40521
  • qetuol
    úgy érted 100 dollár és 200 dollár
  • Negritis
    sztem a meglévőek közül lenne 1 random :D nem pedig az összesből
  • Zozo0122 #30850
    Ez nevetséges. Lehessen craftolni az eddigieket, 100 dust a havi hátlap, 200 a specialok és kész.
  • Matte
    Features
    They are looking into an option to randomize your card back when playing, but it isn't something we'll see in the next update.

Ohhhh yeah, amire évek óta várok.
  • qetuol
    egy-két napig mindenképp kell majd várni, amíg a szerverek magukhoz térnek
  • hun atlas
    Hát igen, más az elmélet és más a gyakorlat. :D Ilyenkor azért sikerül lelkesülni, a holnapi stream után akkor is izgatott leszek, ha a maradék kártya mind haszontalan.
  • dave9004
    és meglett neki a rank1 legend.
  • Shep
    Nem arra írtam, hanem a bemutatóra .D Nem is néztem, hogy mire mit mondott .)
  • dave9004
    Xixo midrange warrior rank 2 legend jelenleg

Shep ezt neked is ajánlom, össze tudod rakni (harrison van benne neki talán Cairne helyett, de nem updateli, mert snipeolják :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.19. 22:36:06
  • dave9004
    releasetől valameddig 1 max 2 hét. lépj be amint tudsz, ne várj :D
  • cesar22
    tehát akkor hanyadikától-hanyadikáig lehet a 3 ingyen pakkot megszerezni a a loginnal?
  • dave9004
    a vicc, hogy itt nem :D
    . Whispers of the Old Gods manifests in Europe and Asia on April 27.
    Egy nappal később, aztán még egy nap legalább mire be lehet majd logolni, majd még egy nap mikor már ki is nyitja a pakkot a laggfesztben
    Esetleg ha 27.-én hajnalban v éjféltől lesz akkor hétköznap miatt az emberek nagyja aludni fog, reméljük, De még így is szar lesz :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.19. 22:11:09
  • dave9004
    tentacles for arms jó? :D
  • Shep
    Szerintem korrekt :)
  • hun atlas
    Kedden érkezik a kiegészítő.
    Forrás
  • dave9004
    itt az igazi lapelemzés :D
  • DasIsFuck
    Számomra rettentően unalmas pedig tudom, hogy jobban megéri mint egy sima booster nyitás.
    Nem annyira izgalmas arénába összeválogatni a paklidat, illetve nem annyira érződik izgalmasnak.
    HS-ben inkább unalmasnak találom ezt a fajta draftot.

• hun atlas
    Ez egy igazi Amazra tervezett kártya.
  • hun atlas
    Shifter Zerus - Young Dragonhawk - Angry Chicken - Captain's Parrot - Wisp.
  • dave9004
    Hivatalosan nem lesz több lap mutatva 21.-éig
  • Negritis
    magyar verseny
  • Renegade
    milyen beteg már ez az astral dudu :D

próbálta már valaki?
  • qetuol
    nem elérhetetlen. csak idő kérdése. napi 50 goldos átlag questtel számolva 2 hét alatt megvan,
  • Renegade
    ezt hívják élelmesnek :)

persze kérdés, hogy lesz-e rá igény, vagy Belezőgépnek van igaza úgy általában a magyar közösségről: ingyen legyen, mindenki csal, de én pro vagyok és leszarom azt, ha nekem rossz, amíg a másiknak rosszabb
  • Madi92
    Te tudod. Pedig szépen lassan összejön ám az a 700 gold és meg is éri. 1-2hét. :D
    Meg mint említettem, a buffos játékstílushoz az első szárnyban kapható Djinni nagyon jól jönne neked, paklit lehet rá építeni.
    Én úgy csináltam az elején, hogy kiválasztottam 4 szimpatikus hero-t(pala, pap, sámán, durid), amivel játszani akarok, a többi hős kártyáját meg dustá alakítom. Pl. nyitottam egy golden king crushert, de mivel nem fogom soha használni, így lett cserébe egy tirionom. Amit sajnos meglehetősen könnyű elintézni, ha nem paladin ként küzd vele az ember, de hát néha működik azért.
  • Negritis
    magyar esportakadémia is van már HS-hez :D
  • sadface #30826
    Nekem tetszik ez a legó. Lehet csinálok egyet, ha már a többi sem győzött meg.
  • dave9004
    De legalább tudjuk mit fog neked standardban a paletress dobni
  • Negritis
    gugli kidobott párat, de nem rizikóznék viszont sajnos olyan ismerősöm sincs aki almás telót használna így nekem ez sajna kimarad :(
  • 1Darton1
    Úgy tudom, hogy nem létezik ios emulátor, viszont barátnál/boltban viszonylag könnyű elintézni.
  • Zozo0122 #30822
    Megszerezte már valaki Khadgart emulátorral?
  • Renegade
    aréna nem adta?

ott is megvan a booster nyitás öröme + még a draft is :)
  • DasIsFuck
    Az a 700 gold nekem elég elérhetetlen.
    Adventuret különben sem vennék, inkább boostereket nyitogatok, arénát se játszok, inkább 100 ért nyitok egy boostert.
    Alkalmi játékos vagyok és amikor elékerülök akkor általában 1 boostert szeretnék nyitni.
    Nálam ez kicsit jobban is tetszik a hs-be.
    Minden kártyajátékba imádtam boostereket nyitni, hiába általában nem éri meg, de ez is olyan mint a lottózás vagy tippmixezés:D
    Itt is elsősorban az, hogy egy csomó lapot nyithatok megdobja az élményt.
    Ugyanakkor én nem igazán az a fajta vagyok aki felmegy egy szakoldalra és kinéz magának egy paklit amit aztán összerak.
    Engem elsősorban a lehetőségek,szinergiák és kombók amik megfognak, no meg ha valamilyen téma köré tudom építeni a decket.
    Amikor jobban leköt a játék akkor mindig egy-egy ilyen decket próbálgatok az adott lapjaimból.

Mondhatjuk úgy is, hogy jelenleg még inkább csak a boosternyitogatás élvezetéért játszogatok a játékkal:D
  • Renegade
    mindkettő?

volt két kombó dudu, no komment
    volt egy astral, ő nyilván első körben ki is rakta a communiont, vártam még két kört kíváncsiságból, de minek :)
    volt két karácsonyfa, na ezeket megvertem
    aztán két icemage, pont a 10. körben meg is haltam ahogy kell.

+ a két tempo

igazából a tempo magek leptek meg, ők irányították a játékot, még úgy is, hogy nem játszottak görbén, hogy ne kelljen a jó lényeket belerakni a leszedésbe, simán ki tudtak várni.

lehet rá kéne állni a játék rögzítésére, biztos lehetne belőle tanulni, hogy hopp, itt és itt lett elbaszva. az a baj, hogy papnál még marhára nem tudom mikor van az, hogy én basztam el, meg mikor az, hogy ez van, neki adta az RNG.

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.18. 23:40:54
  • dave9004
    Bámulatosan rossz, vagy bámulatosan nem megy épp? Jó tempo pakliként elég megbízható questelő.
  • Renegade
    huh srácok, ez a dragon priest bámulatosan rossz deck lett, az, hogy a druidák szétalázzák sebeződés nélkül az ok, na de hogy a tempo magek is simán jobbak controlban, az azért erősen meglepett (mindkettőtől úgy kaptam ki, hogy már csak 10-10 lapunk volt, meg sem erőltették magukat).

szóval idén először irány casual, hátha ott be tudom fejezni a hülye küldit, ráadásul kettő is van, de a másodikat majd szerdán, kocsmában.
  • dave9004
    Még mindig kaphat a hunter egy muster for monkeys lapot ami minden gorilla/majom típusú lapot kitesz a boardra.
  • Zozo0122 #30815
    Jó, a fele erős túlzás, de nagyon nem akarok Muklát vagy Boogeyt nyitni pl...NE PLS.
  • Mephike
    Ennek lemaradt a legfontosabb képessége, ami ha jól tudom ez: "Alakítsd át 400 dustra, ha csillogós a lap, akkor 1600 dustot ér!"
  • dave9004
    Mi az h el lett cseszve a fele? Ha mind op lenne azért sírnál h le kell craftolni mindet, de a 15k dustodból nem akarod ezért kivárod mire kinyitod, de akkorra meg kirotál.
    Kell szar legó amit lehet törni