40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #31985 Nem kultúr-, hanem kontrollsznob. Nem mindegy, mert előbbiekből nem járnak efféle fórumokra.
Ezt nem támadásnak szánom, mert már inkább én is kimaradok a parttalan vitákból. -
Renegade #31984 hááát, ki lehet azért hallani a kommentjeidből, hogy nem tartod sokra a netdeckereket, gyors paklikkal játszókat.
ez azért időről időre rossz vért fog szülni, icynek elég ritkán gurul el a gyógyszere.
te is tudsz bicskanyitogató lenni, esetleg képen röhögni valakit, mert, fura a videója.
amúgy ez a kultúrsznob szerintem klassz titulus, jobb, mint az agyhalott :) -
Többségében egyet értek azzal amit mondasz, csak rossz helyre címezted a mondanivalód.
Fölösleges kirohanni ennyire, én is megtettem párszor, hidd el nincs értelme. :) -
érdekes h ezeket a dolgokat rámszegezed, meg egyesítesz másokkal, mikor elég kevés dologban van egyetértés mind a 2 fórumon.
de fölösleges volt belemenned.
Pont velem érted, aki megérti és tudja miért kell braindead paklizni majdnem legendig. Általánosítgatással meg kitalált dolgokkal másokról sokra nem mész, csak komolytalanná válsz
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.11. 16:52:18 -
Negritis #31981 utolsó bekezdés nélkül még azt is mondanám h király, de megint megy a személyeskedés aminek így sose lesz vége
nice
egyébként kezdőknek igenis kellhet guide a zoo-hoz, mert nem mind1 hogy mit hova teszel le és meccs mehet azon el hogy jó helyen van-e egy flametounge pl -
icyshadow #31980 Megint sikerült a lényeget megragadni. Nekem veled ellentétben nem célom senkit lebecsülni, sem senki kedvét elvenni a játéktól, így erre nem is akarok válaszolni. A lényeg, hogy ha az a magyarázatotok arra, hogy nem értek el magas rangot, hogy nem akartok aggro/gyors paklival játszani, mert az nem fun, akkor utána ne magyarázzad már meg nekem, hogy szerinted olyasmihez nem kell guide, amit az életedben nem játszottál kompetitív rangon.
De mint mondtam, nem kell nekem elhinni. Itt van például egy magyar játékos videója, aki már megcsinálta a legendet a hónapban. Ő például nem szégyelli bevallani, hogy amikor elkezdett játszani a paklival, akkor tudta volna hasznosítani a már korábban linkelt cikkben szereplő pozícionálási guide-ot.
Kezded már érteni a problémát? Nem értem mi szükség van erre kontrollsznob hozzáállásra, pláne olyanoktól, akik csak streamen látnak egyszámjegyű rangot. (Nem mintha legend playertől ez intelligens dolog lenne, csak így meg semmi másra nem jó, csak, hogy a többi hasonlóan szellemes topiktársaiddal röhöghessetek a saját korlátoltságotokon.) -
Negritis #31979 nzoth 1.2
jelenleg itt tartok a hunteremmel
hunter may google táblázat hogy eddig hol és hogy teljesít
nem elég jó még, és nem is teszteltem feljebb
főleg a shaman és a zoo ellen szenvedek vele, próbálgattam dreadscale-t de azót anme jött annyi szembe hogy megnézzem
így betettem egy deadly shot-t, aztán majd látom mi hogy halad -
Negritis #31978 28-29 ahol mi versenyzünk :D -
melyik a fun rank? -
Renegade #31976 az ilyenek aranyosak :) -
icyshadow #31975 Az a baj, hogy a zoo nem face pakli. Ellenben több pro player szerint nem könnyű tökéletesen játszani. De, ahogy mondtam, ez a "fun" rankokon, ahol játszol, kevéssé fog kijönni, mert ott nyers erőből hozza a meccseket. Ezért is beszélünk el szerintem sokszor egymás mellett.
Egyébként nyilván meg lehet tanulni ezt is (ahogy minden más paklit is) önállóan, de Jethro azt mondta, hogy valami 1:20 körül van a győzelmi aránya, gondoltam akkor minden segítség jól jöhet. -
warriorok lényegében bármelyik nem aggro típusa, ctrl pala, pempo médzs-frízmédzs -
Renegade #31973 kicsit abbahagytam Stelarist, hogy megnézzem ezt a decket, hát mi ez már, a papon kívül veri ezt valami stabilan? o0 -
Renegade #31972 :) -
á én előbb kiolvastam a fészgájdot minden paklihoz -
Renegade #31970 jaj, hát midig elfelejti az ember, hogy amikor te regisztráltál akkor még járt hozzá fullos control pakli, meg x év mesekártya tapasztalat :)
ja, h meg Ben bácsi, akkor :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.10. 21:54:00 -
Malarki #31969 -
icyshadow #31968 R15höz nyilván nem kell guide. -
guide zoohoz
-
icyshadow #31966 Itt van zoo-hoz guide, decklisttel együtt. -
Malarki #31965 Zoo, fillérekből összerakható és rohadt hatékony. Vagy valami midrange shaman is jó lehet, ugyan az a kategória. -
Simán, itt egy népszerű deck, még dustod is marad. -
Kb 3000 dustból össze lehet rakni vmi decket amivel lehet nyerni? A nyerést úgy értem, hogy lehetőleg ne 20-ból 1-szer. -
ha most kezdted, akkor classic.
50-35-15 százalékban mondanám elosztva Classic-Old Gods-TgT -
Elsőre ha vásárolni akarsz, akkor classicot. -
nah köszi a tippeket, meg is volt az első győzelmem játékos ellen :) -
Pio #31959 -
HugeJackedman #31958 Sziasztok, most kezdtema gamet tegnap. Alap kérdésme lenne, melyik packot érdemes vásárolgatni goldból? -
Valaki próbálgatta már az N'zoth priestet? (Youtube-ra Amaz meg Kolento is töltött fel jó pár gameplay videót róla a napokban) -
ide a piócás ember kell még basichez is :) -
köszi a tippeket, rá fogok nézni :)
jelenleg ez a paklim. tudom, eléggé általános lapjaim vannak még. -
Renegade #31954 illetve még gond nélkül felveheted innen a népeket, ott van fejlécben "nevek" alatt
meg az én unalomig ismert mantrám: aréna, aréna, aréna -
Negritis #31953 Trump itt egy új Shamannal játszik :
ez egy régi videója azoknak akik most kezdik 100%ban a játékot:
de érdemes twitchen is szétnézni hátha van aki streamel éppen shaman-t
vagy nézel versenyekről vod-okat -
Szerintem egyszerűbb, ha belinkelsz egy decket, amit összeállítottál (leírod mi a koncepciója a decknek pl. only face), mi meg megpróbáljuk megmondani, hogy mivel tehetnéd jobbá a decket. Ebből többet tanulsz, mintha valaki helyetted összerak mindent a lapkészletedből. -
ja Zozo vizsgaidőszakban meg meló mellé még "coachingol" :D -
Renegade #31950 Zozo :) -
nah már túlvagyok az első győzelmeken (legalábbis practiceben), azonban a játékosok ellen még mindig hátrányban vagyok (hiába van egy 13-as sámán paklim, az ellenfeleim akikkel összesorsol azok legalább 3-4 epic kártyával rendelkeznek. de nem adom fel. már vettem is pár csomagot azért hozzá :)
a kérdésem az lenne, hogy vállal valaki "coachingolást"? a mostani lapjaim alapján segítene, hogy miket érdemes összeállítanom, használni, vagy éppen beszerezni. úgy láttam hogy a sámánnal azért nehezebb az elején, mint pl. a warrior.
van olyan akitől lehet alap sámán trükköket ellesni?
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2016.05.10. 10:20:22 -
hun atlas #31948 Én vagy kétszer tettem bele a paklimba. Persze, ha már csak egy charge-os lény kell, akkor van esély arra, hogy kihalászod vele, de én se szeretem. -
Akkor lenne gondjuk csak, ha leírnák, hogy ők hogy képzelték el szabálykönyvben, aztán a fele máshogy mködne :D
a programozók felét elzavarnák lehet :D -
Ja de egy szabálykönyv ide sem ártana, igaz senki nem olvasná el, de azért szerintem ez lenne az alap, persze így a Blizz kedvére variálhat a dolgokkal, meg hagyhat bent bugokat, mert nincs szabályzat.