Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
katún ísári, jogszaron meg zót nekem 😄
Zickler
Én Enzo(t)h -nak hallom rengeteg helyen, meg Jáshárázs -nak.

Battletag: Muhee#2716

dave9004
a fang és malorne nem tenné jobbá. laphúzás ami lesz, meg beast alapú spellek tennék jóvá.
dave9004
Katún (a streamen legalábbis)
Ishardzs v isharadzs asszem,
jogszaron az egyértelmü talán
Nzot( vagy n-t nem is ejtjük? Zot
Szerintem a beast druid megint csak elmarad, mert kiesik a druid of the fang, a creeper, Malorne stb.

A combo druid is kiesik valszeg nerf miatt.

Viszont ami jöhet, az egy erős ramp, illetve egy C'Thun druid is, az új druid rovar nagyon erősnek tűnik 😄
Egyébként most tisztázzuk már 😄 Valaki legyen szíves írja le, hogy melyik Old God-ot hogy kell kiejteni?

Kató, Nözot, Iszárj, Jogszaron? 😄
mukla sztem nem vállalhatatlan, Trump elemzését is nézve nem kiemelkedő egyáltalán
és nem is lehet decket rá építeni, DE
ha lesz beast druid felértékelődhet

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
én yshaarjot egy naga druidban biztos h játszani fogom.
Az Old God-ok között a leggyengébbnek tűnik, de a legendaryk között nem. A Boogey meg a Mukla vállalhatatlan, remélem nem nyitok azokból...ellenben egy Hogger már jöhet.
gamestar elemzése

"Ugyan biztos lesz olyan őrült, aki szent küldetésének érzi majd, hogy működő paklit építsen Y'Shaarj köré, de eddig ő tűnik a leggyengébb legendary lapnak a kiegészítőben. Nektek hogy tetszenek az új lapok?"

sztem nem nagyon nézték a kieg eddigi lapjait vagy nemtom, de minimum "balgaság" hogy az a legrosszabb legend

új mukla és boogey mindenképp gyengébb sztem
az új hogger sem erősebb sztem, legalábbis erre lehet decket építeni egy harbringerrel

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

a "rég játszottam" rész alapján úgy gondolom valami alapod van
ha a classicok jó része megvan akkor mindenképp várj ki sztem

Wow, na az szép 😄 MInd1, most elbaromkodok egy ideig ezzel a druiddal, folyamatosan fejlesztem, Muklának akarok helyet szorítani, de valszeg jobb nélküle...
akkor lehet, hogy várok a kövi kiegig, egy 5-10 ezrem van rá az vajon elég? rég játszottam nem tudom, most mennyibe kerül egy pakli:S
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.03. 17:16:33

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

dave9004
viszont Thijs astral druiddal már r4 😄 3 nap alatt eléggé jól összerakosgatta
30/14 winrate
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.03. 17:18:14
elvileg 1x jön a 2, legalábbis mintha ez lett volna mondva

a helyedbe én most várnék a dologgal
de egyébként egész értelmes paklikat össze lehet rakni kb 2k dustból

Az attól függ, milyen paklit akarsz összerakni és mi a célod. Nagyon sokféle olyan pakli van, amivel akár legendig is el lehet menni és van köztük olyan is, ami szinte fillérekből összehozható vagy akár 1-2 hónap játék alatt kifarmolható.

Most viszont mindenképp érdemes kivárni április végét és addig gyűjtögetni, mert jön egy új kieg, bevezetik a standard módot és borul az egész egyensúly.
dave9004
én nem millezek 😊
dave9004
egy rendes paklit? egy olcsóbb tempo zoo aggro pakli nem sokba van.
Mennyit kéne költenem ahhoz, hogy egy rendes paklit össze tudjak rakni srácok?😊
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.03. 17:12:30

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Úgy tűnik, hogy a standard igen, de a kieg szerintem nem. Tippre 24-25 körül stream, bemutatják az összes lapot, megkapjuk a standardot, utána 1-2 héttel a kieget is.
Elvileg 26-án jön a kieg,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ennél azért már jobb lapjaim vannak.
Bár még nagyon kísérleti a dolog, meg ma eléggé elgyapálnak vele, mondjuk fullos deckekkel, szóval...
Circle of Healing x 2
Holy Smite
Power Word: Shield x 2
Lightwarden x 2
Northshire Cleric x 2
Shadow Word: Pain x 2
Shrinkmeister x 2
Wild Pyromancer
Shadow Word: Death
Thoughtsteal
Earthen Ring Farseer
Mind Control Tech
Holy Champion x 2
Holy Nova x 2
Azure Drake
Entomb x 2
Holy Fire
Cabal Shadow Priest
Sunwalker x 2
Mind Control
Hát ezt a decket nagyon fogom sajnálni ha bejön a standard...a milldruidot teljesen megölik, de nagyon élvezetes deck 😄 Imádok ezzel játszani 😄 Dave egy próba?

lopkodós pap az jó, anno egy Muki nevű hobbi játékos összekattintgatott egy alap lapokkal operáló papot (40 dust volt talán a pakli költsége), régen elég szépen lehetett vele haladni, de az sok kiegészítővel ezelőtt volt, nem tudom, hogy ma hogyan működhet, de egy megnézést megérhet:

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

off:

Superman is WOW-ozik 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
Csak standard lesz a cucc.
Aaaa, megtaláltam az új hívatásom a pap személyében. Pár lap szerencsére már megvan hozzá, így elég komoly kis harci control lopkodós papot össze tudtam rakni. 😄 Egyelőre úgy néz ki, hogy, ha nem olyan hű de elcseszett a leosztás, akkor sok mindent megfog.
Mephike
Azt tudom, hogy hónap végén most nézni fogja, hogy wildban vagy standardban értünk-e el jobb eredményt és a jobbik eredmény alapján fog minket jutalmazni a játék. Arról van infó, hogy a lapokat is eszerint fogjuk-e kapni, vagy tehát ha wildben leszek jobb, akkor kaphatok GvG-s lapot, ha standardban leszek jobb, akkor GvG-s lapot tuti nem kapok. Vagy full random lesz a dolog?

nem panaszkodom, mert jó a deck,de mi ennek az esélye? 😊

lol egy arénán belül 2 deathwing paladin <#vigyor2>

az másodlagos indok de igen

dave9004
Plusz a gplayről telepített hs-en keresztül olcsóbb az ingame store.
igen lehet simán utalni is a paypal számlára, ez pl anno elfőzetéses dolgoknál volt érdekes mikor még macerásabb volt 1-1 subscribtiont megszüntetni (10-12 éve pl)

ettől függetlenül általába van olyan fizetési opció hogy nem menti el az adataidat csak 1x használja őket az általában elég safe

bazsidiver #30048
mobil eszközöd van? a gplay elég safe azért
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.02. 18:47:49

Elvileg tud valami olyasmit, hogy banki átutalással teszel a paypalos számládra pénzt és arról fizetsz. Bankszámlától függően jóval költségesebb eljárás, de elméletileg illene működnie.
...és aminek semmiféle káros következménye nem lett senkire nézve.

Azt megértem, ha valaki a tutitippek.hu-nak nem adja ki a bankkártya adatait csajozási tippekért, de azért a mai világban nagyságrendekkel nagyobb az esélye, hogy egy betörő kirámolja a házadat vagy akár annak, hogy egy darázscsípésbe belehalj, mint annak, hogy egy egyszeri battlenetes vásárlás miatt ellopják a bankkártya adataidat és visszaéljenek velük. Kivéve persze ha csurig van vírussal a géped, de az óvatosságból arra következtetnék, hogy nem jársz kétes honlapokra, nem nyitsz meg kétes maileket és nem telepítesz warezt.

Ettől persze mindenkinek a maga dolga, ha valaki fél ettől annak esetleg megoldás lehet egy alszámla, amihez vesz egy dombornyomott kártyát és mindig csak annyi pénzt tesz át rá, amennyit interneten költeni akar.
dave9004
Akkor nincs adventure.
PayPalnak is kell a bankkártya adatod, másképp honnan szedné le a pénzt?
Lehet hogy maradi, de mindig van valami ami emlékeztet hogy az interneten a személyes adatokat csak elővigyázatosan lehet megadni (mint pl ami karácsonykor volt a steamen)
"Can't wait to transform my Evil Heckler into a Booty Bay Bodyguard."

😄DDDDDDD
Hát elég maradi felfogás, ha meg nem haragszol. Manapság már mindenhol teljesen elfogadott, biztonságos dolog. Még a kaját is így rendelem.
Battle.net-en csak úgy lehet fizetni paypal-al hogy megadom a bankkártyaszámomat? Mert megpróbáltam megvenni az egyik adventuret, de amikor rá megyek hogy fizetés papypalal kéri a bankkártyaadataimat, én meg azt interneten soha nem adom meg.
dave9004
finnek és a humor 😄
Shep
Biztos így van, én nem igazán szoktam nézni csak néha belelesek, meg mikor tornát közvetít, de akkor lehet az én elvárásaim voltak nagyok .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Oks, ez tényleg öreg 😊

Pedig legendásan unalmas egyéniség.

Zickler
Most elkerekedett a szemem, az 5 Old God hallatán, mert ugye mindenki más mond, vannak legendák, amik szerint 3, 4, vagy ugye 5, de a 4 a hivatalos.

Battletag: Muhee#2716

Shep
Kérnék egy kiló fejtős babot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na, időközben meg is mutatták a 4. Old Godot 😄

A nemrég kiadott hivatalos lore szerint 4 old god van (legalábbis Azerothon) annak ellenére, hogy korábban más források mást mondtak. A 3, amit már bemutattak és Yogg Saron.

Egy kis ismerkedés Yogg Saronnal:

Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.04.02. 15:35:22