40521
  • JethroHUN
    Faszom ebbe a hearthstoneba. Játszok másfél órája, egyszer sem nyertem. Casual / Standard. Egyszer nincs jó kezdő handem, sose. Teljesen szarul húzom a lapokat. Természetesen az kibaszott szerver teszi a az ellenfeleim kezébe a lapokat, 7 HP mert jönnek neki sorba a lapok. Hagyom a fenébe. Ez tuti vmi szerver oldali beállítás, aki jó sokat költ az kap valami + rng buffot.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.05.13. 13:38:39
  • Madi92
    Hm. Én eddig csak egyszer találkoztam vele egy reno deckben.
  • Negritis
    én annyira nem, dragon lapok nagy része is bejött a BRM-el és nem voltak jók
    hopp kövi kieg és bamm van rendes dragon deck
  • Renegade
    ezt mondjuk mindig érdekes dolognak tartottam, mármint, hogy elfeledett, alig használt lapok, egy-egy változtatás hatására újra fel lesznek fedezve.
  • Negritis
    az enter the col-t elég sokan használják
  • Madi92
    Decklist akit érdekel.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Forbidden Healing
    Redemption
    Equality x 2
    Acidic Swamp Ooze
    Flame Juggler x 2
    Wild Pyromancer x 2
    Acolyte of Pain x 2
    Aldor Peacekeeper x 2
    Truesilver Champion x 2
    Hammer of Wrath x 2
    Keeper of Uldaman x 2
    Twilight Drake
    Enter the Coliseum
    Emperor Thaurissan
    Sunwalker x 2
    Sylvanas Windrunner
    Wobbling Runts
    Lay on Hands x 2
    Tirion Fordring
    N'Zoth, the Corruptor

Kb mindenre van benne megoldás. Tirion - Redemption combo valami csodás. De baj esetén sunwalkerre is mehet a redemption vagy esetleg woblingra (Bár azt nem szokták bántani nagyon, wobling ezért is jó, mert egy esetleges wild pyro equalty után marad valami a boardon, illetve brawl vagy bármilyen boardclear ellen kiváló. Cobaltot nem szereti).
    Controll deck, szóval early game nem nagyon kell, illetve ott a flame juggler, ami nagy baj esetén equalityvel is működhet, ha a random is úgy akarja. Hammer of wrath most a nagy kedvenc. Több hasznát látom, mint consecnek. Forbidden healing is valami csoda, nagyon sokszor van, hogy ugye early game hiányában leviszik a HP-t, de amint megszerzem a boardot, 10. körben +20 hp. Gyönyörű.
    Sokat még nem játszottam vele idő hiányában, de szerintem meg fogja állni a helyét. Van benne pár megoldás, amire nem számítanak az ellenfelek. Pl: Redemption; Enter the col.
    Ha ezzel sem jön össze R10 feletti helyezés, akkor ott már velem van a gond. :D
  • Negritis
    standard-on is brutál
    és hiányzik az implo, viszont van helyette forbidden ritual
  • Softcore44
    Rendben megnezem majd , viszont stabdardba vagy wildba erdemesebb? Sea giantal tolom illetve a standardbol nagyon hianyzik az imp-losion :(
  • Madi92
    Nagy mákom volt, hogy pont sylvanas esett. De ennyi már kijárt szerintem. :D
    Amúgy mindig van új N'zoth deck. Kísérletezgetek ezerrel, mindenféle összeállítással. Reno N'zoth most kicsit pihen. Csináltam egy kontroll N'zoth decket. De Pl mostanában jobban preferálom a hammer of wrathot a consec helyett. Meg kivettem sok deathrattle miniont, szóval most csak tirion, meg egy darab Wobbling Runts(bár gondolkozom a második visszarakásán) van benne + most ugye sylvanas, mindezt megtámogatva egy redemptionnal. Illetve próbálkozok összerakni egy Djinni of Zephry N'zoth decket.
  • Negritis
    amivel szeretnél
    a legfontosabb dolog h ne görcsölj rá semmire

van több életképes deck, de ha csak haladni akkor sztem Zoo
  • Daermon
    Mivel jó móka :)
  • Softcore44
    Szerintetek mivel erdemes ladderelni standardban / wildben mostanaban ? Kifogytam az otletbol
  • Mephike
    Tidesoftime a streamelést hamar abbahagyta, amikor megtudta a chatről, hogy a twitter fiókját feltörték...
  • dave9004
    Nem amiatt, hanem hogy rögtön netdeckelték amiről vki leírta h jó hónap elején mikor ugyanmindegy még a rang.
    Az ember aki streamet napi szinten nézi elvárná h a népszerűek sajáttal kezdenek.
    De ja újítgatnak mostanában. Plusz próbálgatják a dreamhackes sikerpaklikat
  • Softcore44
    Elment a kedvem ettol a Nzoth rugotol .. 2-6 aranyom van pedig olyan jol indult ... 12 rol 14 standardban .. Lehet hogy csak egy rossz széria pedig annyira biztam benne hogy ladder kepes akar lvl 1 ig
  • Renegade
    hmmm, nem te puffogtál múltkor, hogy egy kicsit le vannak fagyva a top streamerek, és egy ideig nem ment nekik az egyedi deck?
  • dave9004
    Nekem még mindig mindegy mi jön rankeden. Ott elfogadom mint már írtam többször
  • Renegade
    amúgy fellélegezhetsz, egyre több vicces deck kerül elő a top streamerektől, amik nem ND-k :)
  • icyshadow
    Ha valaki nyitott véletlen WoToG-ból Y'Shaarj, Rage Unbound-ot, érdemes brawlban kipróbálni Innervate mellett. Egyedül mage ellen célszerű azonnal concede-elni, mert úgy is Ice Block + Fireball, azt meg nem lehet megverni ezzel, viszont a többit hozza, sokszor 1 kör alatt. (Mech paklik megverhetik, ha nem jön elég innervate időben.)

Volt valaki, aki Murloc Tinyfin-t játszott, meg Mortal Coilt. Kirakta Tinyfin-t, aztán lelőtte Coillal. Szürreális volt.
  • Renegade
    mondjuk itt azért tegyük hozzá, h amikor lett egy olyan telefonom, amin már tudtam játszani, kb iq/2, bezavartak az utasok, a beszűrődő

zaj, kb minden o0
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.12. 17:35:54
  • Renegade
    :DDD

de nem?
  • Negritis
    nekem az tetszett h a kieg után mikor mentem a hunterrel, és lövésük nem volt mire jó a freezing trap :D
  • 1Darton1
    Nem olvasták el a guide-ot!
  • dave9004
    hogyne... de milyen sokan. és aztán azoktól kikapni random miatt... kettéharapnám a telefont néha :D
  • Renegade
    amúgy feltűnt nektek, h a Tuskart, a játékosok nagyobbik része képtelen normálisan lerakni, ha már van lent egy lény? o0
  • Negritis
    gz
    akkor lassan jöhet az nzoth deck
  • Renegade
    természetesen gratula, de amúgy most sokan utálunk :)
  • Madi92
    Uuuu, srácok. Első Brawl meccsem: Priestel Mind Blast + Darshire 5. körben vége volt a Stindusk + Powerover Warlocknak. De nem is ez a lényeg, hanem a pack egy sylvanast rejtett. Crain mellett ez volt az egyik Legendary ami nagyon kellett volna.
  • hawkie22
    A midrange sámán alacsonyabb szinten (R10 alatt) nagyon erösnek tünik. 3 meccset játszottam az elején face hunterrel, majd váltottam sámánra. R23 nulla csillagról indultam, jelenleg R15**-nél járok. Ha az elsö 3 hunter meccset és wint nem számolom, akkor jelenleg a sámánnal 13-2 az arányom win tekintetében. A legutolsó meccs pont egy hunter ellen volt, folyamatosan irtottuk egymás minionjait, a végén volt lent 7 minionom, de ebböl 5 totem volt és csak egy 1/1-es totem. :) 7/7, 3/2, 1/1, a többi meg 0-ás totem. Levitt 2 HP-ra, neki volt 16 HP-ja. Mana Tide Totemmel felhúztam egy Rockbitert, majd jött egy Doomhammer. Sajnáltam szegényt, mert elég jól játszott, de a Rockbiterrel sajna lethalom lett. Remélem, a jó sorozat megmarad, ha nem akarom a bónusz streaket bukni, akkor a hunteres napihoz váltanom kell wild-re. xD
  • Daermon
    Ja ezt nem tudtam. De így akkor érthető :)
  • Renegade
    az a max amíg kapod a tíz aranyakat.
  • Daermon
    30 win miért jó?
  • Renegade
    ezt a 30 w farmolást sem fogom megérteni :(

egyszer volt, hogy elértem rankeden (R5-ért mentem), úgy elszégyeltem magamat, hogy ki is léptem
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.12. 13:56:25
  • dave9004
    persze h lassú. minden lassú ami nem t5-re öl meg. innervate-tel még van esély ha nem öli meg magát rögtön.
    am egy farmzóna a brawl. mindenki a hunterrel farmolja a 30w-t
  • Renegade
    nem túl lassú?
  • Matte
    Unatkoztam, összeraktam egy Thunreno decket, mókás kis pakli lett, R15-13 környékén még lehet vele aratni, így tíz játék után azt mondom.

A Brann-Twin páros a kedvencem :D

Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.05.12. 12:40:01
  • ktm99
    power word glory/mindblast, kifejezetten jo, a mechwarperrel feltoltott board ellen
  • Negritis
    warival az upgrade + vmi
    vagy az armorshmit + ww/inner rage/az új 1sebzés 2/2 ooze amik erősek
    a ww talán a legerősebb

igazából elég sokan kísérletezgetnek így ki lehet fogni dolgokat, de itt is kb beállt egy "meta"

én amivel tegnap pl warlocokot csináltam az sourfire - fist of jaraxus volt

ami még érdekes lehet az az új 1/5 3 manás lock lap + voidwalker
  • Daermon
    Én warriorral csináltam meg: Fiery Waraxe + Heroic Strike
  • Negritis
    jah igen, a frostbolt - icelance is nyer kb turn5-6ra