40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Overload 3 (wherever it is) -
Linket! -
Nézd meg day9 videoját a nerfekről, elmagyarázza miért lesz jó a jövőben. -
Bc: elpusztít egy random miniont aminek a lapján valamilyen formában szerepel a 7, vagy ha a lapon szereplő számok összege 7, vagy ha az asztalon lévő lapokon szereplő számok összege maradék nélkül osztható 7-el, szintén meghal egy random minion .D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.21. 15:44:19 -
Ja, azt a szart nem is értem, hogy gondolták, és hogy most sem nyúltak hozzá. -
Matte #30971 mindez nem lenne totális nagy baromság, ha a BGH class card lenne. Mivel mindenki játszhatja, mindig, ki nem szarja le, hogy mekkora előnyt jelent? Mint mondtam: majd meglátod, hogy mekkora előnyt jelent 9-10. körben neked, hogy nem háromért, hanem ötért játssza ki. Nem tud mellé rakni egy Dr. Boomot...ja várj....
Abban viszont egyetértünk, hogy még a BGH kapta a legnormálisabb nerfet, a többi mégnagyobb vicc.
(btw valami olyasmi battlecry-t kellett volna BGH-nak kapni, hogy deal 5-6 damage to a 7+ attack minion és slussz) -
Aki még mindig nem érti, az nézzen utána Tinkmaster Overspark nerfjére akkor rájön miért kell az ilyen neutralokat nerfelni.
Plusz arra is rájön, hogy a keeper of uldamannak léteznie se kéne. -
Pont a bghn pörögsz a legjobban mikor a legnormálisabb nerfet kapta. A helikopter te vagy inkább. Poénos már nem annyira, bármilyen bemutatós gifekkel próbálkozol -
A bgh a battlecry mellé kirakott még egy 3 manáért viszonylag jó testet.
Ezt semelyik class nem tudta utána csinálni. Öt manáért egy kevésbé nagylényes metában már nem fogja mindenki berakni mert öt manáért a 4/2 már elég nagy tempohátrány, míg háromért üresbe is ki lehetett rakni.
Így már inkább lehet mulchot, assasinatet, siphon soult, stb játszani. Neutral epicnek ekkora temposwinget nem lehet engedni.
-
Malarki #30967 Félve mondom csak, de ezt a BGH nerfet én se igazán értem :D
Oké, azt vágom hogy 3 manáért nagy előny, meg korlátozza a nagy lények számát a metában. Viszont most 5 manáért nem ugyan az lesz? Még mindig megéri, mert valószínűleg egy 7+ manás lényt szed le, oké nem fér ki mellé sok minden, de a lényeg marad. Amit Negritis írt, hogy kiszorította a class specifikus leszedéseket, hát én ezt se nagyon vettem észre. Eddig mi játszott BGH-t? A druid, pár lock deck, controllwari, kb ennyi, ezek is egyet. Én nem nagyon látom hogy a shaman vagy a mage lecserélte volna a Poly-t vagy a Hexet rá. Szóval ez a nerf szerintem a sz*rank egy pofon.
Valaki világosítson fel hogy mit látok rosszul :D -
Matte #30966 ironizáltam baszki, komolyan nem ment át? :D
X hónapja boldog-boldogtalan a challengert anyázza, erre az a válaszod, hogy nem lehet kordában tartani az egészet, azért nem nerfelték azt az egy végletekig elkúrt lapot, ami az egész wildot aggyonvágja? gg, blizznél melózol?
az én véleményem miért lenne általános? Csak pont leszarom a BGH-t. Ti meg szoptok tovább, mert pár hónap után leesik majd, hogy az, hogy 3, vagy 5 mana, annyit számít, mint lepkefing a hurrikánban.
olvasgass hearthpwn-t, hogy mit szól a nép a BGH nerfhez, hamar rájössz, hogy többen vagytok helikopterek, nem csak Dave meg te.
no de mielőtt elszabadulnának az indulatok, kiszálltam a trollkodásból, mert bár pont az ellenkezőjét bizonyítom itt hosszú percek óta, de pont leszarom, hogy értitek-e amiről vakerálok, vagy sem. Béke testvéreim. -
Negritis #30965 az a baj, hogy nem ismered eléggé a játékot de közlöd hogy a TE véleményed az általános
a wild pedig igen le van szarva
miért? mert nem lehet az egészet rendesen kordában tartani, ez kiderült az elmúlt 1 évben
a standard lesz az eSport formátum ezért az a lényeges
ennyi -
Babyrage -
Ne szarjál már, majd a BB Show alatt nem lesz, amúgy ha nem hoztad volna fel a dolgot senki nem rakosgatott volna gifeket, ennyire ismerhetnéd már az ide járókat. :) -
Fölösleges is, mert fingod nincs a kártyajátékhoz ha ennyire nem érted a Bgh-t nem -
Negritis #30960 a secret paladin avenge, shredder, minibot, mustár nélkül nehezen fog működni
2 olyan secret volt amiből duplázott a secret palák 99%a az pedig a noble sac és az avenge
emellé raktak be 2-3 egyebet
és az avenge azért is volt fontos mert turn6on kicsapta az MC-t kaptál egy jó eséllyel 9/8at ami onnan az esetek 80%ban gg
ilyen nem lesz most már és ez erősen befolyásolja a decket
ergo nem volt fontos a nerf
a BGH pedig ha szerinted nem problémás akkor tényleg nincs miről beszélni
2 gond volt vele:
1. túl nagy tempo swing: az ellenfél 7+ manás lapjára jön egy 3 manás válasz, ergo kint van egy 4/2 és van még egy fél köröd tenni amit szeretnél
2. túl erős volt és a class specifikus leszedéseket is a háttérbe szorította (hex,poly,swd, ... ) ez pedig (érthető okokból) nem tetszett a blizz-nek -
Avenge nélkül hiába állítol karácsonyfát. Bgh-t meg te se érted sajnos, mindegy is. -
Látom egyszer nem lehet megkérni valamire.
Hg majd törölje legalább ma a gifeket légyszi. -
Na mindegy mára legalább hanyagoljuk a gifeket innen -
Ez a játék már rég tönkre lett vágva, a topic csak hasonul hozzá :) -
Csak ez most így tönkreteszi a mai hs topikozást. -
Matte #30952 úristen geccc, milyen nerfek :D És nektek ez tetszik?
(1) a BGH nerf NEM nerf. Mikor használtál te életedben ötödik kör ELŐTT BGH-t? So-ha. Az elven, amiért annyira sokan utálták (én nem) semmit sem változtattak.
(2) Molten... mehh.. ok, legyen, de csak mert pont leszarom.
(3) Bagoly. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd micsoda nerf, köszönjük.
Itt jöttem rá, hogy a tököm se viszi végig, a Groove, a Fury és a FON kivételével faszság az összes. Lore-t egyáltalán minek játszanám? Ha már nagyon hozzá akartak nyúlni (minek???) akkor kapott volna 4/5, vagy 4/4 testet. De szerintem hozzá se kellett volna érni. Golem úgy ahogy van kuka. Hol a Savage Roar nerf? És persze non of my business, de akkor a karácsonyfa marad? Mer Challenger nerfet se nagyon látok. -
Lehetett volna, de BB-ot nem szabad spoiler közé szorítani :D -
Ez is lehetne spoiler :D -
Neme? -
Negritis #30947 csak legyen spoiler tagba tolva hogy opcionális legyen
főleg hogy a képek általába nem kicsik :D -
63 lapról? Sztem majd a facebook galéria linkjét rakja be inkább valaki ha lehet. -
hun atlas #30945 Legalább megtanulom itt kezelni a képeket. Biztos, hogy megnézem, szerintem kellemes DS3 előtti program lesz, az ilyenek mindig fel tudnak csigázni. :) -
Volt, de akkor még nem volt ennyire elszállva a játék. -
Zozo0122 #30943 Én 11-re érek haza. De melóból próbálom követni a dolgokat, ha lehet tegyetek ki képeket is. -
hun atlas #30942 Én fél hatra érek haza, úgyhogy még egy edzés is belefér. :) -
Redditen néztem 8:14 perc a visszaszámlálón ugyh este hétkor lesz.
Pont úton leszek hazafelé... -
Hat vagy hét. -
hun atlas #30939 Tudjátok, hány órától lesz a BBrode féle stream? -
Lightbomb előtt is volt priest. -
Ú de király, igazi lightbombbal felérő kombó .D -
Hé most már cabalozhatsz jugglert. -
Hát sajna attól tartok priestet megölték, meglepődnék ha common lap lenne a lifghtbomb pótlék. -
Turn 4 Mountain, turn5 bgh -
Negritis #30933 nyílván mindig az aktuális állást mondom ...
nyilván ha jön új lap akkor módosul a dolog
amúgy a handlock a bgh nerf miatt megint valid lesz sztem, így nehezebb lesz az early mountain-re válaszolni