40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #31777 oda nem írhatok, bármi, ami picit is ellent mond a vezírnek, azért ban jár, próbáltam :(
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.04. 16:46:48 -
Renegade #31776 hááát ezt nem tudtam, szomorú, de thx :( -
random ha több egyforma attack. -
icyshadow #31774 Random.
Enter the Coliseum
Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2016.05.04. 16:29:19 -
Negritis #31773 nem úgy van ez mint a trapeknél és egyebeknél hogy a kijátszási sorrend számít?
komolyan nem tudom ezért kérdezem -
Renegade #31772 igen, de tényleg, szóval kérlek: -
icyshadow #31771 Sokadszorra írsz olyasmit, ami a másik topikba való.:p
Egyrészt annyit tudok hozzáfűzni, hogy bár rengeteg a rosszindulatú ember HS-ben is, de nem feltétlen minden rope-olás abból fakad. Bárkivel előfordulhat, hogy kihagy az agya, vagy csak izgul és inkább 3x végigszámolja a lethalt; esetleg nem tud kizárólag a játékra koncentrálni, mert ilyen-olyan zavarótényezők állnak fenn. (És itt most nem arra gondolok, hogy szándékosan osztja meg valaki figyelmét, ami valahol valóban parasztság a másikkal szemben.) Ezt nyilván magadtól is tudod. Csak legközelebb mielőtt ilyesmit írnál, gondolkodj el rajta, hogy vajon te teljesen ártatlan vagy-e ebben a témában.:)
Másrészt, ha nincs nála a Power of the Wild, akkor lethalja sincs, és ebben az esetben nagyon nem mindegy, hogy mit csinál, szóval bőven lehet többet gondolkodni rajta, mint 10 mp.
Harmadrészt meg nem értek egyet ezzel még legegyszerűbb aggro pakli esetében sem, hogy mit lehet gondolkodni 10 mp-nél többet egy lépésen. Lehet. Lehet következő körökön is gondolkodni. Ezt pedig nem rád értem, de valójában az az ostoba, aki ezt képtelen belátni. (Ilyenkor szoktak jönni a 'Hello' emote-ok, amik ugye csak megerősítik az embert abban, hogy az ellenfele egyszerű kicsit.) -
ezt most komolyan el kell magyarázni? -
Renegade #31769 de basszus, csak én gondolom, h az 1/10 erősebb, mint az 1/1? o0 -
mérges vagy a 25%-ra? nem játszottál elég sámánt :D -
Renegade #31767 na, ezt azért, nem hiszem el, megy a blizzard honlapjára, enter the colosseum, na, mi éli túl, az 1/10, vagy az 1/1 (valamiért nem látszik, de volt ott még egy, 1/1)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.04. 15:59:40 -
Renegade #31766 ááááh, hogy lehet ennyi sérült vagy retardált játékos, ezen kötélig gondolkodott (vagy apu ivott kiskorában és csak hülye), persze ott volt nála, a +1/+1 mindenkinek, de ha ott sincs nála, hogy lehet ezen 10 mp-nél tovább gondolkodni? o0
komolyan, mint az "okos control" játékosok, első kör: passzoljak, vagy passzoljak? huh, ez nagyon nehéz, láttam tecsőn, úgy kell csinálnom, mintha gondolkodnék, ááááh
ennél csak egy szerencsétlenebb "fajta" van: az ááááh én béta óta játszom, megvan minden lapom, de túl hülye vagyok értelmezni a mindenkori metát, próbálom farmolni R20-on a kezdő csuprokat, de néha megvernek, de hát, de hát, lapok o0
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
elnézést, az most agyon kikívánkozott belőlem.
-
Továbbépíteni lehetne HS-en keresztül is a warcraft világot amit aztán wow-ba meg kiegészítőként át is játszhatóvá tennék.
Mind a kettő rohadt sikeres, megvan az átfedés a játékosbázis között ugyanakkor vannak sokan akik csak az egyikkel játszanak. -
Renegade #31764 jajaja, nyilván a nekünk nem szimpatikus csoport khmmm, ellehetetlenítése a lawful.... akarom mondani a rend élet sajátja :) -
Renegade #31763 engem utál a googli :( -
Negritis #31762 a fun az móka, a fan az rajongó
szóval találd ki :D -
Negritis #31761 a Kráni Ranagol hit sztem nem arról szól hogy "hűű de gonoszok vagyunk" hanem arról hogy aki hülye megöljük :D
a Gorwicki Ranagol hit már inkább a rasszista gonoszságra utal, de az is más :D
egyébként miért ne lehetne szembe menni a Lore-ral? mikor ehhez a játékhoz hozzá ad a lore de fordítva nem igaz sztem -
Renegade #31760 off:
tényleg, fun fact, vagy fan fact?
én az utóbbira tippelnék, de a googli kijavított -
Renegade #31759 ezt elhiszem és ezzel semmi baj, de szembe menni a lore-ral?
lehet mindenkinek leolvadt volna az arca, ha egyik-napról a másikra Krán, szerte Yneven vörös kos szeretetszolgálatot nyitna, vagy a Baatezuk meg a T-betűs démonok (funfact: az egyház miatt nem lehettek ördögök meg démonok) tüllszoknyában pitypangot szednének Forgotten Realms-en.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.04. 14:01:49 -
nem fognak csak wow karakterekből kártyákat csinálni, meg ezt anno bbrodeék is elmondták.
(elárulom a LoE 90%-a kitalálta karakterek) -
Renegade #31757 napi érdekesség:
az új kieg ereje: amíg az új kieg előtt, nehéz volt 65+-os tier score draftot összehozni, azóta nehéz ez alattit. -
Renegade #31756 WoW-osoktól:
ennek a jó útra tért Ragnarosnak van valami létjogosultsága?
ha jól értettem a trivia-át, másnál is kicsapta a biztit
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.04. 12:19:21 -
Matte #31755 ez szimpi, bepróbálom. :D -
Negritis #31754 egy szóval se mondtam hogy van olyan jó
én a saját Nzoth hunterremmel jelenleg 10-3ban állok r20-16 nyilván nem r8 környéke -
Renegade #31753 hát, most, hogy időnként 2 pakli esik, már bőven a "mindenki menjen már arénázni' felé billen a mérleg.
eddig nálam, 5 meccsenként esett dupla csomagos jutalom, ami elég jó arány, pláne, ha azt nézzük hogy ezelőtt meg összesen egyszer. (100+ aréna) -
5-7 lett a vége, hááááát, azért ez nem a régi midrange hunter... -
Negritis #31751 igazából a toad-flame juggler szerintem szimplán egyéni preferencia kérdése
az fj talán jobb mert biztosabb az effect és te irányítod, viszont a 3/2 +dr zoo ellen talán hasznosabb
a toad előnye hogy beast
de ugye az elején mondja is hogy ő nem Nzoth decket akar hanem egy camelebb jellegűt és gondolom ezért -
hun atlas #31750 Lassan vissza akartam térni az arénához, direkt hagytam ezer aranyat, de két napja este rám jött a nyithatnék és bezsákoltam öt wotog csomagot. Mondjuk esett egy epic, de így most napizhatok, mert három menet alatt úgy elverném a maradék pénzem, hogy a nyomát se látnám. -
Renegade #31749 ejh, ez is jó, kíváncsi vagyok hány hétig kell napi szinten arénáznom, hogy össze tudjak rakni még két decket, úgy, hogy ne kelljen 4k-nál több dustot elköltenem.
mondjuk annyi előnye van, hogy elkezdtem próbálgatni arénában a harcost, meg a vadászt (küldik miatt), váltakozó sikerrel. :) -
Zozo0122 #31748 Ez nagyon jónak tűnik, egyedül a flame jugglert nem értem, hogy miért nem egy másik elefánt :D -
Renegade #31747 tegnap nagyon elkalapált egy ilyen (3 körig nem tudtam leszedni a laphúzó totemét) -
na végre valami pozitívum is a játéktól.. questből nyitottam egy Al'Akirt -
Negritis #31745 a trump féle hunter:
-
Negritis #31744 csak a Nax és a GVG rotálódott ki standardből
tgt,brm,loe még maradt -
Negritis #31743 mert END OF THE SEASON ergo mikor vége a szezonnak, ami háát bizony hónap vége
ez a chest folyamatosan javul attól függően hogy mi a legmagasabb rankod, de az adott hónapban (elvileg ha nincs bug) nem romlik
tehát mindig az adott hónap elért legmagasabb rank-ja számít -
hawkie22 #31742 De most miket is lehet betörni? Naxx, Blackrock, GvG vagy Naxx, Blackrock, League?
Vagy érdemes a régi kártyákat megtartani Brawl-hoz? Wild-et nem tervezem játszani, csak Standardot, arénában meg úgyis jön az összes kártya pickelésnél.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.05.04. 07:59:02 -
Skaternorbart #31741 Helló! Tudja valaki mit jelent hogy open your chest end of the season? Please help! Már 20 as rankon vagyok és nem értem miért nem tudok chestet nyitni... Előre is kösz! -
régóta tervezem lekraftolom, csak valahogy soha nem jutottam odáig mikor volt rávaló dust :D -
április r1 legend EU sámán.
Ha sámán jön szembe a héten, valszeg ez lesz. -
Matte #31738 hát sylvanast mindenképp érdemes amúgy is.