Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
15 a legjobb hely, semmi értelme lejjebb menni, nincs akkora a jutalom, hogy megérje ugyanazt a 2 decket nézni folyton. 15-re ilyenkor már egész mókás deckkek vannak így van némi élvezeti értéke is a játéknak. Akárhogy is gondolkodom a legjobb meccseket, mindig itt fent játszottam, nem 10-en, 8-on vagy 6-on, itt fent.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.31. 17:17:57

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hülye 😊

szegény visszaesett 12-ről 15-re

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Dehogy, csak szórakozok. Azt sem tudom Madi hol tart.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

te vagy Yuba? o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Az én vagyok 😄DDD

jaj, hagyjuk már, épp Madi92-őt nézem (btw 3 hónaphoz képest nagyon jól nyomja) aztán épp egy gülüszemű control priest szívatja 😊

Shep
Háááát amúgy lehet, mert ilyen fachunter meg hasonló aggro szarok egytől egyig, szóval ne mtudom minek nekik 50 pakk? Hátha kiesik pont az a 2-3 új lap amit cserélni kell a deckben? .)

Nekem van 4e körüli gold, meg dust is 2-3 legendásra, vagy lehet többre is, annyira nem néztem, mit lehet majd betörni de nem hiszem ,hogy venni fogok 25-30 pakktól többet.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.31. 17:06:38

Shep
Az a hulladék.

dave9004
ja nagy számok miatt nem érzik meg a hosszú spoilert, dől a pénz.
jó hát van aki csak a hátlap miatt vette meg
melyik, a szemforgatós? mert abból én is sokat láttam

Shep
Szerintem marha sokan előrendelték, szinte csak olyan ellenfelekkel kerülök össze akiknél ott van az az igénytelen hátlap, persze ez lehet véletlen és csak ez a pár ember rendelte elő 😊

hát srácok, én örülök, ha ti ilyen deckkel tudtok menni 7-8-at 😊

ok, ott a béka lovag, szóval innen 5+ (néha), én nem hittem el 😊

de az előrendelések számát is megdobhatnák ha a legjobb új kártyákat mutatnák be a promociós időszakban, akkor rámenne mindenki az 50 előrendelt pakkra, de ilyen tentacles for arms, meg kató buffolás 5465 féle kártyával, hülyék ezek, vagy az van hogy tényleg ezek a legjobbak az új kiegből
dave9004
wow blizárd tiszta hülye h ilyen sokáig húzza, ezen most bukik valamennyit (nyilván nem mert több játékos->több előrendelés) de ez a hátránya nekik így húzni
Shep
Hát az eddig látottak alapján elég jó döntésnek tűnik 😊

nekem már majdnem megvan a 4k 😄 számomra még az a kérdés hogy lesz-e 50pakk

ahhoz a másik 2 old godnak is jónak kell tűnnie

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

összegyűjtök 4000 goldot, mire kijön az új kieg, és veszek 40 gvg pakkot 😄
nekem is jó on curve decknel tűnik amúgy

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mi? Ez ránézésre vagy 7-8 win, egész jó deck.
aréna anomália, na kivételesen a szerencse mellém állt,ezzel a deckkel 8 win, indokolatlan optimizmussal 4-et vár el ettől az ember.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Az rendben van ,de az ,hogy bevágok egy spoiler tagot a semmi közepére, az annyira nem, szerintem legalábbis.

AntiHero
<#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pelleri topikból 😄

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.31. 14:43:47

mik nincsenek: stone hunter

és ezt miért rajtam kéred számon? 😄
én dobok egy linket valami oldalra és tolom spoilerbe a képet

amúgy telefonról sokszor nem nyitja meg rendesen a képeket, ezért "elegáns" ha spoiler tag mögé teszed őket és akkor ami nem érdekel kép az nem eszi meg a delikvens adatforgalmát

pár kiegészítés a stewardhoz:
Quote from @PlayHearthstone
If I play Steward of Darkshire and then play Twilight Drake, does it gains the divine shield bonus?
Yes, the Twilight Drake will get the Divine Shield and then its health gets buffed with the battlecry. (Source)

Hey, just wondering how Steward of Darkshire will interact w/ Redemption? Will the minion summoned w/ 1 health gain shield?
It will only have Divine Shield if it originally had 1-health. Otherwise, it's considered damaged to 1-health & will not get it. (Source)

Shep
Töröltem, de máskor jó lenne ha nem minden spoiler lenne, vagy már a lapok megmutatása is gondot okoz valakinek?

Nem nagy ügy a lap. Könnyen elképzelhető, hogy még C'Thun deckekbe sem fér be. Maximum 1.
elkéstél vele 😄

Mephike

és már véleményeztük is enyhén
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.31. 14:05:21

dave9004
nem tudom mennyire lesz jó nekünk április elseje spoilerszezon kellős közepén.... pláne h amcsik elég komolyan veszik az ápr. 1-et
Jaja így igaz, megvolt még szinte minden fasza removal lapom, azok többet érnek, mint kockáztatni, hogy mit kapok a majomból.
Ha gyengébb lapok maradnak a végére, akkor megéri bekockáztatni, hogy mit dob a majom, de ez esetben túl jó kezem volt, be is jött a számításom, még ha kicsit mókás is lett a vége garzillaval (vagy mi is a neve).
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2016.03.31. 13:08:59

dave9004
ja vagy nagyon hamar ki kell tolni, vagy akkor amikor már nincs rá válasz.
Shep
Sőt igazából majmos CW ellen ha nem húzza fel túl hamar akkor nem is mindig érdemes neked majmozni, anélkül is nyerhető sőt még jobbak is az esélyeid. Lényegében azon múlik minden ,hogy hány lapot tud bemajmozni.

na, ezt nem is tudtam

dave9004
cw vs priest meccsen ha ennyi lapja van vmelyiknek, az veszít hamarabb aki hamarabb kirakja a majmot. Ott neki meg kellene várnia, h ellövöldözze a removeokat.
Vagy ha kirakta a warri->átveszed a ctrl lapokkal a boardot és akkor kivágni a majmot, mert legendekkel már nem tud legend lapokkal mit kezdeni.
Ha össze tudsz rakni egy CW-t v egy sablon priestet elise-zel akkor pár ctrl mirror meccs után ugyanerre rájössz te is 😊
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.31. 11:52:56
a végén a warrior ellen miért nem raktad ki a majmot amint lehetett?

qetuol
úgy látszik megunták, hogy a Magma Ragert senki sem használta 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

A freezmage-t meg a druid-ot én is "hiányoltam", ezek ellen magasan a legrosszabb ez a deck is (mint kb minden control priest). Ja meg persze a murlock pala-t se hagyjuk ki, az még durvább, ellenük konkrétan 0% a winrate-em control priest-el, mind a 4 fajtával amivel e hónapban játszottam, szerencsére ez a fajta pala a legritkább.
Amúgy itt is van dudu jó sok, de tegnap valamiért megúsztam őket.

Ez a deck nagyon jó, tegnap találkoztam vele és agyonvert. 😄 Lehet én is kipróbálok valami hasonlót 😄
dave9004
no druid, széklet? Valahogy oda kéne teleportálni.
Én tegnap mikor bekerültem a darálóba sedóval, akkor olyan kező zoo meg druidok jöttek, hogy sírtam volna 😄
Teljesen jó.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

mechbearcat neutralba

Tettem fel egy videot youtube-ra, akit érdekel az alábbi linken meglesheti:
Link

Copy-paste hearthpwn shadowpriest (igen lehet megkövezni nyugodtan), de érdekes deck-nek tűnt, muszáj volt kipróbálnom:
shadowpriest
Számomra érdekes volt, hogy milyen jó kört sikerült vele futni R5 környékén.
Ami viszont nagyon meglepett, hogy visszanézve (pontosabban csak bele-bele kattintva is) mennyi missplay-t láttam saját magamtól, ha nem tudom, hogy én vagyok el sem hiszen, hogy ennyire durva amatőr hibákra vagyok képes...
Aki nem próbálta annak bátran merek ajánlani egy ilyen selftest-et, van egy olyan érzésem, hogy meglepő lenne az eredmény másnak is.

Ja igen, a felvétel plays.tv -vel készült, úgyhogy a minőség elég gyenge, az automata "vágómunkáról" amit művelt már nem is szólva, de akit érdekel az a lényeget ki tudja azért venni.

Mephike

Kösz még egyszer! Volt benne két epic is, nem a legjobbak, de azért na! 😄
kocsma: control playerek előre, lesz sok dudu vs mage
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.30. 22:14:06

Valaki aki tervez mostanában nyerni, lenne olyan kedves, hogy felvesz barátnak, mert nincs senki ismerős online, abból a kevésből, pedig beadta a packos küldetést. Ty.
BattleTag: Madi#2661
dave9004
még bohócnak is szar
Uhh, ritka idegesítő egy csávó, de legalább buta. Minden esélye megvan, hogy híres streamer legyen.

ezt eddig nem is láttam, na ős is tilten volt 😄