40521
  • Madi92
    Már változtattam a koncepción. :D Most valami N'zoth Djinni Hybirddel próbálkozom.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Forbidden Healing x 2
    Redemption
    Equality x 2
    Wild Pyromancer x 2
    Seal of Champions x 2
    Aldor Peacekeeper x 2
    Truesilver Champion x 2
    Blessing of Kings x 2
    Hammer of Wrath x 2
    Keeper of Uldaman x 2
    Twilight Drake x 2
    Twilight Summoner
    Djinni of Zephyrs x 2
    Enter the Coliseum
    Sylvanas Windrunner
    Wobbling Runts x 2
    Tirion Fordring
    N'Zoth, the Corruptor

Bár lehet olyat kéne összedobni, ami nem ennyire controllra megy rá, hanem belesuvasztani minden deathrattle miniont ami valami másik miniont hoz vissza, amíg van valami a boardon addig a Djinni is meg a buffok is örülnek.
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.05.19. 21:32:47
  • Pio
    Egyáltalán nincs igazad.

A lapra ez van írva:

Secret: When your hero takes fatal damage, prevent it and become Immune this turn.

Tehát ott a SECRET keyword. Ha nem tudod mit jelent elég a lapra húzni az egeret és kiírja:

Hidden until a specific action occurs on your opponent's turn.

Ice Block
    Secret
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.05.19. 21:25:08
  • Pio
    A secretes dolgot azért is illik tudni, mert konkrétan megváltoztatott működésről van szó.
    Eredetileg a secretek a saját körödben is aktiválódhattak, de ezt módosította a Blizzard egy patchben elsősorban azért, hogy nagyobb mozgásteret kapjon a secretekkel. Lásd duplicate, effigy, amik a régi rendszerben túl erősek lettek volna.
    Előtte az egyetlen olyan secret, aminél ezt sokan kijátszották és secret helyett gyakorlatilag spellként használták az emlékeim szerint a redemption volt (Tirionnal vagy Argent Commanderrel (ez a lap annakidején nagyon gyakran használt volt) kombózva).
  • Negritis
    a szövegezés nem jó
    ezt nem vitatja senki
  • Matte
    srácok, mielőtt még félreértenétek, én csak egy jót röhögtem, nem kell halál komolyan venni a dolgot.

Ettől függetlenül, ilyen magyarázatok, hogy "köztudott", "ezen az oldalon is le van írva" épp annyit érnek, mint lepkefing a szélviharban. Rá van írva egy secretre, hogy ABBAN A KÖRBEN, amikor halálos sebzést kapnál immúnissá tesz. Ezt kár ragozni.

De ne is merüljünk jobban bele, így van és kész, megjegyeztem :D
    Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.05.19. 21:12:17
  • Renegade
    szerintem már rájött :)
  • 1Darton1
    És immunissá váltál mielőtt megkaptad a quick shotot? Feltételezem, hogy nem, mivel a saját körödben nem aktiválódik a secret. Ez a része pedig köztudott és grafikusan is megjelenített.
    Mindent azért nem lehet bugra fogni.
  • Negritis
    nem bug
    wiki
    le van írva hogy csak az ellenfeled körében aktiválódhat
    van pár egyéb secret ami szintén nem aktiválódik sajád körödben hiába teljesíted ami rá van írva

pl effigy, eye for an eye, redemption,
  • Negritis
    nem csak az ice block
    semmilyen trap nem aktiválódik a saját körödben
  • Matte
    ilyesfajtát talán nem sokat, mert (megint csak) ha emlékeim nem csalnak, az ice blockon kimondottan rajta van, hogy ABBAN A KÖRBEN immunissá válsz.
  • Zozo0122 #32376
    Ilyesféle következetlenséget rengeteget fogsz még találni a játékban a kártyafeliratok között. Lásd: Molten Giant kapásból.
  • Matte
    én ezt értem, csak olyan, mintha azt mondanánk, hogy azért fekete az ég, mert túrós bukta.

Szóval a bug az bug marad, nem megtanulnunk kellene, hanem kiba módon kijavítaniuk. Emlékeim szerint ugyanis semmiféle olyan szöveg nem áll az iceblockon, hogy 'in your enemy turn'
  • Shep
    Saját körödben nem él az iceblock, ezt jó ha megtanuljátok, ezért lehet fatigueban megszívatni sok freezemage-et.
  • Matte
    akkora bugmeccset játszottam, hogy kettéállt az agyam.

Effigy fent, Flamewaker boardon. Rúzs Blade of C'thun-t kivágja, Flamewaker leöli, effigy: kitesz nekem egy Blade of C'thunt Flamewaker helyett. WTF?

Megyünk tovább, 3 helathem van már csak, Ice Block fent, kidobom Yogg-Saront, teszi a dolgát, míg nem jön egy Quick Shot, amit elnyomott a heromra, és kész is :D
  • Negritis
    az egyik entert legalább cseréld le consecre sztem
  • dave9004
    Már a midhunterek is doomsayereznek.
  • Renegade
    pedig már mindenki doomsayerezik, ma például szembejött egy zoolock alchemisttel (a kutyulós warlockomban nekem is van) :)
  • dave9004
    hétvégéni NA prelim paklik leosztása.

Érdekes lesz tides ctrl sámánja, és az otk priestre is kiv lesznek.
  • Madi92
    Kis emberkék bőven jók második körben. Nincs olyan two drop amit betennék.
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.05.19. 19:26:32
  • dave9004
    3 manánál kezdődik a játék?
  • dave9004
    3 manánál kezdődik a játék?
  • Madi92
    :D igen, egyszerűen nem érzem magam biztonságban nélküle... :D Hányszor mentett már meg. + redemptionnal is működik N'zoth deckben.
  • Renegade
    a szent tehén neked nagyon bejön :)
  • Madi92
    Csináltam megint egy Djinnis decket. Vizsga időszak van, R10 meglett, még jobb helyezést elérni már nem fogok, szóval tudom tesztelni. Kíváncsi leszek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rallying Blade x 2
    Seal of Champions x 2
    Acolyte of Pain x 2
    Aldor Peacekeeper x 2
    Argent Horserider x 2
    Silent Knight x 2
    Truesilver Champion
    Blessing of Kings x 2
    Hammer of Wrath x 2
    Keeper of Uldaman x 2
    Silvermoon Guardian x 2
    Djinni of Zephyrs x 2
    Faceless Manipulator
    Enter the Coliseum x 2
    Sunwalker x 2
    Lay on Hands
    Tirion Fordring
  • Renegade
    kontroll játékosok nagy örömére :)

• games4ever
    Nem tudom láttátok-e már, de ez a tabló zseniális szerintem.
  • Negritis
    Hogy egyesek mennyire ráérnek....
  • Skaternorbart
    ha nem láttad (kétlem) ha láttad azért nézd meg mégegyszer :)
  • Skaternorbart
    amúgy soha nem játszottam a wow-al, de ez a kártyás dolog bejön, és a film trailere is cool. Komolyan szinte sírva fakadok a gyönyörtől amikor a trailert nézem.
  • Skaternorbart
    druidának láttam egy jó combot 2 legendaryt játszott ki egymás után az egyiknek az volt a képessége hogy mindkettő teljesül a choose one-ból a másik pedig choose oneos volt. lol ja de mi volt minden minionnak az oldalán +2/2 és még 2/2-eseket hívott omg
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 15:34:53
  • Skaternorbart
    Na még itt bvagyok, vettem 2 sört alvás helyett. igazából tényleg jó lenne egy kis dust...craftolni csak néhány sima lapot.
    De az igaz hogyha egyfajta paklit nyitok akkor nagyobb az esély hogy epic vagy legendary esik?
    nyitottam már vagy 10-15 classic packot és eddig egy legendary esett és néhány epik úgy értem közben mást nem nyitottam

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 15:27:05
  • 1Darton1
    Én el nem tudnám képzelni, hogy ne játsszak minden hőssel. Eleinte bennem is megvolt ez az rpg-s berögződés, hogy ki kell tartani egy hős mellett, de kénytelen voltam belátni, hogy ezzel csak a játék élvezeti faktorát tompítom (főleg hosszú távon).
  • Zozo0122 #32354
    Jajj ne már, ne legyen belőled is csak +1 netdecker, amikor megvan benned az, hogy önállóan próbálsz haladni...idővel jól fog az menni, majd meglátod. Kezdő vagy, persze, hogy vannak még hiányosságok.

Én is állandóan deckeket csinálgattam, azoknak a fele egy rakás szar volt, kb. 30%-a elment és max 20% volt az, ami jó volt. Sőt, olyan is volt, hogy egy gyengén teljesítő deckből kis finomításokkal lett egy elég jó deck.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.19. 15:12:49
  • Skaternorbart
    Nem panaszkodom, van már néhány jó lapom, de sok van amiből csak egy, és jó lenne a kettő, csípem a maget warriort huntert druidát, és igazából mindegyiket...
    most már megoldom, valamit tanulni fogok, de nem ma, mert rohadtul fáradt vagyok, egész éjjel fennt voltam... muszáj pihennem... písz mindenki majd jelentkezem..
  • Daermon
    Hasonlóan craftolok én is. Csak nálam warrior, druid > mage. Mással nem is nagyon játszok.
  • Madi92
    Amúgy nem gond az, hogy saját decket akarsz csinálni, de vannak olyan deckek amik egyszerűen nem jók.
    Én úgy kezdtem 5 hónappal ezelőtt, hogy kinéztem magamnak 4 herot amikkel akarok játszani. Ebből a paladin volt a kezdő hero, ami annyit tesz, hogy így az 5. hónap végére már lassan minden lap megvan hozzá(Főként craftolva). Persze még néhány legendás hiányzik(pl: Ragnaros; Eadric)
    Aztán ez mellé még kiválaszottam 3. másodlagos herot (Sámán, Druid, Pap). Az ő lapjaikat megtartom és próbálok valami decket összerakni esetleg néhány kulcs lapot le is craftolok, ha úgy van. A többi hero lapot dustolom, legyen az legendary vagy akármi.
    Az elején szopcsi volt, főleg, hogy paladinnak nagyon gyér a basic lap készlete a többi herohoz képest, de aztán összeraktam egy jó kis decket, amivel 1. vagy 2. hónapban már lejutottam R15-re is.
    Aztán folyamatosan fejlesztgettem és még Standard előtt lejutottam vele olyan R11-ig. Pedig akkor még nem volt semmi Legendarym hozzá.
    Tegnap pedig végre lejutottam R10-re is így 5 hónap után. A mostani deckem is félig meddig saját deck, bár ez már közkedvelt deck alapokon nyugszik (egy sima N'zoth paladin, meg egy Reno N'zoth paladin, de saját megoldásokkal, eddig a netdeckes paladint 80%ban veri mind2 megoldás)
    Szóval én a helyedben kinéznék 1db herot ami nagyon tetszik és ahhoz craftolgatnék, fejlesztgetném, aztán, ha úgy érzed, hogy már nagyon fasza, akkor lehet kacsingatni másik hero fele is. Hozzáteszem én bármikor szeretek játszani a palámmal, de sokaknak lehet unalmas mindig ugyanazzal menni.
  • dave9004
    Ben Brode és Millhouse
  • Skaternorbart
    Renegade te hány éves vagy?
    30 körül? csak mert érettnek tűnsz...
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 14:57:26
  • Skaternorbart
    Amúgy furcsa hogy most kezdtem evvel játszani amikor kijött az új kieg. nyitottam rögtön egy arany legendary-t, el is craftoltam minden szarra...
    de előtte nem érdekelt és nem is nagyon tudtam hogy van kieg. egy vidit pont most néztem meg egy videóstól. Érdekesen jött ki...
  • Skaternorbart
    ja, ma ez volt korábban számomra teljesen elfogadhatatlan, hogy másokat kövessek. Pedig ez a helyzet, ez a jó döntés. Milyen unalmasan hangzik... amíg szarakodtam izgalmasabb volt... :D
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 14:48:02