40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Rhonin7 #32106 :D :D -
Sokminden lehet. Lehet draft szerencse, mellépick nehéz ha az ember nem látja.
Én azt a keveset amit láttam azt rendben találtam.
Sokszor kör végén húzol ami általában hiba.
Am streamereknek is romlott pár tizedet az átlaguk kieg előtt, azóta viszont még nem néztem statokat. -
Renegade #32104 na csináltam egy topikot battleneten, hátha valaki tud mondani valami okosat :( -
-
Renegade #32102 500+ rögzített aréna forduló után (tehát nem aréna menet, hanem egy-egy meccs) nálam egyre nagyobb az anomália:
ugye az elvárt avg winrate: X
coinnal: X+2,5%
coin nélkül: X-2,5%
ehhez képest nálam egyre jobban és jobban tolódik el rossz irányba:
avg winrate: X
coinnal: X-6%
coin nélkül: X+6%
ez már egy oké méretű minta, ahhoz hogy az ember elkezdjen gondolkodni, konklúzió, valamit nagyon rosszul csinálok, és rohadtul nem jövök rá, hogy mi lehet a hiba :(
-
Renegade #32101 ilyenkor kell aréna, sámán :)
-
Mai napi küldi: nyerj hármat Sámival. Juhúúúú... jah mégse, rühellem azt a herot, szóval holnap szépen el is fogom kattintani :) -
de 2. körben meg csak hero power... arról nem is beszélve h hunter questet csináltam (wildban), sokkal többre ment volna ha egy minionra használja.. 7. körben nyertem mid. hunterként. -
Madi92 #32098 Facehunter mage. Egyre több van. És meg is tehetik. Kedvencem az volt mikor 1. Kör Coin apprentice. 2. Kör az a spelldmges izze. 3. Kor 2db arcane missle + frostbolt arcba. Hát meg is koszontem a reszvetelt. -
ilyennel se találkoztam még: első körben coin frostbolt az arcba :D -
Renegade #32096 ja és halkan jegyzem meg, ha valaki fel tudja vinni az átlagát 5 fölé, az valószínűleg ingyen "veszi" a paklikat.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.13. 23:13:44 -
Renegade #32095 na egy kis számolgatás:
amióta kijött az új kieg (nagyobb eséllyel dob dupla paklit) mentem kb 17 arénát, idáig 3* be is adta a duplázást.
legyen mondjuk 6 arénánként egyszer (van az 5/1, csak nem az én szerencsémmel).
egyszerűség kedvéért számoljunk 12 arénánként kétszer: ez ugye 1800 aranyért cserébe 14 pakli. Ez így persze nem hangzik túl jól, viszont ha mellé rakjuk, hogy még jár ugye némi arany és dust, az már nem olyan rossz.
esetemben ez körülbelül azt jelenti, hogy 600 aranyért veszem ezt a 14 paklit (plusz száz+ dust néhány sima meg golden lap). ez bőven 40 arany alá hoz ki egy paklit.
viszont, ha valaki átlagos gyakorisággal nyit legendaryt (ugye nekem az elmúlt 60 palkiban volt 1), meg nem 150 aranyat kap legtöbbször 7+ winre, hanem többet, akkor ez azért igen jó módja a gyűjtemény felhizlalásának, hiszen, ha az ember megy egy arénát meg, megcsinálja a napi küldit akkor bőven tud 500 arany fölött zárni úgy egy hónapban, hogy 30+ paklit nyit.
Persze azért elég időrabló, meg, ha az ember megteheti/meg akarja tenni, hogy valós pénzért vesz paklikat, akkor nyilván nem ezt az utat fogja választani, de ha nem idegenkedik a draftolástól, akkor minimum féláron venni a boostereket, úgy hogy még sok-sok gold is marad (tehát lehet majd venni goldból az adventure-öket), akkor ez nem olyan rossz. -
Madi92 #32094 Nem tudom, eddig úgy gondolkodtam, hogy azokat hozza vissza, amiknél eldurrant a DR. Valamiért ebből indultam ki, mivel ha a pap ellopja akkor sem hozza vissza. De akkor gondolom csak a sima halált nézi, silenc ide vagy oda. -
alig több mint 10e dust hiányzik nekem hozzá :D :D :D -
attól h elnémítanak még Shepként térsz majd vissza :D -
Miért ne hozná vissza, attól még DR lény volt mikor kijátszották és az számít, bár egy más játékban lenne abban logika, hogy ne :) -
valaki egy kis ctrl sámánra vágyik, itt egy kezdeményezés tőlem.
LINK -
Madi92 #32089 Viszont, azt már megfigyeltem, ha silencelik a DR-es miniont, N'zoth, akkor is visszahozza. Először meglepődtem ezen. -
icyshadow #32088 Nem. Semmilyen minionnal nem működik N'Zoth, ami nem alapból deathrattle-ös. Unearthed Raptorral sem. -
Mi van akkor ha beteszed az Infest nevű spellt? N'zoth vissza idézi vajon a hatása alá került minionokat? -
facen van ilyen csoport
-
Tud valaki olyan weboldalt kártyák rangsorolásáról, például melyik kártyát disenchantoljam. Van pár lapom ami rare vagy epic, és nem tudom eldönteni érdemes-e megtartani.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.05.13. 17:30:21 -
Ja, pláne, hogy nincs is meg .) -
nem techeltél Blingtront a priestbe -
Erősen deck függő a dolog, de normális deckben egyébként is mit keres MV? :) -
Hát én elég sokat játszom a mind vision-t mostanában a móka deckben de szerintem ez egyáltalán nincsen így, alig szed coint, pedig én szívesen beállok a HS-el kapcsolatos összeesküvés elméletek mögé, de ez pont nem az ami szerintem így van, ellenben a TS róg ellen az olajos meta idején rendre mérget meg fluryt adott, ami elég nagy value :) -
20%-od van turn1 elszedni a coint, az azért elég nagy(halkan megjegyzem mind vision am is meh lap)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.13. 16:37:22 -
1Darton1 #32079 Ez a leggyakoribb hiba, amikor valaki azt hiszi, hogy mindent tökéletesen csinál, és a probléma csak kívülről eredhet.
Kicsi az esélye, hogy ezt valaha is leküzdi. -
Renegade #32078 Dave arra utalt, hogy a mind vision nem első körös lap, az egy olyan lap, amit akkor kell használni, amikor jó eséllyel már felhúzta az ellenfél a nagy lényeit. -
Rhonin7 #32077 miért rontanám el? ha random lenne épp annyiszor szednék el coint mint bármilyen más lapot...,de nem ez történik hanem szimplán ha van coinja azt szeded el! holott a spell nem azt szedi el default....érted már! ezt nevezik előre scriptelésnek,hogy kurvára nem random szed el hanem alapban van rá egy 80-90% os esélyed ami sehol nincs a spell szövegében! és naphosszat lehetne ezeket sorolni! Minden Blizzard játék rohadásig van ilyen scriptekkel aki valaha is játszott vele annak nem kell magyarázni......aki meg 10-15 éve játszik annak meg pláne nem :) nem zavarna ha nem lenne ennyire pofátlanul kitalálva és leprogramozva! sosem értettem,hogy ha egyszer valami random az miért nem lehet valóban random -
de akkor te rontod el, ha rögtön visionözöl amint lehet, tudva h coinja van ;)
alapvető hülyeségek után a szervert szidni, még dühöngőben is kinevetnek :D -
Rhonin7 #32075 nem vagy egyedül! nekem a legnagyobb kedvenc,hogy a Mind Vision 90% ban a Coint szedi ki az ellenféltől....méghogy nincsenek scriptelve dolgok! HAHAHA
olyan ez mint mikor 6000-et sebzel WOW-ban,de a mobnak mindig marad "1" HP-ja,hogy még 1x megüthessen -
nekem is ez a baj. általában akkor adom fel a játszmákat, amikor megjelennek ragnarossal, vagy deathwinggel.
bár tegnap este vettem 15 paklit, volt közötte lorewalker cho, ja meg king krush-t is kidobta. azóta hunterrel nyomom:) amit észrevettem, hogy kicsivel egyszerűbb dolgom van így, shaman helyett hunterrel tolom azóta -
paladinnak van ezer más/jobb semlegesítő. am használatos lehetne, de elvan a pala ilyesmi nélkül :D -
1Darton1 #32072 Amikor jól megy, akkor te fizetsz épp sokat, ezért kivételezik veled a szerver? -
Softcore44 #32071 Ez egy ilyen nap . Ellenem wildbe lvl 8 an olyan pala jott szembe aki a 8. Korbe mar kirakta thaddiust a kovibe meg reenoot. Nekem meg 1 mana wyrmem volt a kezembe az ellenfelnek meg 3 hp-ja van ilyen nap fel a fejjel -
Negritis #32070 egyébként az off topicban errős hosszasan tudsz olvasni és egyet is fognak veled érteni -
Akkor biztos csak engem szopat a szerver. Folyamatosan azt látom, hogy húz valaki egy lapot és már teszi is lesz. Vagy letesz egy Yogg-Saront és kapok a pofámba a fireblast-tól kezdve a fireball-on át mindent, és megnyeri neki egy játékot amit piszkosul elvesztett. ...és sorolhatnám, hogy miért nincs a kezembe az a pár 2 mannás lap amit nagyon le kellene raknom a 2. körben. Miért húzatja fel velem a szerver az összes spellt egymás után amikor jóval több minion van. Alig van 4-nél nagyobb minion a deckben de miért kapok 2 hatosat egymás után... Stb. -
Renegade #32068 genyó :) -
Negritis #32067 jaja, nem olvastad a tarifákat?
10€ - adott nap +15% winrate
20€ - fixen nyitsz 2 legendaryt
50€ - 10 meccsen belül meglesz a legend