Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem azt vitatom, hogy ez a lap jobb, mint a lightbomb, de használható lesz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
főleg így hogy DL out
lehetne sokkal szarabb ez a lap, de face deckek ellen jó
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.29. 17:35:58
Ha ezt kapja a lightbomb helyére, akkor elmehetnek a picsába.
Shadow Word: Fear/Horror vagy valami ilyesmi neve lesz - Destroy all minions with 2 or less Attack
Nem olyan rossz ez. HA jönne egy olyan lap a priestnek, ami minden lény attackját átmenetileg csökkenti, akkor ez lehetne az új eq+consec. Nem egy lightbomb azért...
Állítólag az ázsiai hülyegyerek kb. fél órával azelőtt volt hajlandó streamelni, mielőtt a Blizzard mutatta volna meg helyette...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.29. 17:16:03
Ezt nézzétek meg. Lehet, hogy így nem jön át annyira, de nagyon epic volt, a paladin elhitte, hogy köv. körben meghalok, tolta is a BM-et, én meg mondom rápróbálok, 3 murlocból 2-t tudtam ellopni Sylvával a Baron miatt, de le volt gyengítve 1/2-re, így tudtam, hogy nem fog meghalni az a murloc amibe belütök, így ha átjön a charge-os, akkor azonnal 6-ot üthetek 😄 (67% esélye volt, simán vállalható kockázat)
Amúgy egész meccsen szívtam, orrba szájba húzta a lapokat, meg jött Boom, Tirion, 2 Healbot, Lay on Hands meg minden neki kézből...

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.29. 16:56:57
Egy biztos, ha valaha újra fogok fórumozni az SG-n kívül máshol is akkor az tuti a reddit lesz, elég sokra tartom azt az oldalt, próbálom is átszoktatni oda az ismerősöket. 😊
Na persze lehet csak illúzió az egész, hogy stílusosan egy AskReddit idézettel éljek:
What is the relationship between 4chan, Reddit, 9gag and imgur?
4chan is the creepy uncle, 9gag is the young and immature pre-teen that thinks he's cool, imgur puts up with all their shit and enables it, and reddit is the judgmental asshole who thinks he's better than all of them.
mondjuk ha feltolja lehet botrány is lesz belőle, mert a logo valszeg szerzői jogvédelem alatt áll

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.29. 15:47:01

Coin+Undertaker+Webspinner 1. körben 😄 De nagy sláger volt a Coin+Leper Gnome+Webspinner is.
A Ball of Spider akkor lenne jó lap, ha adna a kezedbe 3 coint, a boardra meg 3 webspinnert meg 3 leper gnomeot 6 manáért 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.29. 11:40:15
és talán jobb lenne átnevezniük akkor
itt ugye direktbe meg van mondva hogy WEBSPINNER-t ad
ergo vagy ezt is "bannolják" a standarból vagy nemtom
bár ez érdekes kérdés, kiváncsi vagyok hogy kezelik
és van 2 egyéb lap amivel a hunter kap ugye a ball of spiders ami 3at idéz és a most bejövő 3 manás cucc
egyébként a grand crusader 6 mana 5/5 ugyanúgy, bár egy random pala lap átlalába többet ér mint 2 banán
amúgy jó ez legendarynak, mer még 1 se kerül a deckbe nem hogy 2 😄
egyébként nem jó az új mukla szerintem se
DE ha ezt kapom a "webspinner"ből akkor annyira szomorú nem biztos hogy leszek
ha nem lenne beast akkor katasztrófa lenne
Old Gods, elég jó téma erre arra se képesek h pár új nevet találjanak ki.
Biztos poénos ahogy minden korrupt lesz és megváltozik, de ez a mukla2 is vicc.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nem is emlékszem, mikor láttam ezeket utoljára játékban 😄 Egy jó fej, de nagyon kezdő sráccal csatáztál 😊 De jól van ez így, hajrá előre! Próbáld elérni a rank 15-öt hó végéig, az egy elég jó cél lehet és úgy több golden lapot is kapsz.
Shaman ellen voltam, 3 volt a kezében, asztalon egy heal totem, nekem 3 volt asztalon meg 5 kéz. Benyomta, hogy well played majd kinyomott 2 windfury-t a 2 legnagyobbat sebző minionomra és az egyiket felhealelte még az ancestral heal el (ha jól emlékszem az az amelyik tauntot is ad) és átadta a kört, hogy végezzem ki 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417