Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.04.06. 07:03:11
Blood Warriors
3 mana warrior spell
epic
Add a copy of each damaged friendly minion to your hand.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spóroltál 4 manát és az egyik helyett betettél egy sokkal jobb lényt, ami másra is jó lehet. Szerintem működnie kéne.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
9 manán meg ez egy érdekes,egyedi valami ami valószinűleg semmi playt nem fog látni.
Magyarán az egész ötlet,kivitelezés el van pazarolva szerintem.(több ilyen érdekes ötlet kellene a játékba és kevesebb unstable portal meg random class lapokat adogató butaságok)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.04.05. 19:52:01
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Jó ötlet, de 9 manán elég felesleges ez.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.04.05. 19:45:14
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
blood of the ancient one
kicsit a feugen-stalaggra emlékezted de sztem nagy csoda lenne ha játszható lenne
jelen állás szerint stealth rugó vagy varian warrior ahol el tudom képzelni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.05. 19:18:00
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Megint druid ellen voltam, itt nem ment olyan jól az eleje. 8. körben megint kirakta a tauntot egy azure drake meg egy keeper mellé. Nem volt semmi a kezemben sem a boardon csak két 0ás circle of Heal meg egy north. OKÉ.
Leraktam clericet healeltem egy enemyt, topdeckeltem még egy nortot. Leraktam azt is, benyomtam a circle-t. kaptam 2 kártyát, egyik egy holy nova volt, nosza kisütöttem aztán circle megint. Megöltöttem a kezem. Nem nyomott combot. Elcsórtam a nagy tauntot kétszer is. Win.
de mikor felsorolsz 3 decket hogy minden 3. meccsen ők jönnek szembe az vicces
mer ergo 9 meccsenként találkozol facehunterrel
itt inkább az a problémás hogy a hunterből jelenleg kb csak a face életképes de az megint más irányba tereli a dolgokat
olcsón általába aggro decket lehet összetenni, de ettől még nem lesz rák
akkor lesz rák mikor mindenki ugyanazt a decket használja és a meta 60%a vagy az adott deck vagy annak countere
A tegnapi nap kedvenc momentuma az volt, amikor egy mágus ellen a Spellslinger dobott nekem egy Moonfire-t, nem sokkal később elloptam a Dalaran Aspirant-t, gyógyítottam, majd megküldtem a fejét a Moonfire-rel. Pont annyi hiányzott. 😊
a hammer of twilight meg elsőre kicsit fura, 2.ra pedig még mindig az 😄
az jó hogy nincs rajta overload, de nem érzem annyira használhatónak