Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE, szerintem ezzel nincsen baj, okosabbak vagyunk mint egy pitypang, tehát magunkon is tudunk nevetni, nem?
Tehát, ha én picsarészegen veled csetelek, és azt kiposztolod, legyen (persze ettől még egy rohadék vagy 😄 ), az voltam, gondolom azért néha mindenki magára ismer, valamilyen hülyeség kapcsán, SZERINTEM: ott már régen nagy a baj, ha valaki besértődik, mert épp valami hülyesége van kifigurázva.
De a lényeg: Negritis mindig igyekszik kibújni az ilyen viták alól, szóval, ma mindenki cukkolja őt. 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Vagy Lézer Dzsoni igazat mondana.
Majd tartunk filozófiai kerekasztalt ezekről a megkerülhetetlen kérdésekről, lehetsz a moderátor.
Ezt majd amúgy úgy kell elképzelni, hogy mind besokkolódunk, szétverjük otthon adott szobát/helyiséget ahol a gépünk van, lesz aki a telóját/tabletjét veri földhöz, ordítunk, saját magunkat ütjük és dobáljuk magunkat 😄 Ha a hisztinek vége, és egyben van még az eszköz amin játszottunk, akkor mindenki uninstallt nyom, erről pristscreen és este berúgunk, miközben azon gondolkodunk, hogy melyik Blizzard játék legyen a következő amibe beszállunk. A dühöngő házigazda címéért majd össze kell balhéznia az ittmaradtaknak, és aki a legdurvább és egyben legprimitívebb oltásokat vágja a többiek fejéhez, az örökli a címet. <#vigyor>#vigyor>
Majd nézz vissza a játékba, mert egész izgalmas dolgok érkeznek a közeljövőben.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.11. 12:05:12
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
am én naga-aviana paklival próbálkoztam druidban ugye mert hát aki tud rampolni az ő. viszont nincs meg az eszköz h átvegyen irányítást hátrányból...
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.02.10. 23:13:33
most épp egy summoning stone rugón gondolkodtam, nagyjából ugyanazzal a felépítéssel mint a miracle rugó, plusz conceal, és summoning stone. a conceal miatt egy turnt minimum túlél a stone, ezért van értelme, és aztán lennének nagyobb értékű spellek, sprint, sabotage, assasinate, vagy még tinker-olaj, és az a bladefurryval jól letakarítja a boardot, lehet majd megpróbálom egyszer
most viszont eszembe jutott egy ehhez az ancestrol's call-hoz hasonló sámán csak még két alarmo bottal 😊 telerakni paklit nagy legendás lapokkal amik nem működnek mert túl sokba kerülnek, és lassúak, pl gruul, foe reaper, aztán az alarmo bottal meg az ancestrollal lehívni őket. Az alarmo bot is jobban működne mert rá lehetne rakni egy ancestral spiritet, így kétszer kellene megölnie, ha meg lesilenceli, akkor reincarnate. Ezek mellé még beraknék egy csomó removalt, elemental, lighting storm, hex, lava shock, meg tunnel troggot early game-re
a molten otk volt a rák pakli.
Nem csinált semmit csak elbukta a hp-ját, majd kiment warsong, 0 manás moltenek, meg brewmasterek.
ha nem nerfelték volna gadgetet imádnám ezt a decket 😄
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.10. 21:06:31
épp most ·
Várunk mindenkit a Valentin napi HearthCup bajnokságra a Barcraft 2 esport bárba Február 14.-én!
Ezen a versenyen Hearthstone Világbajnokság pontokat lehet szerezni, amivel akár a BlizzCon-ra is ki lehet jutni!
Február 14.-én 10:00-10:45-ig manuális check-in-t fogunk végrehajtani, akik befizették a nevezési díjat, azokat "check-in-eljük"! Így nem kerültök össze olyanokkal, akik nem jöttek el.
Ezzel elkerülve az előző heti problémát!
Versenyjelentkezés: http://hearthcup.hu/contest/hearthcup-championship-valentine
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A reno-s meg kb ugyan ez, csak 1-1 mindenből. Amúgy inkább a no Reno jön be.