40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #31737 na, meglett a második dupla paklis aréna, egy rohadtul elrontott rugó menetből (4-3) esett -
Hülye nem vagy -
Én vagyok hülye, hogy csak most vettem, észre, hogy Nax, Blackrock és League kártyák is simán betörhetők? Csak a Nax epic-legendary egy valag dust. -
deathrattle pakli nem lenne rossz, de nekem az a deck nagyon drága még úgy is h nzothot sikerült kinyitni. (hiányzik: 2 summoner, 1 sylvanas, 1 xaril és akkor még talán 1 cairne se ártana) -
Renegade #31733 na, végül is 11-3 lett a tegnapi hunter, egy körön múlott basszus, na majd legközelebb -
De te nagy rógos vagy nem? Vmelyik fasza róggal most tolhatnád -
Softcore44 #31731 Velem is ugyan ez a helyzet . Már picit meguntam a dolgot . Azért nem hagyom abba mert mindig is azt a franya hatlapot akartam elerni ami ugye a vilagon semmit nem jelent , meg csak nem is latod normalisan dehat akkor is .. -
ez a játék egyre fárasztóbb.. már rank 20-on zsinórban 4szer kapok ki.. ált. ha megvernek azt lesz@rom, de h ennyiszer legyen zsinórban tökéletes keze az ellenfélnek.. az már vicc. lehet szünetet kéne tartani.. pár hónapja még a napi 100 goldot is kifarmoltam, manapság már a questet megcsinálni is szenvedés -
Negritis #31729 amaz most benomyta az automata felolvasást
hiába tolja pirate warival nem biztos hogy sokáig nézem :D -
Igen, ez a lap ezért készült! :) -
Így már mindent értek :) -
-
Renegade #31725 :)
kicsit olyan, mint régen a WOT-ban, ott írták a fejlesztők, hogy azért tették be a t-54-et a játékba, hogy a kevésbé ügyes játékosoknak is legyen sikerélményük :) -
Pio #31724
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.05.03. 15:44:05 -
Negritis #31723 nzoth hunter
8-3 vagyok vele 20-17 eddig az út :D
kiváncsi vagyok meddig jutok mielőtt váltok egy face-re :D -
sztem sajátnál a lehető leggreedybb-el indulni a legjobb és az alapján finomítani. -
Renegade #31721 nem túl heavy ez? -
alap druid, mit szóltok? ezzel próbálkozok majd és faragom.
egyelőre greedyből indulok majd a jóság felé :D -
Renegade #31719 na, ez meglepett, azt hittem ott végtelen mennyiségű deathrattle pakli belcherrel, meg shredderrel -
Renegade #31718 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
spagetti kód? úgy néz ki ezt nem csak a mi cégünknél használják a szar szinonimájára :D mondjuk nálunk spagetti szoftver a kifejezés, de gondolom ugyanaz.
-
hun atlas #31717 Én a nagy újdonságok közepette belevetettem magam a freeze mage-be. Nemrég nyitottam Alexet, Antit meg kraftoltam egy második doomsayer és iceblock mellett. Egészen bele vagyok szerelmesedve, jól esik azon agyalni, mikor érdemes bepróbálkozni egy takarítással. Néha előfordul, hogy Alex engem gyógyít, és nem az ellenség életét redukálja tizenötre, annak nem szoktam örülni, illetve azt is tanulgatom, melyik pakli ellen mire érdemes mulliganelni. Attól mondjuk a falra tudok futni, ha a két iceblock az utolsó tíz kártya között van. :D -
Matte #31716 :D
hát de ilyen párosítások eddig is voltak (pl. dudu heal, priest flash) gondolom azok nem sebeznek malyval -
maly velen priestben a flash heal nem sebez azt tapasztaltam. -
Negritis #31714 háát én wildon nem fogok létrázni max néha funolni
Matte
valszeg az van, hogy vlaaki elbaszott vmit a kódban és van egy deal 0 spell dmg is benne
amit malygos szépen felturbóz
mondjuk erre kíváncsi lennék pl flash healnél is hogy mi van vele, mert lehet még komolyabb a bug -
a spagetti kód úgy hozta, hogy ha van spell dmg-ed, akkor a spell dmg mértékében sebez is :D -
Matte #31712 a hármast csak én nem értem? :D mitől sebez az? (oké, hogy buglista, na de hát na.) -
Softcore44 #31711 Secret Palával Wildben 13-1. Most állok 11 en win streakkal. Nem pöffeszkedésből, de magyarul ""szánalmas"" mennyi élettelen paklit próbálgatnak wildben az emberek , ráadásul 14 meccs allat egyszer nem találkoztam azzal a lappal ami elpusztitja az összes secretemet. Talán 5+ on lesz olyan is.
Remélem most meglesz a legendés nem állok meg 3 as szinten. Megróbálom kihasználni a kezdeti tudatlanságot mivel óriási a káosz wildben..
Soha nem volt még semmilyen kasztal 90% Win ratem. Nyilván nem tart az örökkévalóságig, De ha mondhatom most laddereljetek Wildben, régi bevált paklikkal. -
"mindent teszteltünk" következő része:
-
Renegade #31709 nyeh, nem vagytok partnerek a hülyeségben, 5-1, holnap folytatom :) -
Törhető :D -
Renegade #31707 ja, a pakl, na innen 10 perc :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Madi92 #31706 Ez a N'zoth Reno paladin egy álom... :D
Kétszer vettem vissza kézbe Renot egy ugyan csak N'zoth Warrior ellen. Majd az utolsó lapokkal kiraktam N'zothot, az ellenfelem 50Hp-val 1 lappal a kézben rage quitelt :D -
Renegade #31705 naaa, valaki fogad velem egy tetszőleges koktélban a barcaftban (akinek van esze, az Ragnaros, vagy Boom)?
a játék:
szerintem ez egy hetes (nem, nem a napok...) deck....de peches vagyok, szóval 5 lesz, pro, contra:
pro:
2 legendary o0
minden, tőlem telhetőt megteszek, hogy a legjobbat hozzam ki belőle
70 tierscore!!!!
jó görbe
con:
ittam 2 sört és egy pálinkát (50%)
peches vagyok
ráparázok
hülye vagy? egy hunter arénában?!?
szóval én 5, ti jöttök, megyek cigizni, 10 perc múlva kezdem :)
-
Renegade #31704 hááát, te is szarjál sünt :) -
vetem egy packot 100g-ból->
-
-
Boldog szülinapot hg -
Renegade #31700 nyilván semmi, de rohadt bosszantó :( -
Én is inkább netdeckelek, mert féltem a 18-at .DDDD -
És most mondod h nincs lapod, Madi most kezdte innen és a palájával eléggé elvan. Ne mondd h annyi aréna után nincs törhető lapod, meg ott a naxx gvg lapok is amik törhetők. Szal van lehetőséged, de inkább itt hajtod, hogy nem tudsz craftolni, nincs lapod, stb stb. Ha nem költesz akkor törés nélkül csak ez lesz folyton. Így nagy élvezet játszani, max annyira h szidd itt akinek van 1-2 legója.