40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Mi most az új hunter? Egy jött ma szembe csak és azt a Kató deckemmel le tudtam győzni. -
1Darton1 #31416 Én is valami hasonlót raktam össze, de nekem még több kulcslap hiányzik. Jobban ment vele, mint amire számítottam. -
Renegade #31415 ezzel: #31360
annyit változtattam rajta, hogy kivettem az egyik doomcallert és ment a helyére Ragnaros, igazából az ancient of war helyére nagyon hiányzik a twin emperor, úgy lenne az igazi.
amivel gond volt az a rugó, meg az új hunter, ez utóbbit egyszer sem verte meg. sámánok nagyon könnyűek.
a mana görbéje nagyon jó, ritka, hogy nem tud mit csinálni.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.27. 22:21:48 -
Madi92 #31414 Soggothról mik a vélemények? Nyitottam egy goldent, nem tudom dustoljam-é?
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.04.27. 22:18:12 -
karmacoma #31413 Érdekes ez a kieg, valahogy sokkal gyorsabban átpörög early game, midgametől meg őrültekháza van. Druiddal és sámánnal csináltam meg a 9 win-t(kb 12 meccs volt casualon). Előbbi elég durva tempót kapott, a 4 manás ramp lap sztem a kieg legerősebb lapja. Ha a coin+innervate yeti durva volt, akkor ez mi. A C'thun verzió egészen beteges görbén pakolja ki a nagyobbnál nagyobb dögöket. Szerencse, hogy nerfelték a Loret mert így legalább áldozni kell valami a laphúzásért. A sámán se tűnik gyengének. Sok ocsmányságot lehet művelni, a Thing of the deep meg kicsit olyan handlockos feeling. Sajnos a 4 manás 7/7 tényleg baromi erős. Nem volt nagy szükség erre a lapra.
Összességében most nagyon fun a játék, de nem vagyok biztos benne, hogy nem fogjuk unni kotont másfél év múlva. Következő kiegben jöhetne valami counter techlap(Mármint a Mana Wraithen kívül :D). -
Első nekem is egy Nat lett :(
Azért reméltem, valami hasznosabbat kapok, mindenesetre Yogg Saront lecraftoltam, nyomom a Koton-Yogg maget, hát ennél kamubb lutri szart egy 95%-ban Koton deckek dominálta "metában" :D Viszont legalább haladni nem lehet.
-
1Darton1 #31411 Milyen paklival szaladt így meg? -
1Darton1 #31410 Olvasni kell a fórumot. :p -
hun atlas #31409 A paklis napi küldetés átírta a w&l-t.
-
Madi92 #31408 Na jó korai volt a kirohanásom.
Van még fun a játékban.
Pl most felfedeztem, a youthful brewmaster+Reno combot. Szegény tempo mage nem örült neki.. :D -
Renegade #31407 nah, R11-R6, egy összelapátolt deckkel, asszem mára kijátszottam magamat. -
Madi92 #31406 Guyz tanácsot kérnék.
Érdemes Black Rockra gyűjtögetni a goldot?(egy szárnyat nyitottam még csak ki.) Vagy inkább aréna? -
Negritis #31405 twitch videó akit esetleg érdekel -
Negritis #31404 meglett a +5 paklis küldi :D nyitottam is egy golden Fandral-t belőle -
Pio #31403 Pedig de és naná, hogy egyik se volt golden... -
Renegade #31402 húúúúú, kb 30 másodpercig szitkozódtam a gép előtt, meg kicsit kiabáltam, szóval elmész te a picsába :DD -
Negritis #31401 mindenki láthatja h én r13on szopok :D -
Renegade #31400 tök jól összerakta a srác :)
de amúgy igen, így rank8 környékén egy összelapátolt deckkel (még csak nem is netdeck) nehéz ám az élet -
lassan minden OP lesz ahogy telik a napod :D -
Renegade #31398 huh, az új zoo is elég beteg, 7 kör aztán helló
-
Renegade #31397 na, aki a yogsaronra panaszkodott, annak üzenem, hogy 4-hpról (nekem volt 24) most vertek agyon. -
Negritis #31396 108 paklit nyitottam
6 legend : princess, chogall, malkorok, hogger, boogey, nzoth
24 epic ebből 1 golden
a rare-commont nem számolom sok :D 2600 dust lenne ha bontanám, de még nem :D -
cesar22 #31395 nem mondod hogy 6 muklát nyitottál -
Nirz #31394 Szerintem tiszta Kató deck nem lesz, mármint persze a late game orientált deckeknek kötelező valszinűleg de csak az alapjában véve is jó stattal/battlecryel rendelkező buffolók lesznek használva és Kató mint egy threat sok közül fog szerepelni -
Pio #31393 Gézé a boogeymonsterhez! :D
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.04.27. 18:02:42 -
Pio #31392 50 pakli preorderből + ~100 goldból (nem néztem pontosan mennyi, csak elköltöttem annyi goldot, hogy 5k maradjon).
11 legendás, de abból 6 mukla... :D
Fun fact: a legelső epicem egy infinite value lap volt, lehet tippelni mi az ;-) -
Negritis #31391 twitchemen nyitok paklikat :D akit érdekel jöhet
beszélni nem tudok mert mic nincs most fent, de chaten reagolok amint látom :D -
Renegade #31390 fura, de az eddig tapasztaltak alapján a Darwin sámánnak esélye sincs a druidám ellen, viszont a deathratle rugó megeszi. -
Ellenfélnél kint van az új sámán legendás, van 3 élete, már körök óta leszedtem minden lényét, az utolsó lapját még kijátszotta, fejbe lőtte saját magát, lement 0-ra, majd visszagyógyulta magát 3-ra. Erre mindketten toltunk egy wow-ot :) -
Matte #31388 + -
Még nem is nyitottam boostert sem :) -
1. Hm, érdekes olvasni, amit írtok. Mindössze annyit fűznék a dologhoz, hogy várjatok még a messzemenő következtetésekkel.
2, Ne crafftoljatok semmit ha nem muszáj, főleg ne a Kató deckhez, persze aztán mindenki azt csinál, amit akar.
Meglett a második 5 booster is, ebből két epic jött, jó volt a mai nap. -
Negritis #31385 rendesen fel van kavarva az állóvíz most
nem csak hogy új kieg, amiben elég erős kombók jöttek hanem a régi jól bejáratott deckek is több sebből vérzenek
pl a Cthun priest sztem egész jó lesz hosszútávon -
Nirz #31384 jó korai kijelenteni de elég idegesítő -
Negritis #31383 így fél nap után? rendben -
1Darton1 #31382 Akkor ez egy jel, hogy ideje mással is játszani. Nem lehet ugyanazt erőltetni, amikor ekkorát változik a meta. -
Nirz #31381 Sajna a priest elég trash tier most lightbomb nélkül standardban -
Madi92 #31380 hát nem pala ellen. Szar ügy, hogy én palát fejlesztgetem az elejétől fogva, de egy új lapot nem látok, ami jó lenne hozzá. Aztán hiába van két equality meg Avenging wrath meg enter the clouseum, mert ha ezek elfogynak akkor annyi, pedig eddig jó volt. Most meg mindig hátrányban vagyok a boardon, pedig pala anélkül nem működik nagyon. -
1Darton1 #31379 Pedig azok most csúnyán kikapnak. -
Madi92 #31378 Én eddig azt tapasztalom, hogy nem controll felé billen a mérleg. Mindenki fossa ki magából, a minionokat, majd csak arcra mennek egyszer alapon.