40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Skaternorbart #32346 és vajon ki volt az aki az első meccset játszotta és ki ellen? :D :D Legendák! -
Renegade #32345 vannak proplayerek akik kitapossák helyetted az utat, de ettől még nem baj, ha tudsz saját paklit csinálni, ez gondolom csak szimplán személyiségbeli különbség, valaki megveszi a készételt, valaki meg megtanul főzni, kinek mi. -
Skaternorbart #32344 :D most kb azt forgatom már a fejemben hogy egy az egyben lemásolok paklikat, és avval nyomom. És odáig is eljutottam hogy talán ez az út a saját paklihoz.
De aki először játszott evvel, és még nem volt deck sehol, az hogy csinálta?
Fárasztó lehet ez, de gondoltál már erre?
Valakinek ki kellett taposnia az ösvényt.
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 14:40:51 -
Madi92 #32343 :DD Én magamtól raktam össze deckeket, de sok videót meg Twitchet is néztem. -
Skaternorbart #32342 oké komolyan sokat tanultam a játékról, és kösz mindenkinek akiben volt egy csepp segítő szándék. Leteszek róla hogy magam tapasztaljam ki a játékot, mert be kell ismerjem, szükséges követnem azokat akik jobban értik ezt a játékot. Aki hasonlóan, másoktól tanult, paklikat nézegetett és játékmeneteket figyelt, attól egy "nyugi én sem magamtól jöttem rá" jöhet, az megnyugtató lenne. De nem kell hazudni aki magától jött rá mindenre az ne mondja a kedvemért hogy, ő is nézett vidiket meg deckeket. (Csak egy ilyen rögtönzött statisztika alapján tenném magam valahová.) -
Renegade #32341 secret pala is back :)
-
Renegade #32340 egyébként ez a Trump-féle "0 dust mage" meglepően jó volt, még akár R15-re is le lehet vele menni, egy ügyes játékosnak. Pláne, ha okosan cserélgeti benne az ember a lapokat, pl raptor helyére apprentice, meg ilyesmi.
próbáld meg ezt a decket minél jobban megközelíteni, kreatívan helyettesíteni azokat a lapokat, amelyek nincsenek meg: tempomage -
Madi92 #32339 Warrior R10-en játék közepétől mindig megvárja a kötél végét... awesome people -
Skaternorbart #32338 nem tudom te miért engedsz meg magadnak ilyeneket, lehet hogy valamilyennek képzelsz engem!? vagy ha nem értesz valamit akkor egyből para hangnemet ütsz meg? ne félj nem bánt senki! -
Skaternorbart #32337 arra hogy más látni hogy működik egy pakli mint beszélni róla... -
Negritis #32336 nemtom mi bajod van, de beszéld meg a hangokkal a fejedben hogy bizony 2x2 néha 5 -
Renegade #32335 ezt mire írtad? -
Skaternorbart #32334 Jó hát az azért nem egészen úgy van, de gyakorlatias vagyok azt hiszem el amit látok...
-
Renegade #32333 hopp, kiszúrtam, kiszúrtam :D -
Negritis #32332 dolgozok rajta hogy miközbe dolgozok fehérre fessem a dolgokat :D
ugye hogy ugye
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.05.19. 13:55:23 -
Renegade #32331 jaj, hát nélküled szürkébb lenne ez a topik :) -
Negritis #32330 ismerve téged
ő nyert -
Renegade #32329 na összemértük tudásunkat Skattel :) -
Negritis #32328 Schrödinger macskája válaszol erre:
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.05.19. 13:47:42 -
Renegade #32327 mage, paladin, rugó T1 -
Negritis #32326 Spiderman -
Arena-ban melyik hős a legjobb? -
1Darton1 #32324 Én is remélem, hogy még sokáig marad a topikban. Gonosz vagyok. :/ -
Skaternorbart #32323 Köszönöm! Ez a gondolkodás tetszik
-
Zozo0122 #32322 Óriási :DDDD
Végem van ettől is, meg a videótól is amit betettél :D Némelyik lépésnél még mások szemöldökét is felvontam volna :D A stílus zseniális amúgy - Kirakom ezt...de nem, nem is rakom még ki. Vagyis de.
Különben meg, ha élvezed hajrá, adsz neki fél évet és elég jól fog menni. -
Daermon #32321 Leszarom. Van mit olvasni munka közben :D -
1Darton1 #32320 Én még mindig nem tudom eldönteni, hogy egy végtelenül türelmes trollról van szó, vagy ennyire nincs önkritikája. Annyi biztos, hogy mindkettő különlegessé teszi. -
A semmiről nem lehet írni, mert akkor az már valami. :DDD -
Negritis #32318 úristen 50 üzenet a semmiről
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ne hallgass erre a sok tudálékosra :DD, csináld a saját paklidat és szépen folyamatosan rá fogsz jönni magadtól is, hogy mi a jó a pakliba, mit kell kicserélni másra! Merj a szokásostól eltérő lapokat kipróbálni, nem kell a többieket majmolni. Azért, mert 10-ből 9 ember azt mondja, hogy az adott lap rossz, te lehet találsz egy olyan pakli összeállítást ahol meg pont jó lesz, persze erre nem olyan nagy az esély de vannak méltatlanul hanyagolt lapok. Egyébként is jobb saját paklival játszani, mint egy netről lemásolttal. -
Renegade #32316 pont ez a lényeg, nem kell, hogy egyedi beceneved legyen, mert a számsor fog titeket megkülönböztetni (ami ugye nem látszik az asztalon), pont mint az életben, kismillió Tóth Péter van, de mindegyiknek különböző a személyi igazolvány száma. -
Skaternorbart #32315 csak azért mert ez a név már volt velem szemben az asztalon, és most nem vágom hogy lehetséges. azt hittem a szám különböztet meg... na mind1
-
Renegade #32314 háhá, én is felveszlek :D
csak a nevet, a # utáni rész az random, de ha nevet változtatsz akkor változik a számsor is. -
Renegade #32313 az a control, reactive paklik sajátja, versenyeken sok ilyet fogsz látni, de ha létrázol, akkor ugye nagyon színes a mezőny, minden pakli más, más játékstílust igényel, ezt olvasd végig, ha csak egy-két új, érdekes infót találsz benne (klikk), már megérte. a Jack of all trades paklik nem sokat érnek, hegyezd ki valamire, a deckedet. -
Skaternorbart #32312 megadom, de random generált :D
meg lehet változtatni valahogy?
SilentSword#218570
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 12:53:07 -
Madi92 #32311 Naná hogy jó lap. Sokkal jobb mint a sárkányos téma. Hidd el, nagyon kellemetlen az ellenfél számára a 3/6-os water elemental. Jó esetben két lénnyel tradel, amik a következő körben be lesznek fagyva. Szóval időt is nyer neked. Arcra használva pedig, meggátolja a fegyverhasználatot, nagyon hasznos szintén.
Amúgy megadod a battletageded? Felvennélek friendslistbe. -
Skaternorbart #32310 nem zárom ki, persze nyílván nem vágom. de szerintem a tapasztalt játékos lényege hogy számít a konkrét lapokra az ellenféltől és erre gondol amikor kijátszik egy lapot. Néztem az európa bajnokságot, és ott ugye inkább semmit nem játszottak ki mert tudták hogy az ellenfélnek van még egy bizonyos lapból, egy vagy kettő, és amikor valahogy rávették egymást hogy kijátszák, csakk akkor léptek valami komolyabbat. az tudás. tudták mivel állnak szemben. -
Renegade #32309 relax, nekünk már azért nagy a szánk, mert a legtöbben pont ugyanezen hibákat követtük el, sokszor védhetetlen kombinációkhoz ragaszkodtunk, aztán ahogy jött a rutin, jót derültünk a "nagy ötleteinken". próbálj erre emlékezni, és 3 hónap múlva értékeld majd ki a saját videóidat, már az katartikus lesz, pláne, pár év múlva. :) -
Skaternorbart #32308 te a saját álmaidat ne vetítsd ki rám, na lehet jó lenne, de ne ültesd belém a bogarat, mert nem ez a célom...
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 12:42:38 -
Madi92 #32307 :DDD Szerintem innen mindenki oda járna osztani az okosságokat. És adnánk a 200 forintokat, hogy nyisson már értelmes lapokat.