40521
  • Renegade
    amúgy az a vicc, hogy nem vicc
  • dave9004
    sztem neked streamelni kéne ezeket a meccseket twitchen. még gazdag is lehetnél
  • Skaternorbart
    az egy jó lap? nekem sosem működött semmire sem jó nem öl meg semmit csak lefagyasztja, helyette van twilight guardian, 4 ért álltalában 3/6os taunt pont a másik 3 sárkány miatt meg a laphúzás miatt a kezembe is kerülnek és kb 6-7 szokott lenni a két sárkánynak az értéke és még arra is van esély bőven ( a lapok száma miatt) hogy előbb játszom ki a twilightot, vagy a midnightot,(hogy jó legyen az értéke) mert még az azur miatt is kijátszható a guardian
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 12:39:10
  • Madi92
    Hááát te tudod, de pl (a sok másik lap közül) a Twilight és Mindnight tényleg nem ide való, az azure draken kívül egyik dragon sem úgy igazából. PL a water elemental hol marad? Az egy isteni lap.
  • Skaternorbart
    jó, de én nem ilyen szimplán adom, nem hozom ki ha leszedik... van más lény is 5-ért
    vagy valami, mert vannak laphúzos kártyák
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 12:34:26
  • Skaternorbart
    Köszi, jónak tűnik! :)
  • Mephike
    A logika ezt kívánja, de a tapasztalat mást fog kihozni.
    Ebben a játékban a leggyakoribb esemény az, hogy két lény üti egymást.
    Kiteszem 4. körben a 4/5-ös jetit, Te ötödikben tudod kitenni a nightbladed, ami 4/4-es. Azt én rögtön le is ütöm és megmarad a jetim. Arra neked a hatodik körödben reagálni kell, meg kell oldanod, min 2 manáért le kell pingelned. Nekem ott lesz a 6 manám, és abból gazdálkodok.
    Sokat buksz velem szembe a nightbladeddel, nem ér annyit a face sebzése.
  • Skaternorbart
    Én nem szedem szét ezt a paklit amíg nyerek vele... Egyszer már szétszedtem az összes paklimat...gondolom nem így értetted. de ez megtörtént, mert azt hittem hogy jobb lap kell nekem, de nem annyira kell. csak türelmsenek kell lenni és lesznek majd lapok...
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 12:25:52
  • Madi92
    Bár már kissé idejét múlt, a standard megjelenése óta, meg ezek csak basic lapok, de sokat lehet tanulni belőle.
    Ajánlom az össze ilyen videóját megtekintésre.
    Link
  • Skaternorbart
    annyit elhiszek, hogy nem minden kezdőnek jók az én tanácsaim, lehet amúgy sem jók. de ezek az alap spellek, elég erős lényekkel vannak összhangban, és sok lény van benne mert vannak amelyek hoznak magukkal még egyet, (Mint a fidesz választók anno) és látjátok ma a fidesz van kormányon :D
  • Madi92
    "A dragonling-ben az a jó hogy két lény 4-ért. nem értem miért nem hiszitek el hogy az jó."
    Na most két út áll előtted. Vagy azért jársz ide, hogy tanulj és fejlődj az által, hogy tapasztaltabb játékosok megmondják mi a tuti vaaagy mész a nehezebb úton és magadtól próbálsz rájönni a dolgokra, viszont addig is kímélj meg minket meg magadat az ilyen mondatoktól, mert ez nagyon rossz fényben tüntet fel téged. : )
  • Skaternorbart
    nightbladeből egy az pont jó ide. 4 ért 4/4 és 1 ért 3 sebzés, és az effigyvel is működik ha...
  • Renegade
    óóóh ne is mond, én szentül hittem, hogy a cobra shot egy mekkora jó lap már, aztán itt szépen elmagyarázták, hogy arra a lapra az van írva, hogy veszítettél :)

aztán szépen rászoktam én is, hogy ide belinkeltem a pakliötleteimet, nyilván annak rendje és módja szerint szétszedték, de hát ebből lehet tanulni :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.19. 12:15:31
  • Skaternorbart
    flamewaker az már nekem is eszembe jutott de, elég kemény 800 dust-ért. azur sárkány csak egy van. és ott valóban hiba volt a holy nova nem ugrott be. (nem ugranak még be mindig, a legtipikusabb lapok sem, hogy az enemy-nél mire kell számoljak.) most még valóban nem értem. miért nem jó ez a pakli. Korábban próbáltam már többféle mage paklit nekem ezzel megy eddig a legjobban,

A dragonling-ben az a jó hogy két lény 4-ért. nem értem miért nem hiszitek el hogy az jó.
    akkor kell kijátszani ha az enemy-nek nagy lénye van. és nekem még van pl egy frostbolt, a spellekkel combozva a kis lény sebzése többet ér.
  • Madi92
    Yupp, Let's Play ként simán elmennének. Én is majdnem végig néztem. Nekem is az a legnagyobb bajom, hogy kezdőként akar másnak tanácsokat adni.
    Én 5 hónapja kezdtem, szóval tudom milyen kezdőként a játékban. Meglátsz pár lapot, észreveszed, hogy úúúú ezek működnek combóban és akkor úgy érzed, hogy te szartad a világot. :D
    Hát még hosszú út áll előtte, amivel nincs baj, ez ilyen játék, csak ne akarjon messiás lenni ilyen hamar. A mage amúgy is OPÉ basic lapokkal rendelkezik, szóval már csak azért se.
  • Skaternorbart
    én hunterrel úgy szoktam húzni lapot hogy van egy ilyen snakes secret, amire rárakom azt a deathrattle lapot (spellt) 3-ért, és akkor jönnek a random beastek, de ha még ez a fegyó is meglenne akkor lenne igazán combos lehet persze hogy az életben nem jön össze ez a combo, de azért van rá sansz, ha még egy kicsit tovább gondolom...
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 12:00:20
  • Renegade
    na akkor a teljesség igénye nélkül:

javul a stílusod, az előző videók sokkal rosszabbak voltak :)
    optimizmusból és lelkesedésből jeles

pakli:

ez egy rossz tempo szerű pakli, vannak benne már jó szinergiácskák, csak nem elég

mana kukucból kettőt tegyél be, ha van ahogy az apprenticeből is
    novice engineert ne játszd, ha már olcsó laphúzást akarsz, akkor loot horder, de egyébként a két arcane elég
    effigy klassz lap, de tudni kell használni
    azzure drakeből kettő, ha van
    esetleg craftolj le egy, de inkább kettő flamewakert
    nightbladenek még a nevét is felejtsd el, nagyon rossz lap
    dragonling helyett inkább yeti.
    midnight meg twilight drake nem illik a pakliba

maga meccs:

hát, egy másik nagyon kezdő játékos ellen mentél, aki hasonló elgondolás mentén rakhatta össze a pakliját mint te: nagynak tűnő de, valójában nem működő ötletek (majd, ha pár hónap múlva visszanézed a videód rájössz). amúgy a srác paklijára az lehetett írva, hogy: minden pakli ellen veszít.
    rengeteg volt a hiba, lásd Matte, meg azure drake + frost nova kombó kihagyása, 7. körben value takarítás nem tesz kiszolgáltatottá, azt úgy hívják, hogy álom flame strike. ugye a 2/2-es + 2 spell damage dolgot fent hagytad, meg is lettél büntetve. Nem az a baj, hogy rossz döntéseket hozol (mindenki így kezdte), hanem hogy próbálod érvekkel védeni a védhetetlent.

a fő baj igazán az, hogy te ezt a videót guidenak szántad a többi kezdő mage playernek. Na ez a nagyon nagy hiba, ugye youtuberól idézve: "Nagyjából megszereztem azt a tapasztalati szintet, ahonnan már a kezdő játékosoknak tippeket adhatok."

Nem, ehhez úgy még kell 500+ játékóra, hogy tudj pár jó ötletet mondani azoknak akik normál nehézségen már leverték a kocsmárost gyakorló módban.

amúgy nem rossz, hogy lelkes vagy és csinálod ezeket a videókat (csak ne hívd őket guidenak, pls), de az internet népe, ha rátalál, akkor darabokra fognak szedni, mert a trollok azt teszik.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.19. 12:02:16
  • dave9004
    fölösleges neki megmagyarázni, az ő r18 mage-e a legjobb mert és kész
  • Mephike
    Mert az fegyver még secret nélkül is erős. 3 man, utána 2x3 seb, akár lénybe, akár arcba.
  • Skaternorbart
    c'thun pakli a druidának mindent bele ami c'thun és ami mana bónusz és laphúzós és lényegében azért ez a játék igazából azon múlik ki mennyire figyel, ha van lapod onnantól csak annyi meg némi szerencse, a pakli ismerete
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 11:52:56
  • Skaternorbart
    gondold már végig az én paklimat, abban bármit húzol fel tudsz kombózni, de ezekben várnod kell a lapokra...na jó a harmadik az jó
    de kb a fireball meg flamestrikera ha kivársz és van mellé lapod, akkor szépen leszedhetsz vele mindent persze alap szinten mit tudom én, ez egy ilyen mindenre van ellenszer
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 11:49:48
  • Skaternorbart
    a másodikban miért nics egy secret sem ha benne van az a fegyver azt sem értem...
  • Skaternorbart
    az én paklim van olyan jó mint ez a druid
  • Skaternorbart
    rögtön az első c'thun druid-nál nem értem minek bele az azur sárkány csak a laphúzás miatt? mert kb 2 swipe van amire sebzés bónuszt adhat

de amúgy szerintem a druida a legjobb c'thun ez igaz
    jó meg még van 2 wrath vagy mi
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 11:42:47
  • Skaternorbart
    lehet hogy a bermuda háromszög nem is a tengeren van, hanem a te agyadban. ezért veszik el benne minden értelmes gondolat.
  • dave9004
    9 budget deck

Csak nézz rá ezekre milyen olcsók, majd nézz rá a sajátodra milyen katyvasz ;)
  • dave9004
    öregem, te pont a lényegben vagy elveszve :D
  • Skaternorbart
    értem, kicsit a videózás miatt is nehezebben figyeltem a játékra. Kapargatom az aranyat, hogy legyenek még lapjaim. Nem mindig vagyok a toppon, de jó tanács világos érthető. Köszi
    Valami haszna mégis van, itta fórumon, kapok pár tippet, meg eltöltöm az időt. Nem kell ezeket a videókat annyira komolyan venni. Még egyszer kösz visszanézem amit mondtál.
    Majd még jövök, ha nem vagyok a tisztelt játékosoknak túlságosan a terhére!
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 11:32:01
  • Skaternorbart
    az effigy működni szokott mert sok benne a lény ami 4 mana vagy drágább. próbáld ki ezt a paklit.
    A lények meg magukkal hoznak még egy lényt kategória is okés, illetve lapokat is lehet húzni. soha nincs olyan hogy elfogy a lapod. emiatt a sárkányok is jók. ezzel a paklival nyerni lehet kezdőként bőven...
    Ha el tudod képzelni milyen úgy játszani hogy alig van lapod.
  • Matte
    baj nincs vele, csak arra céloztam, hogy látszik mennyire kezdő vagy és emiatt teljesen rosszul csináltad még ezt az egyszerű folyamatot is.

21:40-től nézd vissza. A helyes metódus: kirakod a giantet 5-ért, ezzel indítasz. Mivel tudod, hogy pap, azt is tudod, hogy van nála egy Death. Mindig van nála egy death. Így kirakod effit is, mert úgyis death-el fog indítani, lévén ugyanúgy kezdő, mint te. mivel ötért raktad ki giantet, pont le tudod szedni a 6/6-ot, a gianted helyett pedig kaptál volna egy másik 10-es lényt.

a roast me? :D Lényeg, hogy ilyen videókra nincs szükség.
  • Renegade
    nyilván nem mindenkinek egyformán jó a nyelvérzéke, az enyém is pocsék, de ez a játék neve, ezt illik rendesen mondani, ha nem tudod jól kiejteni egy-egy lény nevét, az nem akkora gond.
  • Skaternorbart
    öregem én próbálok a lényegre összpontosítani, ne vesszünk el a részletekben. Nem tartom lényegesnek hogy hogy köll ejteni.
  • Skaternorbart
    amúgy kifejtenéd bővebben kérlek :) mi a baj az effigyvel, vagy a giant-tel?
  • Renegade
    nemnemnem, ha viccnek szántad, hogy rosszul ejted, ok, de ha komolyan mondtad, akkor ne így rögzüljön a hártsztón
  • Skaternorbart
    roast me, ezt nem értem.
    Nincs túl sok lapom. ezzel a paklival tényleg elég jól lehet játszani. nekem az eddigiekhez képest működik.
    28 rangra azért folyamatban kellett nyernem meccseket és eddig a 19 is nehezen jött össze...
  • Skaternorbart
    ezért hearthstone. tök jó játék. a sok kombináció miatt érdekes, és félkézzel is lehet játszani.
  • Skaternorbart
    Jól van, most nem veszem fel a stílusodat. mert igaz. szar meccs volt, de vágatlan videót akartam. Sajna ez így megy, a jó meccseket nem veszem fel a szarokat meg igen.
  • Matte
    na most túl azon, hogy fájt hallgatni :D érdekes látni, hogy hogy gondolkozik egy teljesen kezdő, mennyire nem figyel oda a folyamatra, (csak belepörgetgettem, mert ennyire én se vagyok hülye) gondolok itt a giant - effigy hibára, etc etc.

Amúgy ilyen videókat ne csinálj, ha csak nincsenek roast me vágyaid.
  • Renegade
    nekem erről miért kell tudnom?
  • Renegade
    it is not waste, this is true experience :)