Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qetuol
ez már megvolt nektek? nekem új.. tyrande és maiev mint új hero skinek

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

boom előtt simán
sőt ugye volt sylvanas is midrange hunterbe anno 😄

nekem tetszik midrange hunterbe jó tool főleg hogy nincs boom

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Régen tolták a mid range hunterek Ragnarost is. Ez sztem jobb lap oda a szinergia miatt.
igen, pont ez a lényeg 😄 páran ha kijön egy lap és van rá jelenleg counter/alternatíva akkor közlik h a lap szar/lassú

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Negritis középső neve "irónia" 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

qetuol
ennyi erővel bármelyik lap szar és gyenge, mert mindegyik lapot counterel valami.

sőt Deathwing is!!!! 😄

dave9004
és a DOOM! is
egyébként tudjuk h a lap gyenge és szart sem ér mivel a flamestirke countereli

sztem jobb topdeck egy aggresszív deckbe mint mondjuk a highmane

azért 8 manáért egy 5-ös charge nem túl hatékony a facehunternek
dave9004
szerencsére mást eddig nem kapott naxx gvg pótlásra.
az a baj hogy ez pont arra jó hogy ami most a dr. boom egy hybrid/face deckben abból ez lesz

El tudom képzelni, csak nem szívesen...😄
dave9004
deathwing új meta
side note, ez bizony face-be is benne lesz 😄

Sőt, ez tök jó lap. 9 manát érne, és 8-ért lehozható, ráadásul azonnal hatnak egymásra. Lényegében kisebb removal (Huffer 5 sebbel), van tauntod is és egy majmod, ami erősíti a már addig is lent lévő lényeidet. Ez egy nagyon jó hunter lap. Ilyeneket kéne kapnia nem az ocsmányságot mindig...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.06. 21:14:53
Érdekes lap, szerintem sokat lesz használva.
de summoning stone hunterbe is jó 😊
dave9004
kreatív lett
na, lehet lesz beast hunter
Tessék. Jó kis lap ez, végül is kapsz egy 5/2 charge-ot, 5/4 tauntot, meg egy 2/4-et. Nekem bejön.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Új lap.
Hunter epic spell
8 mana Summon all 3 animal companions

Képet nem tudok rakni, telóról írok.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Devv
Ezek megvannak de így se látom.
Zickler
Ahhoz kell az Overwolf nevű program. Ha az feltelepíted, azon belül van a Heartharenának egy pluginja.

Battletag: Muhee#2716

Devv
Tudna abban segíteni valaki, hogy a heartharena-t hogy kell beállítani, hogy a játékban is mutassa a kártyák értékét pickelés közben?
10hp-n a wari molten+molten+ww + blood warriorsx2 😄

Elméletben remekül működhet, viszont a gyakorlatban szétesik control paklik ellen.

Nagyon nem mindegy az se, hogy te mit tartalékolsz. Meg lehet oldani, le lehet kapni a nagy lényeket.
A játék végére az ellenfélnek nagy lényei lesznek kint, nem igazán szorul rá a removalokra.

dave9004
rakosgatod az 5 mana 3/3-akat közben meg meghalsz 😄
na mindegy a patron is csak addig jó amíg nem lesz több ctrl pakli. ami nem baj .
Tegyük fel, hogy játék végére vana kezedben 5-6 patron. Kiraksz mindne körben kettőt. Esetleg maradt a deckedben még egy whirlwind vagy ghoul, vagy bármi. Mindig tele lesz a boardod. Előbb utóbb az ellenfél kifogy a removalból. Standardban a priest is csak nehézkesen fogja leszedni őket.
dave9004
csak mi a jó a sok öt manás patronban?
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.06. 14:33:48
Annyi a probléma, hogy kevés lesz az olcsó aktivátor. Bár nem annyira nagy baj, ha nem válik megint rákká a patron.

Huh, ez megdobja a patront. A kezedbe rakhat akár 2-3 darabot belőle. Patron + whirlwind vagy ghoul, vagy bármi + ez. Tele lesz a kéz grim patronnal, amiből 1 is fenyegető lehet. Erősnek érzem 😄
Igaz. Én direkt a 7 manás lényeket szedtem össze (ne kérdezd, miért 😄), de persze, az általad említett minionok sokkal kézenfekvőbbek.
én inkább a gianteket mondanám mint kicsalni removalt, mert ott van valami ami miatt lesz belőle value
vagy kevésbé mainstream legendeket: nefarian és tsi

Aha, én is azon gondolkoztam, hogy jó kicsalni a removal-okat, de ahhoz drága, nem? Erre vannak hét manás lények is, mint Baron, Core Hound (mondjuk ezt szerintem nem nagyon fogják játszani később sem), War Golem, hogy a semlegeseket említsem. Oké, ebből igazán Baron életképesebb, ő is leginkább CW-ben.
ebbe több rációt látok valamivel amúgy
mer a 9 mana 9/9 test azért threat önmagában is
valamint simán lehet blöffölni is hogy beleteszel egy ilyet aztán menjen rá a removal
majd köv kör rangarosz

bár akkor már inkább nefarian

Mint, amikor Inner Fire-ös Divine Spirit-es Lightwell-el csap agyon a pap. 😄
Én mindenesetre ki fogom próbálni, de tényleg a fun miatt.
igen, csak ugye fun pakli-val lehet ökörködni rankeden
ahogy most is vannak akik summoning stone druiddal és hasonlókkal tolják

amúgy pl warriorban ha 1 körnél többet megél ez a lap akkor le lehet utána másolni a kezedbe és több esélyed lesz h nem bukod be

pl ha van a kezedben egy blood of the ancient one-ww-blood warriors és kap egy emperor "hitet" akkor az már jó lehet
valamint ugye az emperorra is kimegy egy removal ami szintén segít neked hogy tovább túlélje

ez mind persze kéz a bilibe de valszeg lesz egy csomó ilyen videó

Én ezeket egyértelműen fun paklikban vagy ennek teret engedő tavern-ben tudom elképzelni.
szerintem is sok minden kell hogy ez működjön és nem is érzem hogy sűrűn látnánk
legalábbis versenyen max ázsiában

Nekem lassúnak tűnik, még ha össze is hozod a lényt, sokaknak azonnal lesz rá megoldása. SW😄, Poly, Assassinate, stb. Szinte minden hős meg tudja oldani. Ha addig nem, amíg megszületik ez a böhöm, akkor rákészül taunt-tal. Persze, összejöhet az álom, de szerintem az esetek többségében arra lesz jó ez a ap, hogy az ember kicsalja a semlegesítő kártyákat. Ahhoz viszont drága. Erre paklit építeni szerintem nem bölcs döntés, de ez csak egy kósza, korai gondolat.
Akkor jó lesz Trolden és Rage Orc videókba. 😄
Ezért írtam más jellegűt. Mivel a Death's Bite amúgy is kirotálódik, még az is lehet valami rendes curve-öt kell építeni a warriornak.
valami hasonló, mondjuk ez jó lesz arra hogy a patron tényleg kihúzza még év végéig

qetuol
echo of medivh remastered

inkább midrange-t fog ez javítani nem control-t
controlhoz nem igazán lesz elég lény hogy megérje sztem

Igen erős lapnak tűnik. Talán valami más jellegű contorl warrior alapja is lehet, míg patronban segíthet növelni a winkondik számát.