Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
itt a többség fent szerencsétlenkedik R15 körül a méregdrága deckjeikkel 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Tudom, hogy minden decknek megvan az ellenszere, de agro deckek, mage, illetve secret pala ellen jelenleg semmi esélyem.
Javaslatokat kérnék, hogy milyen lap craftolására gyűjtsek dustot, eddigi jelöltjeim, amik jól illenének a koncepcióba:
Avenging Wrath
Enter the coliseum
Blood Knight.
(Meg majd egyszer kéne egy Tirion 😄)
Jelenleg az a legnagyobb baj, hogyha elvesztem a boardot vagy éppen meg sem szerzem, akkor nagy szar van. Szóval kérnék tanácsokat, hogy ti mit láttok a deckben, mit lehetne lecserélni/craftolni jobbra, hasznosabbra.
Tudom, segítene benne egy jó one drop, de eddig argent squire-t használtam, de ha nem jön le, akkor ugyan ott vagyok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Equality x 2
Acidic Swamp Ooze
Shielded Minibot x 2
Wild Pyromancer
Seal of Champions x 2
Acolyte of Pain
Flesheating Ghoul
Shattered Sun Cleric
Truesilver Champion x 2
Blessing of Kings x 2
Consecration x 2
Keeper of Uldaman
Piloted Shredder x 2
Spellbreaker x 2
Blessed Champion
Antique Healbot
Djinni of Zephyrs x 2
Boulderfist Ogre
Sunwalker x 2
Lay on Hands
Faceless Shambler: elsőre trének tűnt, de szerintem warlockba használható lesz, handlock szerűbe, ha nem nerfelik halálba az óriásokat, akkor jó lehet. Nagyon talán ramp druidba is jó lesz, máshová nem hiszem. Mert ahelyett, hogy feltételesen kirakhatok egy erős lényt, hiába tauntos, inkább kirakok magában egy másik erőset.
Undercity Huckster: túl random, szerintem ennek ellenére játszva lesz. De nem lesz fun ellene játszani. Nagyon nem.
N'Zoth: Wow. Ez szerintem mocsok erős. Első körben egy highmane-sylvanas-új tauren deckben fogom kipróbálni, aztán meglátjuk.Wildban elpusztítja a játékot.
És kijött egy új lap, Forsen streamből:
Ez nagyon érdekes szerintem. Tény, hogy kihúzhat a csávából, meg sok érdekes helyzetet teremthet, de egyszerűen túl random és túl fun konstruáltra 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Majd lesz vmi. Az új 4 mana gyenge belcher is oké.
Plusz mindjárt több értelme lesz a priest legónak is apró dr lényeket másolni.
Én commonnak hittem, aztán írták twitteren hogy rugó kártya.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.03.24. 18:59:31
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2016.03.24. 18:53:26
N'Zoth will raise silenced Deathrattle minions, but not cards that were buffed with Deathrattle or transformed.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Közben R11.
Amúgy R9-ig kéne lejutni, hogy mégtöbbmindent kapjak hónap végén?
csak néha kicsit nehézkes érteni hogy mire is gondolsz 😄
Asszem kiakadt a fan fiction mérő <#banplz>#banplz>
Nekem a R12 nagy szó, sőt majdnem egyből le is száguldottam R11-re. De most az agro sámán meg a Warlock visszazavart R12 közepére.
vagy hs? mer ha HS akkor írj légyszi Rank12-t elég megtévesztő
ugyanis a hősöknek is van szintje
köszi
t3-ban nincs mountain jelenleg
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.24. 10:30:58
turn3 mountain giant turn 4 shambler 😄
ami a shamanok talán legnagyobb gondját tudná kezelni
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.24. 10:25:05
még a végén inspire paklik is jók lesznek 😊