40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #31377 szerencsére csak egyet láttam eddig :) -
savjz vs zetalot twitchen épp -
evo sámán elég fasza a dudu ellen. -
Negritis #31374 biztos hogy nem :D 3/8 amúgy most a stat vele :D de lehet váltok vmi másra
de majd csak otthonról melóból most nem játszok többet :D -
Renegade #31373 na, van új rák pala, rengedeg divine shielddel, az ahhoz tartozó fegyverrel, ami kell. -
Renegade #31372 én meg csak a hülye huntertől kaptam ki vele eddig :) -
1Darton1 #31371 Én us-en aggro deckkel (összedobált random zoo) elég simán vertem a pay to win arcokat, talán nem a face shamannal kellene próbálkozni. -
wow ide érzem azt a sót, ami még tök fölösleges. Eddig kb még nem kaptam ki kató paklitól 4-5 meccsen. -
Renegade #31369 most vertem meg egyet, gondolkodtam is, hogy 12. körben akkor kirakjam neki a 18/18-as ótvart, vagy hagyjam küzdeni és csak a +8 armort adó bizbazt tegyem fel. :) -
Negritis #31368 én burst shamannal 1/5 :D nem lesz könnyű OG lapok/deckek nélkül csinálni bármit is :d
-
Renegade #31367 kikaptam egy huntertől a 9. körben :)
szemét volt, mert nála is volt black knight. -
Renegade #31366 na, kibontottam az utolsó 5 ajándék csomagot (nyerj hetet), tehát, a mai termés: 40+ csomag, és a kibaszott horgász, hát ez kurvajó. -
Renegade #31365 ötből-öt, ez azért meglepett o0 -
Magic duels? Ingyenes. -
Renegade #31363 az nagyon drága, meg azért ott egy draft az pár órás program, nem úgy mint itt az aréna.
-
Renegade #31362 hát mivel jó játékos vagy, így javaslom az arénát, ott mindig esik egy-két booster, és nem annyira egyoldalú a játék mint rankeden.
én anno augusztustól ezt csináltam, egy-két hónap és meglett egy-két normális pakli.
most viszont szerintem sokkal rosszabb a helyzet, mert nagyon erősek az új lények, viszont abban igaza van Negritisnek, hogy majd csak az utolsó kiegből kell vásárolni. Persze a hordákban közlekedő Sylvanasok ellen nem véd.
Esetleg a 4/3-as silentes minion néha segíthet.
most viszont jó eséllyel csak felbaszod magad, a (szerintem jogos) igazságtalanság érzeten. -
Én mondtam előre, hogy ez lesz, aki szerint ez fun az tovább fog játszani aki szerint meg nem az keres más játékot. Tudom ajánlani a Magicet .) -
Renegade #31360 én most ezzel szórakozom, így 10 környékére oké:
az utolsó lap az, nyilván a pin gépágyú, nyeh most nézem, hogy a két innervate sem látszik, de gondolom azt is kitaláltátok.
csoffadt dudu
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.27. 14:09:38 -
Madi92 #31359 Nem hogy nem leszek lent, de így egy 2 óra játék, után azon gondolkozom, hogy nekem ennyi volt a hearthstone.
Utóbbi két meccsem.
Paladin. N'zothal játszott, vért hugyoztam mire leszedtem a sylvanast, tiront, meg amit még ki tudtok találni, aztán jött N'zot full boardal. oké
Következő mecsem, Priest ellen volt. Szintén megint vért hugyoztam, hogy valamit a boardon tartsak legalább egy körig. Mindent megoldott, aztán 14 Hp-n, 0 kártyával, jött a 14dmg-es Kató.
Hát köszönöm szépen. -
1Darton1 #31358 20-as szintig free to play a játék. -
hawkie22 #31357 Akkor ez sajna kimarad nálam. Csak ezért nem fizetek be 30 napot. :( -
Negritis #31356 kell valamihez instant a dust? ha nem akkor ne
ha wildon akarsz bohóckodni akkor ne
ha tetszik hogy ott van akkor ne
amúgy én a brawl-ok miatt sztem nem bontok semmit -
Matte #31355 na de most akkor törjem az arany Boomot, vagy ne törjem :(
Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.04.27. 13:30:29 -
Ők is tudták ez nagyon jól, ezért is adták a 13 ingyen paklit, persze ezt úgy adták elő ,hogy milyen rendesek (nyilván nem lett volna kötelező adniuk de akkor rosszabbul jártak volna) :) A másik kérdés mennyire tesz jót a játéknak az, hogy ott ahol az ellenfél körében csak mozizni beraknak gyakorlatilag körbejátszhatatlan kombókat, hiszen akárhogy is van 15-20 sebet lazán összekalapál bárki a Kutyulósnak és az ellen nem tud ellene tenni, persze tudom addig el kell jutni, stb. Kivették a druid kombót beraktak helyette mindenki számára elérhető talán durvábbat, így nem csak egy kaszt öl meg egy kör alatt a semmiből, hanem bármelyik, persze így van balansz :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.27. 13:23:59 -
Renegade #31353 ahogy Negritis is írta, játék elindít, új karival újra éled a régi emlékeket, 20. szinten meg kilépsz, HS-be belépve kapod az új portrét.
-
Negritis #31352 új karaktert kell felhúzni -
hawkie22 #31351 Csak akkor kapod meg, ha aktív a Wow accountod? Mert van vagy 5 max leveles karim, de nem játszom mar vagy jo egy éve. :( Vagy írjak ticketet Blizzardnak, hogy eddig nem kaptam meg? Régóta bent van vagy az uj patchel jött be? -
Negritis #31350 wot is hasonló, ott aki fizet az könnyebben farmol de a goldos tankok önmagukban nem erősebbek
meg asszem a Black Desert is hasonló -
Negritis #31349 HA tényleg az OG lapok fogják dominálni a metát, akkor miért is vannak a frissek megszivatva?
kell nekik OG deck és kb problem solved
délután nyitok majd lapokat addig nem mondom biztosra, de ha tényleg dominálhatnak az új lapok akkor az az újabb játékosoknak kedvez akiknek nem ment el erőforrás nax/gvg-re -
Sajnos manapság kevés olyan játék van, ami ne kedvezne a fizetősöknek. Hirtelen most csak a GW2 jut eszembe, ahol max skint tudsz venni, de jobb/erősebb cuccot nem.
A Kató deck pár napig sokat fogjuk látni, viszont szerintem hosszútávon ki fog jönni a hátránya is. Volt olyan meccsem, ahol Kató nem jött kézbe, és a buffot adó lényeim meg gyengébbek voltak az ellenfél lényeinél, hosszú meccs volt, és buktam is azt a meccset.
Jelenleg egy druida decket próbálgatok, ami Kató/Reno felállású. Háááát kaptam ki párszor vele. :) -
Renegade #31347 gondolom így lesz, csak ez elsőre blikkre elég szomorú.
egyszerűen úgy érzem, hogy megszívatták azokat akik idén kezdtek, vagy teljesen f2p és kevés a dustjuk/goldjuk. Nyilván aki úgy 10 hónapja kezdett (mint pl én), vagy szeret arénázni, az ellötyög továbbra is.
Majd Madi92 lesz a kontroll csoport, köv hó 6.-án is lent lesz-e 12 körül, vagy sem :) -
Negritis #31346 sztem 1 nap alapján azért még ne ítéljünk
de várható volt hogy ez lesz
sztem lesz 3-4 cthun deck ami tényleg eléggé OP de lesz ellene is 3-4 simán
és ugye a face/aggro deckek is ott lesznek
jelenleg azok a deckek mennek amik működtek tesztelés nélkül is
azátn mikor jön a tapasztalat majd boruzl minden -
Nyertem két meccset standardban, kaptam is 5 boostert, jött még egy Hogger :) -
Renegade #31344 egyelőre nekem is úgy tűnik, hogy ez a régieknek , p2w playereknek kedvez. Úgy néz ki nagy bullshit volt, hogy majd milyen jó lesz az újaknak. Persze, ott a kutyuló, mondjuk 3 izgatóval, ezzel szemben ott van egy jól összerakott deck. Újoncnak mázlija van, kirakja 13-as kutyulót, gg, jön rá a 20-as az ellentől, vagy csak simán feltölti maxra a boardját.
Persze régen ott volt, a shreder, meg a dr boom, de nem volt minden deck OTK.
Ja és most már wildben sem tudnak bohóckodni az újak, mert az tuti halmozottan szopó.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.27. 12:47:19 -
Madi92 #31343 Szerintem viszont kató eléggé OP lett. Előbb játszottam rouge ellen. Persze már fullos kató deckje van. (Pay to win)
Semmit nem tudtam csinálni. Kató minionok eléggé jók ahhoz, hogy folyamatosan lefoglaljon, erre kirakta a 16dmg-es katót, és még utána visszavette a kezébe. -
Malarki #31342 Lady Liadrin, a wowban kell elvinni egy karaktert lvl20-ig, akkor kapod meg ingyen. -
Renegade #31341 Liadrin, akit a WOW-ból kapsz -
hawkie22 #31340 Kinek a képe van hösként a Paladinnál? Merthogy nem Uther az a homályos kép, az biztos. Nálam eddig csak 3 hös van, a régiek, lettek azóta újak? Csak este tudok belogolni, melóban sajna nem jön össze. :( -
Renegade #31339 Na, hát semmi extra, mákom volt, bár a tier score nagyon menő, viszont nem volt early game-em, összefutottam két "új arénással" pl egy thiefnél volt tea, nyilván az assasinate-t triplázta, meg a 4 mannás 1/1-es amiből 5/5-ös lesz. A legelső meccsen kaptam ki, utána meg végigmentem a mezőnyön, két necces csata volt, ami szokás szerint nem az utolsó kettő volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hát ez valahol sejthető volt Yogg-ról, de eléggé lehangoló, hogy tényleg ennyire rossz tud lenni. :(