Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

móka deck:

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

frissítés óta 😄

tracker, aha

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Legjobb zene HS-hez, hands down:

Te jó ég, mint valami inverz maximum the hormone (az is japán hörgős metál, de abban 1 csaj van és több pasi).
Vagy ezt a tracker csinálja?
A jobb alsó sarokbna mióta írják ki a kártya leírását, ha rámész játék közben? 😄
én agyfaszt kapok a csávótól, már az eltűnök balhéja előtt is ment az unsub mer elment nem jó irányba
azóta meg egyértelműen megélhetési streamer lett csak mikor én néztem ezt próbálta tagadni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mi mást hallgatnék mint a Fheőnököt magát ? 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ezt láttátok már? 😊

http://hello90.blog.hu/2016/02/19/nagykoalicio_politikus_kartyajatek?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_02_19&utm_campaign=index

http://hello90.hu/nagykoalicio/
Ezek a kártyák vannak hozzá: http://hello90.hu/nagykoalicio/letoltes/kartyak.pdf
Utoljára szerkesztette: nadatomi, 2016.02.19. 11:16:36
Zickler
Én az esti altató zenéimet szoktam hallgatni, hogy lenyugtassanak 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Battletag: Muhee#2716

dave9004
cool muzsika rák
én ezt szoktam hallgatni, csak saját felelősségre 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zeta tracklist +1, de amúgy én is sokat hallgatok epic production muzsika mixeket/albumokat HS közben. Ilyesmiket:

Zickler
<#eljen>

Battletag: Muhee#2716

dave9004
nemrossz.
ez nagyon beteg, mint régen a hyperek o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Nightcore rádió 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Streamet nézek és hallgatom ottani zenét.
Zetának elég jó tracklistája van
Ti mit hallgattok HS közben? Épp Devnek linkeltem el ezt, én ilyen epikus válogatásokat szoktam, ezek gyakran inspirálnak. Ti?

dave9004
ha nem jön pakoly időben akkor gg ja.
divine-inner priestek, vagy holy champ-naaru priestek is gyorsak. murlock deckek is egész jók. astral druid is trollkodhat.
Darthmushroom
+még ott van a water elemental a fegyverek ellen.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

egyébként dr. boom kivezetésével ragnaros ideje újra eljöhet

ráadásul a mage kb az egyetlen akinek van elég aoe-ja kezelni a sok face decket 😄
szal egy okosan összerakott freezemage elég táp lehet 😄

wow, Ragnarosos secret palával elvertem egy control priestet, mivel mindkettőnknek már csak 4-6 lapja volt így elhihetitek, hogy nem az én érdemem volt: egy felbuffolt tokent meg Uldamant vitte entombbal o0

Darthmushroom
lol, most esik le mennyire igazad van.

hmm, most gondoltam bele és ez a brawl nem brutális előny a mage-nek? 😄
kirakja az animated armort meg a 2 túlélő secret és kb csókolom

Van egy néhány hetes screenshot a patch utáni állapotról, amit még eddig nem láttam.
Lehet belőle találgatni, hogy a készítők milyen típusú deckeket terveznek. Engem mindenesetre elkapott a hype, csak ne legyen túl nagy csalódás belőle.

Brode fater streamje kifejezetten jó. Szimpatikus csávó, jól magyaráz, közben sokat mesél a játékról. Remélem rendszeressé teszi majd.

mid range deckek szokták priest és hasonlók miatt

valamint ha sok a freezemage azok ellen igencsak jó

hogy áll millhouse-zal? 😄

Heti Ben Brode:

Mostani brawl:

- ellenfél druid, első köre coin + innervate + astro communion (vagy mi). Következő köre, húz egy lapot, Rafam. Következő körben rárakja a 10/10-et, köszi konszíd.

- sámán, első kör tunnel trogg. második kör 2 dust devil, nálam semmi leszedés, de még várok 1 kört. Felesleges volt, konszíd.

Nembaj, ellenem is feladták párszor már a második körben 😄 Ráadásként Grommash-t nyitottam a pakliból.

Jah, és Ben bátyó sztrímje free to playbe keni, kapott pár száz 4Head-et a csetjébe kb. fél óra alatt 😄
dave9004
Ja priestek miatt tiriont cseréli pár székletpala h legalább lőjön egyet mielőtt entombolnák.
hmm, tényleg, megy is majd silent duduba

na azt majd megnézem én is

Darthmushroom
Ostkaka széklet paladinba használja/ta

Shep
Mage-ek sokasága, egyes druidok is pl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hmm, van még olyan deck ami játssza Ragnarost, a wallet warrioron kívül?

Shep
Nekem még vagy 30 pakkig nem fog legendás esni, mert kb 5-6-al ezelőtt volt ugye Cairne.

dave9004
Hülye aki töri.
dave9004
Nekem két wisp, nyertem.
Valami van ma a kocsmával, nekem egy golden gruul volt benne... 😄
adok Malygosért egy arany meg három normál csirkét 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.17. 22:28:48

400 dust 😛
Devv
Kocsma után, ezt is nehéz szavakba önteni:
kocsma után:

Nehéz ezt szavakba önteni, na

Egy nagyon jó, szórakoztató játéknak tartom, amivel relatíve sok időt töltök el és mint ilyet, támogatom a pénzemmel, igen. ;-)
Bennem van egy ilyen berögződés, hogy anyagilag is támogatom a játékfejlesztőket, ha olyan dolgot csinálnak, ami szerintem megérdemli, akkor is, ha amúgy meg tudnám úszni. Valóban vehetném a goldból is az adventure-t, szóval részemről ez inkább elvi és nem racionális/anyagi döntés.
Warez is igen régóta legfeljebb demóként volt a gépemen (bár pár éve úgy se), ha egy játéknál 1-2 óra után úgy érzem, hogy ezzel még játszanék, akkor uninstall és megveszem steamen vagy megy wishlistre (ha nem annyira volt meggyőző vagy nincs épp időm rá).
Sőt, már olyat is csináltam, hogy egy free2play játékot telefonon teljesen végigjátszottam és a végén, amikor már nem kellett semmire betoltam egy 10 eurós micropaymentet, mert a játék maga hosszú távon szórakoztatott és úgy gondoltam, megérdemlik a támogatást, szóval ilyen szempontból tényleg nem vagyok teljesen racionális, de azt azért hozzátenném, hogy ez a fajta pénzköltésem bőven egészséges keretek közt marad. 😊

HSre visszatérve, igaz, hogy ahogy Shep utalt rá lényegileg csak dailyzek, de ha ezzel számolunk mondjuk heti átlag 3-5 óra játékot (legyen akkor 4), az éves szinten 200+ óra szórakozás, ami ár/érték arányban is kényelmesen megéri azt az évi ~6-8ezer forintot, amennyibe egy adventure kerülni szokott. Óránként ~30-40 forintot fizetek így a HS-ért és akkor még pesszimistán becsültem a játékidőt.

Persze azt hozzátenném, hogy totál megértem azt a gondolatmenetet/érvelést is, hogy valaki elvből nem költ ingyenes játékokra pénzt. Azt mondjuk kevésbé, aki nem ingyenes játékokért is elvből nem hajlandó fizetni, de szerencsére ez már egyre ritkább, pláne, hogy itt a denuvo... ;-)
dave9004
Legagyatlanabb brawl ever
Shep
Mit gondolsz miért van annyi goldja 😄 Na meg állítólag nem is nagyon játszik, mi lenne ha nem így lenne 😄DD

20k goldod van és pénzt költesz erre a szarra?
20k...50k...szarjál sünt 😊
1.3K meg 0.4k 😊