40521
  • Madi92
    Én most Reno palát játszok, elég szemét egy deck.. :D
  • Renegade
    amúgy nem, a dragon warri nem adja neki :)

különben is, szerintem most anyázik dark soulba, hogy néééézd már itt is agro csuprok :)
  • dave9004
    Kérj Zozotól decklistet, neki megvan mindennel a 60+%
  • dave9004
    Majd disguised toast kideríti
  • Malarki
    Ezekre szerintem még a fejlesztők sem tudják a választ :D
  • Renegade
    hát asszem jegelem egy picit ezt a rugó raptort, amivel 3 meccsből 3, kényelmes csillagosztás az ellenfélnek, az nem az igazi, majd ha meglesz a kitűzött cél, utána majd tanulgatom.
  • karmacoma
    Mondok egy még jobbat, Juggler mellé lerakod és rányomod a saját Sylvanasra az effektet, de a Juggler lelövi az ellenfél 1 hp-s Slyvanasát, ami ellopja ezt a lapot, vagy Sylvanast, de az effekt visszalopja!?. Mi történik? Milyen sorrendben történne ez? Lő-e a Juggler Sylvara? Mert elvileg summonkor lő, ami a BC előtt történik, de a szöveg alapján a BC egyszerre megy le a DR-el.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.04.17. 17:12:19
  • Zozo0122 #30723
    Anubi Sentinel + ez tényleg jó combo lehet, ha működik. Deathrattle hunter. Ja, hogy kirotál a feign death....
  • dave9004
    amilyen spagetti kódja van hearthstone-nak, úgy bármi elképzelhető :D
  • karmacoma
    Mert az nem battlecry. Pl itt számítana, ha ki akarod rakni, de csak egy sheepre/Abnominationra/ghoulra tudod rárakni, akkor sérül-e a herceg? A mad sc-mirror entity logika alapján nem kéne neki, ahogy az alap logika alapján az is kérdés ha summon a dr akkor le tudod-e rakni a megidézett lények mellé ha tele a board, vagy a megidézett lények nem lesznek ott, illetve Anubishad Sentinel hat-e rá.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.04.17. 17:02:53
  • karmacoma
    Amúgy ugye tudjuk, hogy pár hétig tele lesznek írva a fórumok azzal, hogy control hunter így meg úgy, de májusban már látni fogjuk a face paklit ami nyomatja ezt a leaper gnomera. :D
  • cesar22
    a feign death-nél sincs odaírva
  • dave9004
    Már olyan hülyének nézik a játékost, hogy inkább kiírják, hogy immediately, right now, thist turn, etc :D de azt nem ,hogy target v choose a friendly minion/random
  • karmacoma
    Csak találgatok, de nem úgy van valahogy, hogy a battlecry a summon után történik, de valahogy a deathrrattle a summon előtt megy le(MAd sc megölése bc-vel, ami előhozza a secretet és summonoilja a mirror a lényt aminek a bc-jével megölted a scientistet)? Lehet a mechanika tisztázására rakták be ezt a szöveget,
  • Zozo0122 #30716
    Wild - Deathlord+Ez=Shame Concede :DDD
  • dave9004
    akire szavaztak annak a face oldalán van. +pwnon is fent van. Van jobb minőség képe is.
  • Malarki
    Amúgy ez hivatalos? :D Inkább tűnik valami fanmade lapnak, a kép meg a szövegezés miatt is.
  • dave9004
    ez tényleg hihetetlenül ronda kép lett :D well played hunters
  • cesar22
    az az immediately minek kell oda? battlecry már ott van :D
  • dave9004
    targetes v random?
    mondhatom fasza kártyaszöveg....
  • Malarki
    Úr isten, hogy néz ez ki?? Honnan kukázták ezt a képet? Olyan mint az Ancient one, annak is ilyen gagyi, ronda és igénytelen képe van.
  • Negritis
    hunter legend

ez is a midrange-ctrl irányba mutat

• dave9004
    Szerintem ahogy játszod úgy meglátod mi kell bele mi helyett.
  • Zozo0122 #30707
    Jah, ha nem A legjobb lapja. :D Alap.
  • Darthmushroom
    SI:7 szerintem alap lap minden rúgó pakliba, az egyik legjobb lapja a kasztnak, szerintem kötelező belőle a 2 db.
  • Renegade
    hát így sikerült, P4wnyhof által játszott decket vettem alapul, pár dolgot cserélve, döglött elfem nincs, ezért lett a Cruseder, azon tipródom, hogy sap-ból legyen-e kettő, vagy poisonból. Illetve a burgle az nagyon ront a decken? Vagy tegyek be helyette egy SI:7-t?

marhára nem értek még a rugóhoz, kivéve aréna, de az ugye teljesen más.

• Renegade
    na lett egy Anub'arakom, nézzük, össze tudok-e rakni egy Nerubian decket.
  • Mephike
    Ezzel az új elemzéssel most több ponton sem értek egyet.
  • dave9004
    ne csináld, mert csak szopó van vele.
  • cesar22
    ezt a decket is megcsinálnám, ha gvg-et nyitnék a spórolt goldomból
  • dave9004
    ez után ment el astral druiddal 3 nap alatt renk3-ig :D
  • Renegade
    Sámán pay to win deck

• Flecsy
    to all enemy minion....Patrons Get in here....ja nem.
  • Zozo0122 #30697
    Ennyi, 4 órát verek a pwn-ra :D Ha kieg info kell, szóljatok Pedig már kezdtem azt hinni, hogy egy ázsiai gyerek szórakozott :D

Egyébként meg patron mage, vagy valami csak lesz ebből.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.16. 16:30:48
  • Renegade
    hehe, én vagyok az arénában az anomália:

win with coin: 55%
    without coin: 66% o0
  • Negritis
    kirakták azóta
    sajnos
    arcange exploe ugye 2 manáért tudja ezt + az spell
    1 mana 2/2 meg nem rossz stat de meh

megint jön 1 lap ami jó counter lenne a mustárra de a mustár meg csók
  • Zozo0122 #30694
    Még mindig nincs kinn?:D Am ja, egy ázsiai plakáton láttam, kínai írással meg minden majd megpróbálom előkeresni.
  • Shep
    Azt a lapot még nem mutatták be 0 mana 30/30 BC: a HS azonnali, automatikus uninstallálásának megkezdése .D

Amúgy Herold, Tót, meg Szaró és talán még a tauntos is szóba jöhet ha lelassul a játék
  • dave9004
    2 god meg a sámán legó. De remélem 70+ packból nyitom ami kell.
  • Mephike
    Na a lapok fele kijött. Ti melyik három legendást craftolnátok le elsőre? (Tudom messze még a véde, de akkor is...)
    Itt egy cikk, itt megtalálhatóak az eddigi legendások.
    Nálam Yogg-Saron, Xeril, NZoth a befutó hármas.