Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a gond a kevés játékkal, egy lose streak akár egy hétig is eltarthat. 😞
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Coming back to a match after a disconnect"
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.02.26. 13:58:16
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Talán betekintést kapnak az újabbak a brewmaster molten kombóba 😄
Bolster op
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
4 mana, eldobod a kezedből az összes lapot, viszont 10 mana kristályod lesz.
Azt hittem hogy van olyan kártya ami ezt csinálja
Ebben a videóban 11. percnél miért hogyhogy 10 manával kezdenek?
https://youtu.be/K1g8ip_Rhio?t=650
Ha jól jön le a laposztás, akkor még oké, de minden egyes hősnek van válasza rá. Mage, Hunter, Pap ellen totál esélytelen általában.
Mage birkázik, fireballozik, flamestirkol. Hunter lefacel, mielőtt bármit is tudnék csinálni. (mage is néha) Pap meg ellopkodja a cuccokat.
Rendkívül bosszantó, hogy mindenre tudnak reagálni, ha az ember palával van.
Biztos jó később a pala, megfelelő kártyákkal, de ameddig nincs, addig meh..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
itt ugyan hol van?!
amúgy dobj egy linket anélkül, a szokásosnál is hiteltelenebb vagy
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Swedish people are albino monkeys
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Olyan mint orosz játékban oroszokkal menni.
Ha kicsi lényekkel játszol, akkor jön a falmestrike, ha nagyokkal akkor a bégető "köcsög" már elnézést vagy Fireball. Ez a kombó még bármikor meg tud szívatni palával, pedig ott azért már van pár craftolt kártya ami jó, de ejj.
Szerk:
Ja, meg a manaWyrm-öt ki ne hagyjam.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.02.23. 21:26:16
a helybetopi is csak azért megy szvsz, mert úgy fest más is szív néha 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Táblán volt neki egy Gnomish Inventor, Felsheating Ghoul ami már 3/3-as volt, meg egy 3/2-es valami, illetve egy 2dmg-es Weapon is aktív volt. Viszont már nem volt lapja.
Nálam csak egy Djinni of Zephyr a táblán meg egy TrueSilver aktiválva. De a kezemben volt még 4db lap: Még egy Djinni, BGH, Seal of Champion, meg egy Boulderfist Ogre.
Elsőre ránéztem, azt hittem nem tudom leszedni mind a hármat úgy, hogy ne haljak meg a következő körben. Aztán köröm vége felé beugrott a megoldás. 😄 TrueSilverrel leütöttem a Gnomot, így a heal miatt maradt a 3HP. Viszont a Ghoul kapot +1 dmg-et, így rávarázsolva a Seal of Champet lett neki 7 dmg, amit vitt a BGH, a Djinni pedig vitte a 3. lényt. 😄 Kövi körben pedig Topdeckeltem még egy Seal of Champet = Win.
Megtaláltam ezt a kártyakreátort és hát nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy elbaromkodjak 1-2 órat vele-XD
Lényegében egy adventure-ből ki is lehetne szedni őket😄
Kiváncsi lennék, hogy nektek ezek közül melyik lap irányvonala jönne be warlockba?😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
amúgy a mai nap tiszta mázli volt, nem akartam játszani, de legyen egy rankat csak lemegyek (10-9), 1 control wari, egy patron és a mirror, mehetek is the 100-et nézni 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.19. 23:33:53