Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy látom ide még nem volt írva, szóval aki nem tudná: valószínűleg március 9-én jön a köv kieg hivatalos bejelentése.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

itt van két olyan Reno deck ami több lappal operál

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.10. 19:35:55

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mutatsz egy decklistet?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

az nem baj, sokan csinálják, hogy 1-2 fontos lapból megreszkíroznak két darabot.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

És, ha mondjuk valamiből a hand-ben is meg a deck-ben is van?
Shep
Igen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a majom képességét megnézted? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Végre össze tudtam rakni, egy számomra tetsző pala decket.
Boardcontroll a fő cél vele.
Műfaját nem tudom, talán Controll felé orientál, ha jól tévedek.

Valaki viszont felsötétíthetne, hogy a Reno fiú hogyan működik.
Végre összeszedtem a 700 goldot a LoE-re. Meg is csináltam, megkaptam a kártyákat. Nagy mellénnyel be is raktam Reno-t a deckbe. Első ellenfél egy Hunter, hohó jó lesz. Annak rendje és módja szerint, le is szedte az arcomat elég gyorsan, de behúztam a Reno fiút, dörzsöltem is a tenyerem, leteszem, erre semmi. 😄
Akkor látom, hogy az egész deck-re írja, nem a hand-re. Nem tudom miért hittem ezt. De elfogadtam, össze is állítottam egy másik 1 lapokból álló decket, ami nem is annyira rossz így pár játék után és működik a Reno is. Viszont láttam Youtubeon videót ahol Monkeyval kihozták a Renot és működött is, pedig a deckben több kártya is duplán volt. Í
Szóval arra következtettem, hogy az éppen aktuális, játék közbeni megmaradt deckben nem szabad kettő azonos lapnak lennie. Korrekt?
volt hogy mech warriorral kihúztam egy bingtront a gorillából és az ellenfelemnek cursed bladet adott, emiatt a boardonom lévő 3-4 lénnyel lethalt adtam neki 😊
5 deckslot, amire csak naxx+gvg only deckeket lehet pakolni? 😊
jaja, csak sosem próbáltam ki, elolvastam és hát ezek szerint rosszul értelmeztem 😊

dave9004
Pedig nem mai lap. 😄
wow, most nézem Trump cursed blade-es videóját, eddig le sem esett, hogy MINDEN sebzést duplán kapsz be, amíg nálad van, nem csak azokat, amiket te okozol a karddal. o0
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.09. 22:09:27

😊

dave9004
5 naxx pack full maexxna valueval
Devv
5 GVG-t de gyorsan!! 😄
Shep
Ez volt a nap poénja 😄DD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Remek, jöhet is 5 pack ajándékba <#taps>
Közben 25 éves lett a Blizzard, boldog szülinapot! 😊

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.02.09. 12:41:35

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

qetuol
már régen volt, szerintem csak reklámozod az oldalt..

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Devv
Még nem volt, köszi! <#eljen>
Shep
Frodó szerintem azért egész jól szokta nyomni, na de az is igaz, hogy ők nem képzett kommentátorok 😊

AntiHero
dave9004
ennél 100x rosszabb csak angolul 😄
akkor ez ilyen általános dolog, hogy a twitchen olyan a színvonal amilyen?

dave9004
A twitch nem magyar színvonalú, hanem twitch színvonalú. Ezen már túl kéne lépni 😄
Én belenéztem, de Csaba kommentárként nagyon unta
Na a tegnapi versenyről: sajnos ez még elég amatőr módon sikerült, de legalább van, ez egy kezdet:

A Barcraft 2 nem lesz rossz, de 120++ ember befogadására egyelőre nem alkalmas, nagyon hamar elfogyott a levegő. Én csak pár órát voltam lent kíváncsiságból, de már az sok volt, akik estig ott voltak, mert versenyeztek, azoknak biztos nagyon kimerítő lehetett, volt is a döntőben pár missplay.

A konferanszié srác, hááát neki meg van hová fejlődnie 😊, a twitches közönség meg, nos igen hozta a magyar színvonalat (haha, de szar, haha de buzik, haha minden buziszar, stb).

paklik: mindenféle, sok-sok karácsonyfával, meg duduval.

http://www.twitch.tv/hearthstone_hungary

mai döntők
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.07. 18:58:29

Már meg is van a tökéletes balance ötlet a combo druidra:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

dave9004
És brawlban is számolja a 10/3 wint
3 győzelmenként 10gold (napi max 100) play mode-ban (casual/ranked)

valamint ha jó vagy arénában akkor ott is lehet

Goldot lehet szerezni a napi küldetéseken kívül?
attól függ, kezdőknek megéri nyitni a classicot
akinek kell még tgt lap azoknak azt nyitni

gvg-t kevésbé éri meg nyit, HA standardot szeretnél játszani

ha nincs szükséged semmi lapra, akkor megéri megtartani igen

Ha helyesen következtetek, akkor jobban megéri tartalékolni az aranyat, mint paklikat nyitogatni belőle.

Mert a Blizzard nem készített ilyet 😊
gondolom nem én vagyok az első, aki megkérdezi: miért nincsen olyan lap, ami mínusz spell damage-t ad?

Azt írtam, hogy addig halott, amíg nem kap új jó lapokat.
ez így nem igaz azért, mielőtt népszerű lett a combo és megkapta a toolokat 2 erős dudu volt a token és a ramp

a ramp szerintem ismét játszhatóvá válhat és olyan lapok mint a sünjáró és a cairne újra szerepet kaphat (utóbbi kétlem hogy fog)
azáltal hogy pl a belchernek búcsút intünk

valamint ez utat nyithat egy extra ramp dudunak ami Aviana-ra épít nem mondom hogy fog
de azért így előre kijelenteni hogy combo nélkül halott a class erős túlzás, főleg hogy azt se tudjuk mi érkezik még hozzá

Jóhogy, az önfényezést ki nem hagynám, máskülönben senki sem tudná mekkora faszagyerek vagyok 😄 Könyvíráson gondolkodom, lehet írok egy könyvet arról, hogyan kell jó netes kártyajátékot csinálni. Tuti siker lenne 😄 Zozo összes művei - egy neverlegend pro bölcsességei, ez lesz a címe 😄ddd
qetuol
az jutott eszembe, hogy ahelyett, hogy negyed- félévente tolnak ki egy nagyobb kieget, ehelyett hetente jelenhetnének meg kisebb kiegek. Pl . 5-10 kártya (vagy estrém esetben naponta 1 😄 ). így könnyebb tartani a balanszot is.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Később is így lesz, hogy egy-egy pakli jóval erősebb a többinél. Mondjuk pont a hunter szinte semmit nem fog érni, és a paladin lesz a császár. Az ilyen egyenetlenségekhez jobb, ha most elkezdesz hozzászokni.

Nem lennék a helyedben, ha még egy teljesen semleges kommenttől is borul nálad a bili. De azért a szokásos önfényezés is csak megvillant.
A második bekezdésed pedig annyira a sci-fi kategóriába tartozik, hogy őszintén meglepődtem. Megpróbálkozhatnál a könyvírással.

örülj neki, hogy pont beadta 😊

Reno óta sokat romlott az a deck, ráadásul már nem is a leggyorsabb, arra már ott a sámán.

dave9004
Hogy miért? 2016
Elmondtam a saját véleményem, ezt gondolom. Nincs szükségem más véleményére ahhoz, hogy megfogalmazzak egy sajátot. Nyilván tévedhetek bizonyos dolgokban, de még ez sem feltételezi azt, hogy nekem nincs tapasztalatom kártyajátékok terén. Megjegyzem, hogy van, ha már szóba került a Yugioh, abból pont több éves, mai napig itt pihen mögöttem egy dobozban összesen kb. 2000 kártya...

Na de megint előadtam egy magánvéleményt és le is lettem ugatva 😄 Itt mostanra tényleg kialakult 3 csoport: a Fórumrendőrség, akik mindenkinek beszólogatnak, és azonnal ugranak, ha új hsz-t jelez a telefon vagy a monitor, a Hőbörgők, asszem engem is ide kell sorolni, mi átjárunk a másik topicba őrjöngeni, de játszani persze nem tudunk, valószínűleg a való életben is gyenge jellemek vagyunk, nyilván, és a harmadik csoport a Popcorn Team - ők csak a műsorért járnak ide, meg röhögni 😄 A teljesen kezdők is ide váltanak jegyet amikor regisztrálnak, aztán egy idő után rendszerint átigazolnak valahova 😄DDD
Undorító ez a face hunter.
Volt két küldetésem Hunter-re. Mondom üsse kő, összedobok egy paklit, majd szépen lassan megcsinálom. AHA. Tök alap Deck. BGH volt benne meg talán egy Charger manna golem. 1 óra alatt 10 játékból 8 win. No komment. Gondolkozni nem nagyon kellett. Semmi nem tudta megfogni. És mind ezt alap deckel. Miért jó ez? Palával meg vér izzadok néha casualban is, hogy meglegyen 1-1 kör.
Olvasd el olyan játékosok véleményét, akiknek jelentős tapasztalatuk van kártyajátékok terén, és akkor egy kicsit közelebb jutsz a válaszokhoz. (Vélhetően az itteni érveket nem vetted figyelembe.)
Vagy mondjuk nézd meg ezt a videót, elég jól összefoglalja és egyben kritizálja is az új rendszert.

dave9004
Azt választották ami észszerű. Inkább legyen olyan mint a magic formátumai mint a yugiohban létrejött powercreep hidd el.
Az utóbbi napokban volt időm elgondolkodni, és nagyjából tartom is azt, ami az első reakcióm volt: ez az egész egy töketlen félmegoldás. Pár évvel ezelőtt talán az lett volna, amit én és még mások is szajkóztak: több hp, több lap a deckbe, ingyen Naxx, BRM, féláras Classic és GVG. Ma már nem - ma a mindenről több bőrt lenyúzunk felfogás él, ennek fényében pedig majd mindig jönnek az épp rotálódó jó lapokra alternatívák, amiket szépen újra megvesz mindenki, miközben még épphogy, de VAN esélye az újaknak bekerülni a standardba. Megint azt a megoldást választották, ami hosszútávon pénzügyileg a legjobbnak tűnik, csak az a bajom ezzel, hogy bár megértem, az hiányzik ebből, hogy beladják szívüket-lelküket...

A több hp, több lap is gondot okozhatott volna idővel, de mivel a powercreep (már megint, tudom 😄DDD) jelen van, valamivel meg kellett fékezni. Erre is nagyon jó a rotáció - megfékezték, sőt...újrahasznosítható a jelenség. Pl. kiesik a 3/4 spider tank mech, most jöhet a 3/4 beast. Semmi gond, jövőre majd 3/4 dragon lesz. 😄