Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.30. 17:23:19
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én ott kaptam fel rá a fejemet, hogy ez már tényleg úgy tanul, mint egy ember, amikor valaki bevágta neki az Atari Breakout grafikus outputját mindenfajta szabályismertetés és a labda koncepciója nélkül és megkérte, hogy érjen el minél több pontot. 2 óra gyakorlás után profi szinten játszott, 4 óra után pedig már arra a trükkre is rájött, hogy érdemes valahol ütni egy rést és ott felküldeni a labdát, hogy magában pattogjon.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ez a gúglinak az a mesterséges intelligenciája, ami lenyomta a GO világbajnokot, ami azért nagy dolog, mert a gépnek csak a GO alapszabályait tanították meg a programozók, utána hagyták, hogy játszogasson önmaga ellen egy ideig és így tanult bele a gép annyira, hogy világbajnokot verjen, vagyis ez tekinthető az első olyan MI-nek, ami teljesen önerőből jobbá vált az emberiségnél valamilyen összetett gondolkodást igénylő feladatban.
Előtte amúgy régi játéktermi játékok szabályait tanították meg neki, ő meg némi gyakorlás után végigtolta őket 1 élettel.
Most pedig úgy döntöttek, hogy a Hearthstone (és a Magic) lesz a következő feladata, vagyis néhány alapvető lap működésére megtanították aztán odaadták neki a többi lapot, hogy próbálja meg őket kitalálni, a hosszútávú cél pedig nyilván itt is az, hogy világverő paklitervező+játékos legyen a deepmindból.
Nem sok infót kaptunk meg a projektről, ami láthatóan kezdetleges csak annyit, hogy a madder bombert tökéletesen tudta értelmezni (ami persze nem csoda, hisz a mad bomber az alapkészlet része volt), a preparationt viszont nem sikerült tökéletesen megtanulnia használni (azt hitte, hogy egy lény sebzését lehet vele 3-ra változtatni).
Akit érdekel a részletes leírás és a matematikai problémafelvetés az ITT tájékozódhat.
A druidnál pedig egyáltalán nem fontos, hogy tökéletesen jöjjenek a lapok, akár a 10. kör után is lehet vele fordítani. Épp ezért számít jelenleg túl erősnek. Engem rank 10-ről 5-re winstreakkel vitt le, pedig sok olyan meccs volt, amit már majdnem feladtam, aztán egy burst az én javamra döntött.
Amúgy abból, amit írsz, leginkább az jön le, hogy tilten vagy és nem csak rosszul húzol. Mondanám, hogy pihentesd, de még simán meglehet rank 5, ha le tudsz nyugodni valahogy. (Ilyenkor már rengeteg a gyengébb játékos rank 5 körül. Simán be lehet mákolni egy hosszabb winstreaket is, ha úgy jönnek a lapok.)
Mivel nincs más paklid, így nem fogom a Zoo-t javasolni, pedig az konzisztensebb, mint a Paladin most.😛 Paladin számára romlott a meta, de nem lehetetlen megcsinálni, csak ne add fel a nehezebb meccseket se.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
most a palát erőltetem, de sajnos ez is helybetopi, pedig próbálom nem felidegesíteni magamat. Mással nem merek játszani amíg ilyen siralmasan húzok, mert így még van némi esélyem R5-re, de minden mással csak csillagszórás van, ezt a két napot még valahogy kihúzom, aztán utána szerintem egy darabig csak napi küldi, aréna, hátha visszaáll az RNG.
ja 3, ott a kombó dudu még, de ott talán mégfontosabb, hogy jöjjenek a lapok.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.30. 16:09:35
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ne, ne , ne 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Battletag: Muhee#2716
de : Pio #29591
közbe kint van heartpwn-n is amit linkelt Dave, sztem elég beteg tud lenni
asszem a divineshield pala ideje eljött megint
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.30. 12:56:30
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amit erre a kommentjére írtam: "Na kurva gyorsan húzzál vissza a helyedre!"
jaja, szépen belecsúsztam az önmagát megvalósító jóslat definíciójába.
az elmúlt hónapban én lettem a tempo deckek Shepje, van úgy hogy órákon át nem látok őrült tudóst tempomage-el, 4. körig kisembereket pakolászok karácsonyfával, vagy felhúzom az összes kiegészítő secretet, bámulatos. Tuti jó pár meccset elbasztam emiatt, idő előtt feladtam, ilyesmi.
Az sem lehet egy leányálom, ha control deckkel nincs meg a curve, na most képzeljétek ennek a hiányát tempoval. Én pl az elmúlt hónap fényében feladtam volt Negritis által linkelt cw vs tempo meccset.
Mondjuk tuti csak magamat szivatom, mert valahogy leverekedtem magamat R7-re, csak beteg a helybe topi, visszacsúszás.
Ráadásul most tele van R6 és környéke zoo-kal, olyan álom kezük van, hogy nem tudok velük mit csinálni, lehet be kéne rakni a tempodeckbe egy flamestrike-ot.
Lehet túlvállaltam ezt a minden hónapban R5, mert még nem tartok ott skillben, ezek szerint.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.30. 11:10:28
ettől függetlenül irányadónak jó, de sok mindent nem jelent 1-1 meccsen
Szóval bár azzal egyetértek, hogy törvénykönyvnek tekinteni a site-ot, nem a legokosabb döntés(ahogy az sem, ha rögtön vereségnek könyveled el a meccset, mielőtt lejátszanád), de teljesen figyelmen kívül hagyni, nálad sokkal jobb játékosok eredményeit, legalább akkora önáltatás. Ha egy matchup eredményei neked fordítottja az ott láthatóknak, akkor vagy az általad játszott archetípus ellen van techelve az adott pakli a metakörnyezetedben, vagy nem játszod jól a paklit.
Az pedig nem igaz, hogy csak kezdőknek van szüksége ezekre a számokra. Az oldal sokkal inkább az átlag/haladó játékosoknak szól és nekik segít abban, hogy kitalálják, hogy mivel lehet haladni, amíg nincs minden paklival és minden pakli ellen tapasztalatuk.(Nem beszélve a születő archetípusokról, és azok matchupjairól, amikkel sokáig senki nincs tisztában.) Illetve, ha egy matchup % nagyon eltér az általuk érzékelttől, akkor ráébredhessenek, hogy valami nem stimmel a játékukkal.
Renegade:
Nekem a Secret Pala favorit a Control Priesttel szemben. (17-8 az eddigi statisztika, ami persze relatív kicsi minta.) De ebből nekem csak az jön le, hogy legend rang alatt a nagy többség nem tud Control Priesttel játszani és/vagy mákom volt. De a lényeg ebben az egészben annyi, hogy Priest ellen is úgy állok neki, hogy nyerni fogok. Aztán ha bemákol valami Deathlord/velen kezdést, amire én nem húztam választ, akkor ez van, de az biztos, hogy nem adom fel, amíg nincs boardon lethalja.
A peches meccsek miatti sírás (amit te is elkezdtél az utóbbi időben 😛) nem csak értelmetlen önmegnyugtatás, hanem el is mélyíti a befolyásolhatatlan dolgokra való fókuszálást, ami rossz hosszútávú stratégia, ha az ember fejlődni akar.
amúgy egy paladinban ez sztem brutál threat tud lenni
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Priestbe amúgy jó.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.30. 08:45:53
A kard valami brutálisan OP 😄
A Wolfnál meg az a leírás 😄 Na ilyet nem fogsz sosem látni a Blizzardtól.
Ezek közül örülnétek valamelyiknek?😄
-A hunter lapot leszámítva szerintem egész jók lennének a játékba,a farkas kicsit over the top-ra sikerült.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A warlock szerintem az erős hero power miatt mindig top tier class lesz, egyszerűen nem lehet annyira rossz class+neutral cardokat csinálni, hogy ezt ellensúlyozzák. Az első kompetitív lockdeck iterációkban alig volt néhány warlock lap, majdhogynem csak neutralokból állt.
Amúgy talán a sámánon és a rugón kívül mindig volt minden classnak valamilyen többé-kevésbé kompetitív verziója és láthatóan a sámán az egyetlen class, amit valahogy nem tudnak tartósan felhúzni, bármit is csinálnak.
A legsilányabb meta pedig egyértelműen a patronos időkben volt, minden versenyen minden induló warri-druid-lock, az volt az egyetlen időszak eddig, amikor tartósan nem néztem semmilyen versenyt. Áldassék a Blizzard, hogy a vébédöntőre benerfelték a patront.
és a wari elég op általába, CW csak addig nem volt überop míg volt a patron
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.29. 22:15:38
a handlock kikopott a reno miatt, a hunter szintén nem rúg labdába, control warrior nem tudom, hogy az elejétől is létezett? a kontrol priest is mintha egy ideig nem lett volna, szóval létezik, hogy a warlock meg a druid a két örök op kaszt?