Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

háát, ezzel nehéz vitába szállni, de azért a fair play jegyében: hasonló volt már a másik oldalról is, nézd ezt a bonyolult face videót, hát hogy megizzadhatott közben, stb.

DE, szerintem ezzel nincsen baj, okosabbak vagyunk mint egy pitypang, tehát magunkon is tudunk nevetni, nem?

Tehát, ha én picsarészegen veled csetelek, és azt kiposztolod, legyen (persze ettől még egy rohadék vagy 😄 ), az voltam, gondolom azért néha mindenki magára ismer, valamilyen hülyeség kapcsán, SZERINTEM: ott már régen nagy a baj, ha valaki besértődik, mert épp valami hülyesége van kifigurázva.

De a lényeg: Negritis mindig igyekszik kibújni az ilyen viták alól, szóval, ma mindenki cukkolja őt. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
Túl sok rng, semmi se biztos
Shep
Hát ez a topic valami fergeteges.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Legalább neked van öniróniád. Vagy nem szándékos volt?

És mi lenne, ha Lakodalmas Lajos befizetné a villanyszámlát?
Vagy Lézer Dzsoni igazat mondana.
Majd tartunk filozófiai kerekasztalt ezekről a megkerülhetetlen kérdésekről, lehetsz a moderátor.

TInman is itt van még, csak a dühöngőben, ott folyamatos a buli 😄 A mókavonat sosem áll meg, ja de, mert mindannyian rituálisan töröljük a gamet, ha kijön az új rák játékmód 😄

Ezt majd amúgy úgy kell elképzelni, hogy mind besokkolódunk, szétverjük otthon adott szobát/helyiséget ahol a gépünk van, lesz aki a telóját/tabletjét veri földhöz, ordítunk, saját magunkat ütjük és dobáljuk magunkat 😄 Ha a hisztinek vége, és egyben van még az eszköz amin játszottunk, akkor mindenki uninstallt nyom, erről pristscreen és este berúgunk, miközben azon gondolkodunk, hogy melyik Blizzard játék legyen a következő amibe beszállunk. A dühöngő házigazda címéért majd össze kell balhéznia az ittmaradtaknak, és aki a legdurvább és egyben legprimitívebb oltásokat vágja a többiek fejéhez, az örökli a címet. <#vigyor>
dave9004
Azért kaptál te bant az sgről anno ekszdí
Én itt nem láttam. Azt ne mondd, hogy még Tinman is pörög. Itt hagyott egy szó nélkül, pedig öribarik voltunk. ikszdé kek bur

dave9004
És mi lenne ha szent topik módjára a hozzáfűzések nem szurkálások lennének?
Végig itt volt 😄 Vagy azt akarod mondani, hogy te nem nézed a dühöngőt? Talán legbelül néha még kedved is lenne beírni oda egy jót...na? <#idiota>
Megjött a feőnök. Hogy ityeg mostanában? Régen hallottam felőled, teljesen felszívódtál.
Majd nézz vissza a játékba, mert egész izgalmas dolgok érkeznek a közeljövőben.

nekem a mage a szívem csücske, a hunter mellete kutyafasza ..ping, polymorph, flamestrike, blizzard, secret hegyek, meg a kurvaanyja. még az arcane missile is mindig telibebassza azt amit nem kéne. vicc az a class. rühellek ellen játszani, mindig felbassza az agyam. most is idegállapotba' vagyok miatta, Maunika.

és mi lenne, ha csak egy egyszerű vicces videó lenne, amin mindenki derül, ahogy a karácsonyfás videón, meg a többin 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nekem se sikerült eldönteni 😄 Bár a legtöbb huntert lenyomom, az is igaz, hogy ellenük néha még akkor is anyázok, ha nyerek 😄
Lol ja, ez amúgy legtöbbször így van 😄 Már nyugodtan anyázni se lehet <#idiota>
Shep
Nem tudtam eldönteni ,hogy rám a priest miatt, vagy Zozora a hunter miatt, vagy megint csak rám a törlöm okán, jött a célzás, de egy biztos, hogy mellé ment

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
A CÉLzás megtörtént! <#banplz>
A viccet nehogy véletlenül a helyén kezeld, mert árt a frizurádnak.

Shep
Hát ezen jót nevettem, pláne, hogy hunter az egy jó matchup priestnek.

😄, ez kurvajó
dave9004
Lol ez megint az amikor az offtopik kezdi a flamet 😄
jaj, ezért pokolra jutok, de én nevettem 😊

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

hmm, nem is tudom kire célzol 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Erről eszembe jutott valaki. Biztos gonosz dolog, de nem tudom abbahagyni a nevetést.

én például szeretem ezt a brawlt de sebaj

Ingman12
Jó kis fosadék sz*r brawl ismét, zseniálisak a srácok.

áhhh, no christmas tree no fun

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Shep
Hát az tényleg marha nagy fun lehetett. 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.11. 12:05:12

qetuol
nekem volt ancestrolos deckem, rankedre nem volt életképes, viszont eléggé fun volt, amikor turn 4-ben kirakta a malygost, turn 5-be pedig mentek facebe a varázslatok 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

dave9004
standard előtt má ne csináld meg 😄
bááz milyen deckek az 1/1-es kocsmára o0

jaja valami hasonló
nincs ancestrolom, kraftolni kell, oszt ha nem működik akkor 800 dust ment a szemétbe 😞
dave9004
casual legend deck
am én naga-aviana paklival próbálkoztam druidban ugye mert hát aki tud rampolni az ő. viszont nincs meg az eszköz h átvegyen irányítást hátrányból...
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.02.10. 23:13:33
A második nekem tetszik, rakd össze 😄
én ilyen dolgokban mindig túlbuzgó vagyok, ezért soha nem működik belőlük semmi 😊
most épp egy summoning stone rugón gondolkodtam, nagyjából ugyanazzal a felépítéssel mint a miracle rugó, plusz conceal, és summoning stone. a conceal miatt egy turnt minimum túlél a stone, ezért van értelme, és aztán lennének nagyobb értékű spellek, sprint, sabotage, assasinate, vagy még tinker-olaj, és az a bladefurryval jól letakarítja a boardot, lehet majd megpróbálom egyszer

most viszont eszembe jutott egy ehhez az ancestrol's call-hoz hasonló sámán csak még két alarmo bottal 😊 telerakni paklit nagy legendás lapokkal amik nem működnek mert túl sokba kerülnek, és lassúak, pl gruul, foe reaper, aztán az alarmo bottal meg az ancestrollal lehívni őket. Az alarmo bot is jobban működne mert rá lehetne rakni egy ancestral spiritet, így kétszer kellene megölnie, ha meg lesilenceli, akkor reincarnate. Ezek mellé még beraknék egy csomó removalt, elemental, lighting storm, hex, lava shock, meg tunnel troggot early game-re
dave9004
teljesen.
a molten otk volt a rák pakli.
Nem csinált semmit csak elbukta a hp-ját, majd kiment warsong, 0 manás moltenek, meg brewmasterek.
tényleg, anno, amíg a warsong mindenkinek charge-ot adott, akkor mennyire szállt el így a warrior?

Ez tényleg nem rossz combo, pl. nekem se jutott még soha eszembe, pedig én jó pár órát töltöttem azzal, hogy próbálgattam dolgokat 😄
gyűlölöm a malygost szóval nem jött be, a meknigger kombóhoz meg olyan bolygóegyüttállás kell amire nekem nincs türelmem, viszont ebben a videóban láttam először hogy az alakir-reincarnate mekkora kombó, 10 manáért lehet 4*3-at ütni
dave9004
standardból ez is kiveszik.
am gvg miatt nerfelték aukcist, most vissza lehetne adni a manát.
NEM, NEM és NEM 😄

ha nem nerfelték volna gadgetet imádnám ezt a decket 😄

Ancestor's call deck

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.10. 21:06:31

dave9004
Renegade elmondása szerint nemcsak cmi jó ha tömeg van márpedig várható h az lesz
Hearthstone Hungary
épp most ·

Várunk mindenkit a Valentin napi HearthCup bajnokságra a Barcraft 2 esport bárba Február 14.-én!

Ezen a versenyen Hearthstone Világbajnokság pontokat lehet szerezni, amivel akár a BlizzCon-ra is ki lehet jutni!

Február 14.-én 10:00-10:45-ig manuális check-in-t fogunk végrehajtani, akik befizették a nevezési díjat, azokat "check-in-eljük"! Így nem kerültök össze olyanokkal, akik nem jöttek el.
Ezzel elkerülve az előző heti problémát!

Versenyjelentkezés: http://hearthcup.hu/contest/hearthcup-championship-valentine

No reno
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A reno-s meg kb ugyan ez, csak 1-1 mindenből. Amúgy inkább a no Reno jön be.
dave9004
"ha a pakliban nincs olyan lap amiből kettő v több lenne..."
Paklid, ami jobboldalt van, nem a kezed, mert akkor hand szó is lenne vhol.