40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
jajnemár ez egy régi bug-disconnect. senki nem tudja mitől jön elő. -
Madi92 #31496 100% hogy nem. Tudok emotolni is, meg deck tracker számláló is megy, optionsban is mindent tudok csinálni.
Utána olvastam, régebben is gyakran volt ilyen. Mindig akkor mikor valaki éppen nyert volna. Szánalmas, hogy ilyen még bent van a játékban és valaki ki is használja.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.04.28. 23:45:06 -
ez nem bug, lehet disconnecteltél -
Madi92 #31494 Gyerekek, ez milyen cheat?
Pap ellen játszottam, totál kikapott a srác, de benyomott valami bugot. Kitartott egy kártyát, nyomott egy well playdet és azóta (5-6 perc) nem ér véget a köre. -
evolúció van
-
Azért nem adja, mert mellényúltam és rossz linket raktam be, mert amit linkeltem az se nem pirate, se nem warrior...
Itt a jó link, bocsesz! -
Renegade #31491 több embertől láttam a az új keepert, de nekem valahogy nem adja -
Olvasd el a hozzászólásokat is, én egy nagyon picit belenyúltam de 90%-ban kb ezt játszom. Fontos végiggondolni, hogy mit tartasz meg kezdőkézben, illetve a acolyteokat nagyon ki kell tudni használni, mert több húzásod nincsen. -
Renegade #31489 deck list? :D -
Srácok, kipróbáltam ezt a pirate warriort. Egyszerű, de nagyszerű, megzabáltam vele egy fullos Kató rugó és priest decket, a rugó eszméletlen sokáig bírta, és az ikrek nagyon kellemetlenek voltak, de feladták a harcot egytől-egyig. A legvégén ey új beast hunter adta fel. Nagyon tetszik ez a deck is! :) -
Renegade #31487 mondjuk, így jobban belegondolva, hogy a viharban tudtam összerakni részegen egy warrior 8:3-at, o0
jó, mondjuk egy mage 5:3, az kb indokolatlan mennyiségű pia után is alap :) -
Renegade #31486 na tippelj, 1-10, mindenkit lerohanunk mint a nácik és azt hazudjuk, hogy demokrácia, vonalon, mennyire voltam részeg :D -
Negritis #31485 arénádat néztem délután melóból az a miss lethal nem volt szép :D -
Renegade #31484 egyébként nem hiszed el, mi megy itt R5 körül, warrirok, papok, második körtől, megy a csupor vagy, nálam itt van minden lap retek QQ -
de min? hogy nyersz? :D -
Renegade #31482 jóóó, csak duzzogok :) -
én hülyeségeket játszok jelenleg meg mindenfélét.
am a "retardál ctrl faszkalapok"-at nem értem mert jelenleg te is ctrlt játszol :D
az emoteok helyett meg ide emoteolsz :D
tudjuk vágjuk h nagyon megy a r6 -5 a katóval, észrevettük. De ez a retardál-ctrl faszkalapozás full fölösleges. -
Renegade #31480 őőő, Pio, most esik le mit írtál, szóval bármi ami nem legend, az ignor :D -
Renegade #31479 basszus, aréna:
12:1
8:3
5:3
1 booster, nyeh o0 -
Renegade #31478 hááááát, segítek, instant R6, pislogni sem tudtam :)
ja, ez arra ment, hogy miért nem próbálod meg futottak még, deckkel :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.28. 19:36:47 -
f2p rage -
Renegade #31476 hejjjjj, de jó szétalázni a sok retardál kontroll faszkalapokat, akik 5. körtől nyomják a jól játszottál, meg hasonló faszságokat, csak ennyi telik, 10+k dusbol o0 -
Renegade #31475 jeee, 95 arany, 1 pack, de majd biztos beadja a kettőt, jeee -
Szerintem is :) -
Negritis #31473 ESL United Kingdom @ESLUK 60 p60 perccel ezelőtt
Join us at 7PM BST for one of the first ever competitive events on Whispers of the old Gods! https://www.twitch.tv/esl_hearthstone -
VanDaal #31472 Eddig nekem sem ment, de nálam olyan 10 perce megjavult már. -
Renegade #31471 ééés még mindig nem megy a ranked (aréna, kasu: ok ), másnak? -
Renegade #31470 most mé', teljesen jó :) -
Kutyulós Dudu
-
Renegade #31468 hehehehe
szart sem bontottam 45 pakliból, ok
tegnap mire levergődtem magam R6-ra 4* baszott ki CTD-vel, legyen
ma meglett az R5, jeeeee
megnézném először azt az R4-et
hát peeeersze, Blizzard, én így szeretlek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Belépek a játékba, kiválasztom a decket, majd nyomom a playt, erre írja, hogy hiba van, nézzek vissza később. A bneten is írják, hogy néhány játékosnak van ilyen gondja, és dolgoznak rajta. Remélem sikerül megoldaniuk a dolgot időben... -
Kazuározni lehet ahogy látom streamen. -
Akarnék játszani, de nem lehet. Látom, hogy már megint problémák vannak az EU szerverekkel... -
Nirz #31464 Oké az elmúlt 80 játék tapasztalata priesttel:
0 mana forbidden shapping
Valami borzalmasan szerencsétlen rng van beépítve az eredmények következőek:
9 mana- rogue kató epic az a 4/4-es :/
5 mana. faceless manipulator :/
6 mana kidnapper :/
6 mana cabal :/
3 mana sun cleric :/
Furcsálom hogy sorozatban kifejezetten gyenge lapokkal áldd az rng, mindezek ellenére a priest esetében túl jó egy bármikor felhasználható minion szükség szerint, mégha nagyon random is
4 mana Shifting Shade
Gyakorta kihúzott egy silencét az ellenféltől, viszont az 3 health nagyon kevés, az a egy 1 card copy nem igazán éri meg
Kató priest deck
Bár hiányzott a neutralból a twin emperor szóval nem pontos, elég gyengének ítélem meg magát a decket szinte soha nem húztam fel katót hiába buffoltam nevetséges szintre. Tulajdonképpen a kató minionjai vehetőek úgy mintha teljesen effect nélkül lennének hiszen effektjüknek csak akkor van értelme ha kató kézbe kerül és kijátszható. Minden esetben mikor már kezembe került mindegy lett volna hogy milyen lapot játszok ki,már úgyis nyerésre álltam. Az rng priestnél kulcsszerepet játszik és vajon a priest megengedhet még több rngt a deckbe? Kétlem, már igyis kombó hátán kombó van és túlságosan is függünk a megfelelő lapjárástól. Szóval olyasféle nyalánkságokra kell itt gondolni hogy ha a kató kezembe volt akkor a buffolók nem voltak sehol, viszont ha buffolók voltak kezembe akkor kató a legutolsó lapok között volt és tulajdonképpen húztam a gamet hogy kijátszhassam végre. Win more kártyának tűnik a priest esetében.
5 mana ? Alchemist
Az 5 heal elég jó aggro ellen és néha ha csillagok is megfelelő helyen állnak akkor egy fajta fireballként használható az aucheneinel kombózva, elfogadható
Legnagyobb probléma a board clear, lightbomb nélkül nagyon nehéz, az ősrégi auchenei + CoH kombóra hagyatkozni ha kézben van win ha nincs, over. A holy nova késő és túl kevés 5 mana 2 sebzés lol
4 mana horror
Kinyír minden 2 támadásos miniont , túl késő aggro ellen haszontalan és gonodlom ez lenne a lényege
-
Renegade #31463 :)
na végül is 8 lett, ami egy warriortól nem olyan rossz :)
btw a darkshir rohadtul op paladinnak arénában
ja, ez is csak egy boostert ért -
Negritis #31462 akkor ne csúszkálj hanem repülj :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #31461 beszarás, hát ma is mi van az arénában,
dudu: 5. kör nexus, 7. boom,
warrior: patronra fittelve + ysera, küzdök mint kacsa a jégen o0 -
Negritis #31460 ez beteg :D yogg-saront lehet le kell craftolnom :D
mondjuk NZoth rugót is lehet csinálni ugye :D -
ja -
Negritis #31458 meg kell nézni hogy az idézett DR lapokra mit mond
nem tudom most ez így