Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Egyáltalán nem rossz ez a deck, a sok szart amikkel tele van most a játék veri, ugyanis összeraktam és kipróbáltam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Murloc knight jó a board visszaszerzésére/tartására és a késessel is jó.
amúgy mustár ha van, esetleg a kalapács, spellbreaker helyet bagoly, és hát ja, Tirion meg Boom, bár ha majd akarsz standardet játszani, akkor Ragnaros, az a 3 lap amit felsoroltál, most nem sokat érnek szerintem.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

wow, ha ezzel a deckkel lent vagy R11-ben, akkor igen csak jól csinálsz valamit 😊

itt a többség fent szerencsétlenkedik R15 körül a méregdrága deckjeikkel 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem tartom erősnek ezt a lapot, de tetszik 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Nincs választás.
Jézusom ez a lap. 😄 Miért akarná lecserélni bárki a lapjait? Pláne random class random lapjaira? A heropowerről ne id beszéljünk. Vagy lehet majd választani hogy kivel cserélek? Mondjuk akkor sincs semmi értelme.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

dave9004
Ezzel a warlock lappal minden kezdőnek lehet minden lapja 😄
dave9004
Lol az a warlock lap 😄
Akkor szeretnék kérni !megint! némi segítséget. Eddig ezt raktam össze, jelenleg szerintem ez a legjátszhatóbb összeállítás palához a meglévő kártyáim alapján. Meg mondjuk szeretek is vele játszani. Jelenleg R11 a max vele.
Tudom, hogy minden decknek megvan az ellenszere, de agro deckek, mage, illetve secret pala ellen jelenleg semmi esélyem.
Javaslatokat kérnék, hogy milyen lap craftolására gyűjtsek dustot, eddigi jelöltjeim, amik jól illenének a koncepcióba:
Avenging Wrath
Enter the coliseum
Blood Knight.
(Meg majd egyszer kéne egy Tirion 😄)
Jelenleg az a legnagyobb baj, hogyha elvesztem a boardot vagy éppen meg sem szerzem, akkor nagy szar van. Szóval kérnék tanácsokat, hogy ti mit láttok a deckben, mit lehetne lecserélni/craftolni jobbra, hasznosabbra.
Tudom, segítene benne egy jó one drop, de eddig argent squire-t használtam, de ha nem jön le, akkor ugyan ott vagyok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Equality x 2
Acidic Swamp Ooze
Shielded Minibot x 2
Wild Pyromancer
Seal of Champions x 2
Acolyte of Pain
Flesheating Ghoul
Shattered Sun Cleric
Truesilver Champion x 2
Blessing of Kings x 2
Consecration x 2
Keeper of Uldaman
Piloted Shredder x 2
Spellbreaker x 2
Blessed Champion
Antique Healbot
Djinni of Zephyrs x 2
Boulderfist Ogre
Sunwalker x 2
Lay on Hands
Na akkor alkotok én is egy véleményt a mai lapokról 😄

Faceless Shambler: elsőre trének tűnt, de szerintem warlockba használható lesz, handlock szerűbe, ha nem nerfelik halálba az óriásokat, akkor jó lehet. Nagyon talán ramp druidba is jó lesz, máshová nem hiszem. Mert ahelyett, hogy feltételesen kirakhatok egy erős lényt, hiába tauntos, inkább kirakok magában egy másik erőset.

Undercity Huckster: túl random, szerintem ennek ellenére játszva lesz. De nem lesz fun ellene játszani. Nagyon nem.

N'Zoth: Wow. Ez szerintem mocsok erős. Első körben egy highmane-sylvanas-új tauren deckben fogom kipróbálni, aztán meglátjuk.Wildban elpusztítja a játékot.

És kijött egy új lap, Forsen streamből:

Ez nagyon érdekes szerintem. Tény, hogy kihúzhat a csávából, meg sok érdekes helyzetet teremthet, de egyszerűen túl random és túl fun konstruáltra 😄
dave9004
A midrangenek ez egy win condition. viszont a reno paklik is fogják futtatni valszeg.
Mephike
Ez az új old god is erős. Gondolom a maradék kettő sem lesz gyenge. Ez a kieg ahogy egyre többet tudunk meg róla egyre jobban tetszik. Látok esélyt arra, hogy a játék pozitív irányba fog elmozdulni.

Shep
Itt most vagy eljön az olyan szinten lassú control meta amit még én sem akarnék, vagy a lapok 80%-a megint csak a gyűjtőszenvedély kielégítésére fog szolgálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez viszont teljesen igaz. Simán lehet olyan lap, aminek a létjogosultságát, a későbbi kiegek adják, mint pl a dragon szinergia lapok brm-ben, amik csak a Twilight Guardian után lehettek értelmesen használhatóak.
dave9004
Ja az kimaradt h nem legó.
Majd lesz vmi. Az új 4 mana gyenge belcher is oké.
Plusz mindjárt több értelme lesz a priest legónak is apró dr lényeket másolni.
Akkor meg miért nem fekete? 😄
Én commonnak hittem, aztán írták twitteren hogy rugó kártya.

Sylva nem legend?
dave9004
Meg ez két évig majdnem standard lap lesz, így a deathrattle lapok érdekessé teszik majd a jövőben is.
dave9004
Sylvanas says hi.
mer a rugó inkább fekete és a mage a kék 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

1,5 éve csak nézegetem az első craftolt legendemet: Cairne-t. Nem zavarna ha emiatt visszamászna a metaba. Remélem lesz pár értelmes DR minion kiegben, mert standardban kb csak a harvester meg a loot hoarder marad mint használható semleges, nem legend minion. A Rouge lap tetszik, úgy se nagyon szerettem egyik 2dropját se, ez meg egész korrekt végre.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.03.24. 18:59:31
dave9004
Cairne a végén tényleg visszakerül a metába
Ja, és az Undercity Huckster elvileg rugó kártya, bár nem tudom akkor miért nem kék.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2016.03.24. 18:53:26

Még ennyi:
N'Zoth will raise silenced Deathrattle minions, but not cards that were buffed with Deathrattle or transformed.

dave9004
Nyami. Ezek jók.
Két új kártya.

r10-re kell jutnod hozzá

Tudom, sajna nehezen fejezem ki néha a gondolataimat. 😄
Közben R11.
Amúgy R9-ig kéne lejutni, hogy mégtöbbmindent kapjak hónap végén?
dave9004
még a huntard receptekben sincs bagoly tehát esélyes.
több streamen is emlegették, de nincs róla még semmi fix

nem az eredményeddel van bajom, sőt az nagyon is szép
csak néha kicsit nehézkes érteni hogy mire is gondolsz 😄

"elvileg" "tudtommal"

Asszem kiakadt a fan fiction mérő <#banplz>
Ja, hát gondoltam topikjában erről játékról van szó, meg lvl12 hős az semmit nem jelent, de oké értem! 😄
Nekem a R12 nagy szó, sőt majdnem egyből le is száguldottam R11-re. De most az agro sámán meg a Warlock visszazavart R12 közepére.
wow? 😄
vagy hs? mer ha HS akkor írj légyszi Rank12-t elég megtévesztő
ugyanis a hősöknek is van szintje

köszi

Pörög a biznisz! 😄 lvl12
dave9004
csak a kaszinóig kell menni 😄
Shep
Az úgy érdekes, Mountain giant már 1 manával olcsóbb nálad? 😊

dave9004
inkább 10 lap tap shame concede
a klasszikus coin+giant

dave9004
a giantok közül mountain és molten lehet nerfet kap, pár plusz manát
t3-ban nincs mountain jelenleg
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.24. 10:30:58
nekem is, pl handlockba nagyon tudna ülni
turn3 mountain giant turn 4 shambler 😄

Na ez egy tök jó lap, nekem nagyon tetszik.

öcsémmel beszéltük hétvégén, hogy shamannak meg olyan jönne hogy "unlock all your overloaded crystals and draw that amount of cards"
ami a shamanok talán legnagyobb gondját tudná kezelni

dave9004
ok, csak olyan ne jöjjön ami sámán és gain that much overload
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.24. 10:25:05
kivéve ha jön olyan 0 manás hunter lap, hogy : "use all mana, and deal that amount of damage to your enemies face" 😄

dave9004
nagyon érdekes lesz a standard meta, ha tényleg nem jön a gvg naxx féle power és ezekkel lesznek kompetitív paklik.
még a végén inspire paklik is jók lesznek 😊
silence-t elvileg átalakítják tudtommal

Shep
Ramp deckekbe jó lesz ez, már ha lesz életképes deck .)

épp akartam linkelni 😄