Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a baj, hogy kipakol, ÉS concedel ..

Darthmushroom
minionos questje volt 😄 jobban jár ha kirakja őket 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

van rajta sapka nincs rajta sapka

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

múltkor az volt itt a baj, hogy nem engedik bevinni lethalt, most meg az a baj, hogy nem concedel 😊
Szimpla patkánykodás, vagy arra vár, hátha kifagysz, vagy valami hasonló.
a ropeolás az genyóság szerintem

a lerakni mindent, majd concede meg, nos a vesztes "jutalma" 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

miért van az, hogy az ellenfél rendre húzza az időt azzal, hogy kipakol minden szart, tisztítja a boardot, megy arcra, stb, vergődik, utána well played, majd hosszas ropeolás után feladja. a kör elején tiszta neki hogy esélye sincs, és következő körben fekszik, de azért lerakja ami a kezében van. .. nem hiszem hogy mindegyiknek lénylerakós vagy sebezz paraszt' küldije van. MIND ezt csinálja.

dave9004
A legend és epic nélküli, vagy csak alap lapos paklik lennének, akkor csak simán minden pakli faceaggro lenne. Funnak hangzik
A kedves blizzárd a hülyeségek kiagyalása helyett berakhatna valami olyan játékmódot, ami ténylegesen a kazsuáloknak való pl. játékmód ahol nem lehet epic/legengary lapot használni, vagy csak alap lapokból álló deckel lehetne játszani. A mostani kazsuál inkább csak arra való, hogy a sok netdeckes barom ott élvezkedjen.
Shep
Ne hamukázzál itt nekünk, ez nem az a topic D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na akkor már tudod mit élek át heti 7 napból 4-en.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

új rekord, legyorsult a control warrior, na ez tényleg most volt először o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hát asszem most nálam gurult el a gyógyszer, ilyen a mesében nincsen, bármilyen deckkel játszok egyet nyerek (kivéve burst sámán, ott 6-ból egyet nyertem), egyet veszítek, vasárnap óta 3, azaz három win streakem volt, mindezt úgy, hogy be vagyok betonozva 14-re. ez hihetetlen, ez az amit, ha valaki mesél nem hiszem el.

ilyen utoljára augusztusban lehetett, de akkor ugye még alappaklikkal játszottam. Asszem megyek lottózmi.

Nem tölt be nekem az a kép.😊
dave9004
Ha valaki nem látta még esetleg: https://twitter.com/DisguisedToast/status/706891504153792512

Brode kommentje a legjobb.😊
dave9004
mitől új ez?
sima aggro druid
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.08. 00:26:16

dave9004
ok sry ctrl priest meister
Shep
Nem, de akkor úgy kell a decket építeni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kolento 28 leper gnomeból és 2 astral communionból épített deckkel is legyőzné még Chuck Norrist is. Persze csak mert ő megengedi neki.
Cáfolni viszonylag könnyű, a bizonyításra pedig érthető okokból senki nem szán energiát.
Ha véletlenül olyan profi algoritmus lenne, amit szinte lehetetlen elcsípni, az annyi erőforrást igényelne, és annyira jelentéktelen lenne a különbség a randomhoz képest, hogy nem érné meg vesződni vele.
Ettől függetlenül nem állítom azt, hogy nem létezik ilyen, de én maradok inkább az Occam borotvája elv mellett.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2016.03.07. 23:33:34

dave9004
nem feltétlenül, kolento sokszor nélküle is elég jó
Igen.
Valamilyen szinten biztosan 😄
ha nincsen Justicarom, akkor nagyon életképtelen a control priest?

dave9004
Cw-vel tudom a legjobban bemutatni: pár szopás paladinok ellen, aztán valahogy bármelyik rankon találok 2-3 freezemage-t 😄
Shep
11 vagy 12, 10-ről visszaestem 14-re.

ez tényleg igaz?

dave9004
5-6, de aztán blizz kompenzál és ad pár jó matchupot.
egyébként kinek mekkora volt a leghosszabb bukó széria?

amikor semmi nincs az ember kezében mondjuk 3 körig, az ellenfél meg rakja ki az álom boardot?

ezt mondjuk nem hiszem, olyan monotonitás tűrés a világon nincsen 😊

Shep
Vannak 1 kasztos játékosok, meg 1 deckesek is 😄DD

dave9004
😄
na örülhetnek a másik topik trolljai, sámán küldi, 6-ból 0 win, úgy fest ezzel sem tudok játszani 😄

Shep
Felrobbanna Azinternet 😄

Azért ha ezt bejátszanák, megnézném mit szólnátok, meg úgy kb. mi lenne a bejelentés stream chatjén 😄
Shep
Azért én röhögnék ha meghúznák 😄

Nyilván fake. 😊
Shep
Jó ha ez igaz, elmennek a ... na oda. Ja, hogy megint unatkozott valaki 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.07. 20:15:11

Indulhat a standard. No joke.

TBTPumpa
Hearthstone bejelentés március 11-én

"Lead Designer Ben Brode és Senior Producer Yong Woo az amerikai Winter Championship gála megnyitóján, magyar idő szerint március 11-én, péntek este 7 órától nagy bejelentést tesz. Valószínűleg az új kiegészítő és a standard mód dátuma kerül majd nyilvánosságra."

awesome expansion, awesome new cards, awesome adventure, awesome content, awesome RNG <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.07. 19:14:40

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Zickler
Nekem is Galaxy Ace 4-m van, és valóban lassan tölt be egy-egy meccset, de meccs közben általában nincs semmi probléma, vagyis addig ameddig véletlenül be nem zárom, mert akkor kb. 2 perc kell neki mire újraindul.

Battletag: Muhee#2716

s4 minin nekem nem igazán volt vele gondom
nem tudom a 2 készülék között van-e korreláció

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A kérdésem az lenne, hogy próbálta már valaki a játékot Samsung Galaxy Ace 4-en? Nálam játszhatatlan, az esetek 90%-ban nem jön be a játék, ha netalán be is dob egy játékost, azonnal újraindítja magát az egész játék... 😞

Azóta ha jól emlékszem Kripp újra megcsinálta a kísérletet az új, olcsóbb legendary lapokkal és most már ha nem is jó, de nem teljesen életképtelen a 30 legendary deck. 😄
dave9004
druiddal is fasza, ha raksz bele rampot/communiont.
ilyenkor mindig ez jut eszembe

dave9004
és ha én pl a 30 legendás paklimmal nem jutok 19 alá? 😄
az aki "farmol" rank 19-20n az legalább annyi meccset felad mint amennyit nyer
ergo amit esetleg bux ellene azt visszateszi a közösbe

amúgy, azt is említettük már többen, hogy 8-10.ig ilyen a szitu,sztem te is tapasztaltad
érdemes vmi "rák" deckel elmenni 17-16ig ott már talán jobb a szitu

Erre a lvl 20 farmoljuk a csicskákat nincs megoldás? Egyszerűen 20-as szinten, full legendraykkal találkozom, én meg szerencsétlenkedem a kis Bronzbeardel. Minden van. Néha úgy érzem magam, mintha már réges-régen lvl 1-en lennék. Az a baj, hogy hiába csinálok bármit, ha egy jókor érkező legendary elrontja a játékomat, válaszom sincs rá sokszor.