40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
De baz, nem hajtasz legendre mert kevésnek mondod magad, új szezon, r20. Mi vesztenivaló van ha nekiállsz paklikat építeni? Játszol vmi nem működik, cserélsz, így tovább. -
Renegade #31696 na látod, azzal volt a 17-20 :) -
1Darton1 #31695 A druidhoz nem kell semmilyen drága lap, és még úgy is közepesen erős. (Ha még azt a druid paklit játszod, amit korábban mutattál, az szerintem túl greedy.) -
Renegade #31694 hát, én örülök, h neked adja :)
félre ne érts, nem néztem még netdeckket, mióta elkezdődött az új meta, egyszerűen nem adja, inkább megyek végtelen sok 3-3-at, mint most szerencsétlenkedjek lapok nélkül :( -
Renegade #31693 op az, ha megvannak hozzá a lapjaid :( -
Zozo0122 #31692 Ne add fel. Én is hülyére verem a mezőnyt a saját deckekkel, melyeknek éppen az a legnagyobb erőssége, hogy én tudom, hogy kell játszani és mit mikor érdemes kitenni, míg az ellenfél maximum hasonló decket keresgélhet pwn-on meccs közben, de akkor sem biztos, hogy beletrafál, sokan benéztek már egy meglepetés battle raget pl. a mostani Kató warimban, ami egyébként 69%-on áll. Most még nagy a lelkesedésem, örülök, hogy nem totálrák a meta, így szívesen is játszok és építgetek, ez a legjobb időszak erre, úgyhogy próbálkozzál :D -
Na kató már nem op? -
Renegade #31690 sajnos relatív könnyen meglett az R17-R20 (összesen 1 win volt), kár, erre idén még nem volt példa, na most, vagy a szokásos pech sorozat folytatódik (természetesen azon kívül, hogy én nem tudok játszani), vagy, sajnos, egy jól összerakott deck, szart sem ér ebben a metában, az optimális deckkek ellen :( -
Renegade #31689 na, 3-3, és nem a drafton múlott, (minden end game felhúzva, köv ellenfélnél, 5. kör 14-es attackos berzerker, ésatöbbi) ez egy igen jó kaszt lett, bőven magasabb pick, mint a druida. o0 -
Renegade #31688 na, pickeltem HS karrierem második hunterét, kíváncsi vagyok mit tud :) -
Negritis #31687 nzoth hunteremmel elkezdtem jegyzetelni az ehavi eredményeket
amolyan manuális tracker :D telefonon toltam most melóban
10 meccs, 7W most vagy 18 3*on -
Renegade #31686 hááát, ami deck jól működött múlt hónap végén, az most sajnos instant teleport R17-R20 (még csak R19, de elnézve, h ki menniy hp-n fejezi be, ez bizony, R20 lesz) -
Renegade #31685 lol, most nézem, h az ancient one, az 30/30, persze épeszű ember nem gyúr erre, de akkor is vicces :) -
Renegade #31684 ja, múltkor megtaláltam az ellenfél választó keréken a csótányfiút :) -
Ja, végre a druid is szenved, hogy leszedje, mert nem fér be nekik a keeper, de szerintem előbb utóbb legalább 1 silence minden deckben benne lesz. -
Renegade #31682 lehet perverz, de dragon deckben gondolkodom, igaz, ahhoz is kell kell 2 legendary craft (új DW, meg a fagyos sárkány), de azzal máris lesz két paklim. -
Negritis #31681 egy nzoth palát ha összeraksz sztem nagyon nem lősz mellé :D -
Sylva ezzel a kieggel kb duplán jobb lett. pláne most h senki nem használ silencet -
Renegade #31679 ezen már gondolkodtam, mindkettő klassz lap önmagában, pláne, h a döglött elf semleges. egyelőre kivárok, szeretném azt a 8k dustot okosan elkölteni, h legyen a kutyulós dudu mellé még két vállalható deck, addig meg aréna büszkélkedés, meg sírás, h szar a gyűjteményem, meg, hogy sok a köcsög (gyk: classic may 1) :) -
Negritis #31678 ha kör végén csinálná akkor Emperor 2.0 azért az erősebb mint kéne sztem
így h kör elején pedig elvisz egy removalt simán ami ha nem brutál tempohátrány (sap) akkor még meg is érheti
Renegade
tirion-t megéri craftolni :D meg sylvanast is -
Renegade #31677 black knight meg Reno van meg -
Matte #31676 őszintén szólva nem az igazi (deathrattle priestben kipakoltam már párszor). Szerintem elbaszarintották kicsit, kör végén kellene húznia, nem kör elején (mondjuk az meg kicsit túl erős lenne) :D. hatodik körben (vagy utána) szinte mindennek van megoldása egy 4/6 ellen és 95%-ban le is kapják. Lehet, hogy kénytelen leszek kraftolni helyette egy wrathot, mert az meg érezhetően hiányzik.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.05.02. 12:09:30 -
Madi92 #31675 jaja, ilyen gyakran megesik :D
Én most lecseréltem a boneguardot, Corrupted seer-re, kell a boardclear nagyon, tele van aggroval minden. -
hogy szuperál a harbinger? nekem ma csak róg ellen sikerült letennem és mindenkinél két sap volt kézben.... -
Matte #31673 hozzáteszem természetesen mindkét equality a pakliban :D :D :D
-
Matte #31672 fasza ez. Nincs avenging wrath (nem tudom miért nincs :D), se corrupted healbot, kipróbáltam egy chillmaw+Ancient Harbinger cserét, mint az álom. -
Negritis #31671 nem neked akartam válaszolni, de asszem ezt sejted :D -
nekem? minden paladin lap minimum :D
-
Renegade #31669 nem rossz, sajnos nekem ehhez is kéne 2 legendaryt meg egy epic-et craftolnom :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.02. 10:32:40 -
Madi92 #31668 Én ilyesmit dobtam össze az újjászületés utáni harmadik napon, egy arany sogoth segítségével. Olyan szitukat lehet vele megmenteni, hogy csak nézek.
Nagyon tetszik eddig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Forbidden Healing
Redemption
Equality x 2
Boneguard Lieutenant
Flame Juggler
Huge Toad
Wild Pyromancer
Youthful Brewmaster
Acolyte of Pain
Aldor Peacekeeper
Harvest Golem
Truesilver Champion
Consecration
Hammer of Wrath
Ancient Brewmaster
Keeper of Uldaman
Twilight Summoner
Corrupted Healbot
Faceless Manipulator
Psych-o-Tron
Avenging Wrath
Enter the Coliseum
Emperor Thaurissan
Reno Jackson
Wobbling Runts
Bog Creeper
Lay on Hands
Tirion Fordring
N'Zoth, the Corruptor
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.05.02. 10:29:33 -
Renegade #31667 ja a streamer pufogásra:
én ezt sosem értettem, én pl Maditól is meg Belezőtől is nagyon sokat tanultam, így amire nekem kellettek, arra bizony nagyon jók voltak. Az, hogy vannak manírjaik, meg nem igazán érdekelt, kinek nincsenek? :) -
Negritis #31666 nemtom neked mi hiányzik belőle, de sztem nekem sincs meg minden
bőven
mondjuk én a Reno deckeknek alapból nem vagyok barátja :D
Zerusom és Eadricem, peaceRagnarosom nincs az biztos -
dont be a casul -
Renegade #31664 hát ez a pakli is több mint 7K dustomba kerülne, ha rám jönne az 5 perc, h ennyi dustot el akarok költeni, akkor inkább death thief :)
hopp most nézem, h még cserélt benne párat, akkor 10K+ dust o0
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.02. 10:07:16 -
új és classic -
nem, de a rákot az hozza el. -
Zozzancs #31661 Sziasztok, venni szeretnék kártyapaklikat, de most nem tudom, hogy érdemes e az újból bevásárolnom? az új kiegből, viszonylag kevés kártyám van
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.05.02. 09:39:02 -
Negritis #31660 mer mondták h a héten nem lesz? -
remélem tempostorm snapshot nem lesz még egy hónapig, mert utána már beáll a meta igazán... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!