Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Nekem nem kellett...
Annyira kellett a kilenc új deckslot, hogy semmit nem raktál a helyükre. Nehéz az élet.

sadface
Hát lehet elszenvedek akkor odáig. 😊

I decide when I'm done.

Shep
Még ha priest hős lenne akkor talán de paladinért wow-ozni, hááááát persze. Egyébként mikor lesz éles az új hős, vagy már az?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát akkor irány WOW-ozni, úgy is van egy lvl5 paladinom 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mephike
Nem kell fizetned, mert lvl20ig ingyen játszhatsz.
Új karaktert kell indítanod, ha az utóbbi napokban nem lettél lvl20 egy karival.

sadface
Vajon ha wowba van magasabb karim (kb ~45) akkor is megkapom? NIncs kedvem csak azért fizetni egy hónapot..

I decide when I'm done.

qetuol
viszont még mindig nem jöttem rá, hogyan lehet pl. "attack" szerint keresni, ha beírom, h "attack 3", nem dobja ki a 3-as sebzésű kártyákat..

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

most nézem a promót, háát lehet mégis wowoznom kell :_(

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Tapasztaltnak 1-2 óra tapasztalatlannak max 4-5
pár nap a csudát, pár óra csak.
10 körül kezdtem bele, már lvl 13 vagyok ..

pár nap

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az ingyen kipróbálható wowban mennyi idő elérni level 20-at? Lehet kell majd a free hero 😄 Sosem wowoztam, 1 napnyi hülyéskedést lehet megérne.
Nem tudom lehet😊
dave9004
Hm? Az egész meta a sticky minionok és az extrém nehezen tisztítható board miatt olyan amilyen. Nem egy játékkal játszunk?
én egy szempillantás alatt visszaestem vele r12-ről r15-re, ezen a szinten aggro deckeken kívül mást nem látok, totál esélytelen. soha nincs az a lap a kezedben ami kéne.
korábban én is próbálgattam hasonlót, van a 3 manás 4-hp-s chargeolós tauntos lény (Gnomer. Inf. vagy mi a tosz'), azt 10 manából 30-ra lehet tápolni, azt kéne kézben tartani, közben meg túlélni .. esetleg egy 0 manás silence az ellenfél tauntját leszedni ha van.
Utoljára szerkesztette: Ytar, 2016.03.15. 09:13:39

Mostanában úgy érzem hogy valami baj van a játékkal. Amikor valakinek 70%-ban varázslap van a kezében és nyer, ott már valami nem stimmel. Egyre többször látom azt hogy a az enemy 5-6 körig csak varázslapokkal nyírja ki a lapjaimat és egy darab minion-t se tesz le és ugy is nyer!! Mintha felborult volna a rend a játékban. Ezeknek a lapoknak nem támogató lapoknak kellene lennie? Nem a minionokat kellene erősítenie? Már ott tartunk hogy elég ha van nálad 4-5 minion a többi spell és úgy is nyerhetsz.
Devv
Köszi mester, ez a megoldás, nem fixen kiírni valahová, hogy melyikkel hogy állok.
Ha nem törölted volna ki a basic deckjeid, akkor nem lenne ilyen problémád.

Devv
Fasza peccs ez is, a play-ben kéne látnom, hogy egy kaszttal mennyi ranked winem van, de ha nincs összerakva dekk az adott kaszttal akkor nem látom. Ez előtt lehetett lapozni, hogy basic deck vagy custom deck, most az van ott, hogy my collection. :S
na eddig:

patron: 8 kör alatt kinyírt, lapom 1 volt lent
pala: vagy 12 kör, de nagyon rosszul húzott, cserébe én is hibáztam durván
tempo mage: 4. körig malmozás, valami csoda folytán megnyertem a 11.-ben

hááát még szokni kell ezt a decket

Persze, ez az eheti custom HS card subreddit top5ből van, csak nagyon tetszik az ötlet, tovább javítaná a control hunter esélyeit.
Darthmushroom
"Lady Liadrin - új Paladin hős

World of Warcraft-os promócióval lehet megszerezni. Úgy tűnik, hogy a 20-as szintet kell majd elérni a World of Warcraft-ban, hogy megszerezd az új Paladin hőst. Mivel a WoW 20-as szintig mindenki számára ingyenes (egy teljesen kezdő játékosnak talán 8-9 óra játékot igényel), ezért bárki könnyedén megszerezheti."

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Érdekes, tetszene, de ez kamu lap. Nézd meg a vízjelet 😊
na, ezt ki kell próbálni 😊

hát nekem is sokkal több a hiányos, mint a full.

elég ötletes deckek vannak és jópofa, hogy ha van arany lapod, akkor automatikusan azt teszi bele.

Durva, az osszes deck recipbol egyedul a classic shaman 30/30.

qetuol
köszi

dave9004
Akinek mobilon patch után szétesne az egész és lila-rózsaszín lenne: rakjátok újra mobilon a játékot, megoldja
Shep
Hát új pakli készítésre rányomsz és egyből azt hozza be 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

qetuol
eskü, hogy agyon kerestem ott is, de nem találtam. scrshot?

Shep
Hol, hol, hát ha új decket akarsz csinálni 😊

Shep
Még szép 😊

qetuol
hol vannak a deck recipeok? nem találom sehol. azt sem, hogyan lehet attack és health szerint keseni. HALP!

dave9004
persze és akkor mostantól standardhoz soha nem kell majd packot venni 😄😄
Shep
Ha kijön a kieg nem lehet vajon majd teljes áron törni őket?

dave9004
az jó akkor 😄
be is törtem minden nem használt classt 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.14. 20:41:41
Mephike
Ha lesz kontroll deck, ott egy ilyet simán el tudnék viselni.

Mephike
Ben bácsi nemrég erősítette meg, hogy ez tervezett volt.

dave9004
AZ ÖSSZES ADVENTURE KÁRTYA BETÖRHETŐ 😄😄😄
semennyire
Darthmushroom
lol és tényleg. bár nem tudom mennyire érné meg betörni őket.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mephike
Állítólag az új wow kieg megrendelésével lehet majd megkapni ezt az új pala hőst. (Ez is csak tipp, gondolom pénzért szintén meg lehet majd külön venni.)

dave9004
Maexxna Mass Murder
Hasznos infó, hogy már lehet DE-zni az adventure lapokat, szóval akinek kell a dust darálhatja őket. 😊
Ha már hunter, vélemények? 😊

nem bohóckodtál maly hunterrel? 😄 ejj

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Apropó Lady Liadrin lesz az új paladin hős. Fun fact, hogy a Shattered Sun Cleric képe is ő. 😊

Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.14. 19:59:54
Durva, az összes deck recipe-ből 2 lap nincs meg: 2×lock and load.
Mephike
Patchelt a játék, hááááát, azt hittem jobban meglesz oldva a felülete a 18 deckválasztó résznek.