Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ez zseniális volt, egy garast nem tettem volna rá 😊

az egy dolog, hogy millrugóval jó, de ez, nagyon nagy 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.10. 22:12:34

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

egy érdekes meccs estére, az eleje némileg ResidentSleeper, de érdemes kivárni a végét... 😊
ezért mentél oda? 😊
na jó, de te P4wnihof-ról is azt hiszed, hogy botozik 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
engem már permabannoltak, mert lassú volt a chat 10k néző mellett én meg megkérdeztem miért 😄
Mostanában elkezdtem nézni őt is. Először engem is idegesített, de aztán kiderült, hogy nagyon jó fej, csak kicsit meg kell ismerni. Nincs BM, szándákosan legalábbis.
dave9004
BM
engem az zavar ahogy játszik, megvan a lethal, de cserélget, kipakolgat még, buffolgat, ki nem állhatom az ilyet.

dave9004
néha fejbelőném már csak a hangja miatt. meg a viewbotozás miatt is 😄
érdekes fejtegetés papról, arénában,

statisztika mániákusoknak: aréna statok kellően nagy mintával

óóó a jő öreg mechhunter 😊

Mephike
Összejött mára 2 db rugó küldetés. Úgy voltam vele, hogy nem akarok olajoznitehát új deckben gondolkodtam, és mivel rugóval szinte sosem játszom körbenéztem a neten. Természetesen ott volt a meches változat is, de ezt kapásból elvetettem, és rátaláltam erre a gyöngyszemre: Raptor Zoo
Egyszer már láttam működni ellenem ezt a paklit, és el is kente a számat, szóval úgy voltam vele, hogy ki kell próbáljam, mert ez eddig nekem kimaradt az életemből. Nem kell hozzá sok dust (Dr Seven-t azért én beletettem, biztos, ami biztos) és agysebészi diploma sem kell hozzá. A 3 győzelmet simán hozta deck, természetesen csak R15 környékén.

hááát, ma fura nap volt, volt olyan rugó, aki 5. kőrben kirakta Loathebet, 7.-ben, meg Boomot, egy ideig nézegettem, hogy biztos arénát tolok?

Devv
Nálam ma druiddal egy 0-3, nem is értem... :/ 😄
😄

csak lesz valami jó kis deck amibe érdemes lesz legyártani, ha már múlt hónapban meglett a második SI:7 😊

dave9004
végre olajozhatsz olaj nélkül <#hehe>
jeeee, mai aréna: 4,4,7 meglett az első preaparation-öm, köv. hónaptól, végre kipróbálhatom a rugót (gondolom akkor úgy is talicskázni fogjuk a dustot, a sok a nerf miatt) 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.09. 20:16:46

DasIsFuck
Nagyon potens lapnak tűnik, mind játékmenet, mind dizájn szempontjából.
2 évig lesz standardba a blizznek lesz ideje kiaknázni ezt a lapot/effektet.

(már csak permanens effekt kellene ebből és egy olyan ami minionokat tol ki életért cserébe és kész is a suicide archetype😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Ha nem immunis mindenre akkor miért kap ilyen gyenge támadóerőt?
Én biztos nem raknám így a játékba.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

wow, most nézem, hogy az átlagos aréna játékos winratje 63%, ez 5 wines átlag o0

aki vezeti az arénáit:
másnál is minden 3. arénából, az egyik dobozból stabilan sima common lap esik? nem sok ez egy kicsit?

dave9004
a fejedben kéne látni a számokat 😊 😄
Devv
Még mindig nem sikerült megcsinálni, hogy így mutassa a pickeket. Ötlet?

Általában úgy lehet elverni, ha nem engeded át a boardot a 6. körig, így minimalizálva a Challenger által hozott secretekből kinyerhető értéket. Nyilván, ha a managörbén tudja kipakolni a lapjait, akkor nehéz ezt megvalósítani, de sokszor van gyengébb kezdő keze a secretek miatt.

Egyébként pedig a jelenlegi metában egyáltalán nem jellemző pakli, legfeljebb a hónap eleji aggro áradatban. Nekem az előző hónapban az ellenfelek 6,2%-a volt Secret Paladin, ami kb. semmi a néhány hónappal ezelőtti 20-30%-hoz képest.
dave9004
Annak a paklinak 8 körig nagy esélye van a tökéletes játékra. Így elég nehéz játszani ellene. Sőt ha megvan minden körre a cucca, akkor hiába minden.
Nemhiába ez most a botok paklija is.
Az gáz, ha secret pala 100% eséllyel elveri az én palámat?
Egyszerűen eszméletlen, de semmit nem tudok kezdeni vele. 8. körnél tovább még nem jutottam.
Az előbb(Vagy inkább mindig)
1 manás csaj, coin, secret < mini bot/knife < mustár< true < még egy mustár < 6/6 body 5 secret < Dr Boom < Tirion < Conced.
Ezt így le tudom vezetni minden játszmában. Rendkívül frusztráló, főleg mikor elkezdenek well playezni is +ba. fuu
dave9004
És deathwing
sadface
mass dispel fix meta

I decide when I'm done.

dave9004
De am a mai lapokkal ez a gond:
A kis ember gyenge, plusz earth shock op,
A wisps az még ha használnánk is is counterspellel vége van...
A nagy tauntra meg tbk és silence lények. Úgy eddig még nincs játszható lap 😄

A class megoldásokat ne is firtassuk. A paladin keeper of uldamanja pl minden old goddal letradel és még életben is marad. ÉS CSAK COMMON 😄
dave9004
Emperor?
8-ba kerülne, akkor lenne frankó

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

dave9004
Bagoly kapni fog valami nerf szerűt.
De elég kevés silence minion van szerencsére és tbk ami még megoldás.
Ezt azért ki lehet dobni, hogy akkor álld a sarat kicsit.
Y'shaarj deckbe jó

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Soggoth nagyon frankó lap lesz
Soggoth érdekes, elsőre annyira nem tűnik jónak és 2.ra se
DE akár lehet nem is rossz egy Reno deckbe talán
nem tudom, ehhez látni kell hogy alakul a meta 3 hónap múlva

a wisps sztem nem jó

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

na ez a soggoth egész fasza, eddig is hiányoltam az ilyen spell immunis tauntokat, ugye csak az a mech taunt volt eddig, viszont az baj hogy ezekre ugyanúgy működik a bagoly
az előbb már említett wisps of the old gods
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

valamint kijött Soggoth is

dave9004
Thijs lapja... Kirotál a dark wispers, kapunk egy rosszabbat 😄
A Spreading Madness az minden csak nem Zoo kártya. Imp Gang Boss mellett is simán leölheti a születő tokent is. Ezt te se gondolod komolyan.:p Board controlra törekvő pakliban saját boardot gyengíteni..

A Spawn of N'Zoth pedig gyenge szerintem, de ja, az még elférhet esetleg.
dave9004
Kilenckor fény derül thijs wispes lapjára is
szerintem a spreading madness is jó a zoo-nak főleg amíg van imp gang boss
és a spawn of nzoth-nak is lehet helye egy zoo-ban
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.08. 20:51:58

Még mi segíti a zoo-t?
dave9004
Inkább ez lett volna creeper helyett már naxxban.
mondanám hogy tetszik, de ez is a zoo-t segíti

dave9004
Lol.
Beszarás ez a rajz. 😄

Mephike
Új lap:

igen 😊

dave9004
neked is berakta jutab ajánlottnak? 😄 úgy fest mindenkinek. Am néztem élőben...