favorizálni, amik önmagukban is jók.
hanem mert azok mutatják hogy melyik basic lapok hasznosabbak
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ha be tudom dugni taunt mögé és Blessig Kinget rányomni.. 😄
Egyébként egy-két apró hibától (pl. dragonhawk) eltekintve átlagos kezdő deckeknek tűnnek.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.02.03. 14:40:19
Meg megnéztem Trump basic pala deckjét is, de annyira nem jött be.
Jobb magamnak összerakni amúgy is. Csak többet sírok max. 😄
Ma csináltam egy második pala decket is, ha nem legendaryk ellen dob, akkor egész használható, de még van rajta mit finomítani. Az első deck meg olyan nem tudom milyen. 😄 Spoilerben leírkálom, hátha nagyon szar az összeállítás.
1.deck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Argent Squire
Lowly Squire
EQuality
Acidic
KnifeJug
Musterx2
Seal of Champx2
Acolyte of Pain
Aldor Peackeeper
Argent Horserider
BGH
Harvest Golem
Shattered Sun Cleric
TrueSilver x2
Blessing of Kings x2
Consecration x2
Burly Rockjaw a szemét médzsek ellen 😄
Chillwind Yeti
Defender of Argus
Speelbreaker
Fen Creeper
Silver Hand Knight
Boulderfist Ogre
Guardian of Kings
2. mai deck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Blessing of Mightx2
Noble Sacrifice
Argent Squirex2
Young Dragonhawkx2
Annoy-o-Tron
Gilblin Stalker
Shielded Minibotx2
Muster for B x2
Seal of Champ x2
Acolyte of Pain
Harvest Golem
Truesilverx2
Blessing of kingsx2
Consecration
Burly Rockjaw
Defender of Ar
Mogu'shan Warden
Silvermoon Guardianx2
Spellbreaker
Frostwolf Warlord
Sunwalker
Lehet a kettőt kéne összegyúrni valahogy.
de tény hogy egy eboladin / burst shaman / facehunter viszonylag olcsón tud kellő sikert nyújtani
érdemes kicsit utána nézni hogy milyen decket tudsz összerakni a meglévő lapjaid alapján és viszonylag könnyen lehet sikereket elérni
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
10.e előtt tele lesz rank15+ is
Palával próbálkozom még mindig, de akármilyen decket állítok össze, teljesen esélytelen a sok legendaryval szemben. Casualban is olyan deckek ellen rak be, hogy ihajj, lvl 19 is tele van legendary deckel, szóval nem tudom merre tovább... :S
Ez lesz most az első "igazi" kiegészítő, remélem már időben észre fogják venni, ha egy lap olyan hibás, mint dr. 6. Ekkora átformálás során csúnya bakikat lehet csinálni, és sok játékost veszíteni.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2016.02.03. 13:36:46
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.03. 13:22:03
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én csak druid priest sámán lock warrior lapjait tartom meg, a többi instant törés
Mindkét metára biztos nem lesz se időm, se türelmem, és én szeretném majd legalább kicsit érteni, hogy mi történik a versenyeken. De az is lehet, hogy alig lesz különbség, és csak fölöslegesen majrézok előre.
Lehet szerepjátékosra is venni a figurát, de én szeretek széles körben tapasztalatot szerezni.
Ahogy én látom a standard lesz az elsődleges játékmód, a wild metája pedig teljesen érdektelenné válik. Az persze még kérdéses, hogy mennyi poén wild verseny lesz, és hogy milyen arányban foglalkoznak vele a streamerek. De az biztos, hogy nekem épp elég lesz, hogy a standard metához konyítsak valamennyire.
Kicsit sajnálom, hogy sok megszerzett és megszeretett lapom fölöslegessé válik, ugyanakkor kíváncsian várom az újakat.
Nem látom magamat az összes karakterrel játszani, stílusra ezek jönnek be. Ti minden karaktert "húztok"? 😄