40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
szeretek veszélyesen élni :D
am haverral mikor magiceztünk 1 meccs alatt 3x kellett a dolgoknak szabálykönyvben utánanézni :D
más tészta, ahhoz kell az agy. 1-2 EDH meccs után érezted h lefáradt az agyad :D -
Matte #31944 :D
megvolt, megvolt, csak valahogy az agyamig nem jutott el anno :D -
Ja, csak míg ott tényleg az történik ami rá van írva, itt nem biztos :D -
van egy régi szabály magicben is, méghozzá: RTFC (read the fucking card) :D -
1Darton1 #31941 Nem mindegy, hogy a kezedből vagy a deckből dobja el. Azokban a paklikban jól jöhet, amik nem terveznek hosszú távra. -
Negritis #31940 face és hybrid hunteren kívül más nem is nagyon használj(t)a
oda viszont jó, mert 1 mana és választhatsz hogy melyik sebzést tolod el
és azok a deckek nem a kombókról hanem a gyors tempóról szólnak, ergo ideális bele egy tracking szerű lap -
Matte #31939 nem nagyon használtam eddig, mentségemre szóljon, a yogg-saron deckben viszont jól jött.
Persze, discard, de valahogy úgy gondoltam, hogy hármat felvág, egyet kiválasztasz, azt megkapod, a másik kettőt elveti (és így discard). Nem úgy, hogy két tracking elvág 4 lapot. Érted, a Doomguard discardol két lapot, a tracking azért annyira nem ász, hogy megérje.
(úgy is mondhatnám, hogy ennek tudatában mellbevágóan szar lap) -
Hát ez az, a többit dobja a semmibe, nem pedig vissza a pakliba, ezért sem tartottam soha túl jó lapnak, néha jó lehet, de ha felhoz 3 jó lapot akkor ugye kiválasztod azt ami az adott szituációban éppen szükséges, de lesz 2 lap amit már esélyed sem lesz felhőzni, persze lehet úgy gondolkodni, hogy az a 2 lap olyan mintha a pakli legalján lenne, de nem olyan könnyű.
Ja, ez Matte-nak akart menni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.05.09. 17:01:14 -
hun atlas #31937 Én abban a tudatban éltem, hogy ez az ismertebb "viselkedések" között van.
De a lap is írja, hogy a deck-ben nézed meg a lapot és a többit dobja. -
Negritis #31936 working as intended -
Matte #31935 öööö
hunterrel nyomom warrior ellen, 3 lapom a pakliban, nyomok egy trackinget, kiválasztom a call of the wildot, erre 0 kártya a paklimban.
öööö
Így 3500 nyert játék után kell rájöjjek, hogy a másik 2 kártya discardja az a pakliból is discard, vagy ez valami bug? -
Renegade #31934 beteg o0 -
Negritis #31933 trump és az "új" zoo
-
Sajnos amúgy a nagyja ilyen az melóban disconnect, vagy csinálni kell vmit :D -
Nekem meg tőletek van végem :D -
Negritis #31930 ennyit tudok mondani -
Szorri -
Zozo0122 #31927 Amikor próbálom megtervezni azt, hogy majd 2 kör múlva kivágom az Aoe-t, addig meg pakoljon bele szépen, te meg a boardra nézel, jóvan van kinn 4 minionja, ennek már vége és azt látom, hogy kiírja, hogy kiléptél, olyankor felbasz, hogy a fordítás előtt mész el :D Amikor meg tényleg kikapok, akkor azért zavar, mert az kb. ilyen: jólvan, leszarlak, kikaptál, cső :D -
Ja amúgy a skillre: passz, de nőtt az aránya a randomhoz képest mióta nincs gvg és naxx. -
A lényeg, hogy a prepet mindig coinold ki, amikor Valeera azt mondja: Watch your back -
Softcore44 #31924 Jol szettrolkodta a kerdesemet ez a kiskutyus -
Nem tudtam am h a kilépés specből még idegesítőbb xd -
Zozo0122 #31920 Végem van
Mi ez a stílus :DDD
-
Zozo0122 #31918 Vedd fel Dave-t friendnek, ott ér véget a winstreaked amikor belép nézni és elkezdi a REKT meg Prep+Concede beírásokat :D Aztán amikor már tényleg úgy érzi, hogy veszíteni fogsz, akkor szó nélkül kilép spectateből és ott hagy megpusztulni, hogy még arra is ráfeszülj, hogy lemondtak rólad az éjjel munkából kukkolósok :D -
Skaternorbart #31917 és a flametongue totem szerintem jó, valszeg azért mert nincsenek amúgy totem lapjaim... :( -
Skaternorbart #31916 mire keeper 2x és feral rage 2x druid of the keeper 1x vannak nekem -
Zozo0122 #31915 Ha tudsz craftolni Totemic Mightot, veszek neked 3 packot :D -
Ide többszörös casual legend játékosok járnak általában, na és Paklis Zozo, mi általában csak őt netdeckeljük, várjuk az új paklijait, főleg a tündérsárkányosokat -
Skaternorbart #31913 mi az már az egy alap lap :D -
Zozo0122 #31912 Wow :D -
Fészbukon eléggé adja a hs csoport, szeretik a videókat -
Skaternorbart #31909 amúgy egy másik fórumról jöttem, mert untam a témát ott egy fps játék ment H&G ha ismeri valaki. 3 cast 3 ember vitte a témát és kiborított a feszkó! -
Totemic mightot első nap craftoltam internetkarmából. Tudtam, hogy kelleni fog, bejött. -
Skaternorbart #31907 ja mert hirtelen mindenkit a süjesztőbe fogok küldeni nem! :D -
Skaternorbart #31906 ja az jól hangzik
mi az első lap ha semmid nem lenne amit lekraftolnál a sámánnak? bár ez csak költői kérdés mert akkor is a druida tetszik! :D -
Semmi gond, mindenki félti a HERCTÓN rangját sgn, ezért nem mert válaszolni.
(Bbrode figyeli az sg-t sajnos) -
Bika a sámán. Adja neki a bládlászt meg a dúmhammer.
4 mana 7/7 szted ez erős? -
Skaternorbart #31903 köszi
itt a játék mechanikája ami érdekel hogy tényleg jó-e? de akkor a tapasztaltabb játékosoknak ez nem gond. (leírni hogy milyen). és na, ne haragudj!
én köszönöm
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.08. 23:10:15 -
Skaternorbart #31902 komolyan mondom. a sámán az egy szar! pl. kb ezt vártam nyugi a sámánnak is vannak jó lapjai. vagy valami hasonlót
de ezt egyenéőre csak feltételezem, de szólhatna valamelyik zseni hogy tényleg! -
Szted miért nem ír senki? Pedig van jópár tagja ennek a topiknak :D
A kérdés maga rossz. Tudok mindkét classból olyat csinálni ami elveri a másikat. Na megfelelő?