40521
  • Renegade
    hová tűnt a tegnapi humorérzék :)
  • dave9004
    Ezt kétlem
  • Negritis
    sztem a shaman, de ez egyéni

bár ha zoo ellen techelem a hunteremet alázza
  • Renegade
    a legjobb midrange pakli a zoo, mert megesik, hogy csak a 10. körben tudja megölni a buta kontrollosokat :)
  • 1Darton1
    Ez a kevésbé elegáns beismerése annak, hogy besültél. De nekem megfelel.
    Remélem legalább azt a részét megértetted, hogy miben hibáztál.
  • dave9004
    Kifullad könnyen.
  • Madi92
    Ezt a kalóz decket meg lehet fogni valahogy? Rosszabb mint a Zoolock. :S
  • Matte
    hát, mivel képtelen vagy normálisan válaszolni, (és szemmel láthatóan mondatot értelmezni is), így maradjunk annyiban, hogy kabbeafaszom :D
  • dave9004
  • JethroHUN
    Aham... makkereknek biztos jó. Aki szuper szerencsésen húz meg a lehető legjobb kezdő lapjai vannak kézben. Akkor.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.05.20. 14:40:14
  • dave9004
    úgy érted a legjobb jelenlegi midrange paklira?
  • JethroHUN
    Nem hiszem el, hogy elbasztam vagy 700 dustot (vagy 800at?) arra fos totem shaman deckre.
  • Softcore44
    Pontosan . Jo amugy mostt akkor secret palahok egy kis nzoth al .. Eddig 4-0 es 3 wari meg egy pap jott belem szembe .
  • Renegade
    nem egy ilyesmi volt?
  • sadface #32412
    fel kellett volna tajuntolni
  • Softcore44
    Koze nem volt az otk warihoz .... 0 aggyal pakolgatta buffolgatta a csotanyat Mindegy ideges vagyok majd elmulik
  • Softcore44
    Nemerdekel
  • Renegade
    OTK wari 32-őt sebez kézből, max hp-ról is megölt volna
  • qetuol
    babyrage
  • Softcore44
    Lvl 10 standard . 18 hp-m van a warinak 4 kovi korbe nyerek .. Leteszi az enrages windfurys worgent bekombozza az enrageval es dob neki egy charget.. Komolyan kib*szom ezt a jatekot a kukaba mostmar ...komolyan 0 esely felmenni 5 fele ha ilyen autista ertelmetlen deckek vannak uton utfelen
  • dave9004
    Úgy rosszabb mert nem hallod a játék hangját.
  • Zozo0122 #32405
    Alt+tab = coin+prep+concede :D
  • dave9004
    Gépen ezért jó ablak módban mellette netezni esetleg ha ilyenek.
  • Madi92
    Sajnos nem, mivel látom, hogy "nézelődik" közben. Szerencsére miután én is elkezdtem csinálni, egyből elkezdett normálisan játszani.
    Amúgy egészségére annak aki legközelebb ezt csinálja majd, addig kijövök fórumozni, előbb-utóbb csak megunja.
  • dave9004
    Lehet disconnect is van, ma legalább kétszer láttam opponent dc,t
  • Madi92
    Mi ez az új kötélkivárós divat? "Ma" már a második olyan játékos, aki rögtön játék kezdés után, minden körben megvárja míg leég a kötél.
  • 1Darton1
    Elég furán fogalmaztál, mert az alapján a flamewaker öli meg az ellenfél lényét, és akkor adott neked az effigy valamit. Ha véletlenül a te körödben működött volna a secret (ami valóban bug lenne), akkor sem feltétlenül flamewakert kellett volna adnia.
    A logikusabb verzió, hogy a blade of cthun megölte a flamewakert, és te kaptál valami 3 manásat helyette (ha blade of cthunt, akkor az megint csak bug), szokás szerint nem kötelezően flamewakert.
    A leginkább valószínű, hogy keverted az effigy-t a mirror entity-vel (persze megint ott az esély, hogy a mocsok játék rossz effektet adott az effigy-dnek).

A második fele az iceblockos rész? Mert az szintén egy jól dokumentált alapvető mechanizmus, amit elmagyaráztak már párszor itt is. És igen, helyesen fogalmaz a lap, illetve a secretek definíciója is. A saját körödben nem fog bekapcsolni az ice block, és onnantól kezdve nincs is immunitás, ugyanis annak az immunitásnak az a feltétele, hogy aktív legyen a secret.

Persze simán lehet, hogy félreértek valamit. Annak viszont örülök, hogy benned ilyen sosem merül fel.
  • dave9004
    Videó kell az ilyenekről. És akár mehet is blizznek bugreportba.
  • Matte
    elolvastad a hozzászólásom második felét is (mármint az eredeti, első hozzászólásomét)? Jót röhögtem, a játék meg nyilván hibás (igen, bátran nyergeljünk át a második bugra is, hátha arra is van magyarázat).

A secretes mókát sosem figyeltem, hát most megjegyeztem :D
  • Shep
    Ez inkább szarkazmus :D
  • dave9004
    Jaj vigyázz, sztem nem szeretné senki se, ha zoot játszva túlterhelnéd az agyad ilyen fiatalon.

Jegesárnyéknak írom h irónia
  • Renegade
    én a mirror entitytől furaságba futottam bele először, a kőr így nézett ki:

kiraktam a tűzdobáló goblint, kétszer eltalálta az ellen scientist-jét, aki meghalt, jött a secret, ami azonnal el is sült, én meg csak pislogtam, hogy ezt, hogy is?

persze az sem rossz, amikor a true silver mínusz HP-ról visszahozza a paladint, vagy a secret 0-ról visszagyógyítja a minniont.
  • Renegade
    na, mivel ma meglett az R8, ezért mégis leviszem ezt a kis suta warlockkot R5-re, viszont rohadt nehéz vele játszani CP-k, meg CW-k ellen, talán picit jobb az arányom ellenünk, mint 50%, de meg is fájdult tőle a fejem. :)
  • Pio
    Egyébként az jogos, hogy nem minden lap fogalmaz precízen, de ezt a Blizzard is felvállalta és jelezte is, hogy inkább röviden és közérthetően fogalmaznak a lapokon kilométeres szövegek helyett akkor is ha az esetleg nem lesz pontos/következetes, a lényeg, hogy nagyjából legyen elképzelésed arról, mit csinál a lap.
    Mivel ez egy számítógépes játék a szabályok betartása nem a játékosok feladata, ezért a nem precíz fogalmazás nem vezet vitákhoz, legfeljebb fura helyzetekhez, amit ha valaki bugnak érez simán írhat róla egy reportot, amiket ha nem is 110%os tempóval, de azért javítgatni szoktak.
    Azt, hogy tényleg nem érdemes kilométeres lapokat írni a lenti ice blockos példa is mutatja, még így, hogy 2 sor egy lap leírása is biztos, hogy az ittenihez hasonló félreértések percente történnek élesben, szóval sokan még ezt a pár sort se olvassák el és értelmezik precízen, akit meg mélyebben érdekelnek a mechanizmusok annál a pár sornál az úgyis utánajár.

Az is igaz, hogy a játék kódja szörnyű lehet és kis túlzással minden új összetettebb mechanzimus tucatszám hoz be bugokat/inkonzisztens dolgokat, de itt meg pont az üt vissza, hogy ez egy számítógépes játék, amiben ráadásul lehet friendly meccseket tolni, így pedig baromi könnyű mesterségesen olyan, amúgy valós szituációban szinte soha elő nem forduló helyzeteket gyártani, amik rámutatnak a szörnyűséges kódra, de ezek valós problémát nem okoznak. A tényleg normál meccseknél is komoly gondot okozó bugok eddig mindig hamar javítva voltak 1-2 kivételtől eltekintve.
  • 1Darton1
    Most akkor jót röhögtél vagy komolyan gondoltad, hogy a játék a hibás, mert nem olvastad el a lapokat?
  • Shep
    Nyilván, de most arról volt szó, tehát ...
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.05.19. 21:45:05
  • Pio
    Igen pontosan így volt. :D De azt valóban még korábban kivették arra hivatkozva, hogy Alex nem sebez vagy gyógyít, hanem ráállítja a HP-t egy konkrét értékre.

Előtte ilyet is lehetett :)
  • Madi92
    Nem tudom, sokáig állandó részvevője volt a consec, de equality nélkül annyira nem jó szerintem. Entert azért szeretem, mert bármilyen boardra jó és combovan van aldorral is, sőt néha sylvanassal is.
  • dave9004
    Volt vmi olyasmi h eye for an eyet lehetett kurvarég triggerelni saját körben és alexet 15 sebes lethalt adni az ellennek. De ez még béta asszem
  • Negritis
    enter helyett sztem továbbra is consec
    az a lap erős