40521
  • Malarki
    Mondjuk én egy Shield Slam nerfet is el tudtam volna képzelni.
  • dave9004
    a nerfek értelmesek nagyjából, de sztem kevés lap
  • Pio
    Ja igen, egy dolgot kihagytam, a divine favor nerfet hiányolom a listáról.

Blade flurry nerfről pedig már leírtam, hogy pozitív dolognak tartom, mindazonáltal az amúgy is alulreprezentált rugónak ez egy túl erős nerf szerintem, vagy le kéne venni róla azt, hogy "destroy your weapon" vagy le kéne vinni mondjuk 3 manára.
  • Shep
    Nekem a gólem tetszik 3-ért 4/4, legjobb :D
  • Zozo0122 #30888
    Értem, tehát a Blizzard szerint, ha totál problémás egy lap, akkor azt nem nerfelik (Boom,Shredder,Karácsonyfa lovag), de ha egy lap túl sok deckben szerepel és megöli a kreativitást, valamint hosszú távon problémás lehet, azt igen?

A nerfek egy részével egyetértek, egy másik részével nem, de még kifejteni sincs kedvem. A holnapi lapok úgyis eldöntik nálam az előrendelést.
  • Malarki
    Nerfek, ha valaki nem tudná megnézni:
    Ancient of Lore: 2 helyett 1 kártyát lehet majd húzni
    Force of Nature: 5 mana, 3 2/2-es fát idéz CHARGE NÉLKÜL
    Keeper of the Grove: 2/2-es test, a többi marad
    Ironbeak Owl: 3 mana lesz
    Big Game Hunter: 5 mana lesz
    Hunter’s Mark: 1 mana lesz
    Blade Flurry: 4 mana lesz és csak a lényeket sebzi majd
    Knife Juggler: 2/2-es lesz
    Leper Gnome: 1/1-es lesz
    Arcane Golem: 4/4-es lesz, Battlecry: Give your opponent a Mana Crystal.
    Molten Giant: 25 manaról indul
    Master of Disguise: csak 1 körig ad Stealthet
  • cesar22
    fasza, a nerfek abszolút az aggro szemét kiírtására törekszik, legalábbis nekem ez jött le, arcane gólem is megy a faszba, amire nem is számítottam, de örülök neki, a blade is mindig baszta a szemem, hogy csak 2 mana, 4-ért tényleg jobb, a bagoly, és a bgh szerintem még csak pont annyi nerfet kaptak, hogy azért használhatóak legyenek
  • Pio
    Flurry nerf a legfurább, de én megmondom miért van.
    Kitaláltam, hogy csinálok egy standard maly rugót és hihetetlen OP, úgy éreztem, simán elvihető legendig 1-2 hétvége alatt. Namost ha standard deckként most ilyen erős, akkor tuti OP lenne a valódi standardben, szerintem egész egyszerűen ennek akartak elébe menni ezzel a nerffel.

Amúgy a nerfek nagyon jók, pont, amire számítani lehetett, igazából 2 dologban nem vagyok teljesen biztos, hogy a jugglernek és a madának elég lesz-e ez a nerf. Jugglernél simán jobb lett volna, ha csak kézből kijátszott lényekre működne még ezen felül, a madár pedig lehetett volna még 1-el drágább akár úgy, hogy kap +1 sebzést.

De alapvetően totál elégedett vagyok, nagyon tetszik, hogy nem csak a meglévő problémákat próbálják orvosolni, hanem proaktívan elébe mennek a lehetséges problémáknak (disguise, blade flurry).
  • dave9004
    juggler marad jó, Keeper nerf bullshit, bgh seemsgood, flurry azt nem értem, molten várható volt, golem oké, disguise nerfnek is kellett lennie
    nincs uldaman és divine favor nerf se...
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.20. 19:19:47
  • Shep
    Hááááát
  • 1Darton1
    Nem biztos, hogy érted, mi a streamelés koncepciója. Egyáltalán nem a játéktudásról szól.
  • dave9004
    HPWN FŐOLDALON A NERFEK
  • dave9004
    senki sem tiltja, hogy ne streameld :D
  • Zozo0122 #30879
    Atyavilág :D De rendben van, nem szidom, pedig mocsok sokat keres ezzel is közvetve, miközben full nem tud vele játszani. Ez a világ sok téren így működik. 2016 :D
  • Malarki
    Holnap hánytól lesz a bejelentős stream?
  • dave9004
    streamelni szokta :D
  • Zozo0122 #30876
    Remélem, hogy ezt nem fogja streamelni, mert nézni is rossz :D (viszont még azzal is sok pénzt keresne)
  • dave9004
    a 63 lap között még lennie kell egy neutral C'thun buff leszedőnek is, különben nem ér semmit az egész kieg.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.20. 17:39:05
  • Mitttomén
    Holnap este kiderül végre mik is lesznek a nerfek, engem személy szerint jobban érdekel még a maradék 63 lapnál is....
    Ki mit szeretne? Részemről a doomhammer nerf-ben bízom nagyon, abból van 2 sima meg egy golden darabom, kellemes dust mennyiség jönne belőle
    Meg amúgy is rühellem a mostani agro sámánt, a facehunter sem volt ilyen gusztustalan még fénykorában sem, egy ilyen nerf pedig jó eséllyel kivégezné a mostani verzióját.
  • Negritis
    trump ds3azik :D

• dave9004
    a murloc palából a murlocokat kicseréled deathrattle lapokra :D
  • cesar22
    ez eléggé szuper late-game-ben lehetséges
  • dave9004
    standard ctrl paladin is kemény lesz, mert bizony tirion3sylva+cairne-t ha éleszti Nzoth, akkor szevasz
  • cesar22
    egyedül ez a deathrattle-es old god aggaszt hogy wildban iszonyat op lesz a pókkal, tojással, belcserrel, de legalább a kombórdruid megy a faszba
  • dave9004
    1 hét múlva mondjuk mindet törlöm :D kivéve a stonedruidot, mert az most is standard :D

Viszont úgy érzem gvg naxx lapok nagyját törni fogom. Elnézve a lapokat, a wild eléggé katyvasz lesz már most

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.20. 13:45:34
  • cesar22
    nekem már most tele van, lassan indulhat a kampány a 27 deckslot-ért időben kell elkezdeni
  • dave9004
    kelleni fog a 18 amint bejön a kieg
  • Negritis
    én így vagyok el a játékban, te úgy :D
    nekem nem kell neked igen

csak erre utaltam, és te is igazolod attól hogy 1 dolog valaki szerint felesleges, attól még lehet egy olyan tömeg igény rá ami legitté teszi
  • Shep
    Engem is, mert most már görgetni kell, hogy ha új decket akarok csinálni, szóval lehet nem fogok 9 -től több paklit összerakni :D
  • dave9004
    nekem nem fáj, de a 75 mp-es saját vagy ellenfér körében 3 mp max tíz lapot megszámolni.
  • icyshadow
    Van manaszámláló is, szóval ezzel az erővel lehetne kézszámláló is. Nem azért, mert nem tud valaki tízig számolni, hanem mert kényelmesebb.

Nekem van fent deck tracker és sokszor egyszerűbb rápillantani, hogy lássam biztosan hány lapom van, mint elkezdeni számolgatni a kezem. Bár tény, hogy majdnem hogy ránézésre tudom már, hogy van-e 10 lap a kezemben, de nem tudom, hogy egy kényelmi funkció miért fájna neked.

Ez kb ugyanaz a szint mint, hogy hearthpwn fórumokon folyton felbukkan egy thread arról, hogy lehetne a beállításokban egy olyan gomb, ami permanensen némítja az ellenfelet. Aztán minden egyes topikban ott vannak, akik megmagyarázzák, hogy arra semmi szükség, mert két gombnyomással lehet némítani, ha zavar az ellenfél emote-olása.
  • dave9004
    de ilyenkor azért tedd hozzá, hogy igazából mennyit játszol és mennyire csinálsz saját paklikat.
    nekem jelenleg 17/18 van, és 1 hét alatt minddel játszottam egy keveset.
  • Negritis
    neked nem kell, a hamburger zabálónka meg igen

nekem pl +9 deckslot nem kellett :D
  • Zozo0122 #30859
    Másnaposan keltem és már nem követem annyira a blizzard faszságait Khadgar óta, csak a lapokat :DDD De akkor megnyugodtam.
  • Matte
    tartok tőle, hogy nem, de ha esetleg nem ment át (bár szerintem de, csak biztos ami biztos) ironizáltam természetesen :D
  • Zozo0122 #30857
    Akkor se kell. Majd én eldöntöm, hogy milyen hátlappal akarok játszani. Ekkora baromságot kitalálni, remélem csak trollkodás.
  • 1Darton1
    Engem megzavart a 18 deckslot is.
  • dave9004
    Persze, meg mint az amikor saját kézszámlálót kérnek mert tízig nem tudnak számolni
  • 1Darton1
    First world problems. :D
  • dave9004
    Mindegy mert a sajátodat úgy se látni.
    Ellenfél hátlapját is csak discovernél.
    Mobilon a legjobb, ott az ellenfél kezében teljesen látszódik ennyi.