Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Itt a kép róla:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.04.06. 07:03:11

dave9004
Lifecoach lapja:

Blood Warriors
3 mana warrior spell
epic
Add a copy of each damaged friendly minion to your hand.
dave9004
Nemsokára kirotál a vit totem, úgyhogy örülhetsz, ilyesmi nem lesz standardban
Ez a szar RNG 😄 Végre mellém állt. Mechmage ellen 3 hp-n kiraktam Brannt + Tuskarrt, és adott 2 healelő totemet, egyből 11 életem lett <#banplz> (most mellém állt, de rühellem, tűnjön el a játékból az ilyen fajta RNG és ne is lássuk többé)
az első szó ami eszembe jutott amikor megláttam.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

dave9004
Ha igazán szemét az ember, kidob egy goldshire footmant a 30/30 elé
Cenzúra, túl erősek azok ide. Ez van 😄 Próbáld Dr. Boom nevét kiírni önmagában egy hsz-be, de lehet, hogy a géped is elfüstöl.
dave9004
Hm 29-es hszt megint nem mutatja. Ha helyesen írom ki az old godok nevét akkor nem mutatja sg
Shep
Na ettől nem félek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Reno warrior lehetne, és csak az egyik win condition lenne ez. Ott lenne még Gromm, a Justicar + fatigue meg ez is. Esetleg 😄
dave9004
Ha nem erre építed akkor ok. De ha igen akkor fel is akarnád húzni az egyiket tutira,nem csak ritkán
Érdekes lenne, ki tudja. Viszont én ebből max egyet tudok elképzelni + 1 faceless. Reno deckekben talán?
dave9004
Olyan meta lesz h dupla ilyen meg dupla faceless paklik fognak harcolni.
Shep
Jó helyette egy faceless is, persze ha van 2-2 az még jobb .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Silence meg nem elég csak egyre.
Szép volt, te tetted fel a húszmilliós kérdést 😉

Spóroltál 4 manát és az egyik helyett betettél egy sokkal jobb lényt, ami másra is jó lehet. Szerintem működnie kéne.
dave9004
Persze h működik
Mephike
Az működik, hogy ha ezt kiraktam és az ellenfél nem tudja megoldani a köv körében, akkor a köv. körömben faceless manipulatorral lemásolom?

dave9004
A lényeg h addig nem töröm be amíg nem lesz kettő véletlenül és nem lett kipróbálva.
elég sok ilyen nagy dög lény jön, na tényleg nerfelik a bgh-t, akkor lehet átértékelődnek ezek a kártyák is
Hú de ronda képeik vannak 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Shep
Szerintem minden kasztnak lesz hozzá valami könnyítő lapja, mert így magában ez elég esélytelen. Priestnél pont jó a legendás, ahogy mondod.

dave9004
Leraksz egyet, meg rá egy priest legendást 😄
DasIsFuck
Ezt a mechanikát általánosan is be lehetett volna vezetni, képességeket hozzákötni a tranformálódáshoz.(pl kissebb mana költségek mellett egy egész archetípust lehetne erre az ötletre építeni.)
9 manán meg ez egy érdekes,egyedi valami ami valószinűleg semmi playt nem fog látni.
Magyarán az egész ötlet,kivitelezés el van pazarolva szerintem.(több ilyen érdekes ötlet kellene a játékba és kevesebb unstable portal meg random class lapokat adogató butaságok)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.04.05. 19:52:01

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

dave9004
Elpazarolt mint?
DasIsFuck
Nagyon "buta" lap.
Jó ötlet, de 9 manán elég felesleges ez.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.04.05. 19:45:14

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

dave9004
Wow. Naga Aviana druid 😄 vagy astral.
Shep
Hát ok, de én a kombóról beszélek, azért az nem gyerekjáték, bár gyanítom lesz, valami pár manás mirror varázslat ami megkönnyítheti a dolgot.

azért a 9/9 elég masszív test úgyhogy van benne fantázia, csak ki kell bírni odáig

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Vélhetően annyira gyakori vendég lesz ez a kombó, mint a Voltron-os.

új kártya, ez nekem kicsit fura
blood of the ancient one

kicsit a feugen-stalaggra emlékezted de sztem nagy csoda lenne ha játszható lenne
jelen állás szerint stealth rugó vagy varian warrior ahol el tudom képzelni

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.05. 19:18:00

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Na most egyszer jó élményeket mesélek. 😄
Megint druid ellen voltam, itt nem ment olyan jól az eleje. 8. körben megint kirakta a tauntot egy azure drake meg egy keeper mellé. Nem volt semmi a kezemben sem a boardon csak két 0ás circle of Heal meg egy north. OKÉ.
Leraktam clericet healeltem egy enemyt, topdeckeltem még egy nortot. Leraktam azt is, benyomtam a circle-t. kaptam 2 kártyát, egyik egy holy nova volt, nosza kisütöttem aztán circle megint. Megöltöttem a kezem. Nem nyomott combot. Elcsórtam a nagy tauntot kétszer is. Win.
Jó, azért vannak vicces dolgok is. Előbb combo druid ellen mentem pappal. Végig meg tudtam tartani a boardot, hpját is szépen szedtem. Egyik forceof lapját el is kellett használnia. Erre 9. körben lerakott egy olyan 10hp-s tauntot, hát naná hogy kezemben volt a mind controll. 😄 Kövi körben force of nature, 2x savage. Aztán 2 körrel később feladta. 😄
a patron, a karácsonyfa és az undertaker hunter azok rákok voltak ahogy anno a miracle rugó is
de mikor felsorolsz 3 decket hogy minden 3. meccsen ők jönnek szembe az vicces
mer ergo 9 meccsenként találkozol facehunterrel
itt inkább az a problémás hogy a hunterből jelenleg kb csak a face életképes de az megint más irányba tereli a dolgokat

elsősorban, facehunter, facesámán, meg az olcsó dupla doomguardos zoo-ra gondolok ezek az olyan filléres deckek akik minden 3. meccsen szembejönnek
Shep
HS-ben minden deck rák, még a priest is 😄

továbbra is rák != aggro

olcsón általába aggro decket lehet összetenni, de ettől még nem lesz rák

akkor lesz rák mikor mindenki ugyanazt a decket használja és a meta 60%a vagy az adott deck vagy annak countere

és ezzel el is érkeztünk a játék paradox hibájához, nem lehet rendes fun paklikkal játszani a rengeteg rák pakli miatt, amikkel azért játszanak mert a sok kezdőnek csak arra van nyersanyaga, és azzal akar farmolni további nyersanyagot és lapokat, hogy minél több lapja legyen és már ne csak a rák paklikkal tudjon játszani, hanem izgalmasabb fun paklikkal is, de azokkal ugye nem lehet, mert később is tele lesz az olcsó rák deckkel a meta, and all over again...
van egy csomó hatékony - olcsó budget deck amivel lehet sikereket elérni + lapokat farmolni

Kezdőként nem kéne ám egyből ilyen magas lóra ülni 😊 A facehuntert és egyéb olcsó paklikat nagyon nagy divat szidni, de akinek kevés lapja van az elején tud sikerélményeket hozni. Régen a zoolock volt a leglenézettebb, akkor a handlockra gyűjtött mindenki. Nyilván kicsit magasabb volt a nyerési százaléka, de hosszabbak is voltak a meccsei. Az elején érdemes 1-2 hősre specializálódni, olcsó de hatékony paklit összeállítani.
Tegnap hosszú idő után elővettem a papot, utoljára dragon priest-et játszottam vagy két hónapja. Most egy klisés, varázslatokra építő paklit dobtam össze, az egyetlen szokatlan lap Rafaam volt. Kb. 50%-os winrate-t produkáltam, ha kikaptam, akkor nagyon kikaptam, de volt, hogy kijött a lépés, akkor a világból ki tudtam kergetni az ellenfelem. 😄 Cabal, MC, Entomb, Death, Pain... Volt, hogy még messze volt a győzelem, de annyira felidegesítette magát a másik játékos, hogy miután elloptam a Belcher-ét, szilánkokra robbantotta magát. 😄

A tegnapi nap kedvenc momentuma az volt, amikor egy mágus ellen a Spellslinger dobott nekem egy Moonfire-t, nem sokkal később elloptam a Dalaran Aspirant-t, gyógyítottam, majd megküldtem a fejét a Moonfire-rel. Pont annyi hiányzott. 😊
dave9004
De viszont ooze op ellene ugyh játszhatatlan
jep ezért érzem furának én is

dave9004
Ha lesz lassú sámán akkor charged hammert játszanék a hero power miatt utána. Az a 4/2 az most olyan mintha direkt harrisont akarná leütni
a mire keeper tetszik, bár látni kell hozzá hogy mi lesz a fon-sr ből hozzá

a hammer of twilight meg elsőre kicsit fura, 2.ra pedig még mindig az 😄
az jó hogy nincs rajta overload, de nem érzem annyira használhatónak

dave9004
Gvg után brmig nagyon szenvedett. Már csak tudom, mert akkortájt lett meg az arany druid. Az akkori egy kombós druid a mech magek, olajos rógok ellen gyenge volt és akkor az meta volt. A mid palával is bajban volt. Tier 2 alja volt emperorig. Brm után járt volna a nerf neki, addig nagyjából balanszolt volt.
eszméletlen hogy ennyi ideig képesek voltak benne hagyni, már a gvg után nerfelni kellett volna a kombót
dave9004
Eszméletlen hatékony pakli. Jelenleg tönkrevágja a játékot meg 22 napig
tényleg nem nagyon van értelme már kiegig játszani, mindenhol, casualon is az aggro meg a combodruid van csak, farmolják a goldot
dave9004
Oké