Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Új karaktert kell indítanod, ha az utóbbi napokban nem lettél lvl20 egy karival.
I decide when I'm done.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
10 körül kezdtem bele, már lvl 13 vagyok ..
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
korábban én is próbálgattam hasonlót, van a 3 manás 4-hp-s chargeolós tauntos lény (Gnomer. Inf. vagy mi a tosz'), azt 10 manából 30-ra lehet tápolni, azt kéne kézben tartani, közben meg túlélni .. esetleg egy 0 manás silence az ellenfél tauntját leszedni ha van.
Utoljára szerkesztette: Ytar, 2016.03.15. 09:13:39
patron: 8 kör alatt kinyírt, lapom 1 volt lent
pala: vagy 12 kör, de nagyon rosszul húzott, cserébe én is hibáztam durván
tempo mage: 4. körig malmozás, valami csoda folytán megnyertem a 11.-ben
hááát még szokni kell ezt a decket
World of Warcraft-os promócióval lehet megszerezni. Úgy tűnik, hogy a 20-as szintet kell majd elérni a World of Warcraft-ban, hogy megszerezd az új Paladin hőst. Mivel a WoW 20-as szintig mindenki számára ingyenes (egy teljesen kezdő játékosnak talán 8-9 óra játékot igényel), ezért bárki könnyedén megszerezheti."
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
elég ötletes deckek vannak és jópofa, hogy ha van arany lapod, akkor automatikusan azt teszi bele.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
be is törtem minden nem használt classt 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.14. 20:41:41
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.14. 19:59:54