Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem ez szar lap. Nem kell a warriornak, pakol az magától is armort, ráadásul 7 manáért...fatigue C'Thun pkaliba esetleg...
Ez viszont erős. Valahol bizonyára használható lesz. Pala?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.16. 18:22:31
Basic:
Savage Roar - 4 mana, 3 helyett.
Animal Companion - Mysha 3/4, Huffer 3/2, Leokk 3/3
Classic:
Explosive Trap - 2 helyett, random 1-2 sebzés
Savannah Highmane - 7 mana, 6 helyett
Mana Wyrm - 1 mana, 1/2, 1/3 helyett
Power Overwhelming - +4/+4 helyett +3/+3
Shield Slam - Az armorod felét sebzi, lefelé kerekítve (azaz 13 armor esetén 6 seb)
Leper Gnome - 1 mana, 1/1
Ironbeak Owl - 2 mana, 1/1
Knife Juggler - 2 mana, 3/1, képesség marad
Big Game Hunter - 5 mana, 3/3, képesség marad
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.16. 17:12:13
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Battletag: Muhee#2716
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Boom erős ezt nem vitatom, de egy midrange deck nem fog mindig 20 lapot kijászani, akkor pedig néha segít néha nem is látod
továbbra is tartom hogy 25 szar lap + 5 legendary (bármely 5kb) vs 30 lap amik kiegészítik egymás és jobbak
akkor én az utóbbit választanám
kombó duduba is kell kb egy boom és annyi de ha nincs boom akkor is erős marad a deck
ha nincs elég legendarym nem fogok CW-t játszani ez tény
de ettől még lehet rendes decket építeni simán
pont ezért megy egyrészt a hiszti mert az olcsó aggro deckek könnyen tudnak 45%+ winratet kihozni drága control deckek ellen
pont az eerie statue kapcsán jött fel nemrég, hogy a board az amiből kettő van, neked meg az ellenfélnek 1-1, azokra lehet pakolni, a battlefield pedig ennek a kettőnek az uniója, remélem ez így már elég pontos
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ahogy egy alexa sem sokat segítene mivel leginkább specifikus deckekben működik jól
boom erős, de nem soká kirotálódik sylvanas meg ki tudja h kap-e nerfet
tény, hogy erősek a legendaryk DE szerintem egy masszív "bázis" fontosabb mint hogy a fontos legendaryk meglegyenek
egy csomó erős deck volt/van ami nem is igényel legendaryt
patron, olaj rugó, mechmage, facehunter ...
jó ha van, de önámítás hogy csak amiatt kapsz ki mert neked nincs
Imént játszottam warrior ellen. Rakott be mindent amit ért. Alexstrasza, Ragnaros, Dr Boom, Sylvanas, BGH, eddig ezeket megoldottam viszonylag könnyen(nagyon jól húztam), viszont hpm lement 9 alá, de lap és board előnyöm volt. Erre még lerakott egy Iron Juggernautot is, kezemben volt a healbot, erre a maradék 9 lapból találjátok ki mit húztam fel.... 😄 No komment. Nagyon kéne már valami legendary, mert vicces mikor ilyen deckek ellen kell játszani. Ebből az 5 legendből nekem egy is elég lenne... lenne.
Nem gondolt bele a Blizzard, hogy mi lesz abból, ha néhány százezer ember rászabadít az összevont alacsony szintű területekre. De fura módon még így is sokaknak megtetszett, és nem ültek fel a negatív hype-nak.
Persze arra is van megoldás, de elég mazo.
Én ebben a szezonban 90%-ban kontroll/midrange paklik ellen játszottam, és azok is elég változatosak és ötletesek voltak. Rank 5-ig egyetlen egy secret paladin jött szembe, aggro shamant nem is láttam, face hunter is talán egy volt. Valamiért a warrior és a priest már most nagyon divatos lett szerencsémre.
Sajnos az idegesítő ragekidek mindent egyre jobban ellepnek, de ez "természetes" folyamatnak tűnik. Ez az új tini divat.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2016.03.16. 14:58:20
Eléggé felxibilis. 😄
Játszottam két priest ellen, egyiket a 6. körben kivégeztem, másikkal meg kihúztam az utolsó lapokig amikkel már nem tudott mit kezdeni, pedig volt ám mindene.
és ezek is tolják a BM-et folyamatosan emote, stb
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.16. 10:49:17
Blizz jó hülye h ennyit vár a kieggel, a low rankot teljesen elrontja így hónapokig
valamint a "gépigény"t is ideálisan tudja belőni a blizz
nameg, öngerjesztő módon tolta magát egyre tovább a népszerűségbe
kicsit úgy mint ahogy a HS
valszeg nem ez a legjobb online t/ccg, de a hype, a casual barátság, a menő kezelőfelület mind mind hozzátett hogy ekkora bázisa legyen
nem találta fel a spanyolviaszt, de jókor volt jó helyen és nagyot durrantott
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
a világűr meg, hát más, meg magyarázd el Vér Istvánnak, hogy miért nem spawnol vissza az űrhajója mellé, meg hát ugye a biztosítás is csak gombokat ad, ejej, pápá felfittelt raven 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,