Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma is tanultam valamit, köszi! 😄
Emlékezzünk tgt esetén EU szerverek 24 óráig elérhetetlenek voltak 😄
Battletag: Muhee#2716
mondjuk mostanában hamar feladom, nem megyek el a 30 győzelemig, kezdem unni. 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ennyi pakkot fárasztó lesz egyesével megvenni. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
140 dustom van abból kb 3 lapot tudok legyártani.
Azért köszi a tippeket
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Pedig örülnék neki, akkor is, ha nem jönnének ilyen brutál tauntok.
Ezzel jutottam le R11-ig(Link). De ehhez már kell némi dust, meg a LoE első szárnya. Djinnit meg Uldamant is itt kapod. Buff Palához a Djinni egy must have, mert ha ki tudod rakni, anélkül, hogy leszednék, akkor boldogság van. Nem sokan játsszák, szóval el tudom képzelni, hogy valakit meglep mikor kint van egy Djinni meg egy 1/1-eske, aztán kövi körben 2db belssing of king.
Argent horserider is hasznos, mert 3. körben le tudja szépen szedni a 2 mannás 2 hp minionokat, amikkel máshogy megszenvednél.
Most összeraktam 3 pala decket, bár ezekben már van legendary is, de azért talán támpontnak jó lesz valamelyik. Még tesztelés alatt állnak, eddig a reno a legjobb/legfunabb.
Controll féleség:
Equality x 2
Acidic Swamp Ooze x 2
Shielded Minibot x 2
Seal of Champions x 2
Aldor Peacekeeper x 2
Truesilver Champion x 2
Blessing of Kings x 2
Consecration x 2
Elise Starseeker
Keeper of Uldaman x 2
Piloted Shredder x 2
Enter the Coliseum
Sunwalker x 2
Guardian of Kings x 2
Lay on Hands
Tirion Fordring
Djinnis:
Argent Squire x 2
Acidic Swamp Ooze x 2
Knife Juggler x 2
Shielded Minibot x 2
Muster for Battle x 2
Seal of Champions x 2
Argent Horserider x 2
Harvest Golem x 2
Truesilver Champion x 2
Blessing of Kings x 2
Consecration x 2
Keeper of Uldaman x 2
Djinni of Zephyrs x 2
Lay on Hands
Tirion Fordring
Reno boy:
Blessing of Wisdom
Noble Sacrifice
Argent Squire
Equality
Acidic Swamp Ooze
Knife Juggler
Shielded Minibot
Wild Pyromancer
Sword of Justice
Muster for Battle
Seal of Champions
Aldor Peacekeeper
Harvest Golem
Truesilver Champion
Blessing of Kings
Consecration
Elise Starseeker
Keeper of Uldaman
Piloted Shredder
Spellbreaker
Blessed Champion
Antique Healbot
Enter the Coliseum
Reno Jackson
Sunwalker
Wobbling Runts
Lay on Hands
Tirion Fordring
Arch-Thief Rafaam
Reno meglehetősen jól működik és poén, többivel még nem játszottam annyit, lehet kell némi változtatást eszközölni bennük.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.04.18. 14:44:10
Herok többségénél még a basic lapokat sem oldottam fel😄
A decket a buff aurák köré gondoltam.
az 1 manás lap húzó,1 manás divine shield,a 3 támadást adó lap,blessing of kings,blessed champion,seal of champion
na ezek köré raktam össze amim volt.
2 bagoly kell,anno-o tron kell,jobb nincs,2 truesilver+1 fegyveres kalóz,2 consectraion,argen protector,argent horserider,demolisher,acid ooze,murlock knight,noble sacrifice,humility,guardian of king.
Amit eddig észrevettem, hogy kellene valami hatásos removal spell+több minion.
A deck győzelmi kondíciója a buffok+blessed champion támadás duplázója.
Removalok hiányában a buffokkal+divine shieldekkel próbálom tartani a boardot.
Értékes minionok hiányoznak a pakliból azt tapasztaltam, olyanok mint az annoy-o-tron amik jók önmagukban és beleillenek a tematikába.
Arra készülj fel, hogy pala az elején nagy szopóka, legalábbis nekem az volt. A legutolsó, LoE kieg nagyon sokat dobott rajta. Az első ágon megszerezhető Djinni of Zephrys köré próbáltam decket építeni. Amolyan buff paladin szerűséget és végül R11-ig le is jutottam vele, mindenféle táposabb lap nélkül is.
Egyébként kérdezd Madit, ő is most kezdte pár hónapja és paladinal agyongyaláz mindenkit 😄
"(On Owl and BGH) In general I think those kinds of things might be better as not part of the evergreen sets in standard."
Na ebből mit következtetünk ki? Owl+bgh wild only?

A kérdésem, hogy melyek azok a lapok amik a képen látható dust mennyiségből legyártható és előbbre viszik a paklit?
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.04.18. 00:47:26
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Kiad egy csomó cthun lapot beastek helyett druidnak 😄
Az bc effekt, hogy egy célpont vagy random(na ezt már nem írták oda😄) deathrattlés minionod deathrattle effektjét aktiválja.
Pontosan ezért írhatták oda az azonnal szócskát, hogy egyszerűbben érthető legyen az, hogy a deathrattle effekt azonnal aktiválódik még mielőtt leszummonnol a minion.
Tehát a példádból kiindulva kijátszod ezt, becélzod a saját sylvanasodat,sylvanas képessége aktiválódik majd miután lejött a csatatérre a minion a juggler belelő valamibe.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.04.17. 22:24:44
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.04.17. 19:40:33
viszont, ha van jó raptor rugó ötleted anub'arak-kal, azt szeretettel várom 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Off: Dark Souls most tele van újonccal, akik hívnak magukhoz coopba társat, szóval ja, ha betámadom őket akkor nehéz dolgom van, mert gankelnek. Nem anyázok miatta, de azért zavaró 😄 Kivéve, ha mindkettő (néha 3) srác új, mert akkor ketten együtt már izgalmasra kihozzák a fightot. Ami tényleg zavar, hogy gyógyítanak is orrba-szájba. De ezt már úgy oldom meg, hogy ha ők is, akkor én is. Meg egyelőre inkább a haladásra koncentrálok, mert a pvp mezőny még nagyon híg.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.17. 18:28:37