Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt láttátok már?

az utolsó meccs egy hullámvasút volt (42:40-től)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.08. 16:58:31

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Én már 20-ról sem tudok kijönni, igaz nem is érdekel, mikor meglátom ,hogy eboladin, zoo meg hasonlók akkor lépek is a csába, ehhez nekem se kedvem, se türelmem. Nagyon remélem ,hogy a kieggel ez a sok szar eltűnik (és jön helyettük még rosszabb .D)!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Ma van a nemzetközi paladin nap. Négy meccset játszottam ma eddig, abban végig Uthert kellett hallgatnom 😊

Lolz.
Eddig pappal próbálkoztam Rankeden, de nem jutottam vele előrébb R19-nél.
Ma reggel beizzítottam a palámat, kicsit átalakítottam és lolz R19-ről lewinstrikoltam R14-ig.. 😄
Tényleg meg lehet oldani mindent Legendary nélkül. Controll Warikat is lehozta, huntert is megfogta, az előbb mage sem bírta a gyűrődést, miután enyém volt a board, lefagyasztotta, majd antonidust nyomott, erre spellbreaker a sunwalkerre és seal of champion. Feladta.
Kár, hogy ilyen ritkán van. De legalább R14 már biztos.
Azért ennyire nem bonyolult lap. Sok erős kártya esik ki, és az új metában nem csak a dr boomokat fogják játszani.

Shep
Ugye? Első napos gyártás lesz 😄DD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.08. 13:06:12

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

na basszus ezt a lapot teljesen félreolvastam, így újra olvasva és felfogva, ez egy jó lap 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
minél többször próbálgatom a Yogg-Saron szimulátort, egyre jobban tetszik a lap 😄
Jaja, egyáltalán nem rossz, csak én szívesebben áldoznék be egy watchert esetleg egy draket akkor már 😄 De ha csak ez van akkor ez is jó.
a handlock sokszor tolt molten-shadowflamet úgyhogy szerintem ez nem annyira rossz play
főleg turn6 mikor az aggro deck már telehányta a boardot tud jól jönni 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

"Cho'Gall > DOOM!, the ultimate Life Tap." 😄DDDDDDD
Ez a lap végül is arról szól, hogy életet adunk a tempoért. 4 lappal tenném össze: Hellfire, Siphon Soul, Bane of Doom, és esetleg Shadowflame, de nem annyira szívesen. (+kipörög az Implosion) Siphon Soul nyilván a legjobb play ezekből.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.08. 11:12:01
közbe eszembe jutott egy bane of doom és egy shadowflame kombó is szóval jó lesz ez 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

amúgy a chogall+doom nem teljesen hülyeség
aggro deck ellen kidobni akár működhet is

bár én inkább chogall + siphon-t jobbnak és akkor 3 hp-ért leszedsz egy minion

dave9004
Olyan komolyan mint a brann + injured blademaster.
dave9004
Hát a tegnapit végülis használhatja egy moltenes warlock.
Cho gall így képzelem: pl hét mana meg mondjuk abban a körben 3 hpt bukva siphon soul. Az elég tempo sztem
Hát nem vagyok elájulva...egész jó lap amúgy, de nagyon jól kell tudni játszani a handlockot ehhez...valahogy úgy kell vele combózni, hogy rögtön lehessen moltent pakolni stb.

Máshol ilyen kommenteken olvasok: Chogall + Twisting Nether/DOOM. Úristen, és van aki ezt komolyan írja 😄DDDDD
Mephike
Ez a lap nem rossz, nem egy dr seven, mint ahogy egyik lap sem próbál olyan lenni hála az égnek. Engem sokkal jobban érdekel, hogy mit adnak a darkbomb helyett, adnak-e valamit?

ha a molten giant-et nem herélik ki akkor ez kumva jó lesz
reno lockba is

sőt malylockba is brutál lehet
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.08. 09:57:01

Első ránézésre igen szarnak tűnt, de minél tovább nézem annál jobb lesz, igencsak finom kombókat lehet összehozni vele, szerintem handlock-ban alap lesz (persze ha lesz még olyan és nem végzik ki a nerfek az összes giant-ot).

alapvetően turn4ig kb Chow / tap
aztán körönként 1 lap
szóval van bőven lap a kézben
de nem hiszem hogy ez turn7 play lenne amúgy

tényleg nem 😊

hány lap szokott lenni a handlock kezében a 7. körben, hogy ezzel hozza le a sárkányt?

Ja, hogy itt van. Első idézésre hozott egy Doom!-t. XD
Mintha Nosdormut raknád ki. Mire jönne az ellenfél, már el is égett a kötele. Már ha nem nyír ki Yogg-Saron a körödben.
Programozók figyelem! Kell egy olyan képlet, ami megvizsgálja az új FUN módban játszani kívánó játékosok pakliját, és csak akkor indítja a keresőt, ha kellően idióta a pakli. 😊
Mi ez a szimulátor, hol tudom megnézni?
Standard-ben lehet, hogy nem olyan vészes, de wild-ban lesznek finomságok. A vicces jelenetekre építő yt csatornák egy évig megélnek majd belőle. 😄
Hitet. 😛
dave9004
nyomogatom a Yogg Saron szimulátort 15 spellel és egész kevés a veszélyes spell. Lehet jó lesz.
Hát ez a legendary legendásan szar lett. 😄
dave9004
lol
akkor nem játszottál még handlock-kal 😄

ennek a lapnak semmi értelme o0

dave9004
Warlock legendás: Cho'Gall

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dave9004
dave9004
az lenne a jó, ha lenne még egy concede spell is.
először elnyomja azt az új warlock lapot ami kicseréli az összes lapodat meg a hero poweredet a rugójéra, aztán az astrallal kiüríti a kezedet, majd a végén egy twisting netherrel kinyírja a boardodat 😊
Shep
Yogg "Hail Mary" Saron

Shep
Ennyi 😄

Shep
Persze, hogy az lesz, igazából 0 értelme van jelenleg a kazuárnak, annyira jó, hogy ne bukj csillagot ,de az sem kellene ,hogy érdekeljen bárkit is, de hát ugye nem mindegy, hogy 15 vagy 16 😊

dave9004
Shep berakjuk Yoggot priestbe, és ha már feladnánk, előtt ellőjük Yoggszaront aztán nyerünk gg
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.07. 19:56:44
dave9004
elméletileg wild és standard casual is külön lesz. Vajon mindkettőben csak rák lesz? ha quest és 10g marad ott is, akkor még így is 100% h csak top tier paklik.
Shep
Nagyon egyszerű lenne, ki kell venni kazuárból a kvesztelési és a 3 wines témát, + berkani ,hogy kvesztelni lehessen a gép ellen is és egyből lenne mókavonat kazuárban.

szerintem elég sok elsülhet rosszul, minden a helyzettől függ, de a legtöbb mégis az hogy vagy rossz, vagy semmi haszna nincs ha nem a megfelelő targetre megy a spell
Furcsa perverzióid vannak 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

dave9004
pedig ki kéne próbálni Brann+yogg saron-t
Igen, arra mondtam, hogy valaki görgesse végig EZT megnézni, hány olyan lap van, ami nem igazán sülhet el teljesen rosszul, mert szerintem elég sok.
Nyilván alapvetően egy fun lap, hisz egyáltalán nem konzisztens, de egyáltalán nem érzem autoconcede-nek, ha valaki 10 spell után kijátssza.
bőven elég lenne ha nem adna csillagot a casual, és nem lehetne ott questeket csinálni, persze ez nem juthat eszében mindenkinek
Elvileg erre való a casual. Nem nagyon lehet azzal mit kezdeni, hogy az emberek nem erre használják. Nem tudnak mindenki mögé állítani egy blizz devet fegyverrel a kezében, hogy lelőjön, ha nem fun deckkel mész egy funnak szánt játékmódba.
És ezt szó szerint értsd, hidd el, ha lenne egy "FUN PLAY" mód és külön kérnék, hogy oda funolni járjanak az emberek akkor is mennének egy csomóan netdeckkel e-péniszt növeszteni.
ez egy jó lap lenne ha legalább a targetek lehetne választani, de így hogy 10 manáért simán kibaszhatsz magaddal....
Még mindig ott van a friendly match.