Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csakhát az eléggé réteg játék, viszont nem véletlen van még mindig kint a piacon az is
valamint nekem sokkal szimpatikusabb az "alapközössége" annak a játéknak
de tény hogy a 13 éves vérpistikék kevésbé tudják ellepni
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Egy ideig próbálgattam más MMO-kat is, sőt, néha én is felültem a hype-vonatra, hogy húúú ez majd a wow verő lesz és mennyivel jobb benne minden, mint a wowban.
Mára beláttam, hogy nem véletlen, hogy senki nem tudja mégcsak megszorongatni se és már nem is igazán követek más MMO-s híreket.
Oda jutottam, hogy a wow accom akkor is töltve van, ha 2 hétig be se lépek, egyszerűen hozzátartozik a számítógéphez az, hogy a wowot bármikor el tudom érni, mint az, hogy meg tudom nézni az emailjeimet.
Úgy gondolom, a gamerség olyan alappillére lett/volt, hogy minden önmagát PC gamernek vallónak MINIMUM egy trialos lvl20 erejéig illik kipróbálnia.
Ezzel együtt is azonban úgy vélem, hogy teljesen újként nem érdemes hosszútávra beszállni, csak ha a trial beszippant. Nagyon jó singleplayer élmény a fejlődés akár lvl100-ig is (a lvl60-70-es részt érdemes inkább instázni, mert az eléggé megöregedett és még nem kapott felújítást), de a közösség nagyon befásult, rosszul tolerálja az új, rutintalan játékosokat (mondhatni önző, lenéző parasztokba fogsz botlani mindenfelé). Érdemes haverokkal nekivágni vagy mielőbb találni egy normális embereket tartalmazó klánt.
A WoW szerintem elsősorban 2 csoportnak szól jelenleg:
1. a warcraft lore-t és/vagy a wow játékmenetet szerető közegnek, akik minden kiegkor, content patchkor feltűnnek néhány hónapra, kijátsszák az adott tartalmat, aztán várnak a következőre
2. azoknak, akik a mikroközösség (klán, haveri kör) miatt játszanak és igazából nem is elsősorban a wow a lényeg, hanem a csapat, de mivel a csapat a wowban alakult ki ott szoktak együtt játszani
Komoly új tömeget megszólítani szerintem már nem is céljuk. Najó, talán idén a filmmel még megpróbálják egyszer utoljára.
Ez egy egész jó lépésnek tűnik a ramp druid visszaállítása felé.
A többi old god nyilván más mechanizmust kap.
Akkor mégis izgatott vagyok a többi mechanizmus miatt. 😊
Elvileg azért is kapjuk meg ingyen, mert az szar lenne nekünk, ha a buff lapokat kapogatnánk, aztán craftolni kéne katót
Na persze meglátjuk majd, lehet ott más lesz a szisztéma...
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.15. 20:38:37
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De vajon akkor is megkapja a tésztát ha Cthun a pakliba van? Vagy csak ha kint van a boardon?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
elsőre ez egy upside yeti
viszont, ha nem jön ki a tempo akkor nem fogod sűrűn turn 4re kirakni 9/5re
szal azon múlik hogy mennyire lesz tempo igényes
De most komolyan, senki nem akad ki azon, hogy ez mennyire mocsok erős lap? 😄 És még a rajz is jó 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy az elmúlt 2-3 napban nem mutattak be új kártyát?
Vagy egyelőre csak a wowos acsit szeditek össze?
Az is igaz, hogy sokra nem mentem vele, választhatok, hogy egy nyálelf vagy Uther Rákbringer az, amivel nem játszok.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2016.03.15. 15:58:56
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.15. 15:44:56
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
annyira szájbarágós / leegyszerűsített lett ez a játék, hogy hihetetlen. a trainereket sem kell meglátogatni, minden sarokban ott vannak a taximadrak.
már addonok sem kellenek, mutassa' a térkép, hogy hová menj, paraszt ..
Utoljára szerkesztette: Ytar, 2016.03.15. 15:31:51
és igen, már bent van a játékban a hero portrait.
én egy hétig elbohóckodtam, felfedeztem, pecáztam, jöttem mentem.
a szintem csak akkor ugrott meg, 15+ amikor random emberkékkel csináltam pár questet