40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Softcore44 #31817 Hiaba , ilyenekre nem lehet felkeszulni.. Annyira felborult a meta hogy áhhh .. El is megy a kedvem neha tole pedig masfel eve tolom neki masszivan -
1Darton1 #31816 bgh pwned -
wild in 2016 LUL -
Softcore44 #31814 Wildben lvl 6 os win streakom van még 1 win es lvl 5 2 csillaggal erre jon RUSSIA2512 nevu dudu.
ZOO lockal tolok 8. Kor full boardom van neki 8 hp-ja nekem 28 eddig alibi lapokat rakott , remenykedek hogy ennyire rossz a lapjárása es siman nyerek.
PERSZE
8. Kor innervate es Deathwing .... :((((( MI TORTENIK EBBE A SZERNCSETLEN JATEKBA??
Olyan ideges lettem hogy ki is leptem a fenebe -
1Darton1 #31813 Legalább szélesítheted a palettát. Vagy vársz, hogy neked kedvező meta legyen. -
Madi92 #31812 Nincs gyorsabb paklim, paladint fejlesztgettem, ahhoz vannak lapjaim, priesthez van még sok lapom, de az még lassabb. Az előbb warrior 4. körben 12 dmg-el jött az arcomba, pedig C'thun pala deckel voltam, az annyira nem lassú. Ennyit a controllosabb metáról.
Ma még se priestet, se maget nem láttam, druidát, paladint meg rugót is csak 1-2-t, többi mind face hunter zoowarlock aggro warrior volt. Pedig 11 óta játszom. -
Nyomni kell neki lefele a lényeket, hogy legyen mivel tradelni, vagy coin+prep+concede. -
1Darton1 #31810 Például hunter vagy ipari mennyiségű nagyseggű taunt segíthet. Ha ilyen gyorsan kivégeznek, akkor nem árt egy kicsit gyorsabb pakli. -
Madi92 #31809 Warlockok ellen mit lehet csinálni? Ma 80%ban ők jöttek szembe és egy kezemen meg tudom számolni hányszor nyertem.
Egyszerűen nincs az a mennyiségű boardclear ami elég lenne, már ha a kezedben van éppen, mert, ha még az sincs, akkor 4. 5. körben már kampec. -
nincs hivatalos snapshot+hpwn (legend 100% shaman beater hercpón legit) pakli :D -
1Darton1 #31807 Azzal vagy nem stimmel valami, vagy nagyon lassan reagál a meta. -
a r1 legend sámán nagyon olcsó.
a zooval együtt.
és lejjebb a rankon úgy látom csak ez a kettő jön többségben.
visszasírják innen a katót majd :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.05. 15:14:34 -
Overwatch open free betara jöttök? 9.-éig tart -
1Darton1 #31804 Ez a murloc verzió kicsit lassúnak tűnik, kíváncsi vagyok, hogy végre előkúszik-e már egy erős budget deck. Az nzoth és cthun paklik tömegétől már kiég az agyam. -
Renegade #31803 a legszomorúbb az egészben, hogy ez egy olyan deck, amit 500 dustból le tudok gyártani, még az olcsó bloodlust sámán is 1000 fölött van nekem. -
sztem hanyagold még ezeket.
Am is ki néz ilyesmit h vki casualban bohóckodik? plusz ez a kommmentálás :D -
Negritis #31801 ha ezt tényleg "meta" lesz akkor dreadscale bekerül a hunterbe -
csak ematt agyalok lassan mindenhova wild pyrot, mert idegesít, hogy casual paladinok is csak ezzel tolják... -
Na egy ilyet ma én is kaptam, akkor már tudom, hogy honnan származik ez a deck. -
Zozo0122 #31798 Ja. -
Már az. -
Renegade #31796 Na, lesz belőle rák?
-
Madi92 #31795 Hát nem tudom amúgy. Most így leültem játszani, 10/10 aggro face deck volt. Hunter paladin warlock. Meg volt egy fullos N'zoth Rouge. Őt sem tudom, hogyan lehet megfogni, mert letakarít mindent és fossa ki magából a jobbnál jobb minionokat és ha ezt még valahogy túléled/megoldod akkor jön N'zoth. 6. körre már halott voltam általában. -
Nem tudom, hogy mit gondoltam/éreztem tegnap, de amit a hunterről írtam azt vissza is szívtam, de villámgyorsan :)
5-1-et mentem az új beastekkel, de úgy, hogy azt öröm volt nézni.
Elvertem egy murlock palát, majd a egy face palát (azt hittem ez már nem divat), két Kató warriort, és egy aggro sámánt. Öröm és boldogság most a játék :)
(A veresgé az sajnos azért jöbb be, mert lekeverés után a legolcsóbb lap 4 manás volt a kezembe, ezt a sámi ellenfél pillanatok alatt ki is használta.) -
Negritis #31793 kis elemzés a pc gamertől -
pár bug hotfix
Úgy fest a pyromancer visszaáll normálisra? -
Skaternorbart #31791 -
Daermon #31790 Én is kicsit seasonozok, így az új kieg meg az ingyen paklik miatt :) Warriorral megyek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ha end of seasonös chestet nem értetted, biztos jó ötlet rögtön jutabozni? -
Skaternorbart #31788 kösz a választ! megtaláltam hearthstone wikin. Neked mi a a rangod? Üzenj privátban! (most megy fel a videóm youtube-ra) Hearthstone 1 pakli nyitás 2 win!)
Te bíröd a druidát?
1 epic lap jött!
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.05. 01:23:05 -
Zozo0122 #31787 Szokásos szar. -
1Darton1 #31786 Még mindig jobb, mint agyhalottak ellen játszani. -
első meccsen már felhúzz.. ellenfél sorba kapja a 2-3 manásokat én meg a 5+ manásokat h csak nézni tudjam h játszik.
szerk. második meccs ugyanez.. ezt is inkább feladtam..
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.05.04. 22:25:26 -
Készüljetek kávéval a brawlra, ismét Spiders brawl jön -
Ja, úgy már más :) -
Madi92 #31782 youtfull brewmaster meg az idősebb is a kezemben volt. Csak telefonon lusta voltam kifejteni. -
Nem vágom ,hogy attól ,hogy faclesseled a cabalt miért és mit tudtál visszavenni kézbe? -
Madi92 #31780 N'zoth. :D -
Gore az melyik?
A kobaltra már rájöttem -
Madi92 #31778 Én most papokra vagyok kiakadva. Én ugyan használtam eddig is, de másoknál nem sokszor láttam a mind controllt. Saját kártyáimmal vernek szarrá. Az előbb kapott tőlem eqvalityt meg hozzá wild pyrot amivel letakaritotta a nzothos körömet. Magát a gorét meg entombolta is. Kiraktam rénot is mert kellett. Azt is elvitte. Kiraktam tiriont azt meg mindcontroll.
Meg a meccs korai szakaszában volt olyan is hogy kiraktam wobbling runtsot, természetesen cobaltozta. Erre én ráfacleseltem cobaltra és visszavettem kézbe. Kövi körben visszaloptam, erre megint kirakott egy cobaltot, hát én megint visszavettem kézbe az enyémet és visszaloptam. Vicces volt. :D Kár hogy elvert.