Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, viszont sztem jóval komolyabb-komplexebb és tartalmilag is legalább annyira bő mint a wow
csakhát az eléggé réteg játék, viszont nem véletlen van még mindig kint a piacon az is

valamint nekem sokkal szimpatikusabb az "alapközössége" annak a játéknak
de tény hogy a 13 éves vérpistikék kevésbé tudják ellepni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

az azért kicsit más irány, nem éppen könnyed pecázgatós, kocsmázós

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

eve 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A mai napig a legkiforrottabb MMO élmény és a legbővebb tartalom. Ez utóbbiban szerintem soha nem is lesz kihívója.
Egy ideig próbálgattam más MMO-kat is, sőt, néha én is felültem a hype-vonatra, hogy húúú ez majd a wow verő lesz és mennyivel jobb benne minden, mint a wowban.
Mára beláttam, hogy nem véletlen, hogy senki nem tudja mégcsak megszorongatni se és már nem is igazán követek más MMO-s híreket.
Oda jutottam, hogy a wow accom akkor is töltve van, ha 2 hétig be se lépek, egyszerűen hozzátartozik a számítógéphez az, hogy a wowot bármikor el tudom érni, mint az, hogy meg tudom nézni az emailjeimet.
Úgy gondolom, a gamerség olyan alappillére lett/volt, hogy minden önmagát PC gamernek vallónak MINIMUM egy trialos lvl20 erejéig illik kipróbálnia.

Ezzel együtt is azonban úgy vélem, hogy teljesen újként nem érdemes hosszútávra beszállni, csak ha a trial beszippant. Nagyon jó singleplayer élmény a fejlődés akár lvl100-ig is (a lvl60-70-es részt érdemes inkább instázni, mert az eléggé megöregedett és még nem kapott felújítást), de a közösség nagyon befásult, rosszul tolerálja az új, rutintalan játékosokat (mondhatni önző, lenéző parasztokba fogsz botlani mindenfelé). Érdemes haverokkal nekivágni vagy mielőbb találni egy normális embereket tartalmazó klánt.

A WoW szerintem elsősorban 2 csoportnak szól jelenleg:
1. a warcraft lore-t és/vagy a wow játékmenetet szerető közegnek, akik minden kiegkor, content patchkor feltűnnek néhány hónapra, kijátsszák az adott tartalmat, aztán várnak a következőre
2. azoknak, akik a mikroközösség (klán, haveri kör) miatt játszanak és igazából nem is elsősorban a wow a lényeg, hanem a csapat, de mivel a csapat a wowban alakult ki ott szoktak együtt játszani

Komoly új tömeget megszólítani szerintem már nem is céljuk. Najó, talán idén a filmmel még megpróbálják egyszer utoljára.
Pedig a maga idejében magasan a legjobb játéknak számított. Közben kicsit elmúlt felette az idő, de még mindig egész pofás maradt.

Kell is az erősítés a druidnak, mert a kombó nélkül csúnyán meg lesz lőve.
Ez egy egész jó lépésnek tűnik a ramp druid visszaállítása felé.

Ez kész, életem első wow karakterére készülök. Időm nem lesz rá, meg annyira nem is érdekel, de a pala hős miatt kifarmolok egy level 20-at én is 😄
Visszavonom, újraolvastam a bejelentést, úgy néz ki C'thunnak lesz 16 buffkártyája.
A többi old god nyilván más mechanizmust kap.
Akkor mégis izgatott vagyok a többi mechanizmus miatt. 😊
dave9004
a szisztéma miatt ja.
Elvileg azért is kapjuk meg ingyen, mert az szar lenne nekünk, ha a buff lapokat kapogatnánk, aztán craftolni kéne katót
Mert még csak C'thunt jelentették be. Mi teteje lenne annak, hogy a többi meg bentlesz?
Na persze meglátjuk majd, lehet ott más lesz a szisztéma...
dave9004
OP PLS NERF
Aki ennek az új druid lapnak az erejében kételkedik: Ha tempóban ki tudod tenni 4. körben és ott kap buffot, akkor annak ott és akkor van vége, nyilván. Ha nincs buff, akkor is egy yeti! Ha a játék későbbi szakaszában rakod ki, addigra valszeg buffot is kap, pl. egy turn 8, 2 db 4/10 az hogy hangzik? Bármikor a játék folyamán kiteszed 4 manából ezt a szörnyeteget és simán fordíthat is 😊 Egy C'Thun deck nyilván 5-6. körre már szarrá buffolja az old godját, és magának C'Thunnak még csak elő sem kell kerülnie, 90%, hogy elég, hogy a paklidban növekszik az ereje, ez a lap akkor is azonnal megkapja a buffot. Ha silencelik, akkor sincs semmi. Arénában csak egy yeti, teljesen korrekt, de ott a buff tuti nem érvényesül, mert arénában C'Thun nem lesz benn.
dave9004
csak C'thun-és minionjai nem lesznek
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.15. 20:49:00
Ezt nem tudtam. Azaz nem gondoltam, hogy minden vele kapcsolatos szöveg arena ban.
Szerintem se. Se az old godok nem lesznek, se azok a lapok, amik rájuk hivatkoznak (összesen elvileg 20 lap a kiegből).
dave9004
arénában C'thunés buff lapjai nem lesznek .
arénában sztem nem lesz 😄

dave9004
Druid játékosként, tetszik.
dave9004
hamar meguntad xd
Mivel így is úgy is visszakerül a Yeti a druidba, ez alapból nem tűnik rossznak(Arénába is jó lesz egy +yeti opció a druidnak). Mivel a shade is kiesik, azonnal befér az elder mint vanilla statos 3drop. Simán el tudom képzelni, hogy ez a lap fogja aktiválni az old godos Druidot, ami főleg akkor lesz tényező ha nerfelik a kombót(ami mondjuk kb borítékolható).
Pedig ez a kieg koncepciója, csak majd lesznek a többi old godhoz tartozó lapok is. 4 old god lesz és ha jól tudom 16 ilyen bufflap, szóval 4-4 old godonként.
Shep
Ja, 4/10, el kell szarni rá egy entombot, hacsak nem lesz végre valami leszedő a 4-es sebzésűekre, lévén már semmi egyéb megoldás nem lesz rá, se voljin, se zsugormester. Nehogy túlzásba essenek ezzel a nagy Katózással!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.15. 20:38:37

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Tök mindegy hol van, a lényeg, hogy 10+ legyen, csak a Blizz szokás szerint megint hanyagul fogalmaz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Ehhh, ez nagyon jó lap. Malarki kérdése helytálló. Ha ez megkapja a +5 hp-t, akkor világvége van 😊

kicsit uncsi már ez a c'thun buffolás, jó lenne látni valami más szinergiát, koncepciót is az új kiegből
5 életet kap, nem attackot.

De vajon akkor is megkapja a tésztát ha Cthun a pakliba van? Vagy csak ha kint van a boardon?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

sok függ attól hogy milyen erős lesz a cthun deck
elsőre ez egy upside yeti
viszont, ha nem jön ki a tempo akkor nem fogod sűrűn turn 4re kirakni 9/5re
szal azon múlik hogy mennyire lesz tempo igényes

😄

De most komolyan, senki nem akad ki azon, hogy ez mennyire mocsok erős lap? 😄 És még a rajz is jó 😄
bgh miatt túl lassú 😄

Te jóságos ég, ez nagyon erős 😄 Wow...
Én szerencsére megkaptam a goblinra, kábé fél óra lehetett felhúzni.
Én tegnap este megörültem, hogy volt egy régi 19-es karakterem, de arra nem adta meg az achievementet. Emiatt nekem egy újat kell felhúzni. De lehet, hogy az én accountomra nem hatott a hotfix, másnál pedig működik.

új lap

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
De csakis standardban 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én úgy olvastam, hogy az új hőssel a boom botok 17%-al nagyobb eséllyel ölik az azure drake-eket.
Más a kép meg másokat mond. Ennyi.

És mit ad az új hős? Mármint csak design, nem? Nem szeretek nő karakterrel lenni, ha nem muszáj. Jó nekem Uther.
Én meg pont találtam egy lvl14es goblin huntert az accomon, amit felhúzok 20-ra az új pala hősért. Coincidence? 😊
<#eljen>

Amúgy az elmúlt 2-3 napban nem mutattak be új kártyát?

Shep
Akkor el is kezdhetsz WoW-ozni az új hősért 😊

Örömmel jelentem, hogy így közel 2,5 hónap össze tudtam rakni egy pala decket, mellyel végre sikerült elérnem lvl14-re.. 😄
Boccs, de ez most nem tiszta, már unlockolható a Lady, de kötelező egy új karaktert felhúzni lvl20-ra hozzá?
Vagy egyelőre csak a wowos acsit szeditek össze?
Nem keveset játszottam már vele, úgyhogy nekem volt mountom már első szinttől, ami alaposan lerövidíti az elejét. Bár anélkül sem lehet olyan sok idő, ha valaki csak gyorsan túl akar lenni rajta, és nem nézelődik.

Az is igaz, hogy sokra nem mentem vele, választhatok, hogy egy nyálelf vagy Uther Rákbringer az, amivel nem játszok.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2016.03.15. 15:58:56

én tavaly vettem egy, egy hónapos hozzáférést (szükség nem lett volna rá, mert 21. szinten fejeztem be), mert kíváncsi voltam, hány HS-es dolog köszön vissza, elég jól elbohóckodtam vele úgy is, hogy a jéghegy csúcsát sem láttam. Mondjuk nálam fúl az újdonság világa volt, szépen mindent elolvasni, órákig bolyongani Stormwind cityben, ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.15. 15:44:56

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

anno, amikor kijött, akkor játszottam vele, az első kiegészítőig .. rééégen volt. kerestem is Goldtooth-ot a régi helyén úgy 10 percig .. 😄
annyira szájbarágós / leegyszerűsített lett ez a játék, hogy hihetetlen. a trainereket sem kell meglátogatni, minden sarokban ott vannak a taximadrak.
már addonok sem kellenek, mutassa' a térkép, hogy hová menj, paraszt ..
Utoljára szerkesztette: Ytar, 2016.03.15. 15:31:51

gondolom nem most játszottatok vele először😊

kész, 4óra56perc egy ebéddel együtt, egyedül, full nulláról kezdve ..
és igen, már bent van a játékban a hero portrait.

azt hogy?

én egy hétig elbohóckodtam, felfedeztem, pecáztam, jöttem mentem.

a szintem csak akkor ugrott meg, 15+ amikor random emberkékkel csináltam pár questet

Nekem nem fogadta el egy korábbi alacsony szintű karakteremet, és kénytelen voltam nulláról húzni egy újat. Bár így is megvolt másfél óra alatt.