Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt viszont nem értem, hogy miért kötöttél ebbe most bele 😄 Különben is odaírtam, te is idézted, hogy "úgyis mindenki tudta". Aztán te leírtad, hogy valszeg mindenki rájött. 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igen, ha van 4 Old God, és abból már bemutattak 3-at, akkor valszeg mindenki rájött hogy ki a 4. Yogg-Saron, és nem Mari néni a piacról.
Battletag: Muhee#2716
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.02. 14:57:51
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
2 drop -> 3 drop -> 4 drop 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Negritisnek is igaza van: Xaril után könnyen lehet, hogy nálam is ezek vezetik az erősorrendet eddig.
Thing from Below: ez a lap OP-bb mint elsőre látszik. 6 mana, ez alapesetben nem érdekelne, sosem fog annyiba kerülni, de amiatt örülök neki, hogy drága, hogy a másik shaman lap még erősebbet csinál belőle...lesebezzük, aztán transzformáljuk.Wow. Amúgy még 6 mana 5/5 taunt is tisztességes tud lenni, ha úgy jön ki a lépés. Ezt a lapot simán ki lehet tenni 4. körben és akkor vége van. Valahogy egy zoo szerű midrange shaman felbukkanását vizionálom, de nagyon jó lesz ez az összes shaman deckbe.
Master of Evolution: egy yeti, pofátlanul erős battlecry képességgel és még bele is fér a battlecry shamanomba 2 db 😄 Gyakorlatilag bármit kivágok érte. Hát mi már ez? 😄 Oké, random, de a lényt amit átalakítunk először nyilván legyengítjük, és aztán áldozzuk be, de az a minimum, hogy előtte ütünk vele. És utána jó eséllyel egy még erősebbet kapunk. Sőt, mondok még jobbat, bármelyik totemünkből csinál egy 3 manás lényt a pályára 😄 Mindig lesz célpontja ennek a lapnak, talán a shaman legjobb lapja?
Előrendelem 😄 Csak aztán ezekből goldent kérek...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
instacraft!!!!

Mi marad hét mana? Anti, Geddon, wargolem, új hogger
-Overload
-Negatív RNG(pl egy kieggel ezelőtt tuti -1-től +1-ig alakította volna).
-Normális statjaik vannak.
Nekem a mid range sámán volt mindig is a kedvenc deckem, akkor kezdtem megunni a játékot, mikor totál alkalmatlan lett ladderre. Ha ezek a lapok(a gyógyítóssal együtt) tényleg olyan jók lesznek mint amilyennek tűnnek, tuti újra rápörgök a játékra. Talán azokat a mostanában kijött sámán lapokat is beindítja, amik érdekesnek tűntek, de szimplán nem létezett olyan tier 3+ deck amibe be lehetett pakolni őket. Nekem már nem is kell tovább hypeolni a kieget, megvannak a lapok amiket craftolok majd. Már csak az agrosámánra kell némi nerfhammer, ne gusztustalankodjon ladderen. 😄
Semelyik lap nem másolja magát minden kör végén, valamire te nem figyeltél. Itt azért vagyunk páran béta vége óta, vágjuk a borsót.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.04.01. 22:01:01
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Picit kaszinó, de fölfelé javít így nekem nagyon tetszik. Az arany sámánom már várja a standardot
És egy tanács, a Cleric elé nem éri meg 1/1-es taknyokat rakni mert csak ingyen leüti őket és még lapot is húz belőle.

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.01. 20:16:50
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
viszont egy midrange totem shamanhoz szerintem elég szép adalék
ehhez kéne még valami potens laphúzás (pl overload kristályokért) és akkor lehetne életképes nem aggro shaman is megint
Nekem érdekesebb felhasználásnak tűnik az, hogy az idő előrehaladtával potom összegért, maradvány manáért valami amúgy is erős play mellé még kidobod ezt is plussz threatnek.