40521
  • Madi92
    Kérdés, ha egy deathrattle minionra, rányomok egy redeption-t és mind a kétszer leütik, akkor N'zoth kétszer hozza vissza?
  • Renegade
    ááááh, hogy én hogy utálnám :D

• Renegade
    :)
  • dave9004
    tehát nem mersz tovább játszani, mert eddig se a tudásod által jutottál fel? vagy most mit veszít ilyenkor az ember?
    Nem játszol mert miért is pontosan? :D
  • Renegade
    az önkritika? nem, nem, az relatív régi dolog :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.28. 10:51:09
  • dave9004
    ez vmi új hippi szöveg?
  • jan5650
    Sajna én is a szerencsétlen pakli nyitók közzé tartozom :(
    Bár én csak 29 paklit nyitottam, de 1 db Legendary sem esett, statisztika ide-vagy oda. Összesen 1 Epic esett, meg 1 Golden Rare. Bezzeg DoomCaller szinte minden pakliban volt... Evett is az ideg, elképzelhetitek :D C'thun pakli is ugrott, mert szinte nem is kaptam a DoomCaller-en kívül c'thun erősítőt. Nem baj... Eddig is szopórolleren voltam. Bezzeg feleségem első "ingyen" nyitott paklijában egy arany BoogeyMonster lapult. Illetve kapott még 1 arany Epic-et is. Jah, és Ő csak 8 paklit nyitott :D Ilyenkor nem szeretem :D

A dühítő az, hogy amióta elindulta a játék nyomom napi szinten. Rengeteg paklit nyitottam, de egy kezem meg tudom számolni hány legendary esett eddig. Gyakorlatilag az összes legendary-t craftoltam ami kellett.

És ami érdekes, hogy feleségem a saját accján, meg az enyémen is viszi Ázsiát. Ott meg szinte szarásig vagyunk mind a ketten Legendarty-val. Most vagy az van, hogy ott jobban dobja a Legendary-t, vagy csak mákja van mindig.
  • Renegade
    mert én csak average joe vagyok, tehát R5-ig elegendő az agyam :)
  • dave9004
    és ha ennyire op akkor miért fejezted be renk6-on a rankedet?
  • Renegade
    nem tudod kivédekezni, és a lények amikkel felépíted, igencsak oké kategóriásak, ráadásul fel is tudod támasztani, boardon is buffolodik, a másik ilyen opéság szerintem egy jó játékos kezében az a deathrattle rugó.

én örülök, hogy te valahogy megoldást találtál rá, de úgy nagy általánosságban mire kikerül, és kiszorja az átlag 15 sebzését, addigra nem vagy egy hp milliomos. Renoval meg egy, max két kört tudsz így nyerni
  • dave9004
    valahogy még mindig nem látom h annyira ópé lenne.
  • Renegade
    TUDTAM!!!

a szenyó :)

tuti miatta van ez a kutyulós legendás is, biztos ott élvezkedett: hogy nézd, hogy dobálja a kis dagadt testéből a sok jóságot :)
  • Renegade
    evolve
  • Shep
    A Darwin sámán az mi?
  • Renegade
    na, gyorsan befejeztem a létrázást, (ha már 6, max csillagon álltam), tapasztalatok:

az összes hunter megvert a 9. körben
    3 rugóval találkoztam, abból 2 megvert, mert jött a deathratle legendary
    a tempo magek többször vertek el, mint én őket, (mindig volt egy poly a conjurerjükbe, hogy szarjanak sünt) csak egy freezet láttam, őt megvertem
    fighter, priest, dudu: egész szép aránnyal vertem őket
    sámánok (Darwin, burst vegyesen): egy tudott megverni
    3 warlock: 1 zoo tudott megverni
    paladinok (szigorúan csak divineshieldes agrok): 1 tudott megverni

ami többször is megmentette a seggemet: feral rage, mulch
  • Shep
    Ja, a rohadék tuti tud magyarul és rajtunk röhög naphosszat :DDDD
  • dave9004
    bbrode olvassa sg-t és te itt, shep meg odaát panaszkodott túl sokat :D
  • Shep
    De ami a legjobb, hogy még a 3/4-es common manó sem esett ki, még azt is gyártani kellett, a többiről már nem is beszélve, bezzeg 4/1-es vaddisznó esett vagy 5, meg olyan lapok amiket sosem fogok használni, így be is törtem őket-
  • Renegade
    hát, akkor te sem vagy a szerencse kegyeltje
  • Shep
    53-ból 1 legendás esett, az 1 manás lószar.
  • Shep
    Igen? Nekem másfél év kellett hozzá.
  • qetuol
    köszi, hogy próbálsz vigasztalni
  • Darthmushroom
    +1 Nekem se, bár én csak október óta játszok.
  • Renegade
    basszus, tavaly június óta játszom, és még soha nem esett arany legendás :(
  • Negritis
    90/5 sztem teljesen jó nyitás
    ugye 20/1et szoktak mondani mint átlag

trump fullos elemzése

a tegnapi tapasztalatokat kicsit előrejelezte
  • qetuol
    nah, 90 csomagból 5 legend esett (2 anomalous, arany huhuran, yoggie és nzoth)

havernak 51 csomagból meg 7. -.-'
  • Negritis
    priest 3w van :D a 2 priest vs rogue-m volt :D a másodikat behúztam
    de én se tudom hogy akarok-e vele játszani :D
  • Mephike
    Aham, én tegnap egyet nyertem és többre nem is vágyok :)
  • Negritis
    jól látom h megint random deck a brawl?
  • Zozo0122 #31428
    Jó ötletek, alakítom majd még folyamatosan :D
  • dave9004
    kicserélném a sámánt másra :D
  • cesar22
    én 2 sentinellel meg lava shockkal betennék két earth elementalt is, kár hogy a neptulon kiesett, de szerintem hamár van hallazeal egy elemental destruction sem lehet rossz az egyik lighting storm helyett
    meg a master of evolution szerintem kiba jó, control pakliba, biztos kettővel játszanék
  • Zozo0122 #31425
    Hallazeal + lightning storm = valszeg nyertél :) De nem rossz egy apróbb healelés sem, és félnek tőle, senki nem hagyja fenn. Kell a heal, és vagy ő, vagy egy apothecary...lehet kipróbálom azt is, van egy goldenem.

Illetve valszeg crafterino Veklor és akkor az megy a Doomcaller helyére.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.27. 23:47:16
  • cesar22
    hallazealból nemsok value jön
  • Zozo0122 #31423
    Na, kis jelentés tőlem is. Katót OP-nak tartom, legerősebb szinergiája pedig eddig ahogy láttam a rugóval, a pappal és a druiddal van...én viszont mégis Shamanba próbálgatom. Megpróbáltam beépíteni a battlecry shamanba, de nem sikerült, nem működött jól, úgyhogy totál átalakítottam az egészet és Katóra koncentráltam, midrange, de már majdnem controlosra véve a figurát. Első körben egész jól sikerült, rank12-nél 10-ből 7 meccset megnyertem, nem egyet brutális kivégzéssel, volt 29 damage OTK is. Ki mit változtatna rajta?

Amúgy nagyon élvezetes, most megint van kedvem játszani.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.27. 23:41:19
  • Zozo0122 #31422
    Na, kinyitottam az utolsó 5 packos questet is, volt benne egy Blade fo Kató, szerencsére úgy tűnik csak egyet kell craftolnom, meg egy golden renounce darkness :D Van egy simám is, szóval asszem lesz majd egy kis warlock baromkodás. :DD
  • cesar22
    az előbb nyomtam ezzel, de az ellenfelemnél is volt akinek a yoggszaronja nyomott magára egy gang up-ot, négyszer játszotta ki ellenem, mindig egyre több spellel, nekem bezzeg végig fel sem jött
  • Magh
    Eddig nem sokszor tudtam kirakni, de már kétszer meglépte, hogy a sok random lényidézés meg buffolás után twisting netherrel lepucolt mindent, vagy dobta a kezem astrallal. Egyszer meg azzal kezdte, hogy magára hex...
  • Renegade
    első meccs o0, ok egyszer fog kelleni egy ilyen deck, részegen hatalmas móka lehet, létrázni már nem annyira

• Renegade
    hybrid, de rohadjon meg mindig nála mindkét 8-mannás cimbi idéző lap, egyszer sem húztam 9 körnél tovább :)