40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Skaternorbart #31900 ...hálás lettem volna ha válaszol valaki... -
Skaternorbart #31899 ja és ilyen mély nyomot hagyott benned a videó ? :D
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.08. 23:02:36 -
Skaternorbart #31898 kérdésre kérdéssel válaszolsz de, most tényleg figyelsz te bármikor bárkire?
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.08. 23:01:37 -
Erről ne csinálsz videót? -
Akko ne trollkodj, túl nagy kreténség ez már h komolyan vegyen bárki -
Este van bár ez inkább tény mint vélemény.
Komolyan honnan szalajtottak téged? :D
Vagy csak simán troll vagy -
Skaternorbart #31892 jó ok :D
ez több infó volt a kelleténél.
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.08. 22:10:03 -
Softcore44 #31891 Ohmm agro lock vagy nem is tudod milyen nevei vannak még . A sok kis lény amit sugárba okádik ki maganol minden korbe a lock . Ilyen aggro szeru pakli.
Én tempo mage meg sc pala. Eddig . Mivel az sc palat mint decket kinyirtak egy az egybe, illetve a tempo maget ami eddig is nagyon a szerencsen mult innentol kezdve meg dupla annyira random ..
Szoval most nzoth rugoval probalkozok :) -
Skaternorbart #31890 mi az a zoo lock? és te milyen karit használsz? -
Skaternorbart #31889 Gyerekek! ma rá kellett jönnöm hogy nekem nem fekszik a shaman, de a druida az jól ment... vélemény? -
Softcore44 #31888 Szerintetek hány % mulik egy atlagos ranket meccsen a szerencsén illetve a játékos tudásán?
Szerintem a szerencsen70-30 arányban van a tudással l, R5 fölött neg 90-10.
Nekem a legmagasabb szintem R3 volt 4 csillaggal es a tapasztalatom az volt hogy ha pl warit vagy zoo lockot kaptam akkor kb 5% eselyem volt nyerni , viszont ha pl egy mage vagy egy rugo jott volna ott mar azert 60-70%
Lehet kicsit érthetetlen a logika de arra próbálok rájönni , hogy hogy lenne a legkonnyebb elérni azt a bizonyos szintet .
Mert abban biztos vagyok ,hogy a gyakorlás és a paklid ismerete nem elég -
Renegade #31887 hát a végére egészen megsajnáltam Jasm-ot -
Negritis #31886 tedd be menj 5-6 meccset ha nem segít akkor tegyél be mást
igazából sztem 3 út van a játékban
1. összeraksz egy decket(vagy többet h tudd váltogatni) valahogy és folyamatosan "tweakeled"/finomhangolod hogy jó legyen
2. copy paste valahonnan (legnépszerűbb)
3. valamit összeraksz majd picsogsz hogy mindenki netdeckel -
Softcore44 #31885 Jó ötlet , bar ahogy eszrevettem mar 16-15 szinten is nagyon nagyon jo ellenfelek vannak , komplex osszetett paklikkal . Sokkal nehezebb most a ladderezés. Bar szerintem ez meg csak a kezdeti káosz miatt van , a meta felborulása miatt -
Negritis #31884 infested
DR + taunt
nem modnom hogy kiemelkedően jó, de egy próbát megér
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.05.08. 18:45:32 -
Softcore44 #31883 Melyikre is gondolsz? -
Negritis #31882 tett be az új taurent -
Negritis #31881 haverral mi 2en voltunk az utolsók akik elhagyták a vendéglátóipari egységet :D
engem nem lep meg, a nerfek a legkevésbé a zoo-t "bántották" és bár kiesett 1-2 jobb lap
a forbidden ritual brutál -
Softcore44 #31880 Na ez a baj , hogy tulajdonkeppen 0 taunt van a paklimba .. A jo kis standard 3/5 taunt ugye igy kiesik . Szerintem ez a legnagyobb hibaja a paklinak . De ha valoban kepes ra akkor csak kitartas kell hozza -
Renegade #31879 meglep hogy ennyi zoo van
ja, meddig maradtatok még tegnap? -
Zozo0122 #31878 A pakli képes rá, az a kérdés, hogy te fel tudsz e menni vele. Én már mentem fel Deathrattle rugóval r5-re, de sok értékes Naxx lap kiesett időközben, most valszeg nehezebb lenne, hiába itt van N'Zoth.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.08. 18:19:05 -
Softcore44 #31877 Skacok az Nzoth rugorol mi a velemenyetek? A kolento fele paklit probalom , eddig 15 os vagyok es 7-4 az állás. Szerintetek lehet vele ladderelni , esetleg 5+ ra felmenni? Képes rá a pakli? -
Kodo doomsayerre kell gondolom főleg. De láttam zoot alchemisttel emiatt szintén -
Negritis #31875 nemtom más nézi-e a dreamhack-et de TerrenceM elég érdekes lapokat rakott bele a renolockba pl kodo :D -
Renegade #31874 :)
game of throne karakterek -
Malarki #31873 Ja, tök jók. Amúgy kik ezek? :D -
vótmá -
Skaternorbart #31871 És tényleg. elnéztem egy kicsit, sebaj belejövök ma még ebbe :) -
Nirz #31870 Vót má?
-
szerintem az imba a GoT lapokra volt írva nem a videóra. -
Skaternorbart #31868 És nagyon imba volt a paklim? Mert arénában elég random lapok vannak... Igazából nem akartam keresni előre gyártott paklikat. Amire magamtól rájövök az jó! Murlock Paladin deck, freezess mage meg spell erősítő lapok... próbálgattam őket de az csak kb. Még csak 4 kaszt alap lapjai vannak meg... -
Negritis #31867 sőt ugye kanin sűrűn volt használva igeként is :D
hogy riki elimbult :D -
Pio #31866 Imba --> imbalanced, nem jól balance-olt, túl erős dolgokra szokták mondani, mondhatni az OP (overpowered) szinonímája, nem HS specifikus szleng, a teljes gaming community használja. -
Skaternorbart #31865 Az a noob hearthstone-os megfelelője... tiszta sor, de nem is az volt a lényeg hogy, nagyon jól nyomom... -
Skaternorbart #31864 Kösz minden választ! :) próbáltam nem túl komolyan venni. Nekem szórakoztató volt ezt a videót összeállítani. :) Ha tetszett akkor köszi! Mi az hogy imba? :D Nem tudom -
Nyilván imba mind, de nagyon jó az összes szövegezése! :D -
Renegade #31862 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Negritis #31861 ne légy ennyire negatív :D -
hanyagold ezt sztem :D -
Skaternorbart #31859 Én viszonylag új vagyok a Heartstone-ban, de a 100 győzelmem alkalmából rögzítettem 2 meccset az arénában, és 3 pakli nyitást is!
(Az első videómnál rendezetteb formában van az alámonsdás.)