Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Turn 1, Young Dragonhawk, no one ever removes that
Turn 2, Mark of Y'Shaarj, Innervate, Mark of Y'Shaarj, Innervate, Mark of the Wild, attack twice for 14 damage
Turn 3, ???? Win.
beast synergy for dudu, bár nemtom mennyire kéne neki még laphúzás és önmagában a +2/+2 se akkor szó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mondjuk az még jó CN volt.
azokra ott a pain mint megoldás nemtom mi a baj 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
az meg hogy milyen az anime és milyen nem, szerintem ne legyen itt vitatéma 😄 (én alapvetően szeretem a mangákat és az animéket)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.29. 18:57:00
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.29. 18:57:57
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
pl : "a célom az hogy jó legyek, hű társam oldalán"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egyrészt még mindig nagyjából az új lapok 25%-át láttuk (35öt a 134ből), másrészt van itt érdekes darab bőven:
Új mechanizmusok:
- C'thun koncepció
- forbidden lapok
- renounce darkness
Önmagában érdekesnek ígérkező új lapok, amikkel lehet majd kísérletezni/metához igazodni és nem lehet rájuk vágni vanilla value alapján semmit:
- Volazj
- Hallazeal
- N'zoth
- Cult Apothecary
- Eater of secrets
- mindkét rugó lap
Persze mindegyikre oda lehet böfögni, hogy számok meg healel meg sebez meg buffol, dehát ez a hearthstone, túl nagy változásra ezzel kapcsolatban ne számítson senki az elkövetkező években... 😊
+1-nek ideírnám N'zoth's First Mate-et. Gagyi lapnak tűnik, de szerintem nagyon nagy potenciál van benne. Eddig a midrange warrior teljesen életképtelen koncepció volt, aminek szerintem egyik nyomós oka az volt, hogy nem tudott jó trade-eket csinálni, egyszerűen nem volt jó módszere arra, hogy 1-et sebezzen, leüssön divine shieldet, ilyenek. Szerintem ez egy jó lépés ebbe az irányba. Plussz kalóz, szóval lehet látunk még N'zoth-hoz kapcsolódó kalóz lapokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2016.03.29. 18:12:31
Szerintem használható lap lesz, ennyit mondtam, nem többet. A manaköltség és "sebzés" itt teljesen jó. Minden attól függ, hogy milyen környezet lesz, azt pedig tudjuk, hogy új kiadás után MINDIG az aggro deckek jönnek elsőnek.
- acolyte
- brann
- argus
- feral spirit
- flamewaker
- flametongue
- armorsmith
- Doomsayer
- Darnassus aspirant
- keeper of the grove
- mana tide totem
- sunfury
- wyrmrest agent
- annoy-o-tron
- camel
- gilblin
- inventor
- tundra rhino
Bocsánat, ha valamelyik véletlenül nem lesz standardben.
De a wildról se felejtkezzünk el, ahol egészen biztos erős lesz a deathrattle priest és ez a lap jó kombó a nerubian eggel.
Végül pedig gondolatébresztőnek egy druid lap még alpha-ból:

Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.29. 17:59:46
és igen a juggler, sőt az arcane golemről is van szó mint nerf célpont
juggler, 2/3 AC, leeroy, golem ellen nem jó a többit viszi
burst shaman aggro
golem, zap ellen nem jó (edit Zap kiesik 😄)
Zoo ellen kevésbé jó aláírom de ott is pl viszi a kis szarokat is meg az IGB-t is
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.29. 17:49:49