Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
A creeper bekaphatja
dave9004
Jó ez. Lore esélyes nerfre, szal lehet kelleni fog
Pwn comment 😄

Turn 1, Young Dragonhawk, no one ever removes that
Turn 2, Mark of Y'Shaarj, Innervate, Mark of Y'Shaarj, Innervate, Mark of the Wild, attack twice for 14 damage
Turn 3, ???? Win.
Na várjál, egész jó lap ez. És most nagyon sajnálom, hogy kimegy a Creeper...
Mark of Y'Shaarj

beast synergy for dudu, bár nemtom mennyire kéne neki még laphúzás és önmagában a +2/+2 se akkor szó

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

beszarás, mennyire szar ez a hybrid hunter, gyakorlatilag csak afk-t tud megverni, hunter küldi, nyerj kettőt, idáig -2 szint o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

1-2 oldal kevés lenne ahhoz.

dave9004
Tibi atya és gyakavecz Nóra?
Értem mire akartál célozni. Az én fanatikus ismerőseim mindent megnéznek, attól függetlenül, hogy mikor készültek. A tinik többsége viszont már szinte egyáltalán nem néz rajzfilmeket, a facebook és a hasonló tartalmas szórakozási lehetőségek elviszik minden idejüket. De lehet, hogy nem ők reprezentálják a többséget.

dave9004
Midrange a mostani patron. Vagy az mi mégis?
dave9004
Játsz cpriestet és megtudod. Az egész class reaktív, attól függ mit rak az ellen kb.
dave9004
Hé én 98ban mikor bekötötték a nyolccsatornás tvre a kábelt, akkor angolul néztem a thomast CN-ön.
Mondjuk az még jó CN volt.
amúgy ilyen alapon akkor kaphatna a priest egy deal 30dmg to face lapot is elvégre úgyse jön fel sose akkor nem lesz OP

azokra ott a pain mint megoldás nemtom mi a baj 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

a csávó vágja a narutot meg mittomén de azt ami 10-15 éve volt azt nem erre akartam célozni

az meg hogy milyen az anime és milyen nem, szerintem ne legyen itt vitatéma 😄 (én alapvetően szeretem a mangákat és az animéket)

Meg is látszik a mai 15-18 éveseken, hogy nem DBZ-n nőttek fel, hanem Thomas a gőzmozdonyon 😄DD
Shep
Dehogy ment, sőt egyre jobban teret hódít ez a hülye stílus. Nem azt mondom, vannak jók közöttük de a többségükkel kínozni lehetne. Mondjuk a DB nekem is bejön, az a kivételek egyike, meg van még pár jó egész estés de az ilyen sorozatok ...
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.29. 18:57:00

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nálam idősebbek és jóval fiatalabbak is otthon vannak a keleti rajzfilmekben, én pedig rögtön elkapcsoltam, amint megláttam a stílusjegyeket. Bár az is igaz, hogy mostanában már kiment a divatból (szerencsére).

Shep
A van megoldás és a nem jön fel az ugye megvan? Ráadásul ahogy már írtam olyan lapokkal van, gond, mint a manaféreg, a totem gólem és társaik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.29. 18:57:57

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

amúgy ha mindenre van megoldás akkor nem értem hogy a priestek miért sírnak nonstop

Shep
Hát arra ott van a pyro.

vannak olyan fiatalabb ismerőseim akiknek bizonyos számomra alap dolgok ismeretlenek
pl : "a célom az hogy jó legyek, hű társam oldalán"

Majdnem, mert előttük volt a Pálya ördögei, amit szerettem. A többi stimmel 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Inkább ízlésvilágbeli, semmint generációs különbség.

Fogadjunk azért, mert a Sailor Moon a Dragon Ball Z előtt volt, a suliból már hazaértél, de nem volt mit csinálni a DBZ-ig, elkapcsolni viszont nem mertél, mert akkor nem hallod a főcímdalt, ha kezdődik és a végén még lemaradsz 1-2 percről 😊
Lunáris prizma hatalma, kérlek változtass át engem! (Úr Isten, miért tudok ilyeneket? 😄 )

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Akkor még 2 poén videó, ezek a kedvenceim 😄

Szerintem kicsit telhetetlenek vagytok vagy gyorsan felejtitek a bejelentett lapokat.

Egyrészt még mindig nagyjából az új lapok 25%-át láttuk (35öt a 134ből), másrészt van itt érdekes darab bőven:

Új mechanizmusok:
- C'thun koncepció
- forbidden lapok
- renounce darkness

Önmagában érdekesnek ígérkező új lapok, amikkel lehet majd kísérletezni/metához igazodni és nem lehet rájuk vágni vanilla value alapján semmit:
- Volazj
- Hallazeal
- N'zoth
- Cult Apothecary
- Eater of secrets
- mindkét rugó lap

Persze mindegyikre oda lehet böfögni, hogy számok meg healel meg sebez meg buffol, dehát ez a hearthstone, túl nagy változásra ezzel kapcsolatban ne számítson senki az elkövetkező években... 😊

+1-nek ideírnám N'zoth's First Mate-et. Gagyi lapnak tűnik, de szerintem nagyon nagy potenciál van benne. Eddig a midrange warrior teljesen életképtelen koncepció volt, aminek szerintem egyik nyomós oka az volt, hogy nem tudott jó trade-eket csinálni, egyszerűen nem volt jó módszere arra, hogy 1-et sebezzen, leüssön divine shieldet, ilyenek. Szerintem ez egy jó lépés ebbe az irányba. Plussz kalóz, szóval lehet látunk még N'zoth-hoz kapcsolódó kalóz lapokat.
na jó ez fájt 😄 bár nemtom mindenki érti-e a referenciát vannak generációs szakadékok néha 😄

Tegnapi corrupted Garrosh téma margójára... 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dave9004
Abban igazad van, hogy a loe kreativitást nem sikerül eddig tovább vinni.
dave9004
Ez a 4 mana lap arra lesz jó, ha véletlenül előmászna a mid sámán, akkor 3 kilós kalapáccsal verd pofán.
dave9004
Az új szinergia az Old godok ennyi.
ennyi kártyából már jöhetett volna valam teaser, egy új szinergiából esetleg a meglévő szinergiák pótlására valami, mechek dragonok, beastek, esetleg valami discover vagy inspire, vagy netalán valami ehhez hasonló de teljesen új mechanizmus, és olyan fun lapok mint a nexus, confessor, summoning stone, elise képest még csak hasonló sem, de hát jó, várok még, meg örülök a heal-nek
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2016.03.29. 18:12:31
Nem is beszélve a grand crusader --> Eadric the Pure kombóról, tuti mindenki ezt fogja játszani! 😄
Mephike
A jelenlegi környezetben még sosem történt meg, hogy pl egy minibot és 3db 1/1-es kiskatona nézett veled szemben, miután a pala végzett a harmadik körével? Most ne mond azt, hogy ez a két lap rotálni fog, mert ettől függetlenül hasonló köreid lesznek az új metában is.
Szerintem használható lap lesz, ennyit mondtam, nem többet. A manaköltség és "sebzés" itt teljesen jó. Minden attól függ, hogy milyen környezet lesz, azt pedig tudjuk, hogy új kiadás után MINDIG az aggro deckek jönnek elsőnek.

Shep
Confuse és ez, az álom kombó 😄DD

Bár én se érzem olyan jó lapnak, de azért pár dolgot elfelejtünk szerintem. Néhány példa olyan lapokra, amik hol erőteljesebben, hol kevésbé de voltak már a meta részei nem aggro deckekben és ez a spell vinni fogja őket, de a holy nova nem vinné őket:

- acolyte
- brann
- argus
- feral spirit
- flamewaker
- flametongue
- armorsmith
- Doomsayer
- Darnassus aspirant
- keeper of the grove
- mana tide totem
- sunfury
- wyrmrest agent
- annoy-o-tron
- camel
- gilblin
- inventor
- tundra rhino

Bocsánat, ha valamelyik véletlenül nem lesz standardben.

De a wildról se felejtkezzünk el, ahol egészen biztos erős lesz a deathrattle priest és ez a lap jó kombó a nerubian eggel.

Végül pedig gondolatébresztőnek egy druid lap még alpha-ból:

Shep
Vagy 4/4 és 5 mana .D

nem adtak hozzá még normális deathrattle kártyákat, a standardből kimegy a használhatók nagyrésze, a wildban meg ugyanolyan broken lesz mint boom, és a challenger
Shep
Jelenleg kevés. 4. körre a troll majom már 100000/3, az, hogy a 2 farkast amit általában addig nem is játszik ki leszeded édes kevés. Facehunter ellen meg, hogy 4. körben leszedsz 2 vagy 3 akármit attól még ugyanúgy meghalsz ha akkor kezdesz el játszani. Én továbbra is tartom ,hogy ez a lap csak akkor lesz jó ha úgy változik a meta, egyébként massdispel. Olyan aoe-re lenne szükség ami 3-at sebez de nem 100000 manáért, mert mire oda jutsz már meghaltál. Az ásás is jó lenne, ha nem 5 mana lenne, meg nem sebezne a tieiden is, meg nem rakná vissza a másiknak, bár még ezek ellenére is beszoktam rakni 1-et bizonyos paklikba. Persze err lehet mondani, hogy a flamestrike is 7 mana, és? Ki mondta, hogy nem lehet a lapok manaköltségét igazítani, változtatni? A balansz az nem úgy kellene működjön, hogy kiveszünk 200 lapot azt jól van.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.29. 17:59:46

Shep
Kár, pedig jó lett volna ha kiesik 😄

NZoth?

nem mondtam hogy nem jó, de semmi új és izgalmas nincs benne, és igen jónak is csak aggro miatt jó, amúgy meg ez a healelős ragnaros is egy vicc
jelen állapotokat vettem figyelembe direkt amúgy
és igen a juggler, sőt az arcane golemről is van szó mint nerf célpont

dave9004
Vmelyik nap még a fészaggrot akartad kipusztítani. De nem jó a heal?
Csak szólok, hogy a juggler nerfelve lesz, még az is lehet, hogy 2/2 lesz belőle... ;-)
eddig eléggé csalódott vagyok az új kártyákkal kapcsolatban, nem sok fun és interactive lap jött ki, nekem a random lövöldözgetés, meg a healelés nem az, a rugó lények talán kivételek, remélem hogy először az ócskábbik lapokat promótálják az új kiegből
just smorc it facehunter
juggler, 2/3 AC, leeroy, golem ellen nem jó a többit viszi

burst shaman aggro
golem, zap ellen nem jó (edit Zap kiesik 😄)

Zoo ellen kevésbé jó aláírom de ott is pl viszi a kis szarokat is meg az IGB-t is
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.29. 17:49:49

dave9004
Imp gang marad még, az BRM
dave9004
Cleric, whelp, wyrmrest, medic, nzoth priestben a taurent, acolyte ha ctrl priest lassú metára.