Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kitették pwnra is. Pár óra késéssel, de ennyit a fan fictionről 😄dddddd
te is a fan fictiont 😉
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Kevesebb idő megnézni mint ezt ide beírni. Engedd el 😄
Elvileg valós lap lehet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ez az explo sheep+poison seeds (volcaninc drake, v lumbererrel) nagyon fasza kombó. csomó mindenre 6 mana megoldás. highmane stb-re is. Milyen kár, hogy csak a 4.2 patch-el lett mködőképes :/ na mind1 májusig kiélvezzük, aztán majd wildon.
DE ez ha eddig is mködött volna, a druid is színesebb lett volna
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.23. 09:40:06
DE ez ha eddig is mködött volna, a druid is színesebb lett volna
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.23. 09:40:06
Messze a legjobb lap eddig. Jó statok, és olyan manaköltség, hogy midrange-be(Totembe), OTK-ba és kontrollba is illik. A legtöbb hasonló lapot ott cseszte el a Blizz, hogy ilyen 5/3 6/4 féle lehetetlen statokat adott neki. Ez a lap akkor is rendben van, ha csak egy lightingos 3 healt nyersz ki belőle, mert az ellenfélnek meg kell oldania, és egy 4/6-ot egyáltalán nem könnyű áldozat nélkül leszedni.
Ez a lap rendben van. Amit tud az köré lehet decket tervezni. Amúgy itt a videó is, hátha valaki nem látta még.
Igen, de ez test is. Meg így kicsivel több az érték az overloados lapokból. Meg nem pazarolsz el egy lapot a wave-re. Meg újra játékba kerülhetnek a kis manaköltségű shaman spellek, nem csak a rockbiter. Nekem bejön ez a lap, remélem kinyitom.
Minél tovább nézem, annál jobban tetszik, normális statok, rendes manaköltség és nincs overload 😊 (és tuti hoz új archetípust, ez nálam nagy plusz pont mindig)
Nagyon jó! Ez is olyan, hogy építhető köré deck. Ezzel most eljöhet a control shaman. Tök jó abba belegondolni, hogy ez + lightning storm = átlagban 6-9 gyógyulás 😄 Spell damage totem esetén több is. Extrém esetben szintén több. Elemental Destruction esetén még több. Gyakorlatilag vissza lehet jönni a játékba ezekkel a combókkal, és bár lesz utána overload, kicsivel több idő lesz magadhoz térni belőle, mert gyógyultál sokat. És igen, nagyon talán egy fatigue shaman is kinézhet, de ahhoz még kellenek lapok 😊
hát igen, a top tier kontrol sámánom most megkapta 😄
Meh...
Legalább jobb mint a priest legend XD
aoe-vel esetleg. ha stackeli a stormokat.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.22. 21:08:21
Meh...
Legalább jobb mint a priest legend XD
aoe-vel esetleg. ha stackeli a stormokat.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.22. 21:08:21
fatigue sámán 😄
Ahogy ő is mondja azért csinálta meg a videót, mert kiakadt az eddig felfedett lapokon, csak érdekességből raktam ki én a hs-t csak rajta keresztül követem/nézem ha épp kedvem van.
Mondjuk ahogy magamon észreveszem érdekel a hs alakulása,fejlődése csak maga a játék az ami nem tud bevonzani😄
Mondjuk ahogy magamon észreveszem érdekel a hs alakulása,fejlődése csak maga a játék az ami nem tud bevonzani😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Szerintem nagyon jól látja a C'Thun's Chosen erejét. Mindenki azt mondja, hogy az egy gyenge lap. Szerintem az a lap nagyon erős, szinte Shredder szint. C'Thun deckben meg...bennem a továbbfejlesztett battlecry shaman körvonalazódik C'Thunnal első nap 😊 Csak legyen jó az új shaman legend, és crafterino 😄
lesz annyi lapelemzés, h már mindenki elemez. csak a kieg mellé jön egy 10-12 lapos nerf ami alapjába véve boríthatja majd ezeket. ezért kár még :/
Nagyjából azt mondja, ami az általános vélemény a lapokról. De még mindig nagyon korai elemezgetni.
Belezőgép második körös értékelése az új lapokról. (Tudom, hogy sokan nem szeretik, de ettől még ír érdekes dolgokat.)
Shaman legendás bejelentés lesz ma !
A patron kifejezetten erősnek számít jelenleg, szóval kicsit erős a kijelentésed. Még a sheepet is használja néhány közepes erejű control mage, és az új druid deckek is.
Teljesen korrekt 1 drop.
A robbanó birka és az Unstable Ghoul helyére jó lesz, szóval ezt se fogja használni senki.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2016.03.22. 19:01:54
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2016.03.22. 19:01:54
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
ez is jó, anti aggro lap
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mindig meglepődök, hogy a palán kívül, a többi heronak mennyivel több használható basic lapja van.
Sámános küldetés, gondoltam összerakok egyet gyorsan. Mivel benne van a 4 választott hősömben, ezért volt már pár nem basic lapja is mondjuk. Igaz Casualban, de eddig 8/8 win, pedig aztán volt köztük 3-4 elég erős deck is. És még csak nem is face deck. lol 😄
Sámános küldetés, gondoltam összerakok egyet gyorsan. Mivel benne van a 4 választott hősömben, ezért volt már pár nem basic lapja is mondjuk. Igaz Casualban, de eddig 8/8 win, pedig aztán volt köztük 3-4 elég erős deck is. És még csak nem is face deck. lol 😄
Szvsz, ez face warlock deckbe nem rossz. Ugye ket verzio van, ha jo az opening akkor nyersz siman, ha nem, akkor valoszinuleg turn 10-re mar az ellenfele a board es akkor ez a lap jol johet.
Vannak különböző effektek, amelyek növelik a karaktered méretét, és szokás azzal viccelődni, hogy ezeket stackelik. Régebben meg lehetett azt csinálni, hogy teljesen beterítetted Orgrimmar főterét.
Az Orgrimmar és Ironforge/Stormwind előtti duelezés a játék eleje óta folyamatosan megy, csak a kihalt szervereken nincs ez non-stop. A fénykorban még voltak pénzdíjas versenyek az arénákban, szervezett több száz fős vérengzés a frakciók között, városostromok, vagy csak spontán bunyó két guild/baráti társaság között. Meg persze volt egy rakás egyéb nem scriptelt esemény, ami igazán hangulatossá tette a játékot. Ezt a fajta mmo élményt már sehol nem lehet újra élvezni, de nem is biztos, hogy lenne rá igény.
Az Orgrimmar és Ironforge/Stormwind előtti duelezés a játék eleje óta folyamatosan megy, csak a kihalt szervereken nincs ez non-stop. A fénykorban még voltak pénzdíjas versenyek az arénákban, szervezett több száz fős vérengzés a frakciók között, városostromok, vagy csak spontán bunyó két guild/baráti társaság között. Meg persze volt egy rakás egyéb nem scriptelt esemény, ami igazán hangulatossá tette a játékot. Ezt a fajta mmo élményt már sehol nem lehet újra élvezni, de nem is biztos, hogy lenne rá igény.
A facehunter elnyomta a napi questet, de priest 3 wint kapott cserébe, muszáj volt azzal tolni 😄D
lvl 14-en találkoztam életem első aggro Priestel. Ilyen van? 😄
Első kör Leper Gnome, 2. Argent HorseRider.
De nagyon hülyén játszott, már azon kívül is, hogy aggro Priest-t. Szóval 6. körben fel is adta.
Első kör Leper Gnome, 2. Argent HorseRider.
De nagyon hülyén játszott, már azon kívül is, hogy aggro Priest-t. Szóval 6. körben fel is adta.
Wow-os kérdésem lenne, szóval picit off. Ez a tag mit érez, vagy ez így mi? 😄
Amúgy itt Orgrimmar előtt összegyűlt vagy 50 ember, spontán fight clubnak nézett ki az egész, mindenki harcolt valakivel. Mikor tegnap itt jártam, akkor semmi nem volt, néha szoktak ilyet rendezni? 😄

Amúgy itt Orgrimmar előtt összegyűlt vagy 50 ember, spontán fight clubnak nézett ki az egész, mindenki harcolt valakivel. Mikor tegnap itt jártam, akkor semmi nem volt, néha szoktak ilyet rendezni? 😄
Keresd a Hearthstone easter egget az új Overwatch videóban. 😊
Jó lap ez, hiszen 10 manánál ha te 5-6 lapot húzol, akkor az egy mesés történet, mert akkor azok már meg is ettek addigra Téged.
A gond ezzel az, hogy tényleg nem a warlocknak kellett volna ez tömegirtás, hiszen annak van megoldása az ilyen esetekre.
A gond ezzel az, hogy tényleg nem a warlocknak kellett volna ez tömegirtás, hiszen annak van megoldása az ilyen esetekre.
Azzal nincs is bajom, hogy nem raknak be ordenáré módon erős lapokat. Sőt, az a koncepció a helyes, amikor nehéz eldönteni, hogy milyen lapokból rakd össze a paklit. De lassan én is elkezdek attól tartani, hogy le fogják szűkíteni a metát 1-2 divatpaklira.
Hát ez így megint hogy, mi, miért? Na jó, hagyjuk inkább.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.21. 17:04:16
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.21. 17:04:16
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Inkább valami alacsony költségű leszedés kellene a locknak, miután kiesik a dark bomb és az implosion, mert ez a twisting nether bénább verziója.
Most van pár elég jó variáns, összerakok majd én is egyet.
Az utóbbi pár napban megtaláltak a tökéletesen húzó tempomage-ek, azok ellen csak szívni fogok.
Az utóbbi pár napban megtaláltak a tökéletesen húzó tempomage-ek, azok ellen csak szívni fogok.
sárkányos móka. Kiegig még lehet szórakozni

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.21. 16:48:05

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.21. 16:48:05
Egyébként tényleg nem ugrott be, hogy pont kiveszik őket, és sok hasznuk lesz az új rendszerben.
Ez a köszönjük Emese kategória. Pedig tényleg szívesen játszanék újra valami életképes ramppel.
Ez a köszönjük Emese kategória. Pedig tényleg szívesen játszanék újra valami életképes ramppel.
Nem teljesen értem, miért a lock kap újabb és újabb boardcleareket shadowflame-el, hellfire-vel, demonwrath-al, twisting netherrel.