Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként meg ez az újítás legnagyobb értelme, hogy lesz még mozgásterük az új lapok tervezésénél később is, lassan teljesen kifogytak volna az ötletekből, mert már mindenre van már valami lap, nem tudtak volna már újat létrehozni. Így kineveztek egy külön játékmódot ahol mindig a legfrissebb lapokkal lehet csak játszani, így simán lehet kb egy lapból ami ugyanazt csinálja, többet is létrehozni, mert hiába van már belőle ha az nem érvényes a standardban, pl most a death's bite kiesik a warriorból, de kaphat a kövi kiegben egy lapot ami ugyanazt csinálja, és így újítottak meg nem is. Ennek előnye az is hogy a 2 éves facehunter meg freeze mage nem lesz annyira népszerű, több variálása újításara, fogja kényszeríteni a játékosokat, na meg hogy vegyék az újabb kieg pakkjait.

egyetlen dolog van már csak nekik, hogy szép lassan mindenkit átszoktassanak wildról a standardra, de valszeg ezt is megoldják valami reward újítással
Végül is ja. De tudod, hogy első körben az lesz, hogy nerfelik a földig a combot, és a druid ha nem kap erős új lapokat, akkor annyi neki egy ideig. A Shredder úgy ahogy van, hiba volt, túl jó az a lap.
Csak combo nélkül bármi szarráveri. Rá kellene építeni a beast szinergiára a következő kiegekben.
a druiidnak kurvaerős lapjai vannak combo nélkül is
dave9004
Ha nerfelik a druid kombót akkor végre kaphat olyan lapokat amik a kombóval nevetségesen op lenne. Lásd be h az a két lap lehatárolja az egész jövőbeni druid lapokat.
Shreddert is ki kellett pörgetni a rendszerből mert korlátozta a 2 manás lapok tervezését.
Ha nerfelik a druid combot, akkor tönkreteszik a classt. Berepítik a shaman alá.
dave9004
*Hearthstone
dave9004
Akkor viszlát ha
a balanszolás nem is, de lehet hogy a többi class is kap egy hasonlóan imba kombót 😊
dave9004
A lapokkal való operálás meg balanszolás eddig se sikerült nekik. Sőt általában még rosszabb lett. Várd a roar v a fon nerfjét mert anélkül bármi jön a kiegben csak erősebb lesz a pakli
azért nem úgy kell tekinteni a többi classra a standardban, hogy most megnézzük, hogy melyik lapokat veszítik el, mert a standarddal egyidőben jön az új kieg, amivel nyilván figyelembe fogják venni hogy melyik class mit veszített el
dave9004
Ja, már azt hittem ez az amikor humor heroldék nem próbálnak beszólni az offtopiknak teljesen random ok nélkül csak úgy. A végén flame lenne 😄
dave9004
Mert anélkül minden standard szezon arról szólna kb. Főleg most mennyi rossz matchupot veszít el.
mitől tuti?
vicceltem 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

lol, 1 kör alatt több mint 30 hp sebzés mill rouge ellen, ez beteg o0

dave9004
Azt hol olvastad h mindig nyer?
Minden meccs előtt venned kell egy paklit valós pénzért, és akkor tuti a győzelem. (De nem árt egy kis kecskevért is a monitorra fröccsenteni.)

dave9004
Shade, shredder, loatheb.
De van helyettesítés. A nerf balansz közt a kombó viszont tuti lesz
mekkora csalás már, csak a 11.- körben volt a kezemben a kombó, így a reno warlock nyert, ezzel nem nyer akkor mindenki mindig? 😊

amúgy a kombódruid nagyon megfogja érezni a naxx, és a gvg hiányát, egy darab lapja nincs ebből a kettőből 😊
jaj már, csak nem olyan rossz, elvégre valaki a kezdetek óta tologatja 😊

ne használd 😊
forget your soul 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

na, valami rekord gyorsan meglett a 400 dust, a mostani arénából 115 esett (10-3), szóval végre megvan a dust a kombó dudura, jó tanácsok?

Úgy gondoltam, csak nem tudtam leírni normálisan! : D
Zickler
"Későn jöttem rá, hogy lehet goldért IS venni."
Csak az Adventuren keresztül érhető el. Pakkból nem fogod megkapni.

Battletag: Muhee#2716

Most Reno Jeckire gyűjtöm a 700-at. 😄 Későn jöttem rá, hogy lehet goldért is venni. Pedig már meglehetne és illene is a játékstílusomhoz.
na ezért kell gyűjteni a goldot és hónap elején inkább arénázni 😊

Van olyan, hogy akár a hónap végéig is elég sokan ragadnak alacsony rangon. Én például elég későn szoktam belevágni.

Amúgy gondolom, így hónap elején szívás rankedet játszani, mert idő mire a jó deckesek lejutnak a kisebb szinte!?
Vicces ez itt is 😄
mi már csak öregesen nyomjuk: hétfő estig kijátsszuk a napi híreket, aztán felvételről 😊

este superbowl 😄 napközbe alszok 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ja jut eszembe, ott lesz valaki a vasárnapi versenyen a BarCraft2-ben? én lehet lenézek (attól függ, hogy mennyire leszek nyűgös az influenzától), persze csak mint néző.

jajaja, de kis photoshop és máris ott a matchmaking helyett az RNG. 😊
ha meg valaki nagyon lelkes, akkor beteszi a Blizzard pápa fejét a szomorú síelő helyére 😊

😄 a "másik" topikban császár lennél vele 😄

vamúgy már láttam tegnap facen és jó 😄
modnjuk ez épp arra céloz, hogy a csapattársak balfaszok D:

Shep
Na de ha nem akarsz wildozni majd akkor tök felesleges, inkább classicot, mert ha változtatják akkor sanszos, hogy fullos áron lehet majd törni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

igaz, hogy CS, de gondolom itt is elfér 😊

qetuol
szerintem meg most kell gvg.t venni, amíg még lehet. aztán már csak drága dustért lehet craftolni...

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

dave9004
a helyedben amit naxx és gvg-re költenék, azt rákölteném BRM és LOE-re.
android használóktól kérdezem:
a brawl csak nekem bugos? (huawei honor6) és állandóan kifagy az elején
a ranked egész jó amúgy csak néha szétesik

dave9004
"összekattintgatott" hpwnról szedte ezt és ő is mondta. 1 lapot cserélt.
Azért látok benne rációt, mert így még 3 hónap alatt megismerkedhetek azokkal a lapokkal és játékstílusokkal.
Utána nyilván nagyon nehéz helyzetem lesz, mert nem lesz meg se a Blackrock, se a LOE. Emiatt Standarban módban nem fogok tudni játszani. A wildban kell majd questezni hogy megvehessem a hiányzó kalandmódokat.

ui.: Nem szoktam követni az épp' aktuális trendeket inkább csak magamtól találok ki kártya kombókat, vagy amit 1-1 vereség során az ellenféltől látok.
P4wnyhof összekattintgatott egy shadow form priestet, éppen azzal bohóckodik twitchen.

Naxx és a GvG azért válnak elérhetetlenné, mert gyakorlatilag használhatatlanok lesznek a lapjaik. Szóval nem feltétlenül jó ötlet ezeket gyűjteni.

dave9004
ja
Köszi,
A classic kártyák továbbra is elérhetőek lesznek nem?
dave9004
szerintem a wild-ot balansz alapján hanyagolni fogja blizz, tehát pár kieg alatt ilyen legacy (magic) típusú lesz ami kb annyit tesz h az fog nyerni aki kezd, mert ilyen t1-t3 OTK paklik lesznek hamar.
A többség standardozni fog. én inkább a classic szetet gyűjtöm ki