Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát ezen most nagyon jót nevettem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

olaj rugót beállítani mint high skill deck, az nagyobb túlzás mint azt mondani hogy midhunter szinten van

olaj rugó kb annyi skillt igényel mint a kombó dudu
húzod a lapokat míg kijön a lethal kombó, és közbe removal
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.04. 12:12:47

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

sadface
Most vagy ironizáltál vagy szimplán ostoba vagy. <#idiota>

I decide when I'm done.

na, ilyen is rég volt, rögtön egymásután:

eboloid, minden ott volt nála ami kell, én meg csak malmoztam a 3. körig, nyilván elvert, viszont a mustáron kívül nem láttam nála drága lapot.
utána meg azonnal egy mech paladin, na ilyet idén még nem láttam, épp hogy elvertem, persze ez a remek program nem adta meg a csillagot, egy reconnect miatt, de ezen már meg sem lepődöm, még mindig elég szarul kezeli a reconnectet. erre meg a bugokra szánhatnának némi erőforrást.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.04. 11:21:23

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem lételem a 2 kalapács, nyílván sokat javít a decken

de 2 zap / powermace is tud javítani valamicskét rajta

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

hát én régen azt csináltam, hogy face-hybrid hunter, meg olyan sok aréna, hogy meg is untam. idén pl összesen, ha 20-at játszottam, ez régen megvolt 1-2 hét alatt. még a mostani nagyon lutri aréna metában is azt javasolja az összes pro, hogy ott érdemes költeni a goldot, persze, ha goldból nyitogatod a szárnyakat, akkor tényleg nehéz, mert úgy nagyon kevés aréna fér bele. 😞

papból egy elég használható és olcsó control decket össze lehet rakni. Meg az ebola paladin sem túl drága.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.04. 10:43:56

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a 2 kalapács az azért rögtön 800 por, az azért az elején nagyon sok.

De, sajnos utálom a huntert. 😄
Négy kasztot szemeltem ki (pala, sámi, druid, priest), mivel nem szándékozok pénzt költeni a játékra, ezért esélytelen több felé figyelni, így is alig van értelmes deckem/lapom még.
Bár decktracker alapján 50% körül mozgok minden deckemmel, szóval hozzák amit kell, csak nem látom a fejlődést rankeden.
1 hónapomban, igaz egy szerencsés winstrikeal, de levergődtem lvl15-ig, ezt jobb lapokkal/kicsivel több rálátással sem tudtam még azóta megcsinálni. 2 hónapban lvl 16 elejét karcolgattam az utolsó napokban.
Nagy balszerencsém, hogy ami packot eddig nyitottam, mindig ugyanazokat a lapok dobálja. Pl thrallmar farseer 5x van meg, volt, hogy egy packban kettő is volt. No komment. Értem, hogy totál random, de jónagy biatch az RNG 😄
Legendary meg csak Reno meg Bren van, eddig jutottam LOE-ben.
inkább burst-s faceshaman 😄 az se túk drága és hatékonyabb

hónap elején sehogy, sajnos, R19-R20, masszív control farmer fal, az alatt meg a lefelé igyekvők, optimális-közel optimális deckekkel.

ha nem idegenkedsz a facehuntertől, akkor azzal, mert rohadt olcsón össze lehet rakni egy olyan decket, ami néha legyorsúlja a bimbákat.

lvl 19 és tele van Full Deckes legendaryval tűzdelt mindennel. Hogy kéne így fejlődnie egy 2 hónapos játékosnak?
persze

volt egy handlock - ramp dudu - p2w wari - ctrl priest időszak 😄

más:

mekkora a friend listetek?

én időnként felszoktam venni pár embert egy-egy jó meccs után, meg néha engem is felvesznek, így szépen felhízott 30-ra.

cserébe nincs túl sok legendás játékos, Pio-n, Icy-n kívül innen sikerült ez még valakinek?

az idegbajt amikor zsinórban jönnek a 40-70 HP-s kontroll deckek. 😊

tényleg, volt valaha ennyire lassú meta, mint ami a justicar + LOE óta van?

szerintem:
ahogy nézem most összesen 1 piszok gyors deck van, a sámán, szerintem a facehuntert már nem igazán életképes deck. A full agro pala is nagy mocsok, de az van olyan lassú mint a tempo deckek.

vagy régen is csak 1-2 gyors deck volt csak?

dave9004
mégis mit rekreálsz ezzel?
nekem most ez a rekreációs deckem, nem éppen op, de én szeretem 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nekem a secretes tempo mage a kedvencem 😄

jan5650
Nekem a mai napig a Fatigue Rogue a kedvencem... gyakorlatilag csak azzal a paklival játszom, győzni vele csak szerencsével lehet, általában 10-15 legalább az arányom, de akkora FUN ha bejön 😄 Sokkal izgibb mint bármilyen más pakli
olaj rugó nem sokkal bonyolultabb mint egy midrange hunter, de sebaj

sadface
Az érdekes koncepciótól, a lapok közti szinergiáktól és a minimális gondolkodástól. Nem rejtem véka alá, hogy rekszar helyett valamelyik amaz féle class jobb lett volna ennek a játéknak. <#awink>

edit: ^ szeretem a control papot, olaj rugót, shadowpriest, handlock, dragon deckeket is örömmel próbálgatom. Rugóból arany hősöm is van, így remélem érthető a drága hunter iránti fanyalgásom.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.03.04. 00:45:20

I decide when I'm done.

DasIsFuck
Számodra mitől lesz fun egy paklival játszani?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

sadface
Ha neked ettől most jobb lett / egyensúlyba jöttek a negatív pozitív energiák... 😄

I decide when I'm done.

dave9004
Trollkodsz ugye?
pedig milyen szép lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna, mindenki ugyanazt szeretné, ja, várj, nem

sadface
A hunter, az aggro meg a fun egy mondatban eléggé öngól.

I decide when I'm done.

10-3, és először játszik ezzel a paklival, laza o0

DasIsFuck
Játszogattam újra egy kicsit a játékkal és most valami hunter aggrót próbáltam, hogy hátha fun lesz.(még a basic lapok sincsennek meg teljesen a classból)
De megtetszett nekem ez a beast,windfury szinergia, de megnéztem craft részleget, hogy mennyi nafta van ezekben és szomorúan konstatáltam, hogy semennyi.

Szóval jó lenne a hunterbe olcsó védelmi spell a minionjaidnak,több windfury beast és beast szinergia ami pl nem csak +1 atk-t ad, hanem +1/+1-et.
A houndmaster egy jó lap, de 4 manán túl lassú, hasonló lapok kellenének 1-2-3 manára amik battlecry-al adnak windury,charge vagy +x támadást akár csak a kör végéig a beasteknek.
Amit hiányolok még a charge bear tokeneket gyártó minion és spell lapokat.

Másik amit nézegettem a warlock discard szinergiája és nem tudok rájönni, hogy a blizzard minek csinálta meg ezeket a lapokat, mert ha ezzel vmi discard-ra épülő paklit akartak megalapozni akkor nem tudom, hogy hol is járt az eszük...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

nekem kb fogalmam sincs, ha nagy elánnal akarok csinálni egy új decket, akkor kb az 5. lapnál realizálom, hogy áááh, ez sincs, meg, meg az sincs, hagyom is a francba 😊

én "kb"ra tudom a lapjaimat, de ettől még hasznosnak tartom a toolt

igen, pontosan tudom 😄

mondjuk végül is lehet, hogy ez gáz 😄 😄 😄
Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.03.03. 12:30:22

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Én is tudom 😄 Még azt is, hogy miből mennyi aranyam van. Rengeteget nézegetem őket meg agyalok rajtuk 😄 Gyakran mégis úgy érzem, hogy sok koncepcióban nagy hiányok vannak, amit csesznek pótolni. Pl: beast druidhoz AoE, control druidhoz AoE, control hunterhoz AoE, pirate rugóhoz sok minden, taunt warrihoz is kellenének még erős lapok stb...
wow, pontosan tudod, hogy a 743 összegyűjthető kártyából melyek azok amik már megvannak?

mondjuk, ha mondjuk csak 15 kártya hiányzik, akkor érthető 😊

mi van meg belőle és mi nem? 😮

Akkor ezek szerint csak én tudom fejből, hogy milyen kártyáim vannak? 😄 😄 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

brawl közbe valahogy így néz ki:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

akkor promózom kicsit 😄 innkeeper
ugye nem tud sok funkciót amit a trackerek igen, hogy a meccs statot mentse (még, nemtom tervezik-e)

viszont arra nekem tökéletes hogy szinkronizálja a collectiont - heartpwn accountommal
így ha nem vagyok itthon hanem melós gépnél ülök de megtetszik egy deck egyből látom h mi van meg belőle és mi nem
vagy ha theorycraftolok egy decket akkor is látom, hogy ezt ha hazaérek meg tudom-e csinálni egyből

remélem később lesz olyan funkció is, hogy heartpwn-n lesz egy gomb amivel ha megvan nyitva a hs akkor egy adott decket "bemásol" nekem

tudom-tudom copy-paste harcosoknak feature ez, de én támogatnám 😄

az overlay funkció viszont tök jó, a deckjeid amivel játszol minden nélkül kiexportálja és ha be van kapcsovla akkor kapásból látod az overlay-n keresztül hogy mi van még bent és mi nincs már a deckben

akkor nem, én a Heartharena companion-t használom.

heartpwn mellé lehet feltenni pc-re (nemtom mobilra van-e) és tök jó a deck overlay funkció

ugye én eddig nem használtam trackereket, ez is azért van fent h heartpwn-n lássam hogy áll a collection de tök hasznos

Shep
Hát én eddig 1 handlockkal találkoztam többi mind aggro.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az az overwolfos?

innkeeper app-t ki használja innen pc-n?

nyugi van karácsonyfa és facehunter is 😄

mi durva az, ami van most hó elején: control-control-zoo-control-reno-control-face

még jó, hogy kedvet kaptam megint tempo mage-hez, nyilván nem sok esélye van ezek ellen, pláne mivel poénból benne van a nexus, de legalább el lehet így bohóckodni, néha még arra is van ideje, hogy adjon egy spellt. 😊

dave9004
iq-ban visszafelé 😄
gondold úgy hogy ez egy verseny 😄

eleve mindenki minél gyorsabb paklikat tol szal tökéletes hasonlat 😄

Félreérted.
Én arra gondoltam, hogy számozás szerint ugyebár lefelé haladunk, viszont rangban felfelé.
Nekem fura. 😄
mi? szerintem tök jó ez a piramis elv
jobban tetszik mint az Élő pontszámos rendszerek

Akár. 😄 Ezt amúgy nem tudom miért így csinálták, olyan zavaró.
qetuol
úgy érted, hogy feljebb, ugyebár 😛
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.03.01. 11:58:48

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
De jó ezt olvasni, CP palát ver 7 kör alatt 😄DDDD

ez így szokott lenni, majd a 6. hónap körül már azon fogsz csodálkozni, hogy, csak R10? mi a franc van 😊