40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #30730 Én most Reno palát játszok, elég szemét egy deck.. :D -
Renegade #30729 amúgy nem, a dragon warri nem adja neki :)
különben is, szerintem most anyázik dark soulba, hogy néééézd már itt is agro csuprok :) -
Kérj Zozotól decklistet, neki megvan mindennel a 60+% -
Majd disguised toast kideríti -
Malarki #30726 Ezekre szerintem még a fejlesztők sem tudják a választ :D -
Renegade #30725 hát asszem jegelem egy picit ezt a rugó raptort, amivel 3 meccsből 3, kényelmes csillagosztás az ellenfélnek, az nem az igazi, majd ha meglesz a kitűzött cél, utána majd tanulgatom. -
karmacoma #30724 Mondok egy még jobbat, Juggler mellé lerakod és rányomod a saját Sylvanasra az effektet, de a Juggler lelövi az ellenfél 1 hp-s Slyvanasát, ami ellopja ezt a lapot, vagy Sylvanast, de az effekt visszalopja!?. Mi történik? Milyen sorrendben történne ez? Lő-e a Juggler Sylvara? Mert elvileg summonkor lő, ami a BC előtt történik, de a szöveg alapján a BC egyszerre megy le a DR-el.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.04.17. 17:12:19 -
Zozo0122 #30723 Anubi Sentinel + ez tényleg jó combo lehet, ha működik. Deathrattle hunter. Ja, hogy kirotál a feign death.... -
amilyen spagetti kódja van hearthstone-nak, úgy bármi elképzelhető :D -
karmacoma #30721 Mert az nem battlecry. Pl itt számítana, ha ki akarod rakni, de csak egy sheepre/Abnominationra/ghoulra tudod rárakni, akkor sérül-e a herceg? A mad sc-mirror entity logika alapján nem kéne neki, ahogy az alap logika alapján az is kérdés ha summon a dr akkor le tudod-e rakni a megidézett lények mellé ha tele a board, vagy a megidézett lények nem lesznek ott, illetve Anubishad Sentinel hat-e rá.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.04.17. 17:02:53 -
karmacoma #30720 Amúgy ugye tudjuk, hogy pár hétig tele lesznek írva a fórumok azzal, hogy control hunter így meg úgy, de májusban már látni fogjuk a face paklit ami nyomatja ezt a leaper gnomera. :D -
cesar22 #30719 a feign death-nél sincs odaírva -
Már olyan hülyének nézik a játékost, hogy inkább kiírják, hogy immediately, right now, thist turn, etc :D de azt nem ,hogy target v choose a friendly minion/random -
karmacoma #30717 Csak találgatok, de nem úgy van valahogy, hogy a battlecry a summon után történik, de valahogy a deathrrattle a summon előtt megy le(MAd sc megölése bc-vel, ami előhozza a secretet és summonoilja a mirror a lényt aminek a bc-jével megölted a scientistet)? Lehet a mechanika tisztázására rakták be ezt a szöveget, -
Zozo0122 #30716 Wild - Deathlord+Ez=Shame Concede :DDD -
akire szavaztak annak a face oldalán van. +pwnon is fent van. Van jobb minőség képe is. -
Malarki #30714 Amúgy ez hivatalos? :D Inkább tűnik valami fanmade lapnak, a kép meg a szövegezés miatt is. -
ez tényleg hihetetlenül ronda kép lett :D well played hunters -
cesar22 #30712 az az immediately minek kell oda? battlecry már ott van :D -
targetes v random?
mondhatom fasza kártyaszöveg.... -
Malarki #30710 Úr isten, hogy néz ez ki?? Honnan kukázták ezt a képet? Olyan mint az Ancient one, annak is ilyen gagyi, ronda és igénytelen képe van. -
Negritis #30709 hunter legend
ez is a midrange-ctrl irányba mutat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szerintem ahogy játszod úgy meglátod mi kell bele mi helyett. -
Zozo0122 #30707 Jah, ha nem A legjobb lapja. :D Alap. -
SI:7 szerintem alap lap minden rúgó pakliba, az egyik legjobb lapja a kasztnak, szerintem kötelező belőle a 2 db. -
Renegade #30705 hát így sikerült, P4wnyhof által játszott decket vettem alapul, pár dolgot cserélve, döglött elfem nincs, ezért lett a Cruseder, azon tipródom, hogy sap-ból legyen-e kettő, vagy poisonból. Illetve a burgle az nagyon ront a decken? Vagy tegyek be helyette egy SI:7-t?
marhára nem értek még a rugóhoz, kivéve aréna, de az ugye teljesen más.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Renegade #30704 na lett egy Anub'arakom, nézzük, össze tudok-e rakni egy Nerubian decket. -
Ezzel az új elemzéssel most több ponton sem értek egyet. -
ne csináld, mert csak szopó van vele. -
cesar22 #30701 ezt a decket is megcsinálnám, ha gvg-et nyitnék a spórolt goldomból -
ez után ment el astral druiddal 3 nap alatt renk3-ig :D -
Renegade #30699 Sámán pay to win deck
-
Flecsy #30698 to all enemy minion....Patrons Get in here....ja nem. -
Zozo0122 #30697 Ennyi, 4 órát verek a pwn-ra :D Ha kieg info kell, szóljatok
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy egy ázsiai gyerek szórakozott :D
Egyébként meg patron mage, vagy valami csak lesz ebből.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.16. 16:30:48 -
Renegade #30696 hehe, én vagyok az arénában az anomália:
win with coin: 55%
without coin: 66% o0 -
Negritis #30695 kirakták azóta
sajnos
arcange exploe ugye 2 manáért tudja ezt + az spell
1 mana 2/2 meg nem rossz stat de meh
megint jön 1 lap ami jó counter lenne a mustárra de a mustár meg csók -
Zozo0122 #30694 Még mindig nincs kinn?:D Am ja, egy ázsiai plakáton láttam, kínai írással meg minden majd megpróbálom előkeresni.
-
Azt a lapot még nem mutatták be 0 mana 30/30 BC: a HS azonnali, automatikus uninstallálásának megkezdése .D
Amúgy Herold, Tót, meg Szaró és talán még a tauntos is szóba jöhet ha lelassul a játék -
2 god meg a sámán legó. De remélem 70+ packból nyitom ami kell. -
Na a lapok fele kijött. Ti melyik három legendást craftolnátok le elsőre? (Tudom messze még a véde, de akkor is...)
Itt egy cikk, itt megtalálhatóak az eddigi legendások.
Nálam Yogg-Saron, Xeril, NZoth a befutó hármas.