Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.10. 19:35:55
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Boardcontroll a fő cél vele.
Műfaját nem tudom, talán Controll felé orientál, ha jól tévedek.
Valaki viszont felsötétíthetne, hogy a Reno fiú hogyan működik.
Végre összeszedtem a 700 goldot a LoE-re. Meg is csináltam, megkaptam a kártyákat. Nagy mellénnyel be is raktam Reno-t a deckbe. Első ellenfél egy Hunter, hohó jó lesz. Annak rendje és módja szerint, le is szedte az arcomat elég gyorsan, de behúztam a Reno fiút, dörzsöltem is a tenyerem, leteszem, erre semmi. 😄
Akkor látom, hogy az egész deck-re írja, nem a hand-re. Nem tudom miért hittem ezt. De elfogadtam, össze is állítottam egy másik 1 lapokból álló decket, ami nem is annyira rossz így pár játék után és működik a Reno is. Viszont láttam Youtubeon videót ahol Monkeyval kihozták a Renot és működött is, pedig a deckben több kártya is duplán volt. Í
Szóval arra következtettem, hogy az éppen aktuális, játék közbeni megmaradt deckben nem szabad kettő azonos lapnak lennie. Korrekt?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.09. 22:09:27
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.02.09. 12:41:35
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Én belenéztem, de Csaba kommentárként nagyon unta
A Barcraft 2 nem lesz rossz, de 120++ ember befogadására egyelőre nem alkalmas, nagyon hamar elfogyott a levegő. Én csak pár órát voltam lent kíváncsiságból, de már az sok volt, akik estig ott voltak, mert versenyeztek, azoknak biztos nagyon kimerítő lehetett, volt is a döntőben pár missplay.
A konferanszié srác, hááát neki meg van hová fejlődnie 😊, a twitches közönség meg, nos igen hozta a magyar színvonalat (haha, de szar, haha de buzik, haha minden buziszar, stb).
paklik: mindenféle, sok-sok karácsonyfával, meg duduval.
mai döntők
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.07. 18:58:29
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

valamint ha jó vagy arénában akkor ott is lehet
akinek kell még tgt lap azoknak azt nyitni
gvg-t kevésbé éri meg nyit, HA standardot szeretnél játszani
ha nincs szükséged semmi lapra, akkor megéri megtartani igen
a ramp szerintem ismét játszhatóvá válhat és olyan lapok mint a sünjáró és a cairne újra szerepet kaphat (utóbbi kétlem hogy fog)
azáltal hogy pl a belchernek búcsút intünk
valamint ez utat nyithat egy extra ramp dudunak ami Aviana-ra épít nem mondom hogy fog
de azért így előre kijelenteni hogy combo nélkül halott a class erős túlzás, főleg hogy azt se tudjuk mi érkezik még hozzá
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A második bekezdésed pedig annyira a sci-fi kategóriába tartozik, hogy őszintén meglepődtem. Megpróbálkozhatnál a könyvírással.
Reno óta sokat romlott az a deck, ráadásul már nem is a leggyorsabb, arra már ott a sámán.
Na de megint előadtam egy magánvéleményt és le is lettem ugatva 😄 Itt mostanra tényleg kialakult 3 csoport: a Fórumrendőrség, akik mindenkinek beszólogatnak, és azonnal ugranak, ha új hsz-t jelez a telefon vagy a monitor, a Hőbörgők, asszem engem is ide kell sorolni, mi átjárunk a másik topicba őrjöngeni, de játszani persze nem tudunk, valószínűleg a való életben is gyenge jellemek vagyunk, nyilván, és a harmadik csoport a Popcorn Team - ők csak a műsorért járnak ide, meg röhögni 😄 A teljesen kezdők is ide váltanak jegyet amikor regisztrálnak, aztán egy idő után rendszerint átigazolnak valahova 😄DDD
Volt két küldetésem Hunter-re. Mondom üsse kő, összedobok egy paklit, majd szépen lassan megcsinálom. AHA. Tök alap Deck. BGH volt benne meg talán egy Charger manna golem. 1 óra alatt 10 játékból 8 win. No komment. Gondolkozni nem nagyon kellett. Semmi nem tudta megfogni. És mind ezt alap deckel. Miért jó ez? Palával meg vér izzadok néha casualban is, hogy meglegyen 1-1 kör.
Vagy mondjuk nézd meg ezt a videót, elég jól összefoglalja és egyben kritizálja is az új rendszert.
A több hp, több lap is gondot okozhatott volna idővel, de mivel a powercreep (már megint, tudom 😄DDD) jelen van, valamivel meg kellett fékezni. Erre is nagyon jó a rotáció - megfékezték, sőt...újrahasznosítható a jelenség. Pl. kiesik a 3/4 spider tank mech, most jöhet a 3/4 beast. Semmi gond, jövőre majd 3/4 dragon lesz. 😄