40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
hun atlas #30770 Sose nyitottam ki. :,(
Pedig örülnék neki, akkor is, ha nem jönnének ilyen brutál tauntok. -
Madi92 #30769 Sword of justice+muster működik? -
the black knight meta -
Madi92 #30767 Palával boardcontroll a lényeg, ha egyszer elveszíted, nagyon nehéz visszamászni, mivel nem nagyon van removalja. Főleg az elején.
Ezzel jutottam le R11-ig(Link). De ehhez már kell némi dust, meg a LoE első szárnya. Djinnit meg Uldamant is itt kapod. Buff Palához a Djinni egy must have, mert ha ki tudod rakni, anélkül, hogy leszednék, akkor boldogság van. Nem sokan játsszák, szóval el tudom képzelni, hogy valakit meglep mikor kint van egy Djinni meg egy 1/1-eske, aztán kövi körben 2db belssing of king.
Argent horserider is hasznos, mert 3. körben le tudja szépen szedni a 2 mannás 2 hp minionokat, amikkel máshogy megszenvednél.
Most összeraktam 3 pala decket, bár ezekben már van legendary is, de azért talán támpontnak jó lesz valamelyik. Még tesztelés alatt állnak, eddig a reno a legjobb/legfunabb.
Controll féleség:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sacred Trial x 2
Equality x 2
Acidic Swamp Ooze x 2
Shielded Minibot x 2
Seal of Champions x 2
Aldor Peacekeeper x 2
Truesilver Champion x 2
Blessing of Kings x 2
Consecration x 2
Elise Starseeker
Keeper of Uldaman x 2
Piloted Shredder x 2
Enter the Coliseum
Sunwalker x 2
Guardian of Kings x 2
Lay on Hands
Tirion Fordring
Djinnis:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Blessing of Might x 2
Argent Squire x 2
Acidic Swamp Ooze x 2
Knife Juggler x 2
Shielded Minibot x 2
Muster for Battle x 2
Seal of Champions x 2
Argent Horserider x 2
Harvest Golem x 2
Truesilver Champion x 2
Blessing of Kings x 2
Consecration x 2
Keeper of Uldaman x 2
Djinni of Zephyrs x 2
Lay on Hands
Tirion Fordring
Reno boy:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Blessing of Might
Blessing of Wisdom
Noble Sacrifice
Argent Squire
Equality
Acidic Swamp Ooze
Knife Juggler
Shielded Minibot
Wild Pyromancer
Sword of Justice
Muster for Battle
Seal of Champions
Aldor Peacekeeper
Harvest Golem
Truesilver Champion
Blessing of Kings
Consecration
Elise Starseeker
Keeper of Uldaman
Piloted Shredder
Spellbreaker
Blessed Champion
Antique Healbot
Enter the Coliseum
Reno Jackson
Sunwalker
Wobbling Runts
Lay on Hands
Tirion Fordring
Arch-Thief Rafaam
Reno meglehetősen jól működik és poén, többivel még nem játszottam annyit, lehet kell némi változtatást eszközölni bennük.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.04.18. 14:44:10 -
Nekem csak abból a pár boosterből van lapom amit eddig nyitottam a játék során.
Herok többségénél még a basic lapokat sem oldottam fel:D
A decket a buff aurák köré gondoltam.
az 1 manás lap húzó,1 manás divine shield,a 3 támadást adó lap,blessing of kings,blessed champion,seal of champion
na ezek köré raktam össze amim volt.
2 bagoly kell,anno-o tron kell,jobb nincs,2 truesilver+1 fegyveres kalóz,2 consectraion,argen protector,argent horserider,demolisher,acid ooze,murlock knight,noble sacrifice,humility,guardian of king.
Amit eddig észrevettem, hogy kellene valami hatásos removal spell+több minion.
A deck győzelmi kondíciója a buffok+blessed champion támadás duplázója.
Removalok hiányában a buffokkal+divine shieldekkel próbálom tartani a boardot.
Értékes minionok hiányoznak a pakliból azt tapasztaltam, olyanok mint az annoy-o-tron amik jók önmagukban és beleillenek a tematikába.
-
hun atlas #30765 Ráadásul common, ez a lap beteg. -
hun atlas #30764 Majordomo + ez + ütés + hero power. Such value, much win. :D -
Madi92 #30763 Sajnos nem tölti be a spoilert.
Arra készülj fel, hogy pala az elején nagy szopóka, legalábbis nekem az volt. A legutolsó, LoE kieg nagyon sokat dobott rajta. Az első ágon megszerezhető Djinni of Zephrys köré próbáltam decket építeni. Amolyan buff paladin szerűséget és végül R11-ig le is jutottam vele, mindenféle táposabb lap nélkül is. -
Malarki #30762 Szerintem most ne craftolj semmit, úgy is mindjárt jön a kieg, az sok mindent borít.
Egyébként kérdezd Madit, ő is most kezdte pár hónapja és paladinal agyongyaláz mindenkit :D -
Én paladinhoz nem értek, de sztem ennél jobb a basic +lvl10 lapokból kirakott 0 dust paladin. -
Bbrode mondta streamen nemrég (redditről másolom)
"(On Owl and BGH) In general I think those kinds of things might be better as not part of the evergreen sets in standard."
Na ebből mit következtetünk ki? Owl+bgh wild only?
-
Van egy ilyen kiinduló paladin paklim.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A kérdésem, hogy melyek azok a lapok amik a képen látható dust mennyiségből legyártható és előbbre viszik a paklit?
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.04.18. 00:47:26 -
Board ctrlt még nem kapott -
Savjznak láttam múltkor meccsét mikor ötször rakta ki, plusz még volt egy a kezében :D -
Elértem egy új achit egy mage 3 Reno-t játszott ki ellenem és így vert meg fatique al :D -
Zozo0122 #30755 A kató druid kemény lesz :D
-
Hogyan csinál blizzard jó beast druidot?
Kiad egy csomó cthun lapot beastek helyett druidnak :D -
Szöveg alapján pedig szerintem egyszerű értelmezni.
Az bc effekt, hogy egy célpont vagy random(na ezt már nem írták oda:D) deathrattlés minionod deathrattle effektjét aktiválja.
Pontosan ezért írhatták oda az azonnal szócskát, hogy egyszerűbben érthető legyen az, hogy a deathrattle effekt azonnal aktiválódik még mielőtt leszummonnol a minion.
Tehát a példádból kiindulva kijátszod ezt, becélzod a saját sylvanasodat,sylvanas képessége aktiválódik majd miután lejött a csatatérre a minion a juggler belelő valamibe.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.04.17. 22:24:44 -
Ja pókból esve :D -
cesar22 #30751 king crush is azért fasza -
Mérd a hunter legendásokhoz. A többinek kb léteznie se kéne, mint lapoknak. Max dreadscale volt eddig ami jó -
Malarki #30749 Nat Pagel-höz vagy Millhouse-hoz képet meg jó. Legendek között is vannak hulladékok, átlagosak és jók. Ez átlagos. -
Renegade #30748 na, 46 aréna, 4.8, kis mázlival meglesz az 50 5.0 :) -
cesar22 #30747 jó nem mérjük dr.boomhoz, de mondjuk yserához, malygoshoz, sneeds.hez ,confessorhoz képest ez nudli, akkor már a faceless manipulator is lehetne legend -
El lehet felejteni szerintem az ilyen Dr Boomokhoz való mérést. Minden attól függ, hogy milyen deathrattle lényre nyomod rá. Ha egy oroszlánra megy ez, azért 5 manáért 6/5 + 2/2 + 2/2 már nem is olyan rossz. De egy Sylvanason és egy Old Shredderen is jó móka lesz. Jah és beast a lelkem.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.04.17. 19:40:33 -
cesar22 #30745 ez a hunter lap nem értem miért legendás, simán elmenne commonnak is -
Am valahol corrupted clawhandler neve van.
Nekem mondjuk jobban tetszene a dark akaroa -
Renegade #30743 :)
viszont, ha van jó raptor rugó ötleted anub'arak-kal, azt szeretettel várom :) -
Zozo0122 #30742 Jah, hát némelyik próbálkozásom csúfos kudarc volt :D De amik bejönnek azok jók. A raptor rugómmal volt 67%-om is, meg rank5, azt mai napig használom is. (Stalagg+Feugen is van benne stb.)
Off: Dark Souls most tele van újonccal, akik hívnak magukhoz coopba társat, szóval ja, ha betámadom őket akkor nehéz dolgom van, mert gankelnek. Nem anyázok miatta, de azért zavaró :D Kivéve, ha mindkettő (néha 3) srác új, mert akkor ketten együtt már izgalmasra kihozzák a fightot. Ami tényleg zavar, hogy gyógyítanak is orrba-szájba. De ezt már úgy oldom meg, hogy ha ők is, akkor én is. Meg egyelőre inkább a haladásra koncentrálok, mert a pvp mezőny még nagyon híg.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.17. 18:28:37 -
Zozo0122 #30741 Mi a retek ez is, hát a Kató Druid lesz az első amit kipróbálok :D Isteni lapok :D (persze előbb elő kell rendelni...ami annyira nem akaródzik az új mage hero miatt...) -
Malarki #30740 Na ez a lap tényleg 5/7 :D -
Renegade #30739 hát ez beteg o0 -
Hangokra már nagyon kíváncsi vagyok -
Negritis #30737 nah sikerült 1x kiraknunk :D -
Negritis #30736 druid cthun lap
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
karmacoma #30735 Na ez igen jó kis lap.
4 manánál a 3/3 ramp vagy a megayeti, utána meg ez. Egy jobban trade-elő Sunwalker, ami megbuffolja a boss-t. Tudi hogy szarrá nerfelik a kombót, mert baromi jó lapokat kap Furion.
-
Madi92 #30734 Kivéve mikor pár óra alatt visszazavarnak R11-ről R17-ig... :D -
Renegade #30733 láttam, marha jó deck, sajnos túl sok minden hiányzik belőle, na de majd köv hónapban :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.17. 17:55:26 -
Renegade #30732 te maradj csöndbe, mert 3 hónap után alázod az R10 állományt random deckekkel, szóval itt fogsz sírni 2 hónap múlva, hogy basszus 30 wisppel csak 10.-én lett meg a legend. :) -
Kibler reno rógját keresd meg, egész fun