Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok egy nagy kombinátor. Nem feltétlenül tudom, mit játszik az ellenfél. De pl warrior ellen, meg pap ellen, bármilyen idegesítő is néha, de imádok játszani, mert sokáig tart és annnnnyira jó mikor a végén a megmaradt kis lapjaimból mégis meg tudom verni.
Viszont a mage, az meglátom és legszívesebben alt+f4 pedig ilyenkor még csak ki sem rakta a managyíkot.
Az előbb is. Pappal nyomultam Mage ellen.
1. kör gyík
2. kör mad
3. flame izzé
4. frostbolt
5. körre 15 hpm volt.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nekem kezdetben a sámán volt a kedvencem, volt pár hős aminek minden lapját törtem, töröm most is.
Egy csomó mindenki hasonlóan kezdte mint ti, de nem kell sok idő és lesz pár fasza paklitok. Sztem ez standardban most mégjobban kijön és gyorsabban éritek utól a jó paklikat. Nyűg, de kieggel nagyot változik most a játék.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2016.04.04. 23:36:14
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rugo ellen olyan rugo, hogy kirakott 3 lapot, az egyik coint adott neki, a másikért spell kijátszásért lapott húzott a 3. pedig csökkentette a költséget. Egy kör alatt kb 10 lapot tolt az asztalra sok esélyem volt.
illetve az állandó amikor kicsit esélyem lenne végre jön a Ragnaros és persze véletlen se miniont talál hanem arcot és köv körre lethal is lettem, ez 2x volt ma csak.
Nekem valahogy pont a dr. al van ált. kevesebb bajom.
Volt még pár apróbb legandary meg kombó, de az már tényleg viselhető volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyszerűen az a baj, hogy a kezdők, meg az évek óta játszok teljesen össze vannak eresztve. Mert azzal nem vagyok kisegítve, hogy játszok 3-at fulldeckek ellen, majd bedob egy nálam is kezdőbbet, azt megverem, hurrá, aztán megint Dr seven és társai 3 körig. És ki ne találjátok, hogy a legendary nem is annyira fontos, mert megszámolni nem tudom, hogy egy Dr seven vagy sylvanas hányszor cseszett már ki velem. Főleg, hogy paladinnal játszok, aminek aztán nem nagyon vannak ilyen esetre jó megoldásai az elején.
És vettem már packot is, ha nem is nagy mennyiségben, bár inkább elittam volna... 😄
Egy baj van, hogy nagyon behúz a játék még így is, mással nem is játszok. Twitchen is ezt bámulom állandóan, ha ráérek.
Ha tetszik a játék és van időtök akkor meglesz amit szeretnétek.
Ha tetszik és nincs idő akkor pár packot lehet venni. Húha nem nagy dolog, sőt nem néz le senki.
Ha meg nem tetszik a játék és időtök sincs akkor fölösleges játszani, mert egyről a kettőre nem lesz meg minden lapod egy gyűjtögetős játékban.
Vagy kitanultok arénázni.
Minden hónap elején ez van sajnos.
Azt viszont vedd figyelembe, hogy a közelgő kieg miatt most ott ez lesz és top paklikkal fognak goldot farmolni.
Kieg után jelentősen változik a low rank meta hónap 5-6. Napjától.
Én is kezdtek kiábrándulni így 3 hónap után, mert soha az életben nem lesz meg egy értelmes deckre való, pedig még azt sem mondhatnám, hogy keveset játszok. Lassan meglesz a palával az 500 win. (Játékidőm 90%-a palával volt)
Igen, ez létező lap Naxx-ban.
Talán legend fegyóvá kéne tenni a doomot.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.04. 21:32:58
Turn4-ben rampelni nem annyira nagy dolog, legfeljebb innervate-el kiemelkedő (amit szintén lehet, hogy nerfelni fognak).
A 3/3+2/2 már érdekesebb.
Szerintem ez egy egész erős lap. Ami persze kelleni is fog a druidnak, hisz várhatóan ő kapja a legtöbb nerfet.

Battletag: Muhee#2716
Druid rare, 4 mana 3/3
Choose One: Summon a 2/2 Ooze or gain 1 empty mana crystal
Kép, még ázsia szöveggel:
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2016.04.04. 20:12:40
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
vagy legalábbis úgy rémlik 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.04. 17:04:48
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
az 1 sebzéseket kiosztani jó ez
pl unleash ellen
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.04. 16:53:44
mondjuk így hogy kiveszik a Death's Bite féle WW effectet ez "kompenzál"
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.04. 16:34:01
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy az a baj hogy ez tökéletes válasz a mustárra
amit kivesznek😄
viszont kicsit countereli a divineshieldet adó pala lapot is
ahogy pl hunter 3 mana 4/2es legend is
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.04. 16:33:26

Ravaging ghoul:
3 mana
3/3
BC : deal 1 dmg to all other minions
közbe találtam képet is:

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.04. 16:29:54