40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #31337 na, idei első 12-es aréna, (4-et jósoltam), majd mindjárt pakolom a képeket
ja, csak egy pakkot kaptam, viszont jött mellé egy golden keeper (800 dust). -
argo001 #31336 Hát én eddig 0 legendás lapot nyitottam, de nem is vártam mást a szerencsémtől. -
ötös pakk utolsó nyitása elég epikusra sikeredett :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Renegade #31334 na meglett az 5-ös pack, 1 epic, + a 10. rager, lovely -
Renegade #31333 ej de jó így lapok nélkül játszani, reggel óta nyomom, 1 winnel, eledel vagyok, a jobbnál jobb deckekk ellen :( -
Mitttomén #31332 Első tapasztalatok:
Yogg-Saron nagyban "támogatja" a kompetitív game-et, életem első kijátszásánál, valamivel jobban álltam mint az ellenfél, neki 1 minion az asztalon nekem semmi, hozott mindenféle a spell-t, de a lényeg annyi volt, hogy kaptam egy pyro-t az arcomba, enemy meg egy 8-as gyógyítást persze az arcába mikor már csak 12 hp-n volt amúgy --> lose
Ötből egyszer se segített, háromszor miatta buktam, egyszer már szinte mindegy volt utolsó szalmaszálként tettem ki, nem is oldott meg semmit, egyszer meg nyertem vele, más kérdés, hogy én 26 hp-n voltam ellenfél meg 4hp-n...
Viszont az aggro sámán eléggé bedurvult, crackle helyett az új 7/7-eseket használja boldog-boldogtalan, mindenkinek addig jó míg nem fut velük össze, de senki ne reménykedjen hogy nem fog...
Kató deck-ből 2-3 jött ellenem (végig Yogg-Saron mage-eztem), de egy se jutott addig hogy kitegye azt, vagy esélye legyen nyerni, bár lehet lock meg druid amik ezek voltak nem a legjobbak katózásra. Ezeket szerintem a fentebb említett aggro sámán reggelihez eszi meg előételnek
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2016.04.27. 09:46:19 -
81 pack, 5 legendary + C'Tun -
hun atlas #31330 Még hozzátenném hogy a tíz epicből volt két-két Forbidden Healing (az egyik arany), és Wisps of the Old Gods (az egyik arany).
-
hun atlas #31329 És betörtem a golden molten giant-omat. Bár nem szeretek golden lapokat törni, de most kaptam 1600 port. Majd vigasztalom magam a mumus miatt. :D Igaz, most büntetett a sors, amiért múltkor Alexstrazat nyitottam. -
Renegade #31328 ja és a commonok sem eloszolva, hanem ilyen 4-7, lehet még reggel van, de megyek iszom valami erőset -
Renegade #31327 és itt a győztes:
30 pack
6 rare
1 legendary: dark fisher
kösz blizzard -
hun atlas #31326 Remélem, este tudok játszani pár kört. Legalább négy-öt pakli összeállt a fejemben.
Plusz azon gondolkoztam, hogy esetleg megnőhet a lények költségét növelő minionok szerepe, ha Kató nagyon elterjed. -
87 pack: 4 legend
2 Twin Emperor
Fandral (druid)
Soggoth
rengeteg epic, sok arany cucc, elégedett vagyok. Pláne h a legók közül mindet craftoltam volna am is -
Elsőre 26 packból jött egy Herald Volazj és N'Zoth, nem lehetek elégedetlen :D -
Negritis #31323 nem lesz könnyű megállni a pack nyitást délutánig :D
de sztem burst shamannal kifarmolom a 10 ingyen paklit meló közbe :D -
Sok golden jött, de én egytől egyik mindegyiknél örültem, jól fognak kinézni a könyvben :D
A Xarilhoz gratulálok, azt én is szívesen kinyitottam volna ;) -
Te nyitottál már? Ha igen, mi lett belőle? -
nice -
Hoggert kifelejtettem, a reggeli KV-m iszogatása közben jutott eszembe. :) -
hun atlas #31318 Én amondó vagyok, hogy jobb ezen hamar túlesni. Az első sokk megvolt. :D -
95 packot nyitottam, a lényeg:
- 5 legendás: Fandral (gold), Yshaar (gold), Anomalus, Chogall, Deathwing
- Az első húsz packomban nem volt legendás lap, de annyi epicet nyitottam, hogy bőven elégedett voltam.
- Jelenleg van 6300 dustom, a kérdés, már csak az, hogy mit craftoljak majd :) -
Zsír -
Mitttomén #31315 N'Zoth, ez volt az első ami pottyant, úgy a 15-20. pakk körül. -
Mi a gold legendás? -
Mitttomén #31313 7 pack free + 50 pack elővétel + 104 pack gold-ból -
Mi a gold? -
Mitttomén #31311 Kora reggel jók a szerverek, este már nem állnék neki pakkot nyitni...
161 pack-ból 7 legend (+kato persze) amiből egy golden. Sajnos bugit nem sikrült nyitni, de azért egy pagle összejött.
Akit érdekelnek a részletek és van rá 20 perce az meg is nézheti:
161pack -
Huhh akkor sgről te vagy a szerencsés :D -
hun atlas #31309 Nyitottam összesen 53 pakkot, esett egy legendary. Na vajon ki?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerencsére esett pár arany és tíz epic.
Utoljára szerkesztette: hun atlas, 2016.04.27. 06:42:04 -
Zozo0122 #31308 Nyitottam 71 packot, ebből esett:
16 epic és 3 legend, meg persze Kató.
Legendek: Mukla, Xaril és Hallazeal. Először Mukla jött, mondom anyád, aztán a következőnél teli erőből szuggeráltam a lapot, hogy Xaril pls. ne kelljen annyit craftolni...és jött is, fel is kiáltottam asszem :DD
Shamanhoz megkaptam ugye Hallazealt, kaptam Sentinelt is, ezenkívül kaptam egy golden evolve-ot egy golden 4 mana 7/7-et, és egy golden thing from belowt is :D Amúgy is shamant és rugót akartam játszani főleg :) -
Zozo0122 #31307 Nálam is azt akarja, mindjárt írom miket adott hozzá. -
1Darton1 #31306 Na, az első 25 packból 4 legendary, közte egy normal és egy golden Hallazeal. A játék is azt akarja, hogy shamanozzak. -
Zozo0122 #31305 Engem továbbra is azonnal kidobál ez a hulladék. -
Na páran már bent vagyunk, hg is :D -
Mikor tolták el? Szerda hajnalban mindig van restart, van mikor háromig tart általában. -
Zozo0122 #31302 Hát valójában nem, de reménykedni lehet, főleg, hogy eltolták az időpontot is. :D -
De ezt nem gondoltad komolyan, hogy sikerülni fog ugye? -
Zozo0122 #31300 Engem az nem érdekel. Nagyon korán kelek, és még a DS-ből is kiléptem, hogy nyitni tudjak. Alapból átteszik másfél órával későbbre, hogy kevesebben legyenek ébren és talán túlélje a szerver, erre még abból is csúszás van. Csak egyszer sikerülne valami zökkenőmentesen nekik, mert most lefogadom, hogy ha be is jutok, kínszenvedés lesz a packnyitás sebessége... -
A teló még a karbantartást írja, szal lehet még tart. -
Zozo0122 #31298 Be se tudok lépni. Vicc.