40521
  • Negritis
    ez egy sokkal jobb lenne ha nem 4/2 hanem 3/3 vagy 3/4

így nem igazán lehet tempoból kijátszani mert 1 manás lények is könnyen tradelnek vele
    a másik meg hogy remények szerint nincs túl sok nagy lény a kezedbe még akkor

az ötlet jó de maga alap annyira nem sajnos
  • dave9004
    Kezdem azt érezni amúgy, hogy wildot egyáltalán nem akarok majd játszani :D
  • Mephike
    Wild-on biztos erős lesz, standardon kétlem, hogy sokat fogjuk látni.
  • cesar22
  • dave9004
    Kijött vmi hunter lap, majd berakja valaki.
  • Renegade
    mondjuk így 5 környékén érthető miért arénáznak az újoncok, 50 aranyért pack, + 10 dust + 3 meccsenként sima kártya, tíz meccsenként meg arany common vagy rare.
  • Renegade
    naaa, csak összekattintgattam egy 10:3-at, szóval 3100 :) szerintem pár hét, és meglesz az 5-ös winrate, szóval abszolút senkiből, egy gyenge kezdővé válok :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.14. 23:55:48
  • Negritis
    undorító mill rugó lesz ebből :D
  • dave9004
    Lóbabot ne hiányolom. Többet nehezítette a ctrlt mint fordítva.
  • 1Darton1
    Azt azért nem lehet mondani, hogy eddig tele van rák lapokkal a kiegészítő, ráadásul semmit nem tudunk a nerfekről.
    Nekem valami healbotpótlék hiányzik, meg loatheb ikertestvére sem ártana, de az kevésbé fontos.
  • Renegade
    jeeee, 7:1 aréna, bármi is lesz ebből, először meglesz a 3K gold :)
  • dave9004
    Annyiból fél, hogy azért a kieg nagyja lassú lapokból áll. Jelenlegi meta láttán szinte semmi se játszható :).
    Félő ha lesz pár extrém gyors pakli mint az aggro sámán ami jelenleg csak cracklet veszíti, akkor sok lap megint nem lesz játszható.
    Lapok felét nem ismerjük, hónapok óta nerfekről találgat mindenki, így vannak pesszimisták is, optimisták is.
    Én jómagam bízom benne, ha lassul annyit a játék, hogy a kieg nagyja megtalálja a helyét
  • 1Darton1
    Már a control lapokkal is baj van? Valami tavaszi zsongás lett úrrá rajtad, nagyon beindultak a hormonjaid.
  • dave9004
    Turn 8
    This, this the this
    shadowstep this
    next turn brann, big this, small this the big this, new small this the small this, even newer small this the new small this...
    next next turn, maly, small this the maly
    next next next turn small maly, small this the small maly, small maly, small this the small maly... till 4 smelly.
    big sinister strike
  • Shep
    A priest soha nem is volt jó, most meg pláne nem az, a kieg után meg még a tier listára sem fog felférni. Szar ellene játszani ez tény de attól még gyenge, bármi elveri könnyedén kivéve patron meg CW
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.14. 21:08:58
  • Negritis
    még jó hogy kimegy az antibattlecry pók
    akkor kuka lenne teljesen
  • dave9004
    Plusz mana wraith-el még drágább...
  • Negritis
    batlle cry cuccokkal ez jó meg 1-2 egyéb képességgel de ahhoz úgy kell építeni9 a decket

és mint tudjuk semmi nem bírja ki 1 körig ergo gyenge és szar stat
  • Negritis
    ha a priest szar lesz engem már nem zavar :D

amúgy azon függ hogy mit sikerül "másolnia" mert az 5 mana 4/4 azért annyira nem jó
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.14. 20:35:15
  • cesar22
    ez is tetszik, egy ilyen control szerű rogue szerintem lesz standardban
  • Shep
    Mik ezek a lapok de tényleg? Ennek nagyon rossz vége lesz én mondom, olyan durva dolgok lesznek, hogy emberek százai fognak agyvérzéssel kórházba kerülni, már ha eljutnak egyáltalán odáig.
  • Mephike
    Új lap:
  • dave9004
    A mai patch-el visszaáll a sheep seeds kombót, rip fatigue druid. Persze ezt ilyen hamar fixálják...
  • dave9004
    Nincs olyan sok target damage spell, hogy annyira öngyilkos legyen.
  • Renegade
    ezt a 40K az egyhez részt nem értem. vagy ez csak annyi, hogy nem olyan lesz mint a mad bomber?
  • Negritis
    yogg saron részletes infok magyarul
  • Renegade
    hááát itt sem P4wnyhofra tettem volna a zsetont. :)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.14. 18:22:31
  • Renegade
    úristen ma szünet van az oviban, ennyi BM-s idiótát. o0
    nagy találmány ez a némít gomb
  • 1Darton1
    Ez csak ideiglenesen elérhető, szóval viszonylag ritka lesz majd.
    A többi hősnek úgyis lesz bármikor megszerezhető alternatívája (egyszer).
  • cesar22
    ez komoly hogy adnak még egy mage portrét, mikor már van egy, ahelyett hogy azoknak adnának amiknek még nincs?
  • 1Darton1
    Megyek is, veszek rögtön kettőt. Végre használható lesz a mage.
  • dave9004
    almások vehetnek új mage portrét :D
    Tényleg nem a mage a blizz kedvence, azért van már 3 játszható hőse :D Miközben sámánnak egy játszható hőse sincs :D
  • dave9004
    de azok a kérések mostanában: lehessen random hátlap, nem tudnak kézben lapot számolni, csinálják meg mert 10-ig nem számolnak, nem tud arénázni, mert 5-re végződő goldot kap, stb :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.14. 15:11:33
  • Shep
    Tehát a HS és a Blizz szar, röviden. Ezt eddig is tudtuk :DD
  • dave9004
    reddit manapság :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Blizzard obviously shit, hasn't added deckslots, deckslots are shit, wouldn't it be cool if we got unglued style crazy modes?, tavern brawl is shit, tavern brawl repeats too much, tavern brawl has premade decks too much, I want a tournament mode, tavern brawl has create-your-own decks too much, tavern brawl should be 7 days a week, why can't I spectate arena draft, why cant I spectate card pack openings, why can't I get my wins and losses stats, why can't I view achievements, why can't I save replays, the pro scene has too much nepotism, this pro tournament doesn't have my favorite streamer in it, rank resets too much, rank rewards are too low, legendary rank is too hard to reach in a month, legendary rank rewards are shit, Overwatch is shit, paladin is shit, rogue is shit, warrior is shit, shaman is shit, hunter is shit, mage is shit, warlock is shit, priest is shit, druid is shit, rogue is shit, aggro is shit, fatigue is shit, mill is shit, control costs too much to play, Fallout 4 was shit, cardbacks are shit, my favorite cardback is no longer available, new heroes are shit, Naxx is shit, GvG is shit, Blackrock is shit, Grand Tournament is shit, Explorers is shit, Old Gods is shit, and it's been too long since the last adventure release.
  • Negritis
    egy reno grinder(?) meccs volt most a china hs team story week 3 newbee vs invictus meccsen
    ctrl priest ellen
  • Negritis
    a wariból majd jön a blood warriors verziójú echo :D
  • Nirz
    Igen azt tudom de a standard az echot is kivégzi :/
  • Negritis
    oh bocs, azt nem láttam

amúgy van vmi fatigue echo mage is
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.14. 14:09:46
  • dave9004
    Legjobb fatigue paklit kérdezte.
    Sztem a jelenlegi CW. Az egy fatigue pakli elise -el ami ctrl meccsekre win condition