40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
legó nélkül nincs értelme kártyázni :D -
hawkie22 #32465 Mondjuk megvan mind, szóval lehet rappel alól, úgyis sámán a kedvenc kari. -
hawkie22 #32464 Elég szerény deckek, csak 10 legendaryval dolgoznak :) -
Skaternorbart #32463 én becsületes vagyok... ennyi -
Madi92 #32462 Mikor R10-ről egyvégtében visszazavarnak R13-ig, akkor rájön az ember, hogy ma nem érdemes erőltetni. -
1Darton1 #32461 Az egy mondatnyi tahóságot szánom-bánom. A többi viszont valóban segítőkészségből fakadt, és nem illett volna figyelmen kívül hagyni. -
összezavarodtam, 12x vettem meg Naxxot így. -
Ha valaki megadná a kártyaadatait, vennék 120 gvg-t. -
Baszki már kártyacsalók is járnak ide? -
kitartó egy troll vagy. Kérdezz körbe a Blahán pár embert az aluljáróban hátha megadják neked a kártyaadataikat. -
ctrlba meg a joustok miatt szeretem alul tartani a kis manás lényeket.
am ha érdekel a téma itt van még két deck:
Blake nzoth-yogg-reno-dragon sámánja
Tides ctrl sámánja
Mindkettő látható lesz majd remélem hétvégén amcsi prelimen. Tides streamen tolta a sámánt és mondhatom élég hatékony az övé is! LEhet eljön a ctrl sámán ideje is, csak a lustábbak a totemet meg az aggrot tolják :D -
Matte #32455 :DDDDDDD -
Softcore44 #32454 Egyem a szived :D -
Skaternorbart #32453 a francba! :D kár... -
Matte #32452 jó 200km-rel odébb vagyok :D -
Skaternorbart #32451 Amúgy te pesti vagy? nem érdekel néhány plusz forint? Persze egy jópofa találkozással egybekötve :) -
Matte #32450 egyre inkább úgy érzem, hogy elférne a pakliban (egy mindenképp) eternal sentinel. Próbáltad már? (az pont nincs meg, úgyhogy agyalok, hogy craftoljam, vagy sem) -
Skaternorbart #32449 na értjük egymást de engem a black rock mountain story érdekel, elvben ha beírjuk a kártyaszámot meg miegymás, és utána töröljük, akkor azt én soha tübbé nem keresem vissza szal megbízható vagyok. És ha tudnék sem élnék vissza a szituval.
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 10:20:00 -
Skaternorbart #32448 Egyébként nem tud valaki segíteni személyes talival, bankkártyával, én kp. fizetném az összeget a black rock mountain fullért, és a fáradozásért tennék még rá valamennyit. De én nem használok bankkártyát... -
Matte #32447 amúgy mennyire vagy rajta a F2P módon? Csak azért kérdezem, mert látom, hogy nyomatod rendesen, nem gondolkodtál el azon, hogy esetleg veszel egy adag paklit? Mivel én is napi szinten játszogatok, évente egyszer azért meg szoktam ejteni 50-80 paklit, mikor hogy, tudom, hogy f2p, de egy idő után valahogy mindig előjön bennem, hogy mégiscsak melóznak vele a srácok (már amennyit :D) és ha napi szinten "használom" a programot, akkor néha illik valamit visszaadni az élményért.
Nálad meg még sokat dobna is a sztorin mondjuk 50 classic pakli, nem? -
Softcore44 #32446 Mindig van lehetoseg :) amig nem szerzel tobb lapot addig ez igy jo. A flamewalker a vegen azt hiszem 4. Szarny -
Matte #32445 én azt már tíz perccel a hozzászólásom után megértettem, nincs is ezzel baj, nem először, sőt, nem is utoljára fordul elő velem. (az más kérdés, hogy mi tetszik és mi nem) Természetesen tekinthetsz rá beismerésként, nekem végül is mindegy, én szívemből és őszintén szóltam hozzád.
(mivel ez nekem tényleg csak egy játék, néha nehezen viselem a tahókat, mea culpa). Na de ne ragozzuk, sámánoznom kell :D
-
Skaternorbart #32444 a black rock mountain melyik részében van
? a flamewaker?
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 10:11:45 -
Skaternorbart #32443 Itt vannak a mage lapjaim, mondd hogy van még valami lehetőség benne!...:) -
Softcore44 #32442 Igen bar ahogy neztem a legfontosabb lap a Flamewalker hianyzik :( sajnos arra epul az egesz tempo deck. Igy eleg kinkeserves lesz ladderolni -
Skaternorbart #32441 amúgy általában próbálok spell-eket tartalékolni a végjátékra,de van hogy a meccset már korábban el kell dönteni vagy, szükséges bevetni mindent. és a végére csak néhány lény marad! Ezért kéne a caballist tune vagy mi... -
Skaternorbart #32440 akkor a a rugó patient assaint megéri eldobni egy cult-ért!?
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 09:51:57 -
Softcore44 #32439 Azt sokan elfelejtik hogy a tempo mage egy alapvetoen controll deck es nem agro. A leprad nem kell bele szerintem se en elozo szezonba 3 szintig jutottam vele pedig akkor meg nem volt cult se ami a magenak az egyuk legerosebb lapja mostanság. -
Skaternorbart #32438 kipróbálom egyet lecraftolok abból még és akkor meglátom, most úgyis feljött egy golden, meg egy epic.
És a másik, elég volt a paklikból...
össze kell szednem 700 goldot! kell az emperor...
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 09:46:01 -
Skaternorbart #32437 ja... igen
:D már csak ennyire emlékszem a végéről, de tényleg igaz
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 09:41:29 -
Skaternorbart #32436 és a másik dolog, hogy ugye akkor 4 darab 3/2-esem lenne. jó lenne ha a cult sorcerer pl 2/3-as lenne
mert amikor az ellen kirak egy lapot ez is fontos mint a raptor meg a crocolisk -
Daermon #32435 Hátha az a druid egy rugó, akkor igen :) -
Skaternorbart #32434 baszki hajszál híja volt hogy meg legyen a rank 15, de egy rohadt druid egy hp-ja volt és 1 lap. mellé felhúzott (ami sinister strike volt) egy combo 4 sebzést. nekem 6 hp-m volt bazdmeg van ilyen!? -
Skaternorbart #32433 az a baj hogy az 2 mana, és így ritka hogy ki tudok rakni valamit az elején ja és csak 1 van belőle :)
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 09:18:07 -
Szerintem teljesen jó deck ez már, max a két leprást cserélném le mondjuk cult sorcerer-re. -
Skaternorbart #32431 Itt az új tovább gondolt deck, csak kíméletesen szedjétek szét... A 16 rangig elvitt azért!
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 07:50:56 -
Pio #32430 Most kaptam egy coin frostbolt face-t ellentől (priest voltam szóval még csak weapon miatt se lehetett). Dennis, is that you? :) -
1Darton1 #32429 Lehet. -
Wootan #32428 Hali, volna egy olyan kérdésem, hogy egy gépről lehet több battlenet accot regisztrálni? -
Renegade #32427 időről-időre össze lehet futni velük, bevallom egy napig én is csináltam, amikor a csupor deckemmel túl sok wallet warriorral futottam össze ( természetesen R20-18), aztán úgy elszégyelltem magamat, hogy többet nem.
Egyébként pont most kaptam ki egyet arénában, aki első kőrtől csinálta negyedikig, de aztán meggyógyult, lehet csak telefonált. :)