Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, amúgy most komolyan, simán kinéz egy aggro/mid működő pala deck 😄
Shep
Patch notes
- The Forgotten Torch's owner has been found and has had his torch returned.
- The Concede button will now automatically come up as an option after your opponent plays Reno Jackson.
- Fixed a bug which caused Piloted Shredder to sometimes drop minions other than Doomsayer.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler
Ami után marad egy 3/3. Szóval végülis Horserider + egy 3/3-s, 2 manáért. Value a köbön.

Battletag: Muhee#2716

Steward of Darkshire + Bluegill = 5 manás Argent Horserider 😄 Ki lesz nyerve az érték, az a lényeg 😄
Az MI pillanatok alatt elvégzi a szükséges valószínűség-számításokat, így tényleg ki tudja választani a legoptimálisabb lépést. Persze, ha megfelelően értelmezi a kártyákat.
divine shield bluegill 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ez nagyon jó lap, már önmagában is, a statjai meg főleg. De igazad van, az OTK anyfinbe nem lesz ez jó, viszont valami midrange/aggro pala deckbe igen. Főleg az új pala 3 manás lappal. DIVINE MURLOCADIN. Meh.

Az art 10/10 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.01. 11:38:35
höhö, coghammer lett a golden epic, hát végül is, még egy darabig használhatom.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

egy aggro-bb jellegű lehet belőle amúgy ami meg nem feltétlen baj ha nem megint a standard eboladin a menő

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Nem baj. Palának kijár a pár gyenge lap igazán. Bár nehéz ha több fejlesztőnek és brodenak is az a kedvence
mondjuk ez nem az anythines murloc palát erősíti sztem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

dave9004
Még csak olvastam a firebat féle lapot.
Uther az új murloc hős, Thrall elbukott úgy fest.
Paladin epic 1 mana 1/3 a heropowered mostantól 1/1 murlocot idéz
dave9004
Reddit hearthstone már yugiohban pompázik 😄
dave9004
Április bolondja, jöhetnek a fake lapok
troloooololololo, hónapzárás

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

DasIsFuck
Hát így tényleg nem valami nagy durranás.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Shep
Nem, ez egy másik játék, ne is említsük a Magiccel egy lapon 😊 Itt csak akkor aktiválódik ha kézből játszod ki. Ja, és nem, tuti random, csak a Blizz szeret felületesen fogalmazni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.31. 21:44:15

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Már leírtam ,hogy minden aggro ami nem control 😊

Mephike
lapelemzés, okosságok,

Battelcry csak akkor aktiválódik, ha kézből rakod ki.
akkójóvanakkó
DasIsFuck
Miért ne aktiválódna a battlecry?(ez nem ugyan az mint magicbe az enter the battlefield képesség?)

Másik meg, a lap nem írja, hogy random ebből én arra következtetnék, hogy te választod ki melyik miniont rakod le.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

dave9004
Varian nem jobb mert varian lapokat húz és emiatt meccs végén nem jó.
Na itt egyik mai lap sem draw effekt, így fatigueban sincs gond kivágni egy 10/10 et.
dave9004
Ysharj feat nzoth paklit kinézek.
Metalmilitiakid
Milyen szép érzés is amikor a priest 1 lap híján kitolja az egész kezét az asztalra, hogy csináljon egy 17-17 lényt (élet dupla meg... és végén élet = sebzés). Majd a végén rájött amikor befejezte, hogy wari ellen van és már előre be is nyomta well playt 😄 Egy 1 hp s minion és execute fel is adta ott, szerintem egy hatalmas facepalm után 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

de még mindig nem sikerült leírnod hogy szerinted mi. leírtad hogy ami 5 kör alatt lethalt ad az aggro, kész, majd erre hogy nem a 4, vagy 5 a lényeg 😊
Shep
Jó, nem vitázok veled, mert szerinted az aggro egyenlő face-el, szerintem meg ettől kicsit összetettebb a dolog.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.31. 20:34:12

Shep
Alarmbot, Sarjot lehozza, az meg kihoz még egy Ragnát és kész is vagyunk 😄 Amúgy erre a Szarjra lehet építeni szerintem, csupa önmagában erős nem BC lényt kell berakni és kész.

nem, ott van még a face warrior, face rogue, face druid, ezeket az különbözteti meg a többitől, hogy semmit nem tradelnek, oszt vagy sikerül hamar lethalt adni, vagy concede
Shep
Nem a 4, vagy 5 a lényeg, de mindegy. Az aggro nem egyenlő a facehunter, meg facesámán és eboladinnal.

Na, nézzük akkor a ma esti lapokat. De most már vitatkozzatok a lapokon is, ne hagyjatok forever alone módban így estére 😄

Tome - közepes, nehéz bármit is mondani, annyira random. Maximum egyet tennék be és csak control/os magebe...
Harbinger - jó az effektje, de nagyon ritkán fogja túlélni, és ha túl is éli, akkor is a kezedbe teszi. Oké, kezedben lesz a 10 manás god, de el is kell jutni oda. Esetleg N'Zoth paklikban lehet jó...amúgy 5 manáért már nagyon jó lenne.
Y'Shaarj - eddig a leggyengébb Old God. Szerintem ez lesz a legkevesebbet használva, ha már beleteszel egy 10 manás lapot a deckedbe, akkor annak az effectjét is használni akarod, nem csak úgy kirántani az asztalra és belefutni az AoE-ba....ráadásul nincs olyan idióta, aki ha látja, hogy old godos deck jön ellene, akkor ne tenne félre egy hard removalt...Remélem, hogy nem Y'Shaarj-t fogok majd nyitni első nap.

miért pont 5? hasadra ütöttél 😊 szerencsés kézzel, sokminden megtud ölni 5. kör alatt adott esetben, amire soha nem mondanád hogy aggro
Shep
Ami meg tud ölni 5. körre az aggro, na ez control deckkel nem igazán megy, szóval ... 😊

a te értelmezésed is elég homályos, mert minden játékos az ellenfél leggyorsabb megölésére megy, a paklijának típusától független, attól hogy a paklijának típusa megköveteli hogy az elején tradeljen, és ne fészre menjen
Shep
Nem attól aggro valami, hogy csak face-re megy, legalábbis az én értelmezésemben nem.

ezt én nem mondtam, arról volt szó hogy nem full face-re megy, mint a fészhunter, meg a sámán
Shep
Ja, hogy ha tradelsz az már control, értem 😄DDD

amúgy ma 😄 meg is vert rank 10en 😄
aztán egy totem shaman vert meg bloodlusttal 😄

de tény hogy LOE óta jobb a burst shaman
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.31. 20:15:15

mikor találkoztál utoljára mechsámánnal? mert én az utóbbi fél évben, szerintem max 5-ször, kb mint millrugóval, nem is értem hogy jön ide, rég nem tárgya már a metának
szerintem nem, a varian ennél jobb, és azt se használja senki, mert baromira nem mindegy hogy mit rak ki, bizonyos battlecry-ok elvesztése nagyban csökkenti az esélyeid, pl reno, elise. battlecry-ok nélkül meg nem lehet paklit építeni

elmegy az egész köröd hogy kint legyen egy easy bgh, polymorph, swd, peacekeeper, uldaman target, meg még valami amit lehet hogy nem is feltétlen szeretnél kirakni csak úgy, mondjuk battlecry nélkül, vagy pont úgy, abban a helyzetben, sok tauntos fatigue warriorban lenne jó, de neki meg ott van a varian, ami sokkal jobb
mennyit és milyen mech deckel játszottál?! vannak belőle midrange verziók de az mechmage/shaman aggro verziója még annyi gondolkodást és tradet se igényel mint egy facehunter

ez sem igaz a mech paklikra, mert ott tradel-ned kell, hogy legyen lent mech a szinergia miatt.
Shep
Na de kérdés, hogy mit idéz, lehet olyat amit még nem raknál ki, mert szükség van rá, de mondom az itt a gond, hogy tök jók ezek a nagy lények de túl sokat azért nem lehet bepakolni belőlük a deckbe, nem Magic ez.

Shep
Azok a deckek amik csak a gyors ölésre mennek és nem akarnak játszani az mind aggro 😊

Ez az Y'Shaarj csak szerintem durva egy kicsit? Már magában a 10/10-es test is bazi nagy, de még idéz is maga mellé valamit.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na ezzel búcsúzom mára, mert mennem kell. 😊

Stuff you only see when at 0-2 in Arena via Reddit

Best Dennis play ever. 😄
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.31. 19:53:18
erről beszélek ilyen alapon mindenre rálehet sütni hogy aggro

ne keverjük az álomkezet az aggroval, mert a mech deckeknél számít hogy mit húzol, egy fészsámánnal fészhunternél meg igazából szinte lényegtelen milyen a lapjárás úgyis minden sebez az arcba
Igen, pont erre értettem, hogy kérdés ki mit tart aggronak.

De akkor a várható leper+juggler nerf tuti kihat minden olyan deckre, amit Te aggronak tekintesz.
Mephike
Jaja, ez durva volt anno 😊