40521
  • karmacoma
    Épp számolgattam, mennyi dust jönne össze, de azért tényleg rossz érzés elégetni a gyűjtemény felét. A fullos sámánt összeraktam terv szerint, ha lesz valami nagyon izgalmas deck, majd szépen átforgatom a duostot(ilyen Gazlowe meg hasonló lapok vannak bőven talonban). Egyenlőre kivárok. Annak örülök, hogy az ikreket nem craftoltam le, mert C'thun nekem annyira nem jött be végül. Könnyen lehet, hogy inkább a Malygod rougehoz rakok össze mindent, mert nyitogatni úgy is Old Godot nyitogatok, ahhoz meg szinte csak classic lap hiányzik, ami maradandó érték, bármi is lesz.
  • Negritis
    brawlok miatt én nem bontok semmi régit
  • Magh
    Én elbontottam most minden GvG rare-legend és golden lapot, úgyjogy le van minden craftolva, ami kell.
  • karmacoma
    Még nincs meta. A kieg után hirtelen összedobált paklikat mint mindig, most is egész jó százalékkal verik az épp hatékony zoo és aggro deckek. Nekem a dr Pala, a Miracle Rouge, és a reno lock tűnt konzisztens és baromi erős archetípusnak. A mid sámán mint mindig most is matchup függő, de sokkal erősebb mint volt.
  • Pio
    Szerintem minden nerfelt lapot mindig el kell bontani, ez amolyan alapszabály a gazdaságos játékhoz. Ha később kell és visszacraftolod nem vesztettél semmit csak 3-4 kattintást, ha pedig nem kell, akkor nyertél egy másik lapot helyette.
  • Negritis
    ttest it
  • Magh
    A két ancient of lore-nak maradt még hely ramp/control duduban? A Koton pakliba nem fértek be.
  • Shep
    Na mi az új meta? Facesámán, és zoo?
  • karmacoma
    Pontokat kapnak legend helyezéstől függően. ami beleszámít a verseny kvalifikációkba.
  • Renegade
    hát ha már legend, miért baj a wintrade?
  • dave9004
    buziság lenne feladni. am az a srác most a r1 legend lesz így is.
    kínaiaknál is mennyit banoltak most mert szervezett csoportok wintrade-eltek stb. de gondolom te olvastad redditen.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.01. 09:02:03
  • Pio
    Tegnap pont elcsíptem, ahogy amaz a legen 2.-al csapatott egyet, megnyerte, durva volt, hogy a 2. srác fél óráig spammelt emote-ot, hogy kikönyörögje, hogy amaz adja fel, gondolkodott is rajta, de végül nem adta fel. A chat persze hőbörgött, de szerintem jogos, azért utolsó nap éjszaka tényleg elég nagy a tétje egy ilyen wintrade-nek, amiből balhé is lehet utólag.
  • dave9004
    saiyannál nézem NA hajráját, hogy ki lesz top100-ban

specelget mindenkit aki tolja a top100ért: ráksámánok, rákzookkal mindenki aki to100-ban van.
    az összes cthun paklit csak mémpaklinak hívják, meg sírnak ha kikapnak tőlük :D
  • Pio
    Igen, erről jut eszembe a sok kép nerfek után arról, hogy valaki nem is tudja, hogy nerf volt. Pedig azt még a játék indulásakor nagyban is kiírják. Gondolok itt patron nerf utáni warsong+patron+frothing+ir+whirlwind+concede kombókra vagy mostanában a fon+sr+concede kombókra. :)
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.05.01. 07:14:07
  • Renegade
    hééé, ez jó volt :D
  • dave9004
    Nem
  • Negritis
    te se igyál ma már többet :D

amúgy ugye gondolom megvolt a reset és mivel nem mentél wildot így ott lenullázódott a rankod :D

egyébként elvileg mind2 lista után lehet majd blizz pontokat kapni?!
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.05.01. 01:34:27
  • Zozo0122 #31600
    De hülye vagyok, ez nem bug, hanem wildban vagyok 16, itt 25-ről kezdek. Érthető.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.01. 01:30:33
  • dave9004
    Te nem vagy ctrlosabb mégis itt bmelsz folyton sgn :D
  • Renegade
    Arra próbáltam utalni, hogy a kontrollosabb játékosok hajlamosabbak a BM-re. :(
  • Zozo0122 #31597
    Újabb bug :D Garrosh mit élt át, hogy rank25? :D (amúgy rank16-on kezdem a szezont, nem vágom ,hogy ez így mi :D)

• Renegade
    szerintem ez nyert :)
  • Shep
    De csak mert nem játszott az ellen a makker fullkaszinó ellen akivel én összeakadtam, meg igazából nem is volt rossz matchupja, legalábbis amíg én láttam.
  • Mephike
    Itt is van.
  • Mephike
    Amaz deckje, néztem a streamjét (lehalkítva), végigvert mindenkit. A decket még nem láttam másutt feltéve, de ha látom be fogom ide tenni.
    Eddig csak nyertem vele.
  • dave9004
    Forrás?
  • Mephike
    Még hogy a pap gyenge lesz, meg senki nem fogja játszani, stb... :)
  • Matte
    nem, egyáltalán nem logikus, akár bugnak is nevezhetném.

mivel silencelve van, ezért az attackja csak 6. Az effekt feltétele, hogy legalább 10-es attackja legyen katódnak. Egyértelműen nincs neki.

A Wherever egy egész más kérdés, többek közt ezért marad rajta a buff entombnál, hogy akkor is éljenek ezek a 10 attackos effektek, ha pl. entombolták tőled. De egy silence után nyilván nem marad meg a buffolt attackja, wherever kerül is.

Bugos fos.

btw nyitottam két malkorokot. Hurrá.
    Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.04.30. 22:42:44
  • dave9004
    Am én sztem ez olyan mint az entombnál. Nincs katód de mondjuk kijátszottál egy buff lapot hozzá, majd entombolsz ellentől katót és a buff rajta lesz.
    Wherever it is nincs rendesen megfogalmazva, de itt is ilyesmi lehetséges.
    Tehát a shieldbearer azt nézi, hogy eddig mennyi buff került rá a bufferektől.
    Mivel ha mondjuk bekevernéd a paklidba gang uppal, akkor ismét buffosan kerülne 3 copy a wherever it is miatt.
  • dave9004
    A szabálykönyvet úgyse olvasná el mindenki, ezért nincs:D patchnotes ugyanez.
  • Shep
    Na ezért hulladék a HS és a felületesen megfogalmazott lapjai. soha nem tudhatod mi fog történni, mert itt nem kellene megadnia hiszen le lett "nullázva".
  • Negritis
    sztem igen, mikor visszahozod a katót akkor is a már felbuffolt állapotban lesz

nem teljesen tiszta amúgy de sztem jah
  • Zozo0122 #31585
    Srácok, ez most bug? Silencelte a katómat, de utána kiraktam a Brann + Shieldbearer combót, és szépen felpattintotta rám a 20 armort...mindketten meglepődtünk. Jó ez így?

• karmacoma
    Na meglett a rank 5 a végére. Rank 9-en kezdtem a hétvégét, de szerencsére nem kellett hatalmas grind hozzá. Ezt a decket pakoltam össze, és mással nem is mentem:

Szándékosan a klasszikus midsámán nyomdokain csináltam és nem erőltettem a 7/7-es arcverőt.

Rank 6 után szinte csak zoo jött, azok ellen coinflip környékén van, a végére már kezdtem érezni a matchupot(kell a silence, vagy más korai megoldás az 1/5-re),

-A Priest ugyan úgy darabokra szedi mint régen. Ötből egyet nyertem
    -Druidokat szétszedtem 6/5,
    -Rouge jó matchup 4-1,
    -Reno+C'thun lock és Dr Pala rémálom(szerencsére nem jött sok)
    -Minden mirrort megnyertem, kivéve egyet ahol a srác szinte ugyan ilyen deckel jött
    -Warrior nagyon jó matchup 4-1(C'thun és fatigue is kényelmes volt)
    -Mage nagyon fogcsikorgatós. Freezemage ellen 1-2, de az egyikben hibáztam a másikban meg úgy húzott a másik, hogy sztem maga se hitte el. Tempo/új kaszinó ellen szerintem hátrányban van, bár én se éreztem a matchupot.

Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.04.30. 20:43:28
  • Mephike
    Tényleg, ma van a hónap utolsó napja!
    Szerintem nekem midrange hunti lesz, DR rugóval és pirate warriorral. Mindegyiket nagyon szórakoztató most számomra.
  • Shep
    Na meg pala :)
  • Negritis
  • Negritis
    amúgy aki most sír Nzoth és Cthun miatt, az készüljön hogy holnaptól a ranked nagy része sztem Zoo és aggroshaman lesz
    de főleg Zoo
  • Shep
    Mi van, mit lázadsz már megint? Senki nem támadott le, hogy mit nézel.
  • VanDaal
    Akkor minden világos :)