40521
  • Renegade
    attól még, hogy gerinctelen, lehet esze, ha a közösségből élsz nem szerencsés (nagy közönség előtt) lopott pénzt elfogadni, leszámítva a fappoló kemény magot akik irreálisan hűek, ennek lehetnek ránézve negatív következményei.
  • Shep
    Nincs hát 15 és 14 között nincs akkora különbség, hogy jelentős mértékben számításba kelljen venni. Persze ha valójában rank 20 játékos akkor ... :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.09. 17:31:47
  • dave9004
    semmi köze nincs a játéktudáshoz mi?
  • Shep
    Túl hosszú volt a streak, most visszaveszi amit eddig adott .)
  • 1Darton1
    Elcsépelt szöveg, de ilyenkor le kell tenni.
  • hawkie22
    Szerintem engem utál a jatek. Mar megint ott vagyok mint előző hónapban. Eljutottam r15***-ig minden gond nelkul, ott pedig jott a fal. Az elmúlt 5 kör zsinórban bukás, r16*-ön vagyok jelenleg. Próbáltam papot, samant, lockot, aggro, control, tök mindegy, vereség. sztem Blizzardnak van egy beépített valamije, ahol én az R15-ön állok es onnan csak lefelé vezet az út. :) Rohadt idegesito
  • Negritis
    lea esetében meglepne ha lenne benne annyi gerinc h 1 centet is visszautaljon
  • Renegade
    remélem az ausztrál törvények elég normálisak és utasítják a PayPalt a visszautalásra, természetesen a srácnak kijár úgy 90 nap közérdekű munka, had gondolkodjon picit a világ dolgain.

Mondjuk, ha a Paypal nem is, a stremerek tuti visszautalják maguktól a pénzt.
  • Negritis
    visszavonható, sőt sokan csinálják is
    csak most a paypal példát statuál

igazából "jogilag" sztem nem lenne visszavonható csak a paypal jófejkedik sokszor
    de most nem
  • Daermon
    Fingom nincs mi lenne akkor, de ugye adomány, igy nem vonható vissza.
  • Madi92
    És, ha valaki elköltötte mire visszaigényelte, akkor a streamer kerül mínuszba?
  • Daermon
    Úgy tűnik :)
  • Shep
    Ausztráliában is alacsony a kerítés?
  • Daermon
    A nyomi! :D Valahol a szülőket sajnálom is kicsit meg nem is.
  • 1Darton1
    Reno palával szerintem embertelen mennyiséget kell játszani, hogy legyen esélyed, különösen rank 5 után, ahol már jó deckek és ügyes játékosok vannak. Persze drukkolok, mert underdog paklival nagyobb kihívás. Én is szenvedtem handlockkal, amikor teljesen esélytelen volt, de winstreak nélkül egy helyben topogtam, és még az is teljesítmény volt csupa rossz matchup ellen.
  • Madi92
    I dont know, eddig sima N'zoth ellen mindig nyertem. Ha nem lenne ennyi agro, akkor nagyon jól menne. De egyre jobb vagyok aggrok ellen is, van ebben a deckben még craft, csak idő kell neki, meg nekem is, mert rengeteg missplayt csinálok még mindig.
    Mindegy, majd egyszer összejön. Azért, ha el tudnék jutni Legendy saját deckel, annak tudnék örülni.
    Amúgy van sima saját N'zothom is, de azt nem olyan fun játszani számomra.
  • 1Darton1
    Kipróbálhatnád a sima nzoth palát, az sokkal erősebb.
  • Madi92
    Nem leszek Legend mostanában. Lejutottam pár óra alatt R8-ra, de ott stop van. : D Pár nap van utolsó vizsgámig, utána meló, szóval semmi időm nem lesz. Sadness.
  • Negritis
    2. malkorok kinyitva :(
    nah és akkor mostantól jön a gold spórolás :D
  • Renegade
    egy kis olvasnivaló a pick-ről: klikk
  • Renegade
    na majd, ha meglesz az első 7-es, pláne a 12-es, akkor hogy fogsz örülni :)

ugye a 12-es az "örökre" fog látszani a quest fülön, ahol mutatja mi volt a legjobb aréna kulcs, amit valaha megszereztél :)
  • hawkie22
    5-3 lett a vége, sámán ellen nem jött fel a Flamestrike. Ha az jön, akkor 2 kör múlva nyerem a meccset, mert nem volt lap a kezében, nekem meg lett volna még 4 a kezemben plusz a pakli többi része. Sebaj, 100 gold, a pakliból nem jött semmi érdekes. Jó lesz ez. :)
  • hawkie22
    Na lehet, hogy megtört a jég. Rankeden Midrange és Aggro sámánnal váltakozva R20-ról zsinórban R15*** és van még bónusz streak, arénában meg 1-3, 1-3, 0-3 után jelenleg Mage-el 5-2-n állok. Még ha 5-3 lesz is belöle, már akkor is elégedett vagyok egyelöre. :)
  • Madi92
    Ááá, nem beszélek meg semmi. Csak jó zene megy + Reno N'zoth. Nem akarok belelendülni mert vizsgák után, nyári meló, szóval nem lesz időm folytatni.
    Csak teszt jellegű a dolog, meg hát megdobta a teljesítményem, szóval már csak azért is. : D
  • Renegade
    akkor te leszel a mi celebünk :)
  • dave9004
    ha streamelsz szólj itt mert akkor innen is mennének páran gondolom.
  • Madi92
    Amúgy én is megnéztem tegnap este meg ma egy kicsit, hogyan működik ez a streamelés. Kb 10-12 ember nézte tegnap, bár már elég késő volt, más már nem volt gondolom. De a lényeg, hogy eléggé szerencsét hozott a dolog, mert R18-on kezdtem és azóta R10-re értem le. :D Kb 6 óra stream alatt.
  • Renegade
    :)

• Negritis
    belező stílusa amazéval vetekszik, attól függetlenül hogy jó
  • Malarki
    Ha arena akkor még mindig Belezőgép, magyarok közül talán még Salastro, bár ő elég keveset streamel, a többiek nem sok szót érdemelnek.
    Külföldiek közül Svajz az egyik kedvencem, rajta kívül Dog, Kibler és Ekop az akit még ajánlani tudnék.
  • Daermon
    Köszi a tippeket :)
  • icyshadow
    Én az alábbiakat szoktam nézni, de Trump videói valószínűleg jobbak egy kezdőbb játékos számára. Kripparian is csinál értelmes tartalmat, de sok értelmetlen "szórakoztató" szemetet is.

Constructed: Kolento, Thijs

Arena: ADWCTA, Shadybunny

Amennyiben tanulási céllal nézel videót, érdemes pause gombot megnyomni a döntéshelyzetek előtt, és végiggondolni, hogy te mit csinálnál, majd ha eldöntötted, megnézni, hogy ő mit csinál, majd ha nem érted miért, akkor végiggondolni, hogy az miért jobb, mint, amit te gondoltál.
    Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2016.06.07. 12:37:03
  • Renegade
    Trump, ő magyaráz a legjobban

hát igen, Amaz az a játékos, aki képes érzelmeket kiváltani az emberből :)
  • Daermon
    Gondoltam tanulási célzattal keresek youtuben ismertebb playereket és ha van időm melóban megnézegetem majd. Mert ugye szeretnék javulni.
    Annyira nem ismerem a HS celebjeit (még 1 versenyt se néztem meg bevallom), de Kripparian csatornáját eléggé jónak találtam.
    Megnéztem még Amazt is, de úgy 4 perc után rájöttem, hogy szinplán kitekerném a nyakát. Rettenetesen idegesít ahogy vernyákol.
    Maradt Kripp. Valakinek valami tippje, hogy kit érdemes megnézni?
  • dave9004
    Abból lett eleged mert a kombó legyőzi a ctrlt?
  • Renegade
    mindenki más miatt kezdi el hanyagolni a játékot, nekem a BM huszárokból, meg a "maxos papom/harcosom van, de egy 12-es puzzle kifog rajtam" emberkékből lett elegem. örülök, ha 40 goldos küldit látok, mert így le tudtam csökkenteni a játékidőmet heti 2-3 órára. :)
  • Madi92
    Én is meg vagyok keseredve. Ma megint csak Zoo, Sámán, Huntert szentháromság jött szembe. :D De már fel sem veszem, olyan mintha három ember ellen játszanék felváltva. Mondjuk mikor 5. körben kivégez, mert olyan curve volt neki, hogy szerintem még ő sem hiszi el és akkor még el kezd köszöngetni is, mintha ő most nagy dolgot vitt volna véghez... hát, fel tud bosszantani. :D
    Múltkor addig eljutottam, hogy letöröltem a játékot, de kb 1 napig bírtam.
  • dave9004
    mert ott erős a priest. de attól régi nóta az egész.
  • Malarki
    Egy kis játék, ismerd fel a kártyát a belépőszövege alapján

Na ki mennyire teljesít? :D Csalni nem ér, bár az időből nem is nagyon futja. Nekem elsőre 76%.
  • sadface #32707
    Én már nagyon régóta questeket tolok csak. Inkább a skyrimbe ölöm az időm.